- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.541
Çok geçmiş olsun. Bu tarz bir durum ben de yaşadım. Daha önceleri yazmıştım yine yazayım. Benim de 5. güne gitmeyen embriyolarım olmuştu. -larım derken öyle çok embriyodan bahsetmiyorum. topu topu 3 ya da 4 yumurtam toplanıyordu.Kızlar MerhBa benden 4 yumurta toplandı 3 boş biri döllendi oda 3 güne gitmedi bile benim sadece amh düsük nolur benim gibi olanlar yardımcı olun ne yapabilirim doktorum da Medikalpark Serdar koç
Evet o nedenle tup bebek zamani bu testlere baktırmak gerekiyor.
Çok geçmiş olsun. Bu tarz bir durum ben de yaşadım. Daha önceleri yazmıştım yine yazayım. Benim de 5. güne gitmeyen embriyolarım olmuştu. -larım derken öyle çok embriyodan bahsetmiyorum. topu topu 3 ya da 4 yumurtam toplanıyordu.
İlk defa 5. güne hiçbir embriyomuzun gitmemesi sonucunda doktorum beni aradı. Ne yapıcaz doktor bey dediğim de bana İmpryl diye bir hapı 3 ay kullanmamı söylemişti. Yani 3 adet dönemi kullanmamı söyledi. 3 ay kullanılmasının sebebi de, iyi kalite yumurta taaa 3 ay evvelinden o rezervdeki yumurtaların DNA hasarını azaltıyormuş. Başka vitamin kullanayım mı doktor bey dedim. Multivitamin kullanabilirsin dedi. Ama ben araştırarak her takviyeyi ayrı ayrı almış kullanmıştım. Maddi durumumuz fena olmadığı için böyle yapmıştım.
Ve 3 ay sonrasındaki yumurta toplanmasından sonra 5. güne giden 1 embriyomuz oldu. Ve Genetiğe gönderildi. Genetikten de olumlu yanıt gelmişti, sağlıklı olduğu ile alakalı.
Bu hapı doktorlar erkek infertilitesinde de kullandırıyorlar. Yani yumurtanın kalitesine etki etki ettiği gibi, sperm kalitesine de etki ediyormuş.
Kizlar dualar etkisini gösterdi bende
Cok sukur yapisiklik sanılan cogu sey parca kalmasiymis. Allahima binlerce şükürler olsun. Desteğiniz için her birinize ayrıca minnettarım.
Bir tek tup tikali kalacak. O küçük yapisikliklar da cok cok onemli yerlerde degil.
Allahtan kurtaj dogru duzgun yapılamamış kizlar. Her ser de bir hayır varmış gerçekten.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Embriyomuz evet dondurulmuştu. Önce örnek alındı sonra donduruldu. 15-20 gün kadar sonrasında da genetik inceleme sonucu gelmişti!!!Demet hanım verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler.
Genetikten sağlıklı gelen embriyonuz donduruldu mu
Cok tesekkur ederim canim. Yuzde 95 haliyle düzelecek. Tupler falan kapali kalacak onda bir sey yapamıyorlar. Parcayi alicaklar azıcık yapisikliklar var onlar da histeroskopi ile açılacak allahin izniyle.Bu mesaja çok çok sevindim, hayırlı olsun İnşallah. Çok üzülmüştüm. Oh be, geçmiş olsun
Canım öncelikle beni önemseyip üşenmeyip yazmışsın çok teşekkür ederim aynı ilacı bana da verdi baslıcam ins bende bide bıosteron diye vitamin var bana onu çok met ettiler onu da alsam mı acaba diye kararsız kaldım ben çok düzenli beslenemiyorum bazenÇok geçmiş olsun. Bu tarz bir durum ben de yaşadım. Daha önceleri yazmıştım yine yazayım. Benim de 5. güne gitmeyen embriyolarım olmuştu. -larım derken öyle çok embriyodan bahsetmiyorum. topu topu 3 ya da 4 yumurtam toplanıyordu.
İlk defa 5. güne hiçbir embriyomuzun gitmemesi sonucunda doktorum beni aradı. Ne yapıcaz doktor bey dediğim de bana İmpryl diye bir hapı 3 ay kullanmamı söylemişti. Yani 3 adet dönemi kullanmamı söyledi. 3 ay kullanılmasının sebebi de, iyi kalite yumurta taaa 3 ay evvelinden o rezervdeki yumurtaların DNA hasarını azaltıyormuş. Başka vitamin kullanayım mı doktor bey dedim. Multivitamin kullanabilirsin dedi. Ama ben araştırarak her takviyeyi ayrı ayrı almış kullanmıştım. Maddi durumumuz fena olmadığı için böyle yapmıştım.
Ve 3 ay sonrasındaki yumurta toplanmasından sonra 5. güne giden 1 embriyomuz oldu. Ve Genetiğe gönderildi. Genetikten de olumlu yanıt gelmişti, sağlıklı olduğu ile alakalı.
Bu hapı doktorlar erkek infertilitesinde de kullandırıyorlar. Yani yumurtanın kalitesine etki etki ettiği gibi, sperm kalitesine de etki ediyormuş.
Canim sana nasil bir tedavi uygulandi..yani tesavi oncesi ilac tedavisi verildimi..birde yaptirdigin hastanedeki embriyologun uzmanligini hic arasrirdinmi..ayni zmanda labaratuarini..inan bilmedigim icin soruyorum..benim daha onceki 2 negatif tedavimde hep 1 yumurtam toplandi..oda 3. Gun transferi ve 2. Kaliteydi..suanda 3. Tedavimi oldum..bu toplamada 3 tumurta toolandi..1 taneis olgun degildi..1 tanesi olgundu cok sukur dollendi..1 taneside tam olgunlasmamis yumurtaydi cok nadir gorulurmus oda dollendi..rabbime sukurler olsun.ve ben dollenmelerini ozellikle tam olgunlasmamis olanini embriyoluguma ve labaratuarina bagliyorum..yarin transfer gunum..ama yarin net belli olucak..bugun cunki 4. Gunuydu..embriyolari bozmamak icin incelemiyolarmis..ben buarada 4 aylik ilac tedavisi gordum..kuenzimq10 balikyagi ve dhea..ve parca parca biseylerde denedim..sayiyi artirdi.ama kalite artmadi..bakalim..yarin rabbim nasip ederse transferim gerceklesecek..beninde amh dusuklugu var..vede fsh im yuksek..rezerv azligi tek sorun bizde..rabbim insallah..bebisine kavusmayida nasip eder....Kızlar MerhBa benden 4 yumurta toplandı 3 boş biri döllendi oda 3 güne gitmedi bile benim sadece amh düsük nolur benim gibi olanlar yardımcı olun ne yapabilirim doktorum da Medikalpark Serdar koç
Canimmmmmm...cok sevindimm..sukurler olsun...olumsuz dusunme hic olurmu..hersey guzel olcak insallah..allah nasip ederse..Cok tesekkur ederim canim. Yuzde 95 haliyle düzelecek. Tupler falan kapali kalacak onda bir sey yapamıyorlar. Parcayi alicaklar azıcık yapisikliklar var onlar da histeroskopi ile açılacak allahin izniyle.
Şeklini de duzeltecekler.
Ben buna da şükürler olsun diyorum.
Benim icin cok buyuk ders oldu bu ama. Öve öve bitirilemeyenlerin basit bir kurrtaji bile beceremesi ile demek ki İnternette yorumlarda ne kadar sagliksiz bilgiler ediniyormusuz doktorlarla ilgili onu öğrenmiş oldum. Genelde tavsiyeleri yine tanıdığımız güvendiğimiz sağlıkçılar ile değerlendirmemiz gerektiğini anladım.
Insallah canim. Allah insallah hepimize evlat nasip eder.Canimmmmmm...cok sevindimm..sukurler olsun...olumsuz dusunme hic olurmu..hersey guzel olcak insallah..allah nasip ederse..
Valla fazla olması riskli canim. 2 bucuktan fazlası iyi degil aslinda. Bana transfer 3 bucuk iken yapildi. Ama sonucta tutundu. Hamile kaldığım an 4.25 e cikti. Sonra ilacının dozu 25 mg arttırıldı 2 3 haftada ya da 1 ayda 0.68 e dustu.Pinkbuyu tiroid’in kaçtan fazla olması hamileliği zorlaştırıyor, bu konuda bilgin var mı?
Bazı doktorlar 2,5 tan sonra riskli buluyor, bazıları 5’e yaklaşınca riskli buluyor
Ewet cnm tedavi olarak yumurtalarımı uyardı normalde hep tek yumurta olurdu bu sefer 4 oldu ama 3 boş 1 döllendş ama 3 güne bile gitmedi kan pıhtılaşma sorunum var doktorum Medikalpark Bahçelievler Serdar Koç iyi bi doktor araştırdım baya şimdi üç ay ara verdim vücut yıprandıCanim sana nasil bir tedavi uygulandi..yani tesavi oncesi ilac tedavisi verildimi..birde yaptirdigin hastanedeki embriyologun uzmanligini hic arasrirdinmi..ayni zmanda labaratuarini..inan bilmedigim icin soruyorum..benim daha onceki 2 negatif tedavimde hep 1 yumurtam toplandi..oda 3. Gun transferi ve 2. Kaliteydi..suanda 3. Tedavimi oldum..bu toplamada 3 tumurta toolandi..1 taneis olgun degildi..1 tanesi olgundu cok sukur dollendi..1 taneside tam olgunlasmamis yumurtaydi cok nadir gorulurmus oda dollendi..rabbime sukurler olsun.ve ben dollenmelerini ozellikle tam olgunlasmamis olanini embriyoluguma ve labaratuarina bagliyorum..yarin transfer gunum..ama yarin net belli olucak..bugun cunki 4. Gunuydu..embriyolari bozmamak icin incelemiyolarmis..ben buarada 4 aylik ilac tedavisi gordum..kuenzimq10 balikyagi ve dhea..ve parca parca biseylerde denedim..sayiyi artirdi.ama kalite artmadi..bakalim..yarin rabbim nasip ederse transferim gerceklesecek..beninde amh dusuklugu var..vede fsh im yuksek..rezerv azligi tek sorun bizde..rabbim insallah..bebisine kavusmayida nasip eder....
Peki labaratuari ve embriyoloklarida iyimi canim..cunki daha once baskent hastanesindeydim..doktorum iyiydi aslinda..ama cok yogundu..devlet hastanesi gibiydi..ama labaratuarinin cok iyi oldugunu dusunmuyorum..ayni zmanda embriyologununda..buarada ben adnaada tedavi oluyorum..isin lab ve embriyolok kisminin onemli oldugunu 2 negatif deneyimden aonra anladim..adanada tek uzman embriyolok acibademde..ve tam olgunlasmamis embriyomun dollenmesini sagladi..allah ondan ve ekibinden razi olsun..Ewet cnm tedavi olarak yumurtalarımı uyardı normalde hep tek yumurta olurdu bu sefer 4 oldu ama 3 boş 1 döllendş ama 3 güne bile gitmedi kan pıhtılaşma sorunum var doktorum Medikalpark Bahçelievler Serdar Koç iyi bi doktor araştırdım baya şimdi üç ay ara verdim vücut yıprandı
Cnm çok hastası pozitif görüyor doktorun mesela 100 hastası varsa 5 tanesi negatif oluyor bi sorun olsa belli olurdu diye düşünüyorumPeki labaratuari ve embriyoloklarida iyimi canim..cunki daha once baskent hastanesindeydim..doktorum iyiydi aslinda..ama cok yogundu..devlet hastanesi gibiydi..ama labaratuarinin cok iyi oldugunu dusunmuyorum..ayni zmanda embriyologununda..buarada ben adnaada tedavi oluyorum..isin lab ve embriyolok kisminin onemli oldugunu 2 negatif deneyimden aonra anladim..adanada tek uzman embriyolok acibademde..ve tam olgunlasmamis embriyomun dollenmesini sagladi..allah ondan ve ekibinden razi olsun..
Supermis..hakkaten ...oran ..canim..lab ida iyi demekki..Cnm çok hastası pozitif görüyor doktorun mesela 100 hastası varsa 5 tanesi negatif oluyor bi sorun olsa belli olurdu diye düşünüyorum
Muhtemelen bana şimdi ımpley verdi onu kullancam baya dusuk amh yerlerdeSupermis..hakkaten ...oran ..canim..lab ida iyi demekki..
Canim benim amh gecen yil 0.38 idi..fshimida 9 ay once baktirmistim en aon 29 du..bendede baya sorun var..Muhtemelen bana şimdi ımpley verdi onu kullancam baya dusuk amh yerlerde
Meraba bende acıbademde tedavi görüyorum era testi için örnek alındı ve 5 embriyo genetiğe gönderildi sizin sonuçlarınız kaç günde çıkmıştı genetik falan?İyi pazarlık yapmışsın :)) Gerçi bizde indirimli olmasına rağmen o kadar harcadık zaten. Acıbadem sonradan bizden 2300 tl aldı (dondurma ücreti ve biyopsi ücreti denmişti) bir daha deneme şansım olursa daha detaylı araştırma yapacağım.
Canım öncelikle beni önemseyip üşenmeyip yazmışsın çok teşekkür ederim aynı ilacı bana da verdi baslıcam ins bende bide bıosteron diye vitamin var bana onu çok met ettiler onu da alsam mı acaba diye kararsız kaldım ben çok düzenli beslenemiyorum bazensizin düşünceniz nedir ?
Hayırlısı olsun öncelikleCanim sana nasil bir tedavi uygulandi..yani tesavi oncesi ilac tedavisi verildimi..birde yaptirdigin hastanedeki embriyologun uzmanligini hic arasrirdinmi..ayni zmanda labaratuarini..inan bilmedigim icin soruyorum..benim daha onceki 2 negatif tedavimde hep 1 yumurtam toplandi..oda 3. Gun transferi ve 2. Kaliteydi..suanda 3. Tedavimi oldum..bu toplamada 3 tumurta toolandi..1 taneis olgun degildi..1 tanesi olgundu cok sukur dollendi..1 taneside tam olgunlasmamis yumurtaydi cok nadir gorulurmus oda dollendi..rabbime sukurler olsun.ve ben dollenmelerini ozellikle tam olgunlasmamis olanini embriyoluguma ve labaratuarina bagliyorum..yarin transfer gunum..ama yarin net belli olucak..bugun cunki 4. Gunuydu..embriyolari bozmamak icin incelemiyolarmis..ben buarada 4 aylik ilac tedavisi gordum..kuenzimq10 balikyagi ve dhea..ve parca parca biseylerde denedim..sayiyi artirdi.ama kalite artmadi..bakalim..yarin rabbim nasip ederse transferim gerceklesecek..beninde amh dusuklugu var..vede fsh im yuksek..rezerv azligi tek sorun bizde..rabbim insallah..bebisine kavusmayida nasip eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?