Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Belki öyle bir şeydir benimki de, bana hiç açıklama yapılmadığı için kendim kafamda kurdum tarihleri baz alarak. :)
İlk sonuç ne zaman çıkar diye sorduğumda 1 ay demişlerdi ama benden sonra verip sonucu alanlar olunca o yüzden kafam karıştı.

Böyle haberleri okuyunca mutlu oluyorum hic vazgeçmemiş 15.denemede anne olmuş

Eklentiler

• Screenshot_20201102-193936_Instagram.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 90
Bazıları da bıosteron kullan diyorlar omega 3 hangisini önerirsini

Benimkisi bir öneri değil ama kullandığım markaları yazabilirim. New Life markasının 1200'lük olanını kullandım 2 sene öncesine kadar.
O dönemden bu zamana kadar arada hiç omega 3 kullanmadım. Son birkaç aydır da Venatura markasının omega-3 takviyesini kullanıyorum. Bunu tercih etmemin sebebi TRİGLİSERİD FORM olması sebebi ile seçtim. Şu an kutusu elimde size yazarken birşey farkettim. Onu sizinle sıcağı sıcağına paylaşayım. Hatta eşime de söyledim şimdi bunu.

Venatura omega-3 içtiğimden beri midemden ağzıma c vitamini içmiş gibi tadı geliyordu. Allah allah diyordum. Ben önceden farklı markadan omega-3 içtim, balık yağı kokusu tadı gelirdi. Şüpheye düşüyordum bu hap ile alakalı kiiiiiiiiiiiiii size bu konuda yazacakken kutuyu elime alıp yazacakken içeriğine bir baktım. Aroma verici(portakal aroması) diye bir ibare var. Şimdi jeton düştü. Sanırım bir çok insan bu omega-3'ü içtiğinde balık yağından müzdarip diye Venatura içine portakal aroması koymuş. Mide hassasiyeti olanlar için iyi birşey. Benim mide çok şükür sağlam. Bu ürünü tavsiye ederim. Ürün Türk malı. Omega-3 ve balık yağı oranları çok yüksek çok iyi bu anlamda. Fiyat olarak da diğer markalara göre avantajlı. Trigliserid Formda olması da çok iyi. Bu konuyu araştırıp ona göre almanı tavsiye ederim.

arkadaşlar mrb,
ben 16 ekimde ngs den gelen embriyomu transfer oldum. tek embriyo.
bir önceki tedavimde boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.
şimdi yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. sonuç pozitif. ama daha kalp atışı için bekliyoruz.
bilgisi olan var mı acaba; ngs den sağlıklı gelen bir embriyoda boş gebelik olabilir mi?
ben eğer tutarsa içim rahat olur diye düşünmüştüm fakat hiç de öyle olmadı.

Allah tamamina erdirsin insallah.. hayırlı olsun.. Akliniza kötü seyler getirmeyin..Insallah hersey yolundadir..

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Doktorunuz kimdi

Demet dondurulmuş embiroların var mı İNŞALLAH rahim duvarın kalınlaşır Allah ım nasib eder hayırlı sağlıklı bi bebek

Şimdi kaç yumurta gözüküyor sende

Geçmiş olsun bende artık napmalı bilmiyorum 5. Dwnemede negatif benimde ince 7yi zor gördük ama tut
Gen art da ankarada tedavi oldum
Doktorun kim bende genart da olmuştum

Selam kızlar, İzmirde depremde ölenlere Allah rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum çok zor durumlar ..
Bende bikac gün izin aldım ole geldi geçti regl beklıyorum iki gun kaldi galiba bakalım düzene girecekmi. Erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok hayırlisi.

Geçmiş olsun canım , histeroskopi olman gerek .Doğru doktor çok önemli ,6 kez histeroskopi olmak zorunda lkalan biri olarak yazma ihtiyacı duydum.Nerede oturuyorsun bilmiyorum canım , lütfen iyi araştır.

Bende de zaten 1 veya 2 ancak büyüyordu.. bu defa mini tup denedi ve surpriz bi sekilde 3 tane oldu..doktorum elinde 6-7 tane olmasini istiyor transferden önce..
Merhaba canım , ben de yüksek doz iğnelerin lkaliteyi bozduğunu düşünüyorum.Doktorumu mini ıvf e ikna ettim.Güzel sonuçlar alanları okuyunca umutsuzluktan sıyrılıyor insan.İnşallah sonuna kadar mucizen devam eder canım.
Bu arada hangi ilacı kullanmıştı doktorun ve dozu ne kadardı yazabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…