Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

12.gun catlatma ignesi olana kadar hergun klomen ictim.. sonlara dogru toplamda 3 adet 75 lik merional vurdum..

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.. bilmiyorum belki tesadüftü gecen ay.. bakalim bu ay nasıl olacak göreceğiz.. bu ay da olumlu sonuc alirsam demekki benim yolum bu diyebileceğim..

Bu çok ilginçmiş. Pgt den sağlıklı gelen embriyodan kolsuz bir bebek doğduğunu duymuştum. Pgt ye ben de pek inanmıyorum.

Aynı hikayeye sahibiz canım. Benim de 5 sene önce geçirdiğim kürtaj ile incelik odak sorunum haline geldi.6 kez histeroskopi olmak zorunda kaldım.5 mm i geçemedi duvarım. Şuan nasıl bir yol izliyorsun arkadaşım?Tedavilerinde Lucrin li bir protokol izlenmiş miydi hiç ?

Arı sütü birde promotil woman kullanıyorum fazla gelir mi acaba. Bir de benim b 12 çok yüksek onlardada b12 var zararlı olur mu ki bilemedim.
B12 önemli ölçüde depolanan bir vitamin, kullandığınız şasedeki b12 miktarı sizin için fazla geleceğinden zararlı olabilir.Hayvansal kaynaklı ürünleri çok tüketiyorsanız b12 yi yükseltir.

Lucrin bana hiç kullanılmadı sanırım. İnternetten baktım böyle bir çğne hiç kullanmadım sanırım.

Ayrıca seninle aynı kaderi paylaşıyor olmakta çok üzücü. Yaşamayan bilmez bu durumu. Şu an hiçbir yol izlemiyorum. Sadece gıda takviyeleri yapıyorum kafama göre. Ama abartmam. Ayrıca her 6 ayda bir endokrin doktoruma gider kan tahlillerimi yaptırırım. Mesela şu anda Venatura omega-3 içiyorum. Bir de hayıt hapı içiyorum. Geçen ay impryl ve D3K2 içtim. Böyle kısaca.

Onun haricinde tereyağımızı eşim evde yapar. Bende nohuttan yoğurt mayalarım. Dışarıdan bu ürünleri almıyoruz. Kuzu eti tüketiriz et tüketeceksek eğer. Tavuk ise mümkün olduğunca hiç almıyor gibiyim. Kışın sadece birkaç kere konya arapaşı çorbası yapmak için alırım o kadar. Tavukların yetiştirilişlerini sevmediğim için ve eski tavukların lezzeti olmadığı için almıyorum. GDO'lu yemlerle besleniyorlar çünkü. Yumurtayı ise 0 yada 1 numara ile başlayan kodlarından alıyorum. Sebze ve salata da çok severiz. Kışlık hazırlıklarımı da evde yaparım. Bu sene annemden ev salçası yapmasını da öğrendim. Pirinç pilavı yerine bulgur pişiririm ama her zaman değil. Eve 2 senedir ekmek almıyoruz. Nadiren yeriz.

Yani kısaca beslenmemize elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Yaşlanacaksak bile sağlıklı yaşlanalım diyoruz.

Bu ay baya sıkı çalıştım desem taki depreme kadar. Transfere 5bin tl vermektense kendim deneyim dedim silik bile çıkmadı yarin olmam gerekir aklima takıldı yapısıklik yada baska bir sıkıntımı var belkide anasını ağlattılar rahmin ve ben okadar agri çektim ki bir hafta kurtaj sonrası feci agrim oldu sonra burda yazdım bir ay sonra beta 400 kusur cıktı acaba mi dedim derken kürtajdan 2ay sonra regl oldum bikac gündür agrım var baya kuvvetli tabi regl olunca gidicem olmadı gene o rahim filmi çektireyim dıorum çünkü aralikta transfer düşünüyorum acılı ağrılı sancılı süreçler kendiliğinden hamile kalmak inanılmaz güzeldir eminim en yakin zamanda Rabbim nasip eylesin.

KIZLARRRR YUMURTA TOPLAMADAN sonra adet olmadım gecikti 5 gün varmı aranızda böyle durumla karşılaşan

Merhaba , neden bu kadar uzun sürdü acaba ?genetik test için yurtdışına mı gönderildi ? Başka bir arkadaşın yine Erbil bey in orda 8 günde çıktı , Ataşehir de yapılmış onun empriyo genetik test

Hadi hayırlısı kucağına alıcaksın inşallah bu ay

Haber kesinlikle güzelde 15 deneme için ekonomik güç ve sabır lazım açıkcası ben kendimi çok yorgun hissediyorum
O kadar çok haklısınız ki Allah maddi manevi güç versin
profil resmi koymuşsun hem de ikiz güzel olmuş inşallah hayallerinin üzerinde bebişin olur ve beni hatırlarsın (duamı )
Kendimi motive etmeye kadar verdim olmuşken ikiz olsun bari dedim

Kızlar ankarada hulisi bülent zeyneli bilen varmı başkent hastanesi
merhaba malesef hiçbir özelliği yok hele bizim yaşlara !! ne yapacaksınız o hocaya mı gitmek istiyorsunuz ...bence başka araştırmaya devam edin. 2014 yaz aylarında hastası çoktu . 41 yaşındaki erken menopoz hastası arkadaşıma 450 gonal f vermişti .sürekli hızlı şekilde hasta bakıyordu o hoca ve Göğşen bey başka da birşey yazamıcam okurum ama işyerinde ve iş güç malum sadece bir deneyim benim ki.ben göğşen beye gitmiştim o da aynı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…