Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Omega 3 olarak Trigliserid formunda Almanya menşeili bir ürün kullanıyorum .Zeytinyağı formunda D3K2 alıyorum sizin gibi.

Tereyağını pek önerilmiyor bildiğim kadarıyla , özellikle tüp bebek tedavisinde. Terayağı ve kırmızı et tüketimi yumurta kalitesini olumsuz etkileyebiliyor. Her uzman bir şey söylüyor tabi , olacağı varsa her türlü oluyor o da ayrı .

Zeytinyağına ve bitkisel proteinlerle büyük aşk yaşamalıyız sanırım.

Herkesin tercihlerine saygı duyarım. Zeytinyağ tüketmiyoruz zannetmeyin. Ben AYVALIKLIYIM. Her ne kadar konya'ya gelin gelmiş olsam da zeytinyağlı yemek yapmaktan vazgeçmiş değilim. Daha önce de bahsetmiştim 6 ayda bir endokrin doktoruma kontrole giderim diye. En son Haziran ayında kontrole gittiğimde İYİ KOLESTEROLÜM YÜKSEK, KÖTÜ KOLESTEROLÜM DÜŞÜKTÜ.

Zeytinyağ olarak da marka vereyim HACI MUSTAFA EFENDİ ZEYTİNYAĞLARINI kullanıyorum. Sızma kullanırım. Herşeye hemde.

45,5 yaşımdayım şu an. 14 şubat 2020'de kadın doğum doktoruma gittim. 15 gün sonra yeniden regl olunca acaba menepoza mı giriyorum diye endişe etmiştim. Doktorum böyle menepoza girilmez dedi ve testlerimi yaptı. FSH'ım da dahil tüm hormonlarım normaldi. Geçtiğimiz ağustos'ta da yaptırdım. Yine normal çıktı. Yumurta sayım ise yazmayayım nazar değer filan. Hala yumurtam var yani. Gıda takviyelerimi ihmal etmiyorum belki hamile kalırım diye.
Benim sorunum kaliteli yumurtamın olup olmaması ya da kaliteli embriyoya ulaşamamak değil. 5 yıl evvel Konyadaki bir tüp bebek merkezi doktorunun yaptığı kürtajdan dolayı artık ne kadar kazıdıysa rahim inceliğim baki kaldı.

5.5 mm'yi geçemiyor. neler neler yapıldı. milim değişmiyor rahim inceliğim.

Maşallah Alllah ım arttırsın yumişlerinizi ben şey için sordum bilinçli birisiniz kullandığınız takviyeler yumurtalıklarınızı koruyup kuvvetlendiriyor mu diye öğrenmek istedim
Avokado tüketin rahim astarını kuvvetlendiriyor tutunmayı sağlıyor Alllah ın izniyle hurma da Rahime iyi geldiğini duymuştum

Tşk ederim evt bene vazgeçtim

Bir dünya teyze yaptım sayenizde veririm bakarsınız korkutamazsınız beni
PeRRyyy canim benimde profil de ikiz resimleri. Biz kumral esmer iken bu sarışın bebekler nerden gelecek bılmıorum cok beğenerek yapmıştım insallah kismet olur kim nerde diliyor ise. Bizlerde kavusalim cokca amin

Avokadoyu da sürekli yedik eşimle birlikte her sabah. Hatta kışın brokoli salatası yaparken içine avokado bile doğruyordum. Çok seviyoruz biz. Çok yedik kış dönemleri. Ama maalesef hala aynı incelikte.

Hurma da severim. Ara ara aldığımızda yerim. Hurma konusunda bilginiz belki vardır ama ben bilmiyorsanız diye sizi ve okuyanları uyarayım. Hamilelerin kesinlikle hurma yememesi gerek. Çünkü hurmanın rahim kaslarını aktive ettiğini doğumu kolaylaştırdığını biliyorum. O sebeple hamileliğin sonuna doğru yenmesinde fayda var. Bununla alakalı da link vericem bakarsınız.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hamilelik döneminde artan enerji ihtiyacı ve tatlı istediğini karşılayan en ideal besinlerden biri hurmadır. İçerisindeki folik asit (B9 vitamini) bebeğin beyin-sinir gelişimine yardımcı olarak, nöral tüp defektlerini önler. Ayrıca hurmada bulunan magnezyum minerali gebelik kramplarını azaltır. Hurma, hamilelikte ihtiyaç duyulan diğer bir önemli mineral olan demir de içermektedir. Ancak, gebelik şekeri olan kişiler hurmayı kontrollü tüketmelidirler. Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur.

Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler. Anne adayları, 38. haftadan sonra başlayarak günde 5-6 hurma tüketerek, daha kolay bir doğum yapabilirler.

Herkrse merhaba kizlar yaşım 39 amh 0.5

1.deneme gurgan ankara negatif 2011
2.deneme İstanbul memorial 2013 kizim oldu
3.deneme dondurulmuş kimyasal 2015
4.deneme ankara bahceci negatif 2020

Bir kez daha denemek istiyorum kizima kardes istiyorum anne olmak istiyorum tekrar cok sey mi istiyorum neden olmuyor..

Ankara.memorial Aygül demirol tanıyan var mı 5.deneme icin yer arayisindayom doktor bana 1yil senin için geç olabilir 1 2 kez daha dene daha da olmaz dedi

Evcil hayvan şahane bi şey, bizim de bi köpüşümüz var bi sarılıyorum stres kaygı kalmıyor :)
Merhaba arkadaşımın köpeği yavru
Bugün ikinci karma aşısını olmuş
Daha önce de bı parazit aşısı ve birinci karma aşıyı olmuştu

Şimdi bu kopekcik az evvel benimle oynarken beni tirmaladi .
Bugün tirnaklarida kesilmiş veterinerde ama canımı bayağı yaktı küçük oğlan .

Bilemedim bir hastalık kaparmiyim sizce ?

PeRRyyy canim benimde profil de ikiz resimleri. Biz kumral esmer iken bu sarışın bebekler nerden gelecek bılmıorum cok beğenerek yapmıştım insallah kismet olur kim nerde diliyor ise. Bizlerde kavusalim cokca amin
Ben kumral eşim esmer bizde farklı değiliz rabbim nasip eder inşallah

Hiç zannetmiyorum bi hastalık kapacağınızı, sahipli köpeklerin hastalık taşıması çok zor ihtimal ki ilk aşısını da olmuş küçük oğlan :)
Bizim köpüşümüzün yavruları olduğunda çok deliydiler ellerimiz yara bere olurdu ama hastalık veya kuduz olma ihtimali aklımıza bile gelmedi Sevmeye devam edin bence

Şimdi bacağımı ve diğer kolumuda mahvetti
Bugün nesi var acaba
Böyle değildi
Öğlen 2.karma aşıyi olduktan sonra delirdi

Tşk ederim evt bene vazgeçtim
Hayirlısı inş. Ankarada cem fıçicıoglu bahceci ankara bazı özel muayenesi olan doktorlar düsunebilirsiniz belki.ben 43 yasinda ankaradan istanbula gittim tedaviye.bahceci fulyada tedavi gordüm .şisli memoriale gitmenizi tavsiye edebilirim.burada yeni cok ovüldü bence de oyle.fiyatida eski bahceci fulya
Cunku ben eskiden bahceci fulyada ayni simdiki memorial fiyatlari odedim.300 dolar embriyoya ngs gibi..
Ayrica arı sutunü 1 ay kullanmadan hicbir heryerde tedavi olmanizi icime sindirmem.1 kez para veriyorsunuz tedavi 12 gün.oysa yumurta kalitenizi arttirmis olmazsanız sonuc degismiyor bence.bence Allah yardimcinız olacak siz azmedin gec degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…