- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.681
Bir dünya teyze yaptım sayenizde veririm bakarsınız korkutamazsınız beniBizim bi tanıdık oyle olmadi olmadi 7. Tup bebekte ucuz oldu. Kiz bir kızım olsun diye dua ederdi. En sonunda 3 oglu oldu:)))
bence de böyle böyle çağırıyoruz bebişleriO kadar çok haklısınız ki Allah maddi manevi güç versin
Kendimi motive etmeye kadar verdim olmuşken ikiz olsun bari dedim
Benim arkadaşta öyle 3 oğlu var ailede hic kiz yok hep erkek Allah hayirlisini versin hic fark etmezBizim bi tanıdık oyle olmadi olmadi 7. Tup bebekte ucuz oldu. Kiz bir kızım olsun diye dua ederdi. En sonunda 3 oglu oldu:)))
Omega 3 olarak Trigliserid formunda Almanya menşeili bir ürün kullanıyorum .Zeytinyağı formunda D3K2 alıyorum sizin gibi.Lucrin bana hiç kullanılmadı sanırım. İnternetten baktım böyle bir çğne hiç kullanmadım sanırım.
Ayrıca seninle aynı kaderi paylaşıyor olmakta çok üzücü. Yaşamayan bilmez bu durumu. Şu an hiçbir yol izlemiyorum. Sadece gıda takviyeleri yapıyorum kafama göre. Ama abartmam. Ayrıca her 6 ayda bir endokrin doktoruma gider kan tahlillerimi yaptırırım. Mesela şu anda Venatura omega-3 içiyorum. Bir de hayıt hapı içiyorum. Geçen ay impryl ve D3K2 içtim. Böyle kısaca.
Onun haricinde tereyağımızı eşim evde yapar. Bende nohuttan yoğurt mayalarım. Dışarıdan bu ürünleri almıyoruz. Kuzu eti tüketiriz et tüketeceksek eğer. Tavuk ise mümkün olduğunca hiç almıyor gibiyim. Kışın sadece birkaç kere konya arapaşı çorbası yapmak için alırım o kadar. Tavukların yetiştirilişlerini sevmediğim için ve eski tavukların lezzeti olmadığı için almıyorum. GDO'lu yemlerle besleniyorlar çünkü. Yumurtayı ise 0 yada 1 numara ile başlayan kodlarından alıyorum. Sebze ve salata da çok severiz. Kışlık hazırlıklarımı da evde yaparım. Bu sene annemden ev salçası yapmasını da öğrendim. Pirinç pilavı yerine bulgur pişiririm ama her zaman değil. Eve 2 senedir ekmek almıyoruz. Nadiren yeriz.
Yani kısaca beslenmemize elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Yaşlanacaksak bile sağlıklı yaşlanalım diyoruz.
Omega 3 olarak Trigliserid formunda Almanya menşeili bir ürün kullanıyorum .Zeytinyağı formunda D3K2 alıyorum sizin gibi.
Tereyağını pek önerilmiyor bildiğim kadarıyla , özellikle tüp bebek tedavisinde. Terayağı ve kırmızı et tüketimi yumurta kalitesini olumsuz etkileyebiliyor. Her uzman bir şey söylüyor tabi , olacağı varsa her türlü oluyor o da ayrı .
Zeytinyağına ve bitkisel proteinlerle büyük aşk yaşamalıyız sanırım.
İnanın kızlar 3 yıldır evliyim kendimle beraber arkadaşlarıma da bütün isteyenlerde dua ediyorum hep
Herkesin tercihlerine saygı duyarım. Zeytinyağ tüketmiyoruz zannetmeyin. Ben AYVALIKLIYIM. Her ne kadar konya'ya gelin gelmiş olsam da zeytinyağlı yemek yapmaktan vazgeçmiş değilim. Daha önce de bahsetmiştim 6 ayda bir endokrin doktoruma kontrole giderim diye. En son Haziran ayında kontrole gittiğimde İYİ KOLESTEROLÜM YÜKSEK, KÖTÜ KOLESTEROLÜM DÜŞÜKTÜ.
Zeytinyağ olarak da marka vereyim HACI MUSTAFA EFENDİ ZEYTİNYAĞLARINI kullanıyorum. Sızma kullanırım. Herşeye hemde.
45,5 yaşımdayım şu an. 14 şubat 2020'de kadın doğum doktoruma gittim. 15 gün sonra yeniden regl olunca acaba menepoza mı giriyorum diye endişe etmiştim. Doktorum böyle menepoza girilmez dedi ve testlerimi yaptı. FSH'ım da dahil tüm hormonlarım normaldi. Geçtiğimiz ağustos'ta da yaptırdım. Yine normal çıktı. Yumurta sayım ise yazmayayım nazar değer filan. Hala yumurtam var yani. Gıda takviyelerimi ihmal etmiyorum belki hamile kalırım diye.
Benim sorunum kaliteli yumurtamın olup olmaması ya da kaliteli embriyoya ulaşamamak değil. 5 yıl evvel Konyadaki bir tüp bebek merkezi doktorunun yaptığı kürtajdan dolayı artık ne kadar kazıdıysa rahim inceliğim baki kaldı.
5.5 mm'yi geçemiyor. neler neler yapıldı. milim değişmiyor rahim inceliğim.
Maşallah Alllah ım arttırsın yumişlerinizi ben şey için sordum bilinçli birisiniz kullandığınız takviyeler yumurtalıklarınızı koruyup kuvvetlendiriyor mu diye öğrenmek istedimHerkesin tercihlerine saygı duyarım. Zeytinyağ tüketmiyoruz zannetmeyin. Ben AYVALIKLIYIM. Her ne kadar konya'ya gelin gelmiş olsam da zeytinyağlı yemek yapmaktan vazgeçmiş değilim. Daha önce de bahsetmiştim 6 ayda bir endokrin doktoruma kontrole giderim diye. En son Haziran ayında kontrole gittiğimde İYİ KOLESTEROLÜM YÜKSEK, KÖTÜ KOLESTEROLÜM DÜŞÜKTÜ.
Zeytinyağ olarak da marka vereyim HACI MUSTAFA EFENDİ ZEYTİNYAĞLARINI kullanıyorum. Sızma kullanırım. Herşeye hemde.
45,5 yaşımdayım şu an. 14 şubat 2020'de kadın doğum doktoruma gittim. 15 gün sonra yeniden regl olunca acaba menepoza mı giriyorum diye endişe etmiştim. Doktorum böyle menepoza girilmez dedi ve testlerimi yaptı. FSH'ım da dahil tüm hormonlarım normaldi. Geçtiğimiz ağustos'ta da yaptırdım. Yine normal çıktı. Yumurta sayım ise yazmayayım nazar değer filan. Hala yumurtam var yani. Gıda takviyelerimi ihmal etmiyorum belki hamile kalırım diye.
Benim sorunum kaliteli yumurtamın olup olmaması ya da kaliteli embriyoya ulaşamamak değil. 5 yıl evvel Konyadaki bir tüp bebek merkezi doktorunun yaptığı kürtajdan dolayı artık ne kadar kazıdıysa rahim inceliğim baki kaldı.
5.5 mm'yi geçemiyor. neler neler yapıldı. milim değişmiyor rahim inceliğim.
Tşk ederim evt bene vazgeçtimmerhaba malesef hiçbir özelliği yok hele bizim yaşlara !! ne yapacaksınız o hocaya mı gitmek istiyorsunuz ...bence başka araştırmaya devam edin. 2014 yaz aylarında hastası çoktu . 41 yaşındaki erken menopoz hastası arkadaşıma 450 gonal f vermişti .sürekli hızlı şekilde hasta bakıyordu o hoca ve Göğşen beybaşka da birşey yazamıcam okurum ama işyerinde ve iş güç malum sadece bir deneyim benim ki.ben göğşen beye gitmiştim o da aynı :)))))
Mesajımı görmediler dikkat çekmek için yazdım öyle yani yanlış anlamayın gayet sakinim sağolunSakin ol bu ay herkesin düzeni biraz şaştı. Sakin ol
PeRRyyy canim benimde profil de ikiz resimleri. Biz kumral esmer iken bu sarışın bebekler nerden gelecek bılmıorum cok beğenerek yapmıştım insallah kismet olur kim nerde diliyor ise. Bizlerde kavusalim cokca aminBir dünya teyze yaptım sayenizde veririm bakarsınız korkutamazsınız beni
Amin İNŞALLAH CanımPeRRyyy canim benimde profil de ikiz resimleri. Biz kumral esmer iken bu sarışın bebekler nerden gelecek bılmıorum cok beğenerek yapmıştım insallah kismet olur kim nerde diliyor ise. Bizlerde kavusalim cokca amin
Maşallah Alllah ım arttırsın yumişlerinizi ben şey için sordum bilinçli birisiniz kullandığınız takviyeler yumurtalıklarınızı koruyup kuvvetlendiriyor mu diye öğrenmek istedim
Avokado tüketin rahim astarını kuvvetlendiriyor tutunmayı sağlıyor Alllah ın izniyle hurma da Rahime iyi geldiğini duymuştum
MerhabaEvcil hayvan şahane bi şey, bizim de bi köpüşümüz var bi sarılıyorum stres kaygı kalmıyor :)
Ben kumral eşim esmer bizde farklı değilizPeRRyyy canim benimde profil de ikiz resimleri. Biz kumral esmer iken bu sarışın bebekler nerden gelecek bılmıorum cok beğenerek yapmıştım insallah kismet olur kim nerde diliyor ise. Bizlerde kavusalim cokca amin
Hiç zannetmiyorum bi hastalık kapacağınızı, sahipli köpeklerin hastalık taşıması çok zor ihtimal ki ilk aşısını da olmuş küçük oğlan :)Merhabaarkadaşımın köpeği yavru
Bugün ikinci karma aşısını olmuş
Daha önce de bı parazit aşısı ve birinci karma aşıyı olmuştu
Şimdi bu kopekcik az evvel benimle oynarken beni tirmaladi .
Bugün tirnaklarida kesilmiş veterinerde ama canımı bayağı yaktı küçük oğlan .
Bilemedim bir hastalık kaparmiyim sizce ?
Şimdi bacağımı ve diğer kolumuda mahvettiHiç zannetmiyorum bi hastalık kapacağınızı, sahipli köpeklerin hastalık taşıması çok zor ihtimal ki ilk aşısını da olmuş küçük oğlan :)
Bizim köpüşümüzün yavruları olduğunda çok deliydiler ellerimiz yara bere olurdu ama hastalık veya kuduz olma ihtimali aklımıza bile gelmedi Sevmeye devam edin bence
Hayirlısı inş. Ankarada cem fıçicıoglu bahceci ankara bazı özel muayenesi olan doktorlar düsunebilirsiniz belki.ben 43 yasinda ankaradan istanbula gittim tedaviye.bahceci fulyada tedavi gordüm .şisli memoriale gitmenizi tavsiye edebilirim.burada yeni cok ovüldü bence de oyle.fiyatida eski bahceci fulyaTşk ederim evt bene vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?