Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tşk ederim inşa herşeyin hayırlısı sizin pozitifmi

Şimdi bacağımı ve diğer kolumuda mahvetti
Bugün nesi var acaba
Böyle değildi
Öğlen 2.karma aşıyi olduktan sonra delirdi
Hem yavru hem aşı olmuş, enerjisinin oyunculuğunun zirvede olduğu zamanlar, arkadaşın yavru köpeği evde kemirilmedik şarj aleti ve perde bırakmamıştı ilk zamanlar, endişe etmeden tadını çıkarın

Merhaba benim 6 yjmurtam toplandi ama kaliteleri kötüydü ki sanirim 1 tanesi kaldi bana o da negatif...amh 0.5 benim

Sayim artmaz belki ama kalitesi artsin diye neler yapabilirim..Ne olur bana da söyleyin...ari sutunu ne kadar sure ne miktarda kullandınız baska bir takviye aldimiz mi neler yapabilirim

Kızlar bişey sorucam ben kürtajdan sonra adet oldum 6.gün bitti bugün 9. Gün biraz kanama oldu normal mi

Ankarada herhangi bir yerde tadwvi olup memnun olan da mi yok Ay kimseler yok mu

son zamanlarda özelden cevap verdiğim bilgiyi sizin özele atıyorum. 0,50 amh fena değil inşallah sonucunuz hayırlı olur

canım öğrendiğim bilgileri paylaşırım sen sağol

Sonuclariniza bakinca aslinda cok umutsuz olmayin.. siz de benim yaptigim hatayi yapmissiniz kardes icin cok beklemissiniz..2015 teki kimyasaldan sonra beklemeden denemeliydiniz bence..bende ayni hatayi yaptim ama iste hayat sartlari maddi durumlar vs..hep bosluk biraktim.. simdi benim de 39 bitecek.. rezerv az, kalite sorunu var.. zaman artik kısıtlı o yuzden beklemeden gidip duruyorum doktora..

Evet çok bekledik ama inanın maddi olarak hic imkan yoktu o sira hoş şimdide durum pek değişmedi ama bi sekilde denklestirecrgiz iste..hem maddi dertler hem de o kimyasaldan sonra ki 2 yaz esimle aramiz pek iyi değildi ben vazgeçtim gitmekten nasil gecti anlamadkm ki zaman
6 tane yumurta olustu 3 u dollendi 1 tanecik embiyoru da 6.gune götüreceğiz diye direttiler olmadi tabi de
En azından 4 5 neyse gene olursa kalite az da olsa artarsa neler.kullanabilirim sizin kullandığınız ise yarayan şeyleri kullanayım.. ari sutu dedi arkadas sagolsun bi kac sey daha söyledi hepsini not ediyorum ocak sonunda düşünüyorum hersey yolunda giderse..düzelir ozamana kadar biraz insallah

Cok teşekkür ederim canım not ettim cok pahali olanlarini alamam da içeriklerine bakıp bir kaçını alabilirim
İmprly 200tl cıvarı, arısutu bal polen karısımı alsan arifoglu yada egrıcayır 100tl tutar. 250-300 ayir kendine hic bisey yapamazsan bunların faydasi cok.

İmprly 200tl cıvarı, arısutu bal polen karısımı alsan arifoglu yada egrıcayır 100tl tutar. 250-300 ayir kendine hic bisey yapamazsan bunların faydasi cok.
canım kusura bakmazsan birşey ekleyeyim arı sütü polen karışımında arı sütü çok az % 8 falan yani o alınmasın bence 50 gr arı sütü alsın 1 kilo bala 100 gr polen ölçü bu şekilde bunun katmanları olarak azaltabilir.yarım kilo bala 50 gr polen alabilir

Kızlar arı sütü ve polen içinde bir aktar buldum ben İstanbul' da yerli ve ithal olarak satıyorum dedi güvenilir olduğuna inandım ben çünkü tanıdık yakın biri vasıtası ile görüştüm. Bana bayaa uyguna verdi tanıdık var diye ama , isteyenlere kargo ile de yolluyormuş arzu edenlere telefon numarasını verebilirim fikir olsun size de. Reklam yapıyor gibi de oluyorum böyle ama valla kötü niyetim yok maksadım sadece paylaşmak

Egricayirdan 30 gr 201 tl verdim sanırım..çok pahali zaten 30 gr 20 günde bitiyor

Valla bana doktorun yazdigi vitaminleri 1.5 yildir kullaniyorum.. sayida veya kalitede cok artis oldugunu sanmiyorum.. bende arisutune basladim son çare..cuma muayeneye gidicem bakalim nasip olursa baslayacak tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…