- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.441
Zaten ben de kesin havuz olur canim. Ya korkuyorum da. Zar zor embriyo olacak olursa onu da ngs ye gonderip hepsi kusurlu gelse istediğin kadar havuz yaptir kafayi yemezsek bu yolda iyi valla. Allah sabir versin hepimize.Kaç embriyo oluyor. 5.güne ulaşıyorsa bir kere dene istersen. Olmadı sonra havuz yaparsın.
Amin canım. Bende araştırma yapmaktan bıktım artık. Eşim hiç oralı değil. Normal yoldan hamile kalanlar ne kadar şanslı. Ben tüp bebekten önce bir kere aşılama denicem. Olmaz şansı düşük ama doktor normal yolla olur sizin dedi. Dedi ama eşimde ereksiyon problemi var yumurtlama günlerinde sık ilişki yaşayamadık hiç. Yani ben hiç normal yolla denemedim direk tüp bebek yaptım.Zaten ben de kesin havuz olur canim. Ya korkuyorum da. Zar zor embriyo olacak olursa onu da ngs ye gonderip hepsi kusurlu gelse istediğin kadar havuz yaptir kafayi yemezsek bu yolda iyi valla. Allah sabir versin hepimize.
Senle benim durumum cok benziyor. Benim de esimde bosalma sorunu var. Yani iliski anında bosalamadigindan bizim normal yolla olma şansı hic yok aslında. Biz de ugrasmak istemediğimizi tup bebek denedik. Amh da bende düşüktü. Oyle cok yuksek degildi maalesef.Amin canım. Bende araştırma yapmaktan bıktım artık. Eşim hiç oralı değil. Normal yoldan hamile kalanlar ne kadar şanslı. Ben tüp bebekten önce bir kere aşılama denicem. Olmaz şansı düşük ama doktor normal yolla olur sizin dedi. Dedi ama eşimde ereksiyon problemi var yumurtlama günlerinde sık ilişki yaşayamadık hiç. Yani ben hiç normal yolla denemedim direk tüp bebek yaptım.
Senle benim durumum cok benziyor. Benim de esimde bosalma sorunu var. Yani iliski anında bosalamadigindan bizim normal yolla olma şansı hic yok aslında. Biz de ugrasmak istemediğimizi tup bebek denedik. Amh da bende düşüktü. Oyle cok yuksek degildi maalesef.
Kismet canim ya. Insallah saglikli sihatli hayirli evlatlarımız olur.
Bende okudum çok hoşuma gitti diziden ayrıldı. Ama tüp bebek galiba demiÇoğu doktorun, merkezin ve araştırmaların kafamıza kaktigi şu "ileri yaş olumsuzluğu " faktörüne rağmen 78 doğumlu olup tamamen doğal yolla gebe kalıp bundan 5 gün önce cinsiyet partisi yapan dizi oyuncusu Özge Özder ....ben cok tanımıyordum ve geçen gün TV de görünce iyi hissettim bana UMUT oldu! " Oluyormuş!" dedim ve sizlerle paylaşmak istedim
Kızlar bide ben tüp bebek denemelerinde onuda yiyim bunuda yiyim derken 5 kilo aldım vermek istiyorum . Napsam kiBende okudum çok hoşuma gitti diziden ayrıldı. Ama tüp bebek galiba demi
Aynen bende öyle. Baya kilo aldım yine. Aslında kürtaj sonrası sıkı bir rejimle ve sporla baya baya zayıflamıştım. Şimdi o kadar takviye ve tutulamaz bir iştahla yine tombişimmmKızlar bide ben tüp bebek denemelerinde onuda yiyim bunuda yiyim derken 5 kilo aldım vermek istiyorum . Napsam ki
Bu haberi ben de gördüm çok sevindim,Özge Özder hayvan dostu sevdiğim bir kişilik. Daha önce ona bebekle ilgili soru sormuşlardı, akışa bıraktık illa ki olsun diye bir derdimiz yok demişti yanlış hatırlamıyorsam ..doğal yolla hamile kalmasına bu açıdan şaşırmadım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evdeki canlara yeni kardeş geliyor...Benim de evde bir can kedim var ,birazdan yumurta toplamaya gireceğim inşallah ona arkadaş olacak profil fotomdaki gibi bir canın yumurtası toplanır bugün hayırlısıysa...hepinize duacıyım yürekten . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Çoğu doktorun, merkezin ve araştırmaların kafamıza kaktigi şu "ileri yaş olumsuzluğu " faktörüne rağmen 78 doğumlu olup tamamen doğal yolla gebe kalıp bundan 5 gün önce cinsiyet partisi yapan dizi oyuncusu Özge Özder ....ben cok tanımıyordum ve geçen gün TV de görünce iyi hissettim bana UMUT oldu! " Oluyormuş!" dedim ve sizlerle paylaşmak istedim
İnşallah bol bol sağlıklı yumurtalar toplanır. Allah yardımcın olsun.Bu haberi ben de gördüm çok sevindim,Özge Özder hayvan dostu sevdiğim bir kişilik. Daha önce ona bebekle ilgili soru sormuşlardı, akışa bıraktık illa ki olsun diye bir derdimiz yok demişti yanlış hatırlamıyorsam ..doğal yolla hamile kalmasına bu açıdan şaşırmadım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evdeki canlara yeni kardeş geliyor...Benim de evde bir can kedim var ,birazdan yumurta toplamaya gireceğim inşallah ona arkadaş olacak profil fotomdaki gibi bir canın yumurtası toplanır bugün hayırlısıysa...hepinize duacıyım yürekten . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Bol, sağlıklı dolu dolu yumoşların olsun sana bebiş olsunlar inşallahBu haberi ben de gördüm çok sevindim,Özge Özder hayvan dostu sevdiğim bir kişilik. Daha önce ona bebekle ilgili soru sormuşlardı, akışa bıraktık illa ki olsun diye bir derdimiz yok demişti yanlış hatırlamıyorsam ..doğal yolla hamile kalmasına bu açıdan şaşırmadım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evdeki canlara yeni kardeş geliyor...Benim de evde bir can kedim var ,birazdan yumurta toplamaya gireceğim inşallah ona arkadaş olacak profil fotomdaki gibi bir canın yumurtası toplanır bugün hayırlısıysa...hepinize duacıyım yürekten . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah altın yumurtadır toplanan ayrıca evde bir çocuğun olması çok güzel inşallah kardeşle taçlanır.Bu haberi ben de gördüm çok sevindim,Özge Özder hayvan dostu sevdiğim bir kişilik. Daha önce ona bebekle ilgili soru sormuşlardı, akışa bıraktık illa ki olsun diye bir derdimiz yok demişti yanlış hatırlamıyorsam ..doğal yolla hamile kalmasına bu açıdan şaşırmadım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evdeki canlara yeni kardeş geliyor...Benim de evde bir can kedim var ,birazdan yumurta toplamaya gireceğim inşallah ona arkadaş olacak profil fotomdaki gibi bir canın yumurtası toplanır bugün hayırlısıysa...hepinize duacıyım yürekten . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
bizimde iki kedimiz varBu haberi ben de gördüm çok sevindim,Özge Özder hayvan dostu sevdiğim bir kişilik. Daha önce ona bebekle ilgili soru sormuşlardı, akışa bıraktık illa ki olsun diye bir derdimiz yok demişti yanlış hatırlamıyorsam ..doğal yolla hamile kalmasına bu açıdan şaşırmadım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evdeki canlara yeni kardeş geliyor...Benim de evde bir can kedim var ,birazdan yumurta toplamaya gireceğim inşallah ona arkadaş olacak profil fotomdaki gibi bir canın yumurtası toplanır bugün hayırlısıysa...hepinize duacıyım yürekten . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Detayını çok bilmiyorum ama doğal da olsa tüp de olsa sonuçta ileri yaş gebelik ve sağlıkla ilerliyorBende okudum çok hoşuma gitti diziden ayrıldı. Ama tüp bebek galiba demi
İnşallahBu haberi ben de gördüm çok sevindim,Özge Özder hayvan dostu sevdiğim bir kişilik. Daha önce ona bebekle ilgili soru sormuşlardı, akışa bıraktık illa ki olsun diye bir derdimiz yok demişti yanlış hatırlamıyorsam ..doğal yolla hamile kalmasına bu açıdan şaşırmadım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evdeki canlara yeni kardeş geliyor...Benim de evde bir can kedim var ,birazdan yumurta toplamaya gireceğim inşallah ona arkadaş olacak profil fotomdaki gibi bir canın yumurtası toplanır bugün hayırlısıysa...hepinize duacıyım yürekten . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Genellikle adetin ilk 5 günü içinde yapılacak FSH hormonu ölçümüyle, yumurtalık rezervi detaylı olarak görülebilir. Alınan değer 12 mlU / ML üzerinde olursa, yumurtalık rezervinde sorun olduğu ya da kötü yumurtalık olduğu şeklinde yorumlama yapılır. (NETTEN ALINTI)hanımlaaarrrrr FSH gene fırlamış bu hormon neden bu kadar oynak sizce
Hayıt çayı yada agnucaston isimli hap var eczanede bu fsh yüksekliğine iyi gelior ve zaman zaman yükselebilir die bılıorum stres etkenli.hanımlaaarrrrr FSH gene fırlamış bu hormon neden bu kadar oynak sizce
Ben embriyoya NGS yaptırdım tüm kromozomlara hatta kromozomlardaki delesyonlara kadar detaylı bilgi veriyor. En son sistem ngs. Bu sebeple yaptırabilirsiniz.Canim zaten doktor da yok dedi. Parasından dolayi bizde yaptıran da pek olmuyormuş zaten.. O öyle laf arasında söyledi gibi bisey oldu. Daha doğrusu pgt ve ngs ile bütün kromozom dizilimlerine bakilmadigini anlatıyordu. Belli başlı hastalıklar inceleniyormus onu anlatırken bundan da bahsetmişti.
Açıkcası önceden yumurta dondurmuş olabilir. Bu yumurta ile de tüp bebek yaptırmış olabilir.Hanimlar didem balcin da hamileymis 82 doğumlu doğal yoldan hamile kalmış yani bizim yaşları mız çok büyük değil sanatçılar nasıl uğraşmadan kaliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?