Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kalispera10 su an babili izliyordum, babasi oğluyla konuşurken senin yazdıklarıni okudum, fonda duygulu bir müzik.
Kizlar hepinizi ayri ayri seviyorum sizleri tanımıyorum burda cok yazdım yazıyorum zaman zaman, ama yazmasamda aklımdasıniz gecen kandildi buraya giremedim ama gönlümden geçtiniz zorlu süreçler hep yaşıyoruz bir minik eli umarım bizlerde tutarız hepinizin yolu acik olsun hersey yolunda gitsin inşallah. Burda bir gönül bağı kurmuşum nedensiz.

açıp açıp ,tekrar tekrar okudum..ne denir die düşündüm,iki cumle cıkmadı..düşündüm dedigime de bakmayın,yazamayisim da zaten düsünemememden..seni kalben anliyorum yoldaşım..
hepimizin belki de hergun dusunduklerini siz karara bağlamıssiniz.bu cesaretinizden dolayi sizleri tebrik ediyor ve hayranlikla saygi duyuyorum...
umuyorum ki hayat sizlere ;sağlığı aşkı sevgiyi yaşamın enerjisini bundan sonra esirgemez ve bolca katar yaşaminiza..
saygiyla sevgiyle kucakliyorum sizi

Hayırlısı olsun sen elinden geleni yapmışssın Allah ol derse olur bakarsın normal yoldan hamile kalırsın. Ayrıca herkesin çocuğu olcak diyede birşey yok. Allah sana eşine uzun ömürler versin. Ama bence ne yap biliyomusun tekrar yumurta toplattırıp 5. güne gelenleri ngsiz transfer ol. Tutarsa tutar. Düşerse düşer kaybetcek bişeyimiz yok nasılsa.Psikolojik olarak çok zor biliyorum. Aynı şeyleri bende yaşıyorum ama bir umut. Yumurtan varken hatta 5.güne bile gidiyorken vazgeçme derim ben.

Merhaba kızlar nasılsınız burayı ne kadar çok okumuştum ne çok umut aramıştım lütfen siz de umudunuzu kaybetmeyin bakın benim mucizem beni 41 yaşında buldu şükür Rabbime binlerce onca tedavi o Ca uğraş onca bekleyiş meleğim kendiliğinden geldi bir kızım var şükür o tedaviyle oldu yıllarca korunmadık tüp bebeğe başladık tutmadı sonra da kendiliğinden oldu Rabbim çok büyük inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim tüm dualarım sizinle beni bilen bilir zaten sizler de bir nebze olsun umut olurum diye yazmak istedim Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun

Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim darısı bizlere olsun

Aynen bende öyle. Baya kilo aldım yine. Aslında kürtaj sonrası sıkı bir rejimle ve sporla baya baya zayıflamıştım. Şimdi o kadar takviye ve tutulamaz bir iştahla yine çok mutsuz

Yolun açık olsun...

Kızlar merhaba, adetin 2.günü pazara denk gelince tedaviye 3.gün de başlıyorlar mı? Ben şimdi adet oldum, yani 2.günüm yarın olacak. Bu ay tedavi öncesi bant da kullandım boşa gidecek diye üzülüyorum

Ben Acıbadem de genelde hep 3. Gün başladım.. etkiler mi 2. Ya da 3 .gün diye sorduğumda hayır demişlerdi rahat ol.

Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Çok teşekkür ederiz bizlere umut olduğunuz için,umudumuzu ayakta tutmak için buraya gelip yazmanız bile bizim için çok kıymetli...
Bebeğimhadi de öyle geldi geldi yazdı bizim için,sırf moral olsun umut olsun diye...
Bu sayılar artsın..bir bir hamile kalalım arkadamızdan gelenlere umut olalım

Ben Acıbadem de genelde hep 3. Gün başladım.. etkiler mi 2. Ya da 3 .gün diye sorduğumda hayır demişlerdi rahat ol.

aynen oyle.rahat ol,benimde bir tedavimde ayarlayamadigim icin 3. gun baslamislardi
hayirli olsun simdiden tedaviniz

Kaç kutu kullandınız

Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, bize takviye yada başka tavsiyeniz varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…