Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sigarayı nasıl bıraktınız, opu işleminden önce mi? Hala bırakamadım, bir ayım var.

Sigarayı nasıl bıraktınız, opu işleminden önce mi? Hala bırakamadım, bir ayım var.
Ben ikizlere hamile kaldigim an bırakmıştım. Sonrasinda 7. Haftada kalp atislari duyulmadi kurtaj oldum ama hamilelik süresince 2 ay içmediğim için birajmis oldum bir daha da baslamadim. Su wiralar canim cok çekerse paket almiyorum ama 2 haftada bir defa falam tekli sigara gibi olan purolardan aliyorum.

Merhaba kızlar,
Geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını malesef bugün duyamadım...çok inişli çıkışlı bi süreç geçirdim,önce hamile olduğumu öğrendim sonra değer artmadı ilaçlar bıraktırıltı sonra değer biraz yükseldi tekrar ilaçlara başladım..dış gebelik ,iç gebelik ikisi de var dendi..dış gebelik kendi kendine son buldu,sevindik..iç gebeliğin kalp atışını duyduk sevindik,aradan 10 gün geçti ve bugün kalbi duyamadık...sevindim üzüldüm sevindim üzüldüm sevindim ve üzüldüm...daha önce de negatiflerim oldu ,ama kalbini duyup böyle olması yıprattı,mucize bebek demiştim ,zor yollardan geçti ama kalbi yine de attı demiştim...nasip değilmiş...
Eşim dönüş yolunda kendini tutamayıp ağladı...onun o halini görünce öyle üzüldüm ki,aylardır o yolları gittik geldik saatlerce bekledik Dr kapısında, sonucunda onun o ağlamasını görünce ben sustum ... Herşeyde bir hayır vardır ,bunda da vardır elbet böyle olması gerekiyormuş...
Burada hepimiz öyle büyük uğraşlar veriyoruz ki,bizim yaşadıklarımızı ancak bizler anlayabiliriz dışardakilerin bizi anlayabileceğini hiç sanmıyorum...o yüzden size içimi döküyorum,size açılıyorum...
İnşallah her birimiz birbirimize sağlıklı hamilelik haberleri verebilelim kızlar,ben ayağımı sürüyemedim ama inşallah transfer olmuş sonuç bekleyen arkadaşlarımızdan biri bunu yapar ve bi sürü transfer hazırlığında olan arkadaşımız da ardından gelir...her gün dualarımdasınız..bugün bebeğimi kaybettim,ama umudumu kaybetmedim...sadece yorgunum ,boğazımda bir yumruyla....nasipten öte yol yok...Allah hepimize ayağa kalkma gücü versin..sürecimi sizlerle paylaşırken bana hep destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun ve Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Allah sabır ve güç versin. Ben iki kez yasadım kalpleri durdu ve kürtajla aldılar. Tarifi yok. Telkin edecek kelimelerde yokk... Dileğim Allah bizleri cennetinde kavuştursun inşallah...

Okurken bende duygulanıp 1-2 gözyaşı döktüm valla. Söylenecek herşeyi söylemişsiniz. Rabbim hayırlısını versin. Eşinize de saygılar.

Canim tüm gün aklımda ve duamdaydin.. Hiç böyle Bi mesajını beklemiyordum. İnan çok üzüldüm arkadaşım. Ne denir bilmiyorum. O kadar zorlu ve git gelli yollardan geçtiniz ki tahmin ettiğimden bile eminim daha zordur. Allah büyük.. Olmamasında vardır bir hayır öyle düşün.. Sağlıklı değilmiş ki olmamış.. Allah doğru zamanda tekrar yaşatacak bu duyguyu sana eminim.. Hem sen hem burdaki arkadaşlarım hepimiz bunu hakediyoruz. Biliyorum şu an kötü bir durum var ama Herşey güzel olacak..

Canım Allah sabır ve güç versin. Bende aynısını iki kere yaşadım. Biliyorum ne kadar zor olduğunu. Allah sana ve burda mücadele eden herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlattıklarınızı birebir ilk tüp bebek denememde yaşadım bendekalp atışlarını duyduktan bir hafta sonra kalbi durdu bebeğiminkürtaj olmadan önce günlerce parça parça düşürmek zorunda kaldım bebeğimi,sonrasında temizlenmediği için kürtaj olmak zorunda kaldımbende çok üzüldüm çok yıprandım ama rabbimin dediği olur,ona can vermemesinin bir sebebi vardır elbetki dedim,ben kendimi hep böyle avuttum,sonra iki negatif üst üste ve 4. Denemedeyim,herşey yolunda giderse tabiki transfer olmayı bekliyorum ,ama hep bir tedirginlik ve korku,pozitifi görürsem sonrası ne olacak diyorum yine aynısı olacakmı diyorum,ne desek boş tabiki,Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin

Prowoman aç karına mı içiliyor ben tok içmiştim yanlışmı yaptım

Allah sabır versin canım, inşallah mucizen en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde gelir,

Benzer şeyleri yasamis biri olarak acini yüreğimde hissettim. Insallah mutlu olacagin günler yakındır. Bu acıları belki unutturmayacağız ama bir nebze olsun hafifletmek guzel haberler alırsın inşallah tez zamanda canim.

Ne desek boş.. Çoğumuz benzer yollardan geçtik çok üzüldük çok kahrolduk, allah bi kez daha yaşatmasın.

anthem_ canim benim dun aklımdaydın yeni gördüm üzüldüm canım dilerim en kisa zamanda toparlanirsin, derin bir sessizliğe gömülüyor insan cok zor anlıyorum ama yinede sağlık olsun teselli ne diyebilirim bilmiyorum ama bizlerde üzüldük yalniz deılsın saglikli ve hayirli evlatlari Rabbim bizlere de bahşetsin tek duamız bu.
Bu sene o sene olsun

anthem_ canım Allah sabır versin. Acını anlıyorum, bildiğim yaşadığım bir acı. Yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım.

Canım bizlerin sınavı da bu. Rabbim isyandan korusun. Sabır güç versin bizlere. Bizlerin tökezleyince vazgeçmek gibi bir şansı da düşüncesi de yok. İleriye umuda bakmaya devam. Kendine vücuduna iyi bak. Asla bırakma kendini. Zamanı gelince Rabbim bizlere de varecek sağlıklı evlatlar.

Meleklerimizde cennette bizi bekliyor.

Rabbim sabır versin

Sevgili anthem_ bu haber hepimizi derinden üzdü..Rabbim sana ve eşine sabır, dayanma gücü versin.
Senin de dediğin gibi en son diyebileceğimiz, sığınabileceğimiz nasipten öte yol yok. Bunu kabullenmesi çok zor biliyorum ama seninle beraber acını derinden paylaşıyoruz. Hepimizin üzüntüsü de sevinci de şu durumda hep beraber..
Rabbim verir imtihan eder, vermez yine imtihan eder veya da verecektir o aşamalarda verene kadar yine imtihan eder

Diyecek bisey bulamiyorum..ama bizi en iyi biz anlarız.. nerdeyse 2 sene olacak git gel yaptigim sonunda transfer olucam..ama yuzde 5 lik bir ihtimal yüzümün gülmesi.. Allah hepimize dayanma gücü versin..Sana da gecmis olsun canim insallah bir sonrakinde mutlu sona ulaşırsın..

Ac karnina ixiyorum ben. Oyle içiliyor
Bana doktor tavsiye etmişti günün herhangibir saati içilir dedi aç tok farketmiyor yani. Ama arı sütü bal polen gibi karışımlar aç karnına daha etkili diye biliyorum. İnşallah işe yarıyorlardır.

canim cok üzgünüm,malesef bizler dogum olana kadar iste bu diyemiyoruz..acını yüregimde hissediyorum ama ayni zamanda gücünü de öyle..hepimiz yorgun ve bıkkınız ,ama umudunu kaybetmemen ne kadarda önemli.dedigin gibi Allah hepimize güç versin.inaniyorum ki seni boyle karsilayan bir yıl ,mutlaka icinde de senin icin mucizeler de barindiriyordur.Allah hepimizin tez zamanda yüzünü güldürsün insallah

Sabır diliyorum, çok zor... mucizen seni bir gün bulur umarım, sadece sebat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…