Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tüm samimiyetinle aktarmışsın... Çok güzeldi..
En kısa zamanda birgün sende hamilelik hikayenle breezey gibi birilerinin umudu olursun inşallah
Bunu diliyorum senin için..
Gönlünden geçenler gerçek OL'sun.

Sevgiler

Geçenlerde okudum ama kim yazmıştı ne istemişti onca mesajın içinde unuttum :)
.............. ifadesi yok ki diye... Tekrar yazarsa ben belki bulurum..

Bir iki tane ben kendi beğendiklerimi Album olarak ekledim...

breezey
cedrus
mavi tshirtli Alya
Puffy

Ayyyyyyy bayıldım ben bunlara

Canım benim inşallah güzel bir transfer sonrasında da gebelik haberini alırız.. Her şekilde içine yerleştirilen bebişine konsantre ol ve hep seninle olduğunu hisset..

Canim hayirli ugurlu olsun insallah bebislerin sana saglikla simsiki tutunurlar.guzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun

canım benim GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM hernekdara seni sizii tanımasamda gerçekten abla kardeşten daha cansınız...inş Allahım sabrının mükafatını vericek içime güzel şeyler doğuyor inş bu sefer bebeklerin sana sıkı sıkı tutncak...canım bize gelişmeleri yaz çook merak ederiz kk çok fazla kalmadan son haberleri yaz canım Allahım ol desin yeterki canım rabim korur meleklerini...Allahım yar ve yardımcın olsun canım...

senin de mi kizin olucak canim ya topikte hamile kalan ve dogum yapan arkadaslarimizin hepsi kiz
bir ben beklemedeyim sabir sabir ya sabir

Allah yolunu acik etsin sansin bol olsun arkadasim. ikiz bebeklerin olur insallah

canım kumarika
öncelikle kızımın bir kardeşi daha olacağı için çok sevindim... Rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmenizi nasip etsin.
kendini her zaman iyi hisset olur mu artık ...bedeninde büyüyen, can bulan kızının sana herkeslerden çok ihtiyacı var. ve inan her duygusal dalgalanmalarımızdan etkileniyorlar.eğer elindeyse mümkünse kızına hep güzel enerjiler gönder... sevincinle ve mutluluğunla yaptığı hareketleri görmeye başladığında , sıkıntı ve stresi kendine yaklaştırmamaya çalışacaksın inan bana... ben çoğu zaman başaramadım bunu...kızımın beni affedeceğine inanıyorum... şimdi son haftalarda daha az streslenmeye çalışsamda zor oluyor hala ama kucağıma aldığımda binlerce özür dileyeceğim evladımdan...
sen şimdiden kendine ve kızına iyi bak olur mu canım benim... dünya üzerinde senden ve ondan daha önemli ve değerli hiç bir şey yok artık.... ne olur bunu sık sık hatırla...

bir gün senin de bu tablo da bebiş müjdenle yer almanı diliyorum canım çikolatam

canım güzbahar
neyse ki ağladığımda , gözyaşlarım için hormonlarım yüzünden diyecek bahaneye sahibim henüz... yoksa eşime pc ekranına bakıp neden ağladığımı anlatmakta zorlanır ve sıkı bir fırça yerdim
yazdığın satırların her bir kelimesi için sana teşekkür ederim. yazdıklarım sana gerçekten yardımcı olduysa bunlar için çok mutlu olurum.
o zamanlarda anlattığım kızlarım , kardeşlerine Elifime öyle bir sahip çıkıyorlar ki... dilerim sen de kızınla aynı güzellikleri yaşarsın... torunlarıma bir şeyler aldıklarında , kardeşlerine de mutlaka bir şeyler alıyorlar... hatta ellerinden gelse her şeyi onlar alacaklar... zamanında torunlarıma aldığım şeylere " siz karışmayın , onlar benim de torunum " dediğim kızlarım, şimdi aynı şeyi kardeşleri için bana karşı kullanıyorlar...her gün telefonla konuşuyoruz , 2 akşamda bir mutlaka bizdeler... beni denetliyorlar... iş yapıyor muyum , kendimi yoruyor muyum ? bizde oldukları akşamlarda yemek sonrası beni koltuğa oturtup , sakın kımıldama diye üstelik tehdit edip , evde ne var ne yok yapıyorlar.
emeklerimin karşılığını aldığım için mutluyum ...bir karşılık bekleyerek yapmadım hiçbir şeyi ama bugün geldiğimiz süreçte , geçtiğimiz zamanları düşündükçe kendimi tebrik ediyorum yani ne yalan söyleyeyim.

geçtiğimiz 28 şubatta 26 yaşına giren kızlarım(ikizler biliyorsun ) , 30 nisanda 3 yaşına girecek en büyük torunum , şu an 5,5 aylık olan küçük torunum kızçem ve tüm bunlara onunla kavuştuğum canım kocamcım ile dünyaya gelmesini sabırsızlıkla beklediğimiz Elifimiz... aralarında olmaktan büyük keyif aldığım gün be gün büyüyen ailem...

tüm bu güzellikleri senin de kat be kat fazlasıyla yaşamanı ve o zamanlarda da beni yine hatırlamanı dilerim...

Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün , göbüşüne bebişlerini nasip etsin arkadaşım.

GÜZBAHARCIM brezeye yazdıkların beni çok duygulandırdı...Allah gönlüne göre versin arkadaşım.. Kayınpederin için tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum inşallah!!

topikte olmadığım zamanlarda hamilelik haberini aldığımda çok mutlu olmuştum... dilerim ki her şey gönlünce ve dilediğince gerçekleşir.

teşekkür ederimm, süper bir ikon çalışması olmuş ve benim ikonum harikaaa
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler derdim hep...

hepinizin göbüşü kocaman olsunn , bebişlerinizle şenlensin eviniz yuvanız , hayırlısıyla , sağlıkla , mutlulukla ve huzurla

Hepinizin yazdıklarını okudum.

Binlerce kez teşekkürler; desteğiniz ve dostluğunuz için.

Sizleri çoook seviyorum. İyi ki varsınız.

Allah Allah!!!! dokturmus yine benim arkadasim:118::118:

Merhaba Arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Allahım hepimize yardım etsin.Tecrübelerinize ihtiyacım var.Yumurta takibim bitti.Tüp tedavisine başlamışken,hormon değerleri normal çıkınca ilaçlı ve iğneli yumurta takibine karar verdik doktorumuzla.Bugün takip bitti 3 yumurtam var en büyüğü 21 çatlatma iğneside oldum.Yalnız kafam karışık bu iğneden sonrası ilişki için.İğnem otrivelle 36 saat sonra dedi doktorum ama eşim o saate işte olacak.Daha öncesi yani yarın sabah gibi olabiliyormu?22 saat sonra oluyor iğne vurulduktan sonra.
Yardımlarınızı rica ediyorum.Bu konuda stres yaptım.Bu ana adar relax bir tedaviydi ama bir anda heyecanlandım.

Ayyyyyyy bayıldım ben bunlara
superlerrr,çok beğendim

:) İkonların içine eklenemiyor maalesef... Bir çoğuda burada çıkmamış..
Herkese açık album olarak koydum orada duruyorlar :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=34156

selcan "kilo mu alıyorum ne?" diyor diye kalmış aklımda

Ben yusuf yusuf sormustum varsa

tatlım Allah yardımcı olsun inşallah müjdeyle dönersin bize

Telefondan giriyorum ama beceremiyorum pek. Yarin evden girer anlatirim olanlari. O zamana kadar beni ozleyin anacimmm. Byeeee

Bence olmaz canım çünkü o saatte oması gerekiyor bence sen bu konuyu doktorunla görüş o kadar emek veriyorsun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…