- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.561
Geçenlerde okudum ama kim yazmıştı ne istemişti onca mesajın içinde unuttum :)
.............. ifadesi yok ki diye... Tekrar yazarsa ben belki bulurum..
Bir iki tane ben kendi beğendiklerimi Album olarak ekledim...
breezey cedrus
mavi tshirtli Alya
Puffy
arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
breezey cedrus
mavi tshirtli Alya
Puffy
arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
canım benimm seni çok seviyorum yazılarınla hep yüreğime su serpiyorsun.. önerilerini dikkate alacağım canım benim..
bugün öyle heyecanlıyımki bu 6. oldu ama sanki 1. gibi hissediyorum..
sabah 2 defa hastaneyi arayıp yoğun baskı yaparak bölünmeyi öğrendim sağlıklıymış ve devam ediyormuş..
sabaha kadar uyuyamadım ateşler içinde tavana bakıp nefes bile alamadımm..
inşallah kistin erimiştir hayatımm.. gitmese bile ufak bi şeyle hemen sonlandırıyorlar.. hiç tedirgin olma..
çok çok öpüyorum..
ayyyyyy nasıl sevindim nasıl... benim de 7. haftada şekli bozulmuş kesenin deyip 8. haftada aldılar...ne kadar çok üzülmüştüm... kimse yaşasın istemem.. zaten 19. haftamdayım şimdi her şeye ağlıyorum... ama şu an sevinçten ağladım valla.. gözün aydın canımm...minicik kızım ve ben sana en iyi dileklerimizi gönderiyoruz
bir önceki gebeliğim kürtajla sonuçlanınca ne güzel şeyler yazmıştın bana.. kendimi iyi hissettirmiştin. bütün hayatın sevgiyle ve iyilikle geçsin inşallah.minicik kızım ve ben seni ve elif ablayı sevgiyle kucaklıyoruz
bir gün senin de bu tablo da bebiş müjdenle yer almanı diliyorum canım çikolatam[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey
[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton HAMİLE
36 haftalik[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Isvicre[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar selamlar, iyice ayrı düştük ama önemli olan gönül ayrılığı..allah onu nasip etmesin inşallahhh...
bu hafta iş yerinde çalışmıyorum sahadayım, o yüzden pcyi ancak akşam evde görüyorum... oku oku maşallahhhh... hepiniz harikasınız ve harika haberlerle dolu topic çoook şükür...
Önce çıtır annemiz ve idolümüz brezeycim, canım sen benim gerçekten idolümsün senin haberin yok ama eşimin 2. tedaviye ikna olmasındaki en önemli etkenlerden biri sensin... topiğe katıldığımda tüm geçmişi okudum, en son kalan bir yüz sayfa vardı onu da tamamladım çok şükür... bir mesajında kızlarından bahsetmiştin senin çocuk sahibi olman hakkında ( babamla evlendin ama asla çocuk yapamazsın gibi..) . ve sonrasında bu mücadelende sana desteklerini anlatmıştın. o satırlarının çıktısını alıp sehpaya koydum ve 2 hafta o yazını sehpadan kaldırmadım... ( canım benimde bir kızım var, eşimin kızı. o da beni kabul etti, aramızda çok şükür iyi. ama o benim kızım, ben ise onun annesiyim... ve bizim çocuk sahibi olmamaıza sonuna kadar karşı. ancak o benimle bu konuyu konuşmuyordu, babasıyla konuşup bir şekilde onu tehdit ediyordu. ve dolayısıyla eşim de tedavi yanaşmıyordu. spontan kısmına gelince eşimden de kaynaklı çok sorun var. kızına da tedavilerle sahip olmuşlar ( ama tüp değil), peşine yaş ve 2 kez kemoterapi.. doğal olarak hücrelerimiz şu an çok iyi değil. sperm sayımız yaklaşık 2 milyon ve % o hareketli, morfoloji de aynı durumda. yeni tüp tek alternatif.. velhasıl önce rabbimin izni sonrasında senin o dokunaklı satırların sayesinde kocam 2. tedaviye ikna oldu. şimdi ön hazırlık yapıyoruz inşallah... bu satırları sana yazıp teşekkür edebilme imkanı bulduğum için çok seviniyorum... allah razı olsun brezeycimmm... allah kızçenle, eşinle ve kızların torunlarınlda koskocaman bir aile içinde mutlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah... önce kızçn elifi, sonra seni çoook öpüyorum... Allah bir avazda kurtarsın sizi, hep dualarımdaydın, hep duamdasın..
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın, araç gelmiş beni bekliyor çıkmam lazım... hepinizi çoook öpüyorum... sevgi ve dua ile... yazamasamda okuyorum ona göre....çoookk
GÜZBAHARCIM brezeye yazdıkların beni çok duygulandırdı...Allah gönlüne göre versin arkadaşım.. Kayınpederin için tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum inşallah!!
Tüm samimiyetinle aktarmışsın... Çok güzeldi..
En kısa zamanda birgün sende hamilelik hikayenle breezey gibi birilerinin umudu olursun inşallahBunu diliyorum senin için..
Gönlünden geçenler gerçek OL'sun.
Sevgiler
breezey
Hepinizin yazdıklarını okudum.
Binlerce kez teşekkürler; desteğiniz ve dostluğunuz için.
Sizleri çoook seviyorum. İyi ki varsınız.
canım kumarika
öncelikle kızımın bir kardeşi daha olacağı için çok sevindim...Rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmenizi nasip etsin.
kendini her zaman iyi hisset olur mu artık ...bedeninde büyüyen, can bulan kızının sana herkeslerden çok ihtiyacı var. ve inan her duygusal dalgalanmalarımızdan etkileniyorlar.eğer elindeyse mümkünse kızına hep güzel enerjiler gönder... sevincinle ve mutluluğunla yaptığı hareketleri görmeye başladığında , sıkıntı ve stresi kendine yaklaştırmamaya çalışacaksın inan bana... ben çoğu zaman başaramadım bunu...kızımın beni affedeceğine inanıyorum... şimdi son haftalarda daha az streslenmeye çalışsamda zor oluyor hala ama kucağıma aldığımda binlerce özür dileyeceğim evladımdan...
sen şimdiden kendine ve kızına iyi bak olur mu canım benim... dünya üzerinde senden ve ondan daha önemli ve değerli hiç bir şey yok artık.... ne olur bunu sık sık hatırla...
bir gün senin de bu tablo da bebiş müjdenle yer almanı diliyorum canım çikolatam
canım güzbahar
neyse ki ağladığımda , gözyaşlarım için hormonlarım yüzünden diyecek bahaneye sahibim henüz... yoksa eşime pc ekranına bakıp neden ağladığımı anlatmakta zorlanır ve sıkı bir fırça yerdim
yazdığın satırların her bir kelimesi için sana teşekkür ederim. yazdıklarım sana gerçekten yardımcı olduysa bunlar için çok mutlu olurum.
o zamanlarda anlattığım kızlarım , kardeşlerine Elifime öyle bir sahip çıkıyorlar ki... dilerim sen de kızınla aynı güzellikleri yaşarsın... torunlarıma bir şeyler aldıklarında , kardeşlerine de mutlaka bir şeyler alıyorlar... hatta ellerinden gelse her şeyi onlar alacaklar... zamanında torunlarıma aldığım şeylere " siz karışmayın , onlar benim de torunum " dediğim kızlarım, şimdi aynı şeyi kardeşleri için bana karşı kullanıyorlar...her gün telefonla konuşuyoruz , 2 akşamda bir mutlaka bizdeler... beni denetliyorlar... iş yapıyor muyum , kendimi yoruyor muyum ? bizde oldukları akşamlarda yemek sonrası beni koltuğa oturtup , sakın kımıldama diye üstelik tehdit edip , evde ne var ne yok yapıyorlar.
emeklerimin karşılığını aldığım için mutluyum ...bir karşılık bekleyerek yapmadım hiçbir şeyi ama bugün geldiğimiz süreçte , geçtiğimiz zamanları düşündükçe kendimi tebrik ediyorum yani ne yalan söyleyeyim.
geçtiğimiz 28 şubatta 26 yaşına giren kızlarım(ikizler biliyorsun ) , 30 nisanda 3 yaşına girecek en büyük torunum , şu an 5,5 aylık olan küçük torunum kızçem ve tüm bunlara onunla kavuştuğum canım kocamcım ile dünyaya gelmesini sabırsızlıkla beklediğimiz Elifimiz... aralarında olmaktan büyük keyif aldığım gün be gün büyüyen ailem...
tüm bu güzellikleri senin de kat be kat fazlasıyla yaşamanı ve o zamanlarda da beni yine hatırlamanı dilerim...
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün , göbüşüne bebişlerini nasip etsin arkadaşım.
topikte olmadığım zamanlarda hamilelik haberini aldığımda çok mutlu olmuştum... dilerim ki her şey gönlünce ve dilediğince gerçekleşir.
teşekkür ederimm, süper bir ikon çalışması olmuş ve benim ikonum harikaaa
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler derdim hep...
hepinizin göbüşü kocaman olsunn , bebişlerinizle şenlensin eviniz yuvanız , hayırlısıyla , sağlıkla , mutlulukla ve huzurla
Ayyyyyyy bayıldım ben bunlara
superlerrr,çok beğendim
teşekkür ederimm, süper bir ikon çalışması olmuş ve benim ikonum harikaaa
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler derdim hep...hepinizin göbüşü kocaman olsunn , bebişlerinizle şenlensin eviniz yuvanız , hayırlısıyla , sağlıkla , mutlulukla ve huzurla
breezey cedrus
mavi tshirtli Alya
Puffy
tatlım Allah yardımcı olsun inşallah müjdeyle dönersin bize
Merhaba Arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Allahım hepimize yardım etsin.Tecrübelerinize ihtiyacım var.Yumurta takibim bitti.Tüp tedavisine başlamışken,hormon değerleri normal çıkınca ilaçlı ve iğneli yumurta takibine karar verdik doktorumuzla.Bugün takip bitti 3 yumurtam var en büyüğü 21 çatlatma iğneside oldum.Yalnız kafam karışık bu iğneden sonrası ilişki için.İğnem otrivelle 36 saat sonra dedi doktorum ama eşim o saate işte olacak.Daha öncesi yani yarın sabah gibi olabiliyormu?22 saat sonra oluyor iğne vurulduktan sonra.
Yardımlarınızı rica ediyorum.Bu konuda stres yaptım.Bu ana adar relax bir tedaviydi ama bir anda heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?