- 9 Şubat 2014
- 364
- 53
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.581
Dr um 48 yaşında tüp bebekle bebeğini dünyaya getirdi ilk bebeği hemde oyüzden yasa takilmayin
ohhhh bravo bu en guzel haber.. Valla ne yalan soyleyim bende inanmak istemiyorum ama her doktora gittigimde agizlarini yasdan acinca bende ister istemez icime dustu korku. Bu orneklerden sonra biraz icime su serpti. O kadar ugrasiyoryuz en bastan moral bozuyorlar ne bileyim. Neyse bundan sonra kendimize bakalim en iyisi.
Ben yusuf yusuf sormustum varsa
Merhaba Arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Allahım hepimize yardım etsin.Tecrübelerinize ihtiyacım var.Yumurta takibim bitti.Tüp tedavisine başlamışken,hormon değerleri normal çıkınca ilaçlı ve iğneli yumurta takibine karar verdik doktorumuzla.Bugün takip bitti 3 yumurtam var en büyüğü 21 çatlatma iğneside oldum.Yalnız kafam karışık bu iğneden sonrası ilişki için.İğnem otrivelle 36 saat sonra dedi doktorum ama eşim o saate işte olacak.Daha öncesi yani yarın sabah gibi olabiliyormu?22 saat sonra oluyor iğne vurulduktan sonra.
Yardımlarınızı rica ediyorum.Bu konuda stres yaptım.Bu ana adar relax bir tedaviydi ama bir anda heyecanlandım.
Hayırlı olsun, güzel sonuçlanan endişelerden uzak bir süreç geçirirsin umarım..
Benim yumurta takipli bir tedavim olmadı ama çatlatma iğnesinin 36 saati olduğunu biliyorum.. Doktorun 36 saat sonra demiş bu durumda en az 36 saate ihtiyacın olduğunu anlıyorum.. 36. saatte dememiştir :) Kim denk getirebilir ki onu :) Çatlamanın olabilmesi, iğnenin işe yaraması için (tüp tedavimden tecrübe ile) en az 36 saat gerektiğini biliyorum.. Bu nedenle öne alıp 22 saat yerine ileri alıp 36 saatten sonrasını değerlendirmek daha mantıklı gibi.. Ama en önemlisi burada bizim mantık yürütmemizden çok doktorun görüşü... Bir telefon kadar uzaktalar neden aramaktan imtina ediyorsun ki? Aramakta fayda var...
Heyecanlar hep olsun stres uzak dursun..
Sevgiler
ohhhh bravo bu en guzel haber.. Valla ne yalan soyleyim bende inanmak istemiyorum ama her doktora gittigimde agizlarini yasdan acinca bende ister istemez icime dustu korku. Bu orneklerden sonra biraz icime su serpti. O kadar ugrasiyoryuz en bastan moral bozuyorlar ne bileyim. Neyse bundan sonra kendimize bakalim en iyisi.
Arkadaşlar,benim yaşım 2 ay sonra 48 olacak.44 yaşında doğal yolla hamile kaldım.Olmadı düştü.3 yıl önce klomen tedavisi oldum gebelik oluşmadı.Değerlerim yüksekti.2 yıl önce Fsh değerim 14,80 idi diğer tüm raporlarımla doktora gittiğimde olumsuz konuştular,moralimi çok bozdular o zamanlar 45 yaşındaydım .1 ay önce tekrar tedaviye başlamaya karar verdim.Doktorlarla görüştüm aynı şeyi söylediler.Bu arada ben bitki kürleri yaptım Fsh'ımı düşürmek için.
24 Şubatta tedaviye başladıkbaşka bir doktorda.Doktor ne yapacağını tam olarak bilemiyordu değerlerimden ötürü; hemen reglimin 2.günü E2 ve Fsh'a bakıldı.Sonuçlar süperdi Fsh 9,E2 36 ultrasonda da yumurtaları görünce ilaçlı,yumurta takibi olsun dedim ben okeyledi doktorumda.Bugün bitti takip yumurtalarım 22 ,20,18 çatlatma iğnesi oldum sabah 10 da.36 saat sonra ilişki önerdi.
hayırlısı bakalım.
Yani onlara göre düşmeyecek değerlerim düştü.Birde hamile kalırsam inş.gideceğim benim moralimi bozan doktora 48 yaşında da hamile kalınabileceğini göstereceğim.İnş:)
Yani moralinizi bozmayın ltf.Olacaksa nasipse olur.Siz gerekeni yapın gerisini Allaha bırakın.Bende bir örneğim şu anda kısmende olsa..
Helal olsun sana vallahi. Bugun okudugum butun mesajlar harika. Gercekden ne kadar guzel kadinlar varmis. 45 yasindayken denemekden vazmi gectin? Doktorlarmi yildirdi ozaman senide? Onlarin konusmlarindan etkilenmemek mumkun degil ki. Ama gucluysunmus ki tekrar cabalamaya baslamisin harikasin.. Peki Tup tedavisi yapmayacakmisin? Dogal yontemle nasil zor degilmi?
Helal olsun sana vallahi. Bugun okudugum butun mesajlar harika. Gercekden ne kadar guzel kadinlar varmis. 45 yasindayken denemekden vazmi gectin? Doktorlarmi yildirdi ozaman senide? Onlarin konusmlarindan etkilenmemek mumkun degil ki. Ama gucluysunmus ki tekrar cabalamaya baslamisin harikasin.. Peki Tup tedavisi yapmayacakmisin? Dogal yontemle nasil zor degilmi?
Herşeyin başı moral gerisi laf. Bu ay 3 tup bebek denememe başladım Anadolu hst. Aydın beyde. İlk kontroller yapıldı 5 tane folikul gordu ki daha onceleri 2 tane ancak oluyordu biraz umutlandım mutlu oldum .İlk kontrolden sonra günde 1 pakete yakın içtiğim sigarayı bıraktım, akupunktura başladım incir kurunu ucundan köşesinden denedim çok yapmasamda. Fiziksel olarak yapılabilecek herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalıştım.
Canim tedavin hayirli olsun insallah basaracaksin ve bize umut olacaksin .doktorlar gercekten buxi motive edecegine daha kotusunu yapiyorlar sanki bixim ihtiyacimiz oymus gibi .bende 45 teyim insallah onlari pisman edicez zaten imkansiz degil bunun cok ornekleri var.catlatma ignesinden sonra neden okadar uzun bekliyorsun yumiler o kadar dayanmiyor diye biliyorum.ayrica fsh ve e2 nadil dusurdun yazarsan sevinirim.yolun acik olsun
Ne yapayım canımm,ağlasam ağlayamıyorum bile,tuhaf bir boşluk hissi var
tatlım Allah yardımcı olsun inşallah müjdeyle dönersin bize
Bişey hariç kocamla hiç iletişim kuramıyorum, yabancı gibiyiz çok mutsuzum onun ilgisine sevgisine bu kadar ıhtıyacım olan bi zamanda bana tavır yapdığı böyle davrandığı için nerdeyse ondan nefret ediyorum .
Ve bugun kontrole gittim beş taneden sadece 1 tanesi 19 diğeri 13 diğer ikiside sadece 8 gorunuyo. Bu koşullarda sadece 1 yumurtayı şu an kullanabileceğiz gibi gorunuyo. Nasıl yıkıldım anlatamam size ben 5 tane diye sevinirken 1 taneyi zor kurtaracağım.
Bide üstüne AMH sonuçlarımı aldım bugün 0,19 ng/mL, internetten baktım 0,4 olanlar tup bebek bile denememeli yazıyo.
Maalesef ben çok güçlü olamıyorum. Çok çabuk pes ediyorum. Aklımdan hemen bırak uğraşma artık cümleleri geçmeye başlıyo.
Bilmiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. Moralinizi bozmak istemiyorum ama napayım başka paylaşacak kimsem yok.
Herkesin Allah yardımcısı olsun.
Arkadaşlar,benim yaşım 2 ay sonra 48 olacak.44 yaşında doğal yolla hamile kaldım.Olmadı düştü.3 yıl önce klomen tedavisi oldum gebelik oluşmadı.Değerlerim yüksekti.2 yıl önce Fsh değerim 14,80 idi diğer tüm raporlarımla doktora gittiğimde olumsuz konuştular,moralimi çok bozdular o zamanlar 45 yaşındaydım .1 ay önce tekrar tedaviye başlamaya karar verdim.Doktorlarla görüştüm aynı şeyi söylediler.Bu arada ben bitki kürleri yaptım Fsh'ımı düşürmek için.
24 Şubatta tedaviye başladıkbaşka bir doktorda.Doktor ne yapacağını tam olarak bilemiyordu değerlerimden ötürü; hemen reglimin 2.günü E2 ve Fsh'a bakıldı.Sonuçlar süperdi Fsh 9,E2 36 ultrasonda da yumurtaları görünce ilaçlı,yumurta takibi olsun dedim ben okeyledi doktorumda.Bugün bitti takip yumurtalarım 22 ,20,18 çatlatma iğnesi oldum sabah 10 da.36 saat sonra ilişki önerdi.
hayırlısı bakalım.
Yani onlara göre düşmeyecek değerlerim düştü.Birde hamile kalırsam inş.gideceğim benim moralimi bozan doktora 48 yaşında da hamile kalınabileceğini göstereceğim.İnş:)
Yani moralinizi bozmayın ltf.Olacaksa nasipse olur.Siz gerekeni yapın gerisini Allaha bırakın.Bende bir örneğim şu anda kısmende olsa..
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum.Bu şekilde değilmidir? Çatlamaları o zamana denk geliyor sanırım.Siz nasıl yaptınız?
Fsh 'ı hayıt kapsülü,macunu va hayıt ekstratla düşürdüm.Çok araştırdım.Güvenilir bir siteden aldım internetten.Aktarlarda bu şekilde yok.Tozu var o da çok etkili değilmiş.1 haftada onu kullandım.Ben faydasını gördüm.Hala da kullanıyorum.Site adınıda verebilirim isterseniz eğer.Ben fayda gördüm,isteyen herkes faydalansın isterim.Zor süreçler.
Canım bizlere çok güzel ve umut verici örnek oluyorsun. Inşallah 15 gün sonrada gebe olduğun haberini duyar mutlu oluruZ.
Benimki tup bebek tedavisi olmadi ilac kullandim ama yumurtalarim gelistirildi catlatma ignesi oldum 36 saat bekleyisten sonra iliski onerdi.Bu surec uzunmudur onu bilemedim .Hayit kapsulu civan percemli ve degisik bitkiler bulunan macunuda sifa marketten aldim sizdemi oradan aldinizCanim ben 5 tup denedim ama hic boyle bisey yapmadim yani stantart tup tedavisi.hayit kapsulu difa marketten aldim ama kapsul demeye binsahit ister dozu syarlanmi kurutulmus bitki ancak bu otu daha cok adet olamayanlar kullaniyor hic fsh ve e2 dusurmek icin kullanan goremedim onedenle kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?