Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu topic i bulduğuma çok sevindim. Genelde gençler var diğerlerinde, aynı dili konuşabilmek güzel :)

Umarım herkes hayırlı, sağlıklı, şanslı bir evlat sahibi olur.

Bu topic i bulduğuma çok sevindim. Genelde gençler var diğerlerinde, aynı dili konuşabilmek güzel :)

Umarım herkes hayırlı, sağlıklı, şanslı bir evlat sahibi olur.

Hoş geldin canım topiğimize, umarım sende seversin. Internetle arasında seviyeli bir ilişkisi olan ben bile bu topik yüzünden her bulduğum fırsatta girip yazamasamda neler oluyo diye bakıyorum, işi gücü asıyorum hatta kocamdan gizli gizli yazdığım için o gelirken hemen kapatmaya çalışıyorum çok heyecanlı sanki aldatıyorum gibi bi adrenalin

Cedrus canım benimkisi dilek değil de içime doğandı...
o zaman hemen dileğimizi iletiyoruz.

Rabbim cedrus arkadaşıma şöyle dünyalar güzeli akıllı sağlıklı huzurlu bir prenses nasip eyle inşallah..

Kim ne diliyorsa - dilekleri kendileri ve bütünün hayrına ise dileklerini gerçek kıl yarabbim...

Ekim34 arkadaşım hoşgeldin... İnşallah rabbim seninde gönlünün dileğini verir.

Ama benim bir delikanlım var ben bir prenses istiyorum duanı geri çevir hemennnnn

İlahi .... çok güldüm... demek eşini aldatmak gibi bişey... valla ne yalan söyleyeyim benim bu internet bağımlılığım yüzünden yakında sonumuz boşanmaya doğru gidecekti... bende özellikle sosyal medya ile arama ciddi bir mesafe koydum... ancak burayı takip etmeden geçemiyorum... yazamasam bile illa okuyacağım kim ne yapmış bi öğreneceğim... değilse sanki mahallenin dedikodusundan eksik kalmış ibi hissediyorum kendimi :))

En iyisini yapıyosun canım. Bende bundan önceki 2 tup bebekte oyle yaptım. Hatta ilkinde doktor bana normal hayatına devam et deyince bende İzmire müşteri ziyareti yapmak için 1 hafta boyunca seyahate çıkmıştım. Ama o kadarı da hata tabi çünkü kullanmam gereken fitil vardı ve günde üç kez hele öğlen saatleri düzenli olmadı en az yarım saat yatmam gerekiyodu yatamadım. Bide ufak bi kaza yaptım :) Eh sonucu soyleme me gerek yok sanırım tabiki negatif.

Çok da suyunu çıkarmadan günlük hayata devam etmek te fayda var bence de , ama benim gibide yapmayın.

Çok teşekkür ederim :) Ben de aynen senin gibiydim ama zayıflama zamanında dukan topici yüzünden bağımlı oldum :)

Uzun zamandır girmiyordum şimdi sizi bulduğuma sevindim :) umarım herkes dileğine kavuştuğunda da devam ederiz :)

Evet söyledikleri hep aynı normal hayata devam edin.:)

Ben sizin kadar suyunu çıkarmadım.:)Normal periyodda devam ediyorum.Olabilir düşüncesiyle dikkat bile ediyorum aslında.
Moralim iyi şükür içim ferah bakalım.
Aslında umutluyum bilmem ki neden ,olmazsada çok fazla üzülmem.İllaki üzülürümde ,karalar bağlamam yani.

Tedavime devam ederim yine.
hayırlısı derim.
Aslında ben kendi kendimi telkin ediyorum.Sanırım başarılı oluyor.Sizde deneyin çok fazla stres yapmayın.
Sevgilerrr.

Ne bileyim benimkisi tamamen acemilik doktor normal hayatına devam et deyince bende vurdum kendimi anadolunun yollarına çünkü o benim normal günlük hayatım 1 hafta içinde 2.000 km yol yapıp 3-5 bin km uçak seyahati . Tabi adamda haklı, zannetti ki normal bir hayatım var. neyse biraz geç oldu ama anladım doktorun normal hayatına devam et dediği normal bir hayatı olanlar içinmiş benim için değil

Amin amin aminnnnnnnn

3 tanecicik yumurtam olmus Kahveyi birakamadigim gibi 3 gundur galon galon iciyordum.
Neyse is gorurlermis. Igne sayim 3 oldu. Pazar ya da p.tesi verecegim yumileri bebek yapsin bana
Yeni arkadaslar gordum. Hosgeldiniz demek isterim. Evime doneyim, detayli muhabbete gireriz.
Iyi dileklerinizi hep okudum. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda gorusmek uzere.
Tek tek hepinizi optum...

supersin arkadasim ya bayildim selcan ikonuna profilime koymak istedim ve tabiiki de beceremedim. cedruscum bi anlatirsan nasil yaptigini sevinirim. iyi dileklerin icinde tesekkurler kuzum. darisi senin basina insallah.

Gülegüle kullan ne demek :) Darısı tüm dilekleri olanların başına

Bir bakalım hatırlatmayı koyduk, dondurulmuşları da koyduk mu tamamdır.. Esprisi bir yana yoğun tempolu işimi dengelemeden, ailedeki tedaviye yönelik bir iki küçük şey netleşmeden kendimi hazır hisseder miyim? bilemedim :) Eşim sağolsun sen ne istersen ne zaman istersen moodunda olduğu için fazla rahatım.. Planlamadan hemen yapmak lazım aslında ama huy çıkıyor karakter çıkmıyor illa ki herşeyi programlayacağım, planlayacağım, takvimleyeceğim :) Dediğin gibi herkes için hayırlısı ne ise olsun..

TV durumu bizde farklı değil. Varlığı ile toz biriktirme mekanizması mübarek.. Zaten malum İstanbul'da trafik öyle çok zamanlar bırakmıyor insana.. zaten 21 gibi evde oluyorum ancak dışarıda yememişsek yemek vs derken zaman 22 yi geçiyor e ancak günün sohbetini yapabiliyorsun. TV o yüzden bir nevi süs gibi ama bazen bazı şeyleri istifçiler gibi programları kaçırmadan da izlerim. Kitap istifçisiyim.. :) Kitap okuma bende ciddi manyaklık boyutunda, transfer opu vs yi geçtim kontrollere bile giderken kitapsız çıktığım hiç bir zaman yok.. Sıkışık halde sedyede yatarken kitap okuyup duran bir tip :) Kitaplıktaki kitapları satsak zengin oluruz :)))) Gerçek hayattan romanlar, özellikle kadın biyogrofileri, tarihe dayandırılmış dönem kitapları vb. herşeyi okurum yeter ki imkanı yaratayım... Teksas tommiks bile okurum.. İş ev arasında trafik genelde çok oluyor diye arabada bile kitap taşıyorum :)

Ve bugün burada bahsetmekte kararsız kaldığım sen bahsedince es geçemediğim canım Berkin Elvan... Allah'ım sabır versin.. Öyle bir günde ölmedi 268 gün 16 kilo kalana kadar hergün öldü... Emri verenler ve "çocuklar uyurken susulur, ölürken değil" e ithafen suskun kalmış olanlar için ilahi adalet er geç yerini bulacak...! Biliyorum. Mekanı Cennet OL'sun

Burası tam benim yerimmiş meğer :) 16 yaşında bir oğlum var, deli gibi kızım olsun istiyorum :)
Hoşgeldin ekim34, bir iki istisnalar hariç çoğunluğumuz "kafa kağıdına" göre +- 40 seyrinde :) Ama dediğim gibi kafa kağıdına göre... Yeri gelince 5 15 25 55 75 bile olabiliriz hiç zorlanmadan... Ve diğer mesajlarından farkettiğini farkettiğim gibi uslup ve yaklaşım, en genel tabiriyle donanım aynı paralellikte seyrediyor... Olgun yetişkinlerin bol olduğu, okuması ayrı, sabretmesi ayrı zahmetli pofuduk pofuduk o teenage yazışmalarının hiçe yakın olduğu yerdesin :) Hoşgeldin ve dileklerinin gerçekleşmesi için umutların çok olsun

Kimisi kız ister kimisi erkek ortak paydası sağlıklı olması

Önce beynen ve bedenen sağlıkla bir evlat

Mümkün olursa eğer kız isteyene

erkek isteyene

İkiz isteyene

daha fazlasını isteyene "akıl-sabır" :) versin

Sevgiler,

Zaman geçirmek için film önerilerim çokca olabilir.. Kitap da keza...
Ama forum konu başlığı, özel hayatımızdaki hedeflerimize istinaden uzun zaman önce izlediğim bir film geldi aklıma.
İzlememiş olanlar varsa Baby Mama - Taşıyıcı Anne'yi tavsiye ederim..

Romantik komedi tarzındadır..

Zanork 1 tane olsun tam olsun değil mi :) Hani sayılara bakmayacaktık? (sanki farklıydık kime diyorsam hahahaha)
En kalitelisinden olsun, süpermani ile buluşsunlar, döllenip hücre hücre bölünsünler çoğalsınlar, üstüne bir de tutunsunlar :)
Sonrası için dileklerimiz baki... Bilahare dileyeceğiz :)

Kup seker evetttt 3 yeni kup seker daha yolda gozukuyor.... yas grubumuz icin 3 yumi cok iyi.. canim benim insallah yumiler emriyoya embriyolar bebise doner yurdumda :))) daha daha hayirli haberlerini bekliyoruz....

Wish duygu yazdiklarina tamamen katiliyorum.... rabbim gunahsiz cana kiyana kiydiranlara hepsine illaki verecek cezasini... ben ilahi adalete oyle cok guveniyorum ki....

Regisnation bacim sen ne is yapiyorsun allah askina boyle evliya celebi gibi :))

Zanorkcum hayırlı olsun canım. Çok güzel 3 tane çok iyi inşallah sonuna kadar böyle gider ve emir bebek gelir kucağına. Sabirsızlıkla bekliyoruz hikayeni. Benim 1 tane yumoşum donduruldu. Artık bir dahaki kanamayı bekliyoruz. Biriktirip aralarında yarıştıracağız İyi olan kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…