- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.801
Aramıza hoş geldin.. Benim de 16 yaşında bir kızım var.Deli gibi oğlum olsun istiyorummmm:)))
İnşallah canımsağol güzel dileğin içinAllah gönlünüze göre versin inşallah
Aramıza hoş geldin.. Benim de 16 yaşında bir kızım var.Deli gibi oğlum olsun istiyorummmm:)))
İnşallah canımsağol güzel dileğin için
Rabbim sana da bir pipili nasip etsin inşallah
Ahlaksız- sapık...
Adet olmama ile kızlık zarının ne alakası var. Böylesini dağa kaldırtıp zarına bakmak lazım
Bu topic i bulduğuma çok sevindim. Genelde gençler var diğerlerinde, aynı dili konuşabilmek güzel :)
Umarım herkes hayırlı, sağlıklı, şanslı bir evlat sahibi olur.
Ama benim bir delikanlım var ben bir prenses istiyorum duanı geri çevir hemennnnn
Hoş geldin canım topiğimize, umarım sende seversin. Internetle arasında seviyeli bir ilişkisi olan ben bile bu topik yüzünden her bulduğum fırsatta girip yazamasamda neler oluyo diye bakıyorum, işi gücü asıyorum hatta kocamdan gizli gizli yazdığım için o gelirken hemen kapatmaya çalışıyorum çok heyecanlı sanki aldatıyorum gibi bi adrenalin
Çok teşekkür ediyorum ,hayırlısı inş.İnandım ve deniyorum.Hayırlısı Allahtan az kaldı bakalım
Ara ara heyecan yapıyorum.Ama işim çok yoğun eve de geç gidiyorum.Fazlaca kendimi dinleyemiyorum.Aslında iyide oluyor.Zor bir bekleyiş .Dolayısıyla zamann geçiyor.Sonuca az kaldı.Testi de yapmayacağım azimle reglimi bekleyeceğim.20 Mart 'ı
Hepinize Sevgiler.
Hoş geldin canım topiğimize, umarım sende seversin. Internetle arasında seviyeli bir ilişkisi olan ben bile bu topik yüzünden her bulduğum fırsatta girip yazamasamda neler oluyo diye bakıyorum, işi gücü asıyorum hatta kocamdan gizli gizli yazdığım için o gelirken hemen kapatmaya çalışıyorum çok heyecanlı sanki aldatıyorum gibi bi adrenalin
En iyisini yapıyosun canım. Bende bundan önceki 2 tup bebekte oyle yaptım. Hatta ilkinde doktor bana normal hayatına devam et deyince bende İzmire müşteri ziyareti yapmak için 1 hafta boyunca seyahate çıkmıştım. Ama o kadarı da hata tabi çünkü kullanmam gereken fitil vardı ve günde üç kez hele öğlen saatleri düzenli olmadı en az yarım saat yatmam gerekiyodu yatamadım. Bide ufak bi kaza yaptım :) Eh sonucu soyleme me gerek yok sanırım tabiki negatif.
Çok da suyunu çıkarmadan günlük hayata devam etmek te fayda var bence de , ama benim gibide yapmayın.
Evet söyledikleri hep aynı normal hayata devam edin.:)
Ben sizin kadar suyunu çıkarmadım.:)Normal periyodda devam ediyorum.Olabilir düşüncesiyle dikkat bile ediyorum aslında.
Moralim iyi şükür içim ferah bakalım.
Aslında umutluyum bilmem ki neden ,olmazsada çok fazla üzülmem.İllaki üzülürümde ,karalar bağlamam yani.
Tedavime devam ederim yine.
hayırlısı derim.
Aslında ben kendi kendimi telkin ediyorum.Sanırım başarılı oluyor.Sizde deneyin çok fazla stres yapmayın.
Sevgilerrr.
Cedrus canım benimkisi dilek değil de içime doğandı...
o zaman hemen dileğimizi iletiyoruz.
Rabbim cedrus arkadaşıma şöyle dünyalar güzeli akıllı sağlıklı huzurlu bir prenses nasip eyle inşallah..
Kim ne diliyorsa - dilekleri kendileri ve bütünün hayrına ise dileklerini gerçek kıl yarabbim...
Ekim34 arkadaşım hoşgeldin... İnşallah rabbim seninde gönlünün dileğini verir.
supersin arkadasim ya bayildim selcan ikonuna profilime koymak istedim ve tabiiki de beceremedim. cedruscum bi anlatirsan nasil yaptigini sevinirim. iyi dileklerin icinde tesekkurler kuzum. darisi senin basina insallah.
Kızlar selamlar...
............... Wishduygu şurada 4 günün kaldı ... belkide bu ay senin anne olmaya adım attığın ay olacak inşallah...
Şu tv yi hayattan çıkarma olayını bende son 1 yıldır keşfetmeye başladım... önceleri acayip bir boşluk oluyor... ben o boşluğu face ile kapatmışım meğerse... şimdi face yide kapattım... gene bir boşluk... ayy valla kızlar bi imrendim size... el işi- dikiş- örgü falan... maşallah... benim elimden bunlar hiç gelmez... bende durmadan kitap okuyorum...
İnşallah rabbim herkese ne istiyorsa hakkında hayılı ola neyse onu versin...
Bu arada Berkin Elvan'ı anmadan geçemeyeceğim... Rabbim anne babasına sabırlar versin... sen bir çocuğa sahip olmak için neler neler çek bak büyüt uykusuz kal... sonra ne idüğü belirsiz bişeye çocuğun kurban gitsin... çok zor.. İnşallah meleklerle ol güzel oğlum... geçekten çok üzgünüm...
Hoşgeldin ekim34, bir iki istisnalar hariç çoğunluğumuz "kafa kağıdına" göre +- 40 seyrinde :) Ama dediğim gibi kafa kağıdına göre... Yeri gelince 5 15 25 55 75 bile olabiliriz hiç zorlanmadan... Ve diğer mesajlarından farkettiğini farkettiğim gibi uslup ve yaklaşım, en genel tabiriyle donanım aynı paralellikte seyrediyor... Olgun yetişkinlerin bol olduğu, okuması ayrı, sabretmesi ayrı zahmetli pofuduk pofuduk o teenage yazışmalarının hiçe yakın olduğu yerdesin :) Hoşgeldin ve dileklerinin gerçekleşmesi için umutların çok olsunBurası tam benim yerimmiş meğer :) 16 yaşında bir oğlum var, deli gibi kızım olsun istiyorum :)
3 tanecicik yumurtam olmusKahveyi birakamadigim gibi 3 gundur galon galon iciyordum.
Neyse is gorurlermis. Igne sayim 3 oldu. Pazar ya da p.tesi verecegim yumileri bebek yapsin bana
Yeni arkadaslar gordum. Hosgeldiniz demek isterim. Evime doneyim, detayli muhabbete gireriz.
Iyi dileklerinizi hep okudum. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda gorusmek uzere.
Tek tek hepinizi optum...
3 tanecicik yumurtam olmusKahveyi birakamadigim gibi 3 gundur galon galon iciyordum.
Neyse is gorurlermis. Igne sayim 3 oldu. Pazar ya da p.tesi verecegim yumileri bebek yapsin bana
Yeni arkadaslar gordum. Hosgeldiniz demek isterim. Evime doneyim, detayli muhabbete gireriz.
Iyi dileklerinizi hep okudum. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda gorusmek uzere.
Tek tek hepinizi optum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?