Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana bebisimin kalp atislarinin olmadigini soyleyem malum doktora bir tanidik kizini götürmüş 13 yaşında hâlâ âdet görmedi diye doktor aynen şöyle demiş yukari çıkın yatış yapilsin kizlak zarina bakmam gerek eger ondan kaynaklaniyorsa hemen bozmaliyiz yorum sizi

Boylelerine nasil doktorluk diplomasi veriyorlar anlamiyorum gercekten indan ne soleyecegini sasiriyor allah yardimcimiz olsun isimizin ne kadar zor oldugunun bir kaniti dogru insani bulana kadar kimlerle ugrasiyoruz

Ya birde kızın yasayacagi travmayi dusun doktor kismi zaten tam rezalet birde kizin tarsfindan dusununce insanin beyni duruyo

Selcancim kizin olacağını sanki biliyordum canim ben hic aksini dusunmemistim yani.canim tebrik ederim...cok sevindim. ..saglicakla kucagina alasin inşallah.

Arkadaslar ben de tv izlemem...bugune kadar hic dizim olmadi......bazen belgesel izlerim o da 6ayda bir....her aksam kitabimi okurum... cayimi icerim.bazen elisi yaparim. Bazen temizlik yaparim....oooole mutlu mesut yasarim ben....bazen arkadaslari davet ederiz..o zaman gidip film dvd aliriz..sinema keyfi yapariz....misir patlatir isiklari kapatiriz...cay iceriz felan...baze digiturkte history veya dscovery de birseyler izleriz...orda birkac ilginc program var...budur....kitap elisi evisi muzik ....budur..

Bende böyle tv'yi hayatımdan çıkarmak istiyorum zaman kaybindan başka birşey değil

Hipokratı sorsan çeşmenin yanındaki aşı boyalı ev diyecek höküz...
Çok kızdım.
Boşuna uykusuz kalmışsın...

Hipokratı sorsan çeşmenin yanındaki aşı boyalı ev diyecek höküz...
Çok kızdım.
Boşuna uykusuz kalmışsın...

Haklisin canim ya birde ben sabah aile hekimine gittim gebelik kaydi olusturmak icin anlattim hemsireye o da iyiki inanmamissin aynisini bir hasta yasadi kurtaj yapmis bebek yasiyor olabilir di dedi gozlerim yuvalarindan firladi bunu birgun fena benzetirler ya hayirlisi

Yarından itibaren yumurta takibi için İstanbul semalarındayım. Labtop arızalı olduğu için de telefondan girmem gerekecek ama çok sevmedim. Ayrıca beceremedim de. O yüzden benden bir süre haber alamazsanız merak edin. Özleyin beni, arayın, sorun
İnşallah güzel haberlerle dönerim. O zamana kadar Ensuece de gelmiş olur. Kaynatırız yine. Hepinizi tek tek kocaman kocaman öptüm. Mutlu kalın, yokluğumda hamile kalın...

Ben de cok saskinim....ne bu yaaa? 1.adam sapık olabilir 2.amerikadan falan gelmistir belki de....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay gerçekten çok ozleyecegiz seni cabucak don güzel haberlerle don hatta benisle don

Cmas,arkadaşım çok geçmiş olsun,umarım daha iyisindir o günlere geri dönmeni,hatırlamanı istemem,ama acını paylaştığımı da demeden geçemedim (
Bu dinlenme sürende bi bakmışız doğal bir gebelik oluşur inşallah...

Selcanımmmm,bingoooo :)) Tebrikler, iki oğlandan sonra bir prenses,amaniiiinnn anne babasının abilerinin ve teyzelerinin kıymetlisi; sağlıkla gel inşallah...

Güzbahar'ım,biraz geç oldu kusura bakma,ama çok az zaman ayırabiliyorum topiğe ve geç gördüm yazdıklarını,çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah beterinden saklasın.Kendine iyi bak...

Tedavide olan arkadaşlar,size kolaylıklar diliyorum,herşey gönlünüzde olsun,lütfen stres yapmamaya çalışın,gelsin bebişler...

Ben 6 ay aradan sonra iş hayatına atıldım ve sudan çıkmış balık gibi yeni işime alışmaya çalışıyorum,o yüzden aktif olarak aranızda olamasamda,fırsat bulunca sizi takip edeceğim,foruma her geldiğimde yeni bebek haberleriyle karşılaşmak dileğimle :))
Sizi seviyorum...

canım ne güzel bi haber benimde içimden kızın olacak geçmişti sağlıkla sıhatle gelsin inşallah hayırlı doğumların olsun..

Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler verirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…