- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.761
Benim burada da herkes kazara hamile kaldı. 2014'te doğan ve doğacak olanların 1 tanesi hariç hepsi erkek.
Bence kız bebek olayı 40 civarında daha fazla oluyor, çoğul gebelikte öyle
Küp şekerim bugün suskunsun, hayırdır ?
Yarın İst. a gideceğim ya, evde hazırlık yapıyorum.
Kızlar bir yandan dağıtıp canıma okuyor bir yandan kar yağıyor...
ALLAH kolaylık versin canım. Yolun açık olsun!
Hayırlı haberlerle dön bize olur mu
Bana bebisimin kalp atislarinin olmadigini soyleyem malum doktora bir tanidik kizini götürmüş 13 yaşında hâlâ âdet görmedi diye doktor aynen şöyle demiş yukari çıkın yatış yapilsin kizlak zarina bakmam gerek eger ondan kaynaklaniyorsa hemen bozmaliyiz yorum sizi
Selcancim kizin olacağını sanki biliyordum canim ben hic aksini dusunmemistim yani.canim tebrik ederim...cok sevindim. ..saglicakla kucagina alasin inşallah.
Arkadaslar ben de tv izlemem...bugune kadar hic dizim olmadi......bazen belgesel izlerim o da 6ayda bir....her aksam kitabimi okurum... cayimi icerim.bazen elisi yaparim. Bazen temizlik yaparim....oooole mutlu mesut yasarim ben....bazen arkadaslari davet ederiz..o zaman gidip film dvd aliriz..sinema keyfi yapariz....misir patlatir isiklari kapatiriz...cay iceriz felan...baze digiturkte history veya dscovery de birseyler izleriz...orda birkac ilginc program var...budur....kitap elisi evisi muzik ....budur..
Bana bebisimin kalp atislarinin olmadigini soyleyem malum doktora bir tanidik kizini götürmüş 13 yaşında hâlâ âdet görmedi diye doktor aynen şöyle demiş yukari çıkın yatış yapilsin kizlak zarina bakmam gerek eger ondan kaynaklaniyorsa hemen bozmaliyiz yorum sizi
Hipokratı sorsan çeşmenin yanındaki aşı boyalı ev diyecek höküz...
Çok kızdım.
Boşuna uykusuz kalmışsın...
Yarından itibaren yumurta takibi için İstanbul semalarındayım. Labtop arızalı olduğu için de telefondan girmem gerekecek ama çok sevmedim. Ayrıca beceremedim de. O yüzden benden bir süre haber alamazsanız merak edin. Özleyin beni, arayın, sorun
İnşallah güzel haberlerle dönerim. O zamana kadar Ensuece de gelmiş olur. Kaynatırız yine. Hepinizi tek tek kocaman kocaman öptüm. Mutlu kalın, yokluğumda hamile kalın...
Ben de cok saskinim....ne bu yaaa? 1.adam sapık olabilir 2.amerikadan falan gelmistir belki de....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selcancim kizin olacağını sanki biliyordum canim ben hic aksini dusunmemistim yani.canim tebrik ederim...cok sevindim. ..saglicakla kucagina alasin inşallah.
Arkadaslar ben de tv izlemem...bugune kadar hic dizim olmadi......bazen belgesel izlerim o da 6ayda bir....her aksam kitabimi okurum... cayimi icerim.bazen elisi yaparim. Bazen temizlik yaparim....oooole mutlu mesut yasarim ben....bazen arkadaslari davet ederiz..o zaman gidip film dvd aliriz..sinema keyfi yapariz....misir patlatir isiklari kapatiriz...cay iceriz felan...baze digiturkte history veya dscovery de birseyler izleriz...orda birkac ilginc program var...budur....kitap elisi evisi muzik ....budur..
herkeslere gunaydinlar iyi haftalar,
daha oncede bildirdigim gibi burda bebegin cinsiyetine 20 haftalik coklu taramada bekliyorlar fakat ben daha fazla dayanmayim
ozel ultrasonburosunda cuma gunu randevu yaptim. veeee Allahin izniyle bizimde mihrimah sultanimiz olacakcok ama cok mutlu olduk ben ve esim dunyalar bizim oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
ummucum canim benim bu ay kismet degilmis uzulme tatlim olur mu gelecek aylarda insallah bi suru bi suru yumurtan olur
zeytunn arkadasim benimde favorim tabiikide ilk foto
tedaviye baslayan arkadaslara bol sans diliyorum. sonuc bekleyen arkadaslara cift cizgi diliyorum cikmasada yilmak yok mucadeleye devam Allahin izniyle.
hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum:119:
Yarından itibaren yumurta takibi için İstanbul semalarındayım. Labtop arızalı olduğu için de telefondan girmem gerekecek ama çok sevmedim. Ayrıca beceremedim de. O yüzden benden bir süre haber alamazsanız merak edin. Özleyin beni, arayın, sorun
İnşallah güzel haberlerle dönerim. O zamana kadar Ensuece de gelmiş olur. Kaynatırız yine. Hepinizi tek tek kocaman kocaman öptüm. Mutlu kalın, yokluğumda hamile kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?