- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.781
Gerçekten tebrik ediyorum seni, inşallah azminin ve kararlılığının karşılığını alırsın. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkür ederimm :13:
Gelirken bebek getireyim oynarız hep beraber
Bana bebisimin kalp atislarinin olmadigini soyleyem malum doktora bir tanidik kizini götürmüş 13 yaşında hâlâ âdet görmedi diye doktor aynen şöyle demiş yukari çıkın yatış yapilsin kizlak zarina bakmam gerek eger ondan kaynaklaniyorsa hemen bozmaliyiz yorum sizi
Çok fazlada doktora gitmedim aslında.Belki doğal olur dedim.Olmazsa da yapacağım bişi yoktu kabullendim.Kendi haline bıraktım.baktım ki olmuyor ,menepoza da girmiyorsam vardır bir hayır dedim :)
Tekrar denemeye karar verdim.Aslında bu denemem tamamen tüp bebekti ama değerlerim düşük çıkınca ben istedim ilaçlı doğal olmasını,tamamen doğal değil yani.Koordinatörde yumurta takibi yazmış dosyama vardır bir hayır dedim.
Femara kullandım 5 gün 2 dozda Menagon iğne kullandım.Yumurtalar güzel gelişti.Fazla ilaç yüklemedi doktor.Hayret etti hep gelişmelere.Bundan sonraki aşamam gebelik oluşmazsa aşılama,sonrasıda tüp bebek.
Hayırlısı bakalım.İnandım deniyorum,deneyeceğim sonuna kadar.Olmazsa da yapacak bişi yok.
Keşke demek istemiyorum.
Sevgiler hepinize..
Kızlar ben bugun çok depresifim sizin de bu güzel enerjinizi düşürmek istemiyorum çok güzel örnekler insan duyunca ha evet bak var işte 48 yaşında da hamile kalan. ama kızlar kaç tane kaç tane bu yaşta kadın uğraşıyo ve kaçı mutlu sonla bitiriyor. Bu işin dur denmesi gereken bir noktası yokmu çünkü bu işi çok uzun devam ettirmek bırakın işin madi kısmını insanın hem psikoljik hemde fiziksel sağlığında hasar bırakmaz mı? Bende çok istiyorum ama bir hayal bir mucize için çabaladığını düşünmekte çok yorucu. Her ay sanki ilk kez o hissi yaşıyormuş gibi hayal kırıklığı yaşamak.
Offffff neyse siz bakmayın bana bugun böyleyim biraz. Çok üst üste geldi.
Ahlaksız- sapık...
Adet olmama ile kızlık zarının ne alakası var. Böylesini dağa kaldırtıp zarına bakmak lazım
Valla biliyorum ben ilk denemye basladigimda direk tup yaptilar. Yas disinda bir sorun olmadigi halde. Bende en azindan bir asilama ile baslamak isterdim mesela. Ben bir onceki denemeyi dusuk doz ilacla yapmistim. Simdi yeni bir denem evresindeyim bu kez bayagi bir ilac kullaniyorum? Niyeki acaba?
Tabi ki bu konuya degisik acidan bakarsan sende hakli olabilirsin. Ama nekadar istedigine bagli. Bazilari sonuna kadar gidecek kadar istiyor. Kimisi kismet diyor. Sende belki su anda ruh halin bugun boyle ama bir zaman gelecek tekrar icinde o istek bulacaksin. Bu icgudusel birsey bence. Psikolojik olarak evet zor sey ama hayatta daha ne zor seyler var hergun basa ciktigimiz. Mucadele etmek de saglam sinir ister. Ha birde bebek bakmak ve ona bakmak da saglam sinir ve psikoloji ister.
Yarından itibaren yumurta takibi için İstanbul semalarındayım. Labtop arızalı olduğu için de telefondan girmem gerekecek ama çok sevmedim. Ayrıca beceremedim de. O yüzden benden bir süre haber alamazsanız merak edin. Özleyin beni, arayın, sorun
İnşallah güzel haberlerle dönerim. O zamana kadar Ensuece de gelmiş olur. Kaynatırız yine. Hepinizi tek tek kocaman kocaman öptüm. Mutlu kalın, yokluğumda hamile kalın...
.............Salı günü taşınıyoruz birkaç gün giremem artık.Bu arada burada çinli baharat ve doğal ilaç hazırlayan uzmanlar var infertilite için,aynı zamanda acupuncture da yapıyorlar. Taşınma işinden sonra ona başlamayı düşünüyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum,Ve Nice bolca hamilelik haberleri diliyorum
herkeslere gunaydinlar iyi haftalar, daha oncede bildirdigim gibi burda bebegin cinsiyetine 20 haftalik coklu taramada bekliyorlar fakat ben daha fazla dayanmayim ozel ultrasonburosunda cuma gunu randevu yaptim. veeee Allahin izniyle bizimde mihrimah sultanimiz olacakcok ama cok mutlu olduk ben ve esim dunyalar bizim oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
ummucum canim benim bu ay kismet degilmis uzulme tatlim olur mu gelecek aylarda insallah bi suru bi suru yumurtan olurzeytunn arkadasim benimde favorim tabiikide ilk foto
tedaviye baslayan arkadaslara bol sans diliyorum. sonuc bekleyen arkadaslara cift cizgi diliyorum cikmasada yilmak yok mucadeleye devam Allahin izniyle. hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum:119:
Yarından itibaren yumurta takibi için İstanbul semalarındayım. Labtop arızalı olduğu için de telefondan girmem gerekecek ama çok sevmedim. Ayrıca beceremedim de. O yüzden benden bir süre haber alamazsanız merak edin. Özleyin beni, arayın, sorunİnşallah güzel haberlerle dönerim. O zamana kadar Ensuece de gelmiş olur. Kaynatırız yine. Hepinizi tek tek kocaman kocaman öptüm. Mutlu kalın, yokluğumda hamile kalın...
............Tedavide olan arkadaşlar,size kolaylıklar diliyorum,herşey gönlünüzde olsun,lütfen stres yapmamaya çalışın,gelsin bebişler... Ben 6 ay aradan sonra iş hayatına atıldım ve sudan çıkmış balık gibi yeni işime alışmaya çalışıyorum,o yüzden aktif olarak aranızda olamasamda,fırsat bulunca sizi takip edeceğim,foruma her geldiğimde yeni bebek haberleriyle karşılaşmak dileğimle :))
Sizi seviyorum...
Allah senin mustehakkını versin.Çok güldüm valla Cem Yılmaz gibi anlatmışın. İlahi çok yaşa. Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün
WishhDuygu kullanıcısından alıntı
cmas şu an gülüyoruz bakma ama zanorku bilmiyorum benim iğnelerle olan hikayelerim "sonradan" beni de gülme krizine sokacak cinsten... Ama yaşarken nasıl diyeyim biraz arabesk olacak "anlatılmaz yaşanır" cinsten... iğne vücuda girene kadar bende fobi! :)
Kısa öyküsünden bir örnek (bu kısmı iğne verildiği her zamanda her şartta istisnasız yaşanıyor)
-İğneden başka bir yöntem yok mu?
-yok...
-bayıltsanız?
-... :)
-gerçekten başka yöntemle olmaz mı?
-hayır
-off peeeeki ama aaa yaaa bir dakika yeşilçam filmi izlerdik ya hani gazlı bezle kadını hemen pıtt bayıltırlardı..
-hııı?
-eter diyorum? kloroform diyorum?
-olmaz! lütfen buyrun..
(iğne odasına ilerleyiş sorun yok henüz) içeri girdikten sonra
buzullardaki gibi titreme
ittirilerek koltuğa oturtulma (çoğunlukla yatırılıyorum)
kol açılmaya başlandığında kafa başka yerde ayaklar başka yerde (şeytan çarpmış mübarek)
turnike yapıldığında ıııııııı diye inlemelerle anlamsız sözlerle titremelerin sallanmaya dönüşmesi
yanımdaki kimse (istisnasız eşim olur) elinin tırnaklanması, parmaklarını çatırtadacak kadar sıkılması
alkollü pamuk değdiği anda mümkünse bir iki kişinin daha destek kuvvet olarak vücudumu sabitlemeye gelmesi
ıııııııııı inlemesi feryat figan bağırışa, oluk oluk gözyaşına, soğuk tere çoğunlukla düşük olan tansiyonun ekstra düşmesine
iğne girdiği anda ise şaka gibi! "ohhhhhhh" diye tüm bu yaşananların sanki rüyaymış gibi zank diye bitmesine
giden bir serüven... Gözümde yaş, terim ve düşen tansiyonum olmasa o bağıran ben değilim sanki
bi nevi iğne yapılsın diye kendini paralayan iğne yapılınca rahatlayan bir arızalıyım
iğne odasından sonraki bölümlerde; doktor tekmelemişliğim, hemşireyi, eşimi veya kim varsa kurban yakındaki ısırmışlığım, çocuk değilsiniz ki şeker verseydik diyenlere ne biliyorsunuz demişliğim, bebekler için kullanılan kelebek iğne yoksa ben bu işlemi yaptırmam demişliğim ve en yüzkızartıcısı ise"bana girene kadar sorun, girince sorun yok rahatlıyorum gevşiyorum" dediğimde renkten renge giren doktor tecrübelerim de var..
İflah olur muyum bilmiyorum... Bunca fobiye rağmen tüp bebek tedavisine başladım ya eşim benimle iftihar ediyor :))))))
Yarından itibaren yumurta takibi için İstanbul semalarındayım. Labtop arızalı olduğu için de telefondan girmem gerekecek ama çok sevmedim. Ayrıca beceremedim de. O yüzden benden bir süre haber alamazsanız merak edin. Özleyin beni, arayın, sorun
İnşallah güzel haberlerle dönerim. O zamana kadar Ensuece de gelmiş olur. Kaynatırız yine. Hepinizi tek tek kocaman kocaman öptüm. Mutlu kalın, yokluğumda hamile kalın...
Taşınmak zordur ama her yeni ev yeni umutlarla gelir derler.. umarım keyifle oturacağınız mutlu bir ev olsun... Bir minik ile şenlensin.. Yerleşme işlerimleri ve tüm taşınma sürecinde kolaylıklar dilerim.. Tedavi için tercih ettiklerimizin faydalarını görelim, yeni tedavi hayırlı olsun şimdiden
Çok çok çooook tebriklerrrr... Gönlünüze göre oldu, sağlığı ile doğsun kollarınıza.. Bahtı açık mutlu bir kız olsun :)
Bu görsele selcann adı verirken kilo aldım karnım büyüdü dediğinden yola çıkmıştım. Bildiğim kadarıyla kız bebekler böyle çook büyük karın yapıyormuş :) Çok mutlu olun :)
:26: Merakta bırakma, merakta da kalma... Tedavin hayırlı olsun şimdiden. Dediğin gibi inşallah güzel haberlerinle dönersin.Çok yolunda gitsin tüm herşey.. Ayrıca kedin için çoook tebrikler sağ sağlim doğsun yavrular ve güzel yuvalarda büyüsünler...
Hayırlı uğurlu olsun... Nar bereketi hem işe hem göbeklere yansısın :)
Güzel haberlerini beklediğimiz arkadaşlarımızın keyiflerine ortak olabilmek için sabırsızlanıyoruz.. Umarız arzu ettiğimiz gibi olur herşey, olmasa da süngüyü düşürmek yok :) Devam.... Hamilelikleri devam eden güzel annelere de kendinizi şımartın hamileliğin tüm keyifli yanlarını sürmeye devam edin diyorum. Sağlıkla, huzurla büyüsün göbekleriniz :)
Kendimden not: Hala henüz bir aksiyon almadım, dondurulmuşlar için 15'ine hatırlatma koymuştum. Bakalım o gün ne hissediyorsam ona göre hareket edeceğim :)
Sevgiler herkese
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=34156
Ama benim bir delikanlım var ben bir prenses istiyorum duanı geri çevir hemennnnn
Burası tam benim yerimmiş meğer :) 16 yaşında bir oğlum var, deli gibi kızım olsun istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?