Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gerçekten tebrik ediyorum seni, inşallah azminin ve kararlılığının karşılığını alırsın. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok teşekkür ediyorum ,hayırlısı inş.İnandım ve deniyorum.Hayırlısı Allahtan az kaldı bakalım
Ara ara heyecan yapıyorum.Ama işim çok yoğun eve de geç gidiyorum.Fazlaca kendimi dinleyemiyorum.Aslında iyide oluyor.Zor bir bekleyiş .Dolayısıyla zamann geçiyor.Sonuca az kaldı.Testi de yapmayacağım azimle reglimi bekleyeceğim.20 Mart 'ı

Hepinize Sevgiler.

Ahlaksız- sapık...

Adet olmama ile kızlık zarının ne alakası var. Böylesini dağa kaldırtıp zarına bakmak lazım

Valla biliyorum ben ilk denemye basladigimda direk tup yaptilar. Yas disinda bir sorun olmadigi halde. Bende en azindan bir asilama ile baslamak isterdim mesela. Ben bir onceki denemeyi dusuk doz ilacla yapmistim. Simdi yeni bir denem evresindeyim bu kez bayagi bir ilac kullaniyorum? Niyeki acaba?

Tabi ki bu konuya degisik acidan bakarsan sende hakli olabilirsin. Ama nekadar istedigine bagli. Bazilari sonuna kadar gidecek kadar istiyor. Kimisi kismet diyor. Sende belki su anda ruh halin bugun boyle ama bir zaman gelecek tekrar icinde o istek bulacaksin. Bu icgudusel birsey bence. Psikolojik olarak evet zor sey ama hayatta daha ne zor seyler var hergun basa ciktigimiz. Mucadele etmek de saglam sinir ister. Ha birde bebek bakmak ve ona bakmak da saglam sinir ve psikoloji ister.

Ahlaksız- sapık...

Adet olmama ile kızlık zarının ne alakası var. Böylesini dağa kaldırtıp zarına bakmak lazım

Offff hiç sorma bende bu yaşıma kadar hiç böyle birşey duymamıştım insanlar boşuna katil olmuyor ya inanıp yatırsalardı kızı neyseki hemen oradan uzaklaşmışlar

avatarını nasıl değiştirdin bende değiştirmek istiyorum en son wish duygu koymuştu sayfaya oradan kopyalamak mı gerekiyor ki?

Yaşınız kaçtı Fsh ve E2 değeriniz neydi?
Nasıl bir tedavi uyguladılar şu an size.

Katılıyorum size sonuna kadar.Olmuyorsa vardır bir hayır demek gerekiyor.Kabullenmek tabikide çok zor.
Ama hayırlı değilse sonu o daha da yıpratmazmı bizleri.Ruh durumumuz tabikide çok etkileniyor.Sürekli bir bekleyişte olmaktan.
İllede olsun diye tutturmamamız gerekiyor.Allah bizi bizden daha çok bilir.Gerekeni yapalım Allaha bırakalım.
Olmuyorsa vardır bir nedeni.Kafanızıda bu konuyla sürekli meşgul etmek de yıpratır insanı.Oyalanacak bişiler bulun.Bu konuları fazlada konuşmayın.
Kendinize iyi bakın.
Sevgiler ...

Canim Allah kolayliklar versin insallah hayirli haberlerle donersin.sevgilerimle

Taşınmak zordur ama her yeni ev yeni umutlarla gelir derler.. umarım keyifle oturacağınız mutlu bir ev olsun... Bir minik ile şenlensin.. Yerleşme işlerimleri ve tüm taşınma sürecinde kolaylıklar dilerim.. Tedavi için tercih ettiklerimizin faydalarını görelim, yeni tedavi hayırlı olsun şimdiden

Çok çok çooook tebriklerrrr... Gönlünüze göre oldu, sağlığı ile doğsun kollarınıza.. Bahtı açık mutlu bir kız olsun :)

Bu görsele selcann adı verirken kilo aldım karnım büyüdü dediğinden yola çıkmıştım. Bildiğim kadarıyla kız bebekler böyle çook büyük karın yapıyormuş :) Çok mutlu olun :)

:26: Merakta bırakma, merakta da kalma... Tedavin hayırlı olsun şimdiden. Dediğin gibi inşallah güzel haberlerinle dönersin. Çok yolunda gitsin tüm herşey.. Ayrıca kedin için çoook tebrikler sağ sağlim doğsun yavrular ve güzel yuvalarda büyüsünler...

Hayırlı uğurlu olsun... Nar bereketi hem işe hem göbeklere yansısın :)

Güzel haberlerini beklediğimiz arkadaşlarımızın keyiflerine ortak olabilmek için sabırsızlanıyoruz.. Umarız arzu ettiğimiz gibi olur herşey, olmasa da süngüyü düşürmek yok :) Devam.... Hamilelikleri devam eden güzel annelere de kendinizi şımartın hamileliğin tüm keyifli yanlarını sürmeye devam edin diyorum. Sağlıkla, huzurla büyüsün göbekleriniz :)

Kendimden not: Hala henüz bir aksiyon almadım, dondurulmuşlar için 15'ine hatırlatma koymuştum. Bakalım o gün ne hissediyorsam ona göre hareket edeceğim :)

Sevgiler herkese

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=34156

Son düzenleme:

Yeni gördüm :) Okuyunca bende çok gülüyorum, hatta olay bittiği anda da gülüyorum... Tek gülmeyip arızaya bağladığım alkollü pamuk-iğne arası hahahahah neredeyse dayak yiyeceğim
neyse alışıyoruz sanki diyerek kendimi kandırıyorummmm.. Allah hepimizi güldürsün

güle güle git güle güle gel inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım

supersin arkadasim ya bayildim selcan ikonuna profilime koymak istedim ve tabiiki de beceremedim. cedruscum bi anlatirsan nasil yaptigini sevinirim. iyi dileklerin icinde tesekkurler kuzum. darisi senin basina insallah.

Kızlar selamlar...

Selcan ben demiştim demeyeceğim ancak daha sen hamile olmadan kızın olacak demiştim... harika... allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah sonrada gelin olduğunu gör inşallah...

Nevser yeni işin hayırlı uğurlu olsun... artık gezip beni kıskandıramayacaksın yani :))

Zanork şekerim yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun... umarım bebişle dönersin yuvaya... onca kedi yavrusunun da oynaşacak bir bebeğe ihtiyacı var nede olsa :))

Wishduygu şurada 4 günün kaldı ... belkide bu ay senin anne olmaya adım attığın ay olacak inşallah...

Secilkc bekleyiş bekleyiş ömrümüz hep bişeyleri beklemekle geçti ancak en heyecanlısı bu galiba... arkadaşım inşallah rabbim gönlüne göre versin... gönlündekini senin için en hayırlısı kılsın...

Mamame banada direk tüp dediler... belli yaştan sonra başka şeylerle oyalanmak istemiyorlar... sen gönlünü ferah tut.. bu doktorlar böyle kişiye özel uygulama yok... konfeksiyon işi bu her bedene uyan kalıp :))

Regisnation arkadaşım sürekli bir hormon alıyoruz... tedavide değilsek deot çöp yok o kür yok bu kür... valla dengemiz bozuldu... hormonlar inip çıkıyor... tabi bizim enerjimizde ... onun için bozma moralini... biz elimizden geleni yapalım da zaten iş olacağına varacak.. kısmetimizde varsa yaşayacağız. en azından şunuda yapmadım demeyelim... ayrıca son yumurtayı görene kadar devam... durmak - yılmak - pes etmek yok...

Ümmücüm yumoşun gelişmemiş... sağlık olsun... önümüzdeki günlerde inşallah güzel güzel yumilerin olur...

Cedrus allah seni korumuş... beyinsiz takımından... işte böyle torpille adamla yandaşla vs le olursa böyle oluyor... bunlara bu diplomayı verenin - üzerine uzmanlık verenin... ne diyeyim rabbim bildiği gibi yapsın... sen moralini yüksek tut.. inşallah bebişin seninle... hayırlısı ile bir delikanlı bekliyoruz senden :))

Cmas'ım valla öyle bir anlatmışsınki televizyonsuz neler yaptığını çok imrendim... arkadaşım inşellah mutluluğun daim olsun...

İsmihan sultan kısa bir ara verdin ancak bizi unutmayıp hemen döndün... inşallah rabbim sanada gönlüne göre olanı verir arkadaşım...

Duovacım sen neler yapıyorsun .. daha iyimisin... mayıs ayına çok az kaldı... inşallah hayırlısı ile ...

Adige çerkez güzeli son durum nedir acaba ? bizi haberdar et şekerim...

Güllügüllü ne yaptın acaba ? yeni tedaviye hemen başlama bence... enazından 1-2 ay ara ver canım... vücudun dinlensin..

Acmila sen neler yaptın... tedaviye başlayacaktın... başladınmı varmı bir gelişme... yumi embriyo durumları nasıl.. inşallah herşey gönlüne göre ilerliyordur...

Alısalıs arkadaşım sen neler yapıyorsun... eşin nasıl oldu.. inşallah sağlıkla ayağa kalkmıştır... tedavi için ne düşünüyorsun... yeni tedavimi transfermi ? inşallah senin için en hayılı olanı yaşarsın..

Volin taşınma ile meşgulsün galiba... yazmıyorsun... inşallah yeni evinde sağlıkla huzurla mutlulukla ve bebişle otur.

Şu tv yi hayattan çıkarma olayını bende son 1 yıldır keşfetmeye başladım... önceleri acayip bir boşluk oluyor... ben o boşluğu face ile kapatmışım meğerse... şimdi face yide kapattım... gene bir boşluk... ayy valla kızlar bi imrendim size... el işi- dikiş- örgü falan... maşallah... benim elimden bunlar hiç gelmez... bende durmadan kitap okuyorum...

İnşallah rabbim herkese ne istiyorsa hakkında hayılı ola neyse onu versin...

Bu arada Berkin Elvan'ı anmadan geçemeyeceğim... Rabbim anne babasına sabırlar versin... sen bir çocuğa sahip olmak için neler neler çek bak büyüt uykusuz kal... sonra ne idüğü belirsiz bişeye çocuğun kurban gitsin... çok zor.. İnşallah meleklerle ol güzel oğlum... geçekten çok üzgünüm...

beni tebrik edip iyi dileklerini belirten butun arkadaslarima cok ama cok tesekkur ediyorum sizi seviyoruz ben ve bebegim

zanork arkadasim galiba sen sormustun ismi mihrimah mi olucak diye hayir olmuycak breezey alisalis arkadaslarim birde ben hep kiz olacaksa mihrimah sultan erkek olacaksa sehzade diye adlandiriyorduk. bende bu yonde bildirdim kizim olacagini

Allahim tez zamanda hepinizi mucizenizle kavustursun dilegiyle bizden size kocaman bi muuuuuaaaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…