- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.821
İlahi .... çok güldüm... demek eşini aldatmak gibi bişey... valla ne yalan söyleyeyim benim bu internet bağımlılığım yüzünden yakında sonumuz boşanmaya doğru gidecekti... bende özellikle sosyal medya ile arama ciddi bir mesafe koydum... ancak burayı takip etmeden geçemiyorum... yazamasam bile illa okuyacağım kim ne yapmış bi öğreneceğim... değilse sanki mahallenin dedikodusundan eksik kalmış ibi hissediyorum kendimi :))
Kup seker evetttt 3 yeni kup seker daha yolda gozukuyor.... yas grubumuz icin 3 yumi cok iyi.. canim benim insallah yumiler emriyoya embriyolar bebise doner yurdumda :))) daha daha hayirli haberlerini bekliyoruz....
Wish duygu yazdiklarina tamamen katiliyorum.... rabbim gunahsiz cana kiyana kiydiranlara hepsine illaki verecek cezasini... ben ilahi adalete oyle cok guveniyorum ki....
Regisnation bacim sen ne is yapiyorsun allah askina boyle evliya celebi gibi :))
3 tanecicik yumurtam olmusKahveyi birakamadigim gibi 3 gundur galon galon iciyordum.
Neyse is gorurlermis. Igne sayim 3 oldu. Pazar ya da p.tesi verecegim yumileri bebek yapsin bana
Yeni arkadaslar gordum. Hosgeldiniz demek isterim. Evime doneyim, detayli muhabbete gireriz.
Iyi dileklerinizi hep okudum. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda gorusmek uzere.
Tek tek hepinizi optum...
Sizden uzak gibi gorunsemde sizinle birlikteyim sizinle beraber agliyor,seviniyor,umutlaniyorum bazen sizin yerinizde olmak veya olmamak istiyorum
Bu kadar cok cocuk severken cocuksuz kalacagim hic aklima gelmezdi anlatak o kadar cok ilginc hayat hikayem var ki alti yildir siteyi takip ediyorum ve nerdeyse ilk defa yaziyorum benim bir cocugum olsa bana gozun aydin diyecek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.hic onemli degil ayrica
k.validem cocuk yapacam diye akli cikiyor cunku oglunun eski evlikiginden cocugu var daha neler neler ama hala umudumu kaybetmedim ins bende cocuk sahibi olacagim.
Fatmacım hoş geldin canım, dök içini rahatla. Burada seni yargılayacak,kınayacak yada eleştirecek kimse yok. Hikayeni tam bilmiyorum ama, çok başka coğrafyalarda yaşasakta, başka kulturlerin içinde doğup buyusekte hepimizin buluştuğu çok temel ortak paydalar var. Birkere hepimiz belli bir yaşa gelmiş hayatta yaşanmışlıkları, hayal kırıklıkları, mutlulukları yada mutsuzlukları tecrübe etmiş insanlarız ve bu kadar farklı hayat tecrübesi olan bu kadınların hepsinin bugünlerde ortak bir isteği var. Kendi çocuklarını sevmek hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak.
Amaç bu kadar masum ve kutsal bir duyguyu yaşama isteği olunca bu duyguyu yaşamak isteyen kalpler arasındaki iletişim ve duygu aktarımı o kadar kolay oluyor ki.
Söyleyeceğim şu , ne yaşamış olursan ol eminim ki aynısı olmasa da benzer hikayeler bulabileceksin burda sonra ben tek değilmişim benim yaşadıklarımı yaşayan ,hisseden başka insanlarda var deyip belki sen onlara destek olmaya çalışırken daha güçleneceksin belkide onlar sana destek olacaklar ama sonuçta tecrübellerime dayanarak soyluyorum paylaşınca, yanlız olmadığını görünce güçleniyosun . Yanlızlık kadar kötü bir duygu olamaz, paylaşamamak hissettiklerini duygularını. Bataklığa ayağını kaptırmak gibi debelendikçe içine batıyosun . Tutma içinde anlat uzun uzun kimse okumasa cevap vermese bile yazmak inanılmaz iyi geliyor insana rahatlıyor.
Hayir kan pihtilasmasi yok sadece ancak tup mekezinde embriyolara ve yumurta kalitesine bakilacak denikdi hersey allahtan ne diyeyim ins nisanda gidebilirim esimi de cok gecimsiz bazen cok iyi bazen cok acimasiz deli annesinin yuzunden onun da psikolojisi bozulmus ben de el bebek gul bebek pispisliyorum keske ulkemizde yumurta dondurma yasak olmasaydi daha evlenmeden dondururdum bu durumu fatma
Sahin`e de yazdim boyle hergun yasi dokmekten artik goz yasim kurudu kimselere de anlatamiyorum sizlerin yazilarini okuyup okuyup care ariyorum
Boyle bebek sekeri yaptiranlari okuyorum diyorum ki ben de yaptirmak isterim ama kime verecegim zaten dogru duzgun kimsem yok daha evliyken bile geri zekali k validem demis ki bu yasta cocuk mu yapacak aklina sasarim kimse layik gormuyor rabbim layik gorsun o da bekliyor ki ben de calisayim da bir ev alalim sanki kendine yukum var ah icim cok dolu neler var neler beni de cok seviyormus oglundan kurtardim diye oglu ile gecinemiyor diye.
Ah nerden ciktiniz ya kendime inanamiyorum bunlari birine anlattigima.
Zaman geçirmek için film önerilerim çokca olabilir.. Kitap da keza...
Ama forum konu başlığı, özel hayatımızdaki hedeflerimize istinaden uzun zaman önce izlediğim bir film geldi aklıma.
İzlememiş olanlar varsa Baby Mama - Taşıyıcı Anne'yi tavsiye ederim..
Romantik komedi tarzındadır..
Zanork 1 tane olsun tam olsun değil mi :) Hani sayılara bakmayacaktık? (sanki farklıydık kime diyorsam hahahaha)
En kalitelisinden olsun, süpermani ile buluşsunlar, döllenip hücre hücre bölünsünler çoğalsınlar, üstüne bir de tutunsunlar :)
Sonrası için dileklerimiz baki... Bilahare dileyeceğiz :)
Geçmiş olsun canım..İnşallah artık iyi olursun..
günaydın güülücüm ..iyiyim canım sağol..ctesi günü bebeğimi aldılar..şimdi iyiyim..
amin inşallah..
evet ben de yapmıştım.. hatta her zamankinden fazla yumurtam çıkmıştı...
tedavin hayırlı uğurlu olsun..
ben de tüp bebek düşüncesi aklıma girince ilk iş sigarayı bıraktım.. ikinci işim yüzümdeki lekelerden kurtuldum ..3. işim ise botok ve dolgu yaptırmıştım.. ben sigarayı zybanla bıraktım çok kolay oldu..
opun hayırlı olsun canım..
alişçim geçmiş olsun birtanem..
allah nazasrdan korsun..hepimizi...sirkeli suyla silerim ben de camlarımı...benim kapıya astığım nazarlıklarda kırıldı..elimdeki yüzüğümü çıkardım koydum masaya mavi taşlıydı ertesi gün bir baktım yüzük yasyamuk...hala düzeltemiyorum öyle yamuk kullanıyorum ...
hayırlı uğurlu olsun canı9m..
inşallah hayallerine kavuşursunuz ..amin..
Allah senden razı olsun...bana öyle bir anımda nasıl destek verdiğini anlatamam sana.. teşekkü-r ederim..
canım benim çok sağol...evet o dr. beni yarıyolda bıraktı.. ......
kürtajımı bile baska dr.a yaptırdım. ...ben de bahçeciye veya şişli mem. düşünüyorum ama öyle böyle derken bahara yaza kalacak bu iş.. yaş olacak 44.. artık nasip!!
Evet birtanem çok teşekkür ederim..Seni de üzmüş oldum bu durumumla...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuş.. haa bu arada ben mendillere başladım....
evet canım hakkımızda hayırlısı olsun...yüzümüz gülsün inşallah!
sağol zeytuncum.. bizim şiarımız son yumurtaya kadar mücadeleye devam!! Bazen evet umutlar da tükenir gibi oluyor sonra diyorum ki kendi kendime daha bitmedi ki yumurtalar....tavsiyene uyacağım canım..biriki ay doğal .. bakarsın öyle nasip olur sonra da bahçeci fulya veya şişli memorial...biraz iyileşeyim de sonra ilk işim hsg çektirmek olacak poz poz...inşallah kanallarımın ikisi de açıktır..
canım benim bana hep destek oldun.. Allah senden razı olsun..o dr. evet beni ve sonrasını umursamış olsa böyle davranmazdı..o benim adıma defterimi kapattı sanki ben artık çocuk yapmıyacağım nasılsa diye mi kendi kendine düşer falan dedi bilmem... Sonra rahme ne olursa olsun diye ha?! senin de dediğin gibi ben demek ki hamile kalabiliyorum di mi? hatta 10.gün testim de 7,5 çıkınca ne çok sevinmiştim!! varsa nasipte olur inşallah!
Soğal Alaracım..İnşallah bundan sonraki denemelerimizde olacak inşallah!
Amiin! canım..
Canım benim çok sağol burda arkadaşlar diyorlar ki önce kendi kendimizin dr.u olmak zorundayız....... dr... kürtajı da o söylemedi beyefendinin haberi bile yok zaten...ben başka dr.a gittim ...neyse ne desem boş zaten şimdi... bazen diyorum ki gir kk.de cem demirel bölümüne yaz olanı biteni..ama hiç gücüm yok....
Canım çok geçmiş olsun ama kaybetme umidini. Detayları bilmiyorum ama burdan dk.ilgili yaşadığımız şeyleri paylaşırsak çok yardımcı olmuş oluruz yeni başlıyacak arkadaşlara. Çünkü daha hiç bişey bilmeden başladığın bu serüvenin en önemli ve en zor kararı bu bence. Bende ilk 2 deneme mi Cem Demirel le yaptım, enerjisi o kadar zayıf bi adam ki bırak seni motive edip bu zor süreçte yardımcı olmak bi yana , daha çok enerjini alıyo. Hiç bilgi paylaşımı yok, konuşmaktan aciz. Merkez arayan arkadaşlar Gidin diye bir yer tavsiye edecek kadar deneyimli değilim ama gitmeyin diyebileceğim bir yer var Ataşehir Memorial Cem Demirel.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
Ne bileyim benimkisi tamamen acemilik doktor normal hayatına devam et deyince bende vurdum kendimi anadolunun yollarına çünkü o benim normal günlük hayatım 1 hafta içinde 2.000 km yol yapıp 3-5 bin km uçak seyahati . Tabi adamda haklı, zannetti ki normal bir hayatım var. neyse biraz geç oldu ama anladım doktorun normal hayatına devam et dediği normal bir hayatı olanlar içinmiş benim için değil
Ve bugün burada bahsetmekte kararsız kaldığım sen bahsedince es geçemediğim canım Berkin Elvan... Allah'ım sabır versin.. Öyle bir günde ölmedi268 gün 16 kilo kalana kadar hergün öldü... Emri verenler ve "çocuklar uyurken susulur, ölürken değil" e ithafen suskun kalmış olanlar için ilahi adalet er geç yerini bulacak...! Biliyorum. Mekanı Cennet OL'sun
Amiiiiin.! Söylenecek çok şey var ama yutkunuyorum.
Hoşgeldin ekim34, bir iki istisnalar hariç çoğunluğumuz "kafa kağıdına" göre +- 40 seyrinde :) Ama dediğim gibi kafa kağıdına göre... Yeri gelince 5 15 25 55 75 bile olabiliriz hiç zorlanmadan... Ve diğer mesajlarından farkettiğini farkettiğim gibi uslup ve yaklaşım, en genel tabiriyle donanım aynı paralellikte seyrediyor... Olgun yetişkinlerin bol olduğu, okuması ayrı, sabretmesi ayrı zahmetli pofuduk pofuduk o teenage yazışmalarının hiçe yakın olduğu yerdesin :) Hoşgeldin ve dileklerinin gerçekleşmesi için umutların çok olsun
Kimisi kız ister kimisi erkek ortak paydası sağlıklı olması
Önce beynen ve bedenen sağlıkla bir evlat
Mümkün olursa eğer kız isteyene
erkek isteyene
İkiz isteyene
daha fazlasını isteyene "akıl-sabır" :) versin
Sevgiler,
3 tanecicik yumurtam olmusKahveyi birakamadigim gibi 3 gundur galon galon iciyordum.
Neyse is gorurlermis. Igne sayim 3 oldu. Pazar ya da p.tesi verecegim yumileri bebek yapsin bana
Yeni arkadaslar gordum. Hosgeldiniz demek isterim. Evime doneyim, detayli muhabbete gireriz.
Iyi dileklerinizi hep okudum. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda gorusmek uzere.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
Ne bileyim benimkisi tamamen acemilik doktor normal hayatına devam et deyince bende vurdum kendimi anadolunun yollarına çünkü o benim normal günlük hayatım 1 hafta içinde 2.000 km yol yapıp 3-5 bin km uçak seyahati . Tabi adamda haklı, zannetti ki normal bir hayatım var. neyse biraz geç oldu ama anladım doktorun normal hayatına devam et dediği normal bir hayatı olanlar içinmiş benim için değil
Çok sevindim canım. Mihrimahını sağlıkla kucağına al inşallah :) Allahım bana da güzel bi kız versin, isteyen herkesebeni tebrik edip iyi dileklerini belirten butun arkadaslarima cok ama cok tesekkur ediyorum sizi seviyoruz ben ve bebegimzanork arkadasim galiba sen sormustun ismi mihrimah mi olucak diye hayir olmuycak breezey alisalis arkadaslarim birde ben hep kiz olacaksa mihrimah sultan erkek olacaksa sehzade diye adlandiriyorduk. bende bu yonde bildirdim kizim olacagini Allahim tez zamanda hepinizi mucizenizle kavustursun dilegiyle bizden size kocaman bi muuuuuaaaaaahhhhhh
Fatmacım hoşgeldin, ben de burada çok yeniyim, kimseyi tanımıyorum ama sıcacık kalplardeki iyi niyetleri hissediyorum. Birbirini tanımayan, çıkarsız edilen duaların çok daha değerli olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin ve versin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama imkan olursa elbet gelirim.Cok tsk ederim beni anlayan birilerinin olmasi ne guzel bir duyguymus gercekten bu konuda kendimi cok yanliz hissediyorum gerci yolda cicek satanlardan bile dua istiyorum gecmiste uzdugum birisi vardir diye surekli rabbimden ozur diliyorum bu site de cocuk isteyen ve bekleyen anne adaylarina dua ediyorum haberleri olmasa bile eger bir gun cocugum olursa buradaki arkadaslari davet etmek istiyorum cunku benim mutlulugumu baslasacak kimse yok gerci haksizlik etmeyim farkli sehirlerde uc kiz kardesiz ve birbirimize dua ediyoruz cagirirsam gelirmisiniz.
Hoşbuldum :) Çok teşekkür ederim. O zaman leylek size oğlan bana kız getirsin inşallahBen 40 sayılırım artık, sizin kaç yaş?
Senin yaşın daha gençmiş arkadaşımmm:)))))) Şansın bana göre epeyce yüksek..
Ben 45 oldum(((
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?