Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sigarayı bıraktım yeni bağımlılığım. Ne yapayım çok keyifli burda olmak vazgeçemem gerçi sigara içinde öyle diyordum :)

Canım bu kadar çok gezen ne yapar, SATIŞ. Hollanda da yaşıyorum müşterilerim Turkiye de onun için Hollanda Türkiye arası ayda bir iki kere buraya gelince de müşteri ziyaretleri.

Insaaaasllaah 3 yumurtanda saglikli birsekilde dollenir ve sana cook tatli bebisler verirler.sevgilerimle

Fatmacım hoş geldin canım, dök içini rahatla. Burada seni yargılayacak,kınayacak yada eleştirecek kimse yok. Hikayeni tam bilmiyorum ama, çok başka coğrafyalarda yaşasakta, başka kulturlerin içinde doğup buyusekte hepimizin buluştuğu çok temel ortak paydalar var. Birkere hepimiz belli bir yaşa gelmiş hayatta yaşanmışlıkları, hayal kırıklıkları, mutlulukları yada mutsuzlukları tecrübe etmiş insanlarız ve bu kadar farklı hayat tecrübesi olan bu kadınların hepsinin bugünlerde ortak bir isteği var. Kendi çocuklarını sevmek hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak.
Amaç bu kadar masum ve kutsal bir duyguyu yaşama isteği olunca bu duyguyu yaşamak isteyen kalpler arasındaki iletişim ve duygu aktarımı o kadar kolay oluyor ki.
Söyleyeceğim şu , ne yaşamış olursan ol eminim ki aynısı olmasa da benzer hikayeler bulabileceksin burda sonra ben tek değilmişim benim yaşadıklarımı yaşayan ,hisseden başka insanlarda var deyip belki sen onlara destek olmaya çalışırken daha güçleneceksin belkide onlar sana destek olacaklar ama sonuçta tecrübellerime dayanarak soyluyorum paylaşınca, yanlız olmadığını görünce güçleniyosun . Yanlızlık kadar kötü bir duygu olamaz, paylaşamamak hissettiklerini duygularını. Bataklığa ayağını kaptırmak gibi debelendikçe içine batıyosun . Tutma içinde anlat uzun uzun kimse okumasa cevap vermese bile yazmak inanılmaz iyi geliyor insana rahatlıyor.

Son düzenleme:

Cok tsk ederim beni anlayan birilerinin olmasi ne guzel bir duyguymus gercekten bu konuda kendimi cok yanliz hissediyorum gerci yolda cicek satanlardan bile dua istiyorum gecmiste uzdugum birisi vardir diye surekli rabbimden ozur diliyorum bu site de cocuk isteyen ve bekleyen anne adaylarina dua ediyorum haberleri olmasa bile eger bir gun cocugum olursa buradaki arkadaslari davet etmek istiyorum cunku benim mutlulugumu baslasacak kimse yok gerci haksizlik etmeyim farkli sehirlerde uc kiz kardesiz ve birbirimize dua ediyoruz cagirirsam gelirmisiniz.

Evetttt bak işte aynen böyle devam et .Hafiflediğini hissetceksin bugüne kadar hiçkimseye söyleyemediklerini dök içinden akıt içindeki zehiri kurtul. Kurtul ki daha sağlıklı düşün, karar ver hedefine ulaşmak için daha güçlü ol.
Hoş geldin.

Simdi buldum filmi birazdan izleyecegim. film önerilerini bekliyorum arkadasim, özellikle hayatta kalma mücadelesi türünde filmler, dogada gecen dagda,ormanda bu tür filmler olursa memnun olurum. transfer kararini cok uzak bir zaman birakmasan diyorum. topigimiz senlensin hamile haberleriyle Berkin Elvan, benide cok üzdü insanin cocugunu bu sekilde kaybetmesi, cok kötüdür. böyle ölümler yasanmasin dilegiyle..

Günaydın;
Sizinde hakikaten çok yoğunmuş.Allah kolaylıklar versin.Dikkat edin.

Merhaba :)

Çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsın :) Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlündeki muradını versin inşallah. Sizleri bulduğuma sevindim. İş nedeniyle çok sık olmamakla beraber artık mümkün olduğunca burada olacağım.

Ve son olarak hepsine amiiiiiin dilyorum

Çok teşekkür ederim, çok hoş buldum :) aynı dili konuşabilmek ne güzelmiş

Dilerim o 3 tane yumurta sana nurtopu gibi sağlıklı, hayırlı ve şanslı bebişler yapsın

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar

Günaydııııın

Çok tatlısın ya ne güzel yazmışsın evet normal hayattan kasıt "slow motion" bir hayat

Rabbim sana da bir pipili nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Aminnn canım çok sağol.Aslında tek sağlıklı olsun da kız olan farketmez :))))))

Bizimkisi ballı börek işte:)))))

Allah senin bebeğini de kucağına almayı nasip eder inş...

Sevgiler...

Çok sevindim canım. Mihrimahını sağlıkla kucağına al inşallah :) Allahım bana da güzel bi kız versin, isteyen herkese Fatmacım hoşgeldin, ben de burada çok yeniyim, kimseyi tanımıyorum ama sıcacık kalplardeki iyi niyetleri hissediyorum. Birbirini tanımayan, çıkarsız edilen duaların çok daha değerli olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin ve versin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama imkan olursa elbet gelirim.

Canım gayet güzel bence.İhtiyacımız olan bir tane zatennn:)))))

Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…