Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Troid sorunu bizim ülkemizde kadinlarin cogunda var, kontrollerini yaptirip ilacini düzenli kullandigin sürece sorun cikmaz, kac aydir deniyordun spontan gebeligi, eger cok uzun zaman gecti ve gebelik olmadiysa, detayli testlerle ise baslamalisin esinle ilgili tedavi gerekebilir bunlar netlesirse ilk asilamayla umarim bebegini kucagina alirsin.

Hos geldin arkadasim, bir ara topigi okuyordun ama cok yazmadin hakkinda cok bilgimiz yoktu, e2 konusunda normal deger nedir bilgim yok, arkadaslar yazacaktir topigi takip edersin. 6 yumurta cok iyi umarim hepside kaliteli olur ve döllenir. bizi haberdar edersen durumunu takip etmis oluruz.

Çok teşekkürler Douva:) haberdar edeceğim, umarım müjde olur bu haber:)

Uyumuşum 2 saat şimdi, göğsüme sanki inek oturmuş gibi. Anesteziden mi acaba...tutulmuş gibi sanki...ince giyinmiştim bu sabah havaya aldanıp, rüzgar aldım belki de...

Çok teşekkürler TUTKU34, güzel haberlerle tekrar buluşmak ümidiyle.

Sevgiler.

Hayirli olsun canim.ne kadara maloldu merak ettim.

canım ben bu tedavimde ilk kez rapora başvurmuştum kabul edilmişti.. raporlu yaptırdım 2500 tl tedaviye ödedim.. ilaçlarımıda daha önceden 900 tl ye almıştım ama 3/2 si duruyor..

canımmm çok sağoll inşallah diyorum bende son günler heyecanla bekliyorum..

inşallah gönlündekine kavuşursun canımm...
bende hep gönlümden kız geçiriyorum kız istiyorum sonra kendimi suçluyorum çok bencilim diye ama aklım fikrim hep kızda.. :))

duova tabloyu çok bebeğndim buz bebeklerde bağırıyormu ne hadi beni çözünçok üşüdüm diye..:))

özelikle senin buz bebişin çok bağırıyormuş annesi çook üşüdüm al artık beni sıacacık karnına diye..sonrada alisin ki bağırıyor..hadi üşütmeyin artık bebelerinizi kızlar...

inşallah gönlündekine kavuşursun canımm...
bende hep gönlümden kız geçiriyorum kız istiyorum sonra kendimi suçluyorum çok bencilim diye ama aklım fikrim hep kızda.. :))

canım inş Allahım sana çook sağlıklı bir kız evladı versin..canım test gününe az kaldı belirti bişeyler varmı canım...geri sayım başladı artık sonikinci gün...hadi bakalım sende poziti sonuç alda şu merkez hakında bende bir umutlanayım...

çok teşekkür ederim :)

reglin 2.-3. Günleri mi demek istedin canım, anlamadım. Ne zaman gideyim doktora?

canımm çok sağol güzel dileklerin için hep beraberce..
benim hiç belirtim yok hayatım..
sıfır belirti..
dün gecede rüyamda karlı dağlar gördümm..Aret beyi gördüm, Aret bey bana diyorduki bebeğin olması için daha 52.000 TL daha harcamalısın.. sonuç olumsuzmu acaba(
52.000 TL için kaç deneme daha yapmam gerekecek acaba(
sonrada bu rüyayı ilaçların yan etkisi olarakmı gördüm diye düşündüm..
benimde rüyalarım hep çıkıyor bir tanesi bile çıkmadığı olmuyor... hayra yoruyorum artık bakalım canım..
sen ne yapıyorsun.. ilaçlara devammı..

52.000 TL bebeğinizin doğumu itibari ile üniversiyeti bitirene kadar harcayacağınız onun :eğitim ücreti:)

bebek geliyor diye yorumlayalım...bol şans

Merhaba kızlar bu ayda olmadi regl oldum dun gece tek sevindirici tarafi duzene girmesi son uc aydir hic sasmiyo gunu buda hayra alamettir insallah pko vardi belki o duzelmistir onun icin ilac kullanmistim cunku

Kızlar size bisey soracam ben ysrin gidip fsh me bi baktirayim diyorum ac yada tok karnina gitmenin bi etkisi varmi bilenleriniz yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
Dun aksam catlatma ignemi de vurdurdum. Yarin sabah teslimat var. Doktor amca bebek yapacak insallah. Onumuzdeki hafta sonu alirim sanirim. Ama tedavi yalniz cekilmiyormus...

Saglik olsun. Fsh icin ac tok farketmiyor. Ben yemekten bir bucuk saat kadar sonra baktirmistim. Kimse ac misin diye sormadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…