- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.941
duova tabloyu çok bebeğndim buz bebeklerde bağırıyormu ne hadi beni çözünçok üşüdümdiye..:))
Merhaba kızlar,
Ben 40 yaşındayım, 16 yaşında oğlum var o ilk evliliğimden. İkinci eşimden de bir kızım olsun çok istiyorum. Aslında yıllardır bir kızım olsun istiyorum, hastalık gibi. Allah oğluma sağlıklı uzun ömür versin, cümlemizin evlatlarına ama o kızı istiyorum Allahım izin verirse.
Bende yaş dışında tiroid sorunu var, eşimde de sperm azlığı. Aşılama ilk yol, olmazsa tüp bebek. Bazen düşünüyorum neden bu kadar çok istiyorum diye ama sanki o kız bebiş yokken eksiğim. Henüz bir adım atmadım ama size yazmak istedim işte. Belki hiç olmayacak ama o zaman da Allahım içimdeki bu isteği alsın.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Sizlerin de gönlünce olsun her şey.
Merhaba,
41 yaşındayım, 1 yıllık evliyiz. Bursa'dayız, Prof. Dr. Gürkan Uncu hocamız, ART'de işlem yapılıyor.
Sebepsiz infertilite. 3 ay biosteron kullandık, spontan gebelik olmadı. Bu ay antoganist growth hormonlu tüpe başladık. Merional, Seizen click, Cetritode ve çatlat iğnesi yapıldı bu ay. Bu sabah 6 yumurta alındı OPU da, ağrım sızım yok, sadece çok çişim geliyor bugün niyeyse...Salı muhtemelen transfer yaparız demişti hoca.
İki gün önce , reglin 15. günü, E2 ve progesteron testi yaptı hoca, şimdi sonuca baktım da E2 730 çıkmış. Ne demek bu? Canım sıkılsın mı??
Hoca sabah bişey demedi, gayet keyifliydi, ölçümlerden memnundu...
Herkese anneciğinin rahmine sıkı sıkı sarılmış sağlıklı embriyolar diliyorum:)
Hos geldin arkadasim, bir ara topigi okuyordun ama cok yazmadin hakkinda cok bilgimiz yoktu, e2 konusunda normal deger nedir bilgim yok, arkadaslar yazacaktir topigi takip edersin. 6 yumurta cok iyi umarim hepside kaliteli olur ve döllenir. bizi haberdar edersen durumunu takip etmis oluruz.
Gayet güzel bence 6 yumurtanın toplanmış olması. İnşallah hepsi embriyo olurlar ve annelerine tutunurlar.
Siz hiç o testlere falan takılmayın artık.İhtiyacımız olan tek yumurta zaten:))))
Allahın izni ile pozitif haberlerlerinizi alırız inşş..
Hayirli olsun canim.ne kadara maloldu merak ettim.
2 tane konuldu cnm.. transfer sabahı erkenden ben telefonla aradım embrilogları istedim kaça bölündüğünü sordum söylediler..
hastaneye gittiğimdede Aret bey odasında yumurtaları nereye koyacağına dair tekrar muayene yaptı muayeneden sonrada kaç yumurtam kaldığını kaça bölündüğünü kaç tane transfer yapılacağını anlattı anlattı.. transferden sonrada embriyolog odasına çağırıp anlattı canım..psikolog çok tatlı bu arada..
canım negatiften sonra ne olur bilmiyorum tabi aramalarını beklerim ama aramasada abartmam çünkü transfer günü çok yoğun bi ilgi gördüm..zaten Aret bey açıkca aramayacağını ima etti sonucu alınca beni ara dedi:))
Güzel haberlerini bekliyoruzzz..:)))
çok çokk sağoll hayatımmm :)) hep berabercee
Hayirli olsun canim.ne kadara maloldu merak ettim.
18 Mart dı di mi az kaldı inşallah güzel haber alırız ..
Hayırlı olsun en kısa zamanda bebeklerin olsun,,,,
selcan çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine bir an önce iyileş canım..allaha emnatesiniz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ensues hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlanır.
bu arada tablo ne güzel olmuş..ellerinize sağlık..
Merhaba kızlar,
Ben 40 yaşındayım, 16 yaşında oğlum var o ilk evliliğimden. İkinci eşimden de bir kızım olsun çok istiyorum. Aslında yıllardır bir kızım olsun istiyorum, hastalık gibi. Allah oğluma sağlıklı uzun ömür versin, cümlemizin evlatlarına ama o kızı istiyorum Allahım izin verirse.
Bende yaş dışında tiroid sorunu var, eşimde de sperm azlığı. Aşılama ilk yol, olmazsa tüp bebek. Bazen düşünüyorum neden bu kadar çok istiyorum diye ama sanki o kız bebiş yokken eksiğim. Henüz bir adım atmadım ama size yazmak istedim işte. Belki hiç olmayacak ama o zaman da Allahım içimdeki bu isteği alsın.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Sizlerin de gönlünce olsun her şey.
duova tabloyu çok bebeğndim buz bebeklerde bağırıyormu ne hadi beni çözünçok üşüdümdiye..:))
inşallah gönlündekine kavuşursun canımm...
bende hep gönlümden kız geçiriyorum kız istiyorum sonra kendimi suçluyorum çok bencilim diye ama aklım fikrim hep kızda.. :))
Öncelikle aramıza hoş geldin.Benimde 16 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederde olursa oğlum olsun çok isterim.
Regl döneminin 2-3 gün hormon testlerini yaptır önce.Doktorunla konuşup karar verirsiniz.Aşılama 1 kez dene evet ama çokda zaman kaybetmeden tüp bebek için görüşmelere başla bence.Fakat herşey değerlerinize göre değişir.
40 yaş geç bir yaş değil zaten.
Size ve bebek isteyen herkese bana başarılarr...:)))))
çok teşekkür ederim :)
reglin 2.-3. Günleri mi demek istedin canım, anlamadım. Ne zaman gideyim doktora?
canım inş Allahım sana çook sağlıklı bir kız evladı versin..canım test gününe az kaldı belirti bişeyler varmı canım...geri sayım başladı artık sonikinci gün...hadi bakalım sende poziti sonuç alda şu merkez hakında bende bir umutlanayım...
canımm çok sağol güzel dileklerin için hep beraberce..
benim hiç belirtim yok hayatım..
sıfır belirti..
dün gecede rüyamda karlı dağlar gördümm..Aret beyi gördüm, Aret bey bana diyorduki bebeğin olması için daha 52.000 TL daha harcamalısın.. sonuç olumsuzmu acaba(
52.000 TL için kaç deneme daha yapmam gerekecek acaba(
sonrada bu rüyayı ilaçların yan etkisi olarakmı gördüm diye düşündüm..
benimde rüyalarım hep çıkıyor bir tanesi bile çıkmadığı olmuyor... hayra yoruyorum artık bakalım canım..
sen ne yapıyorsun.. ilaçlara devammı..
52.000 TL bebeğinizin doğumu itibari ile üniversiyeti bitirene kadar harcayacağınız onun :eğitim ücreti:)
bebek geliyor diye yorumlayalım...bol şans
Merhaba kızlar bu ayda olmadi regl oldum dun gece tek sevindirici tarafi duzene girmesi son uc aydir hic sasmiyo gunu buda hayra alamettir insallah pko vardi belki o duzelmistir onun icin ilac kullanmistim cunku
Kızlar size bisey soracam ben ysrin gidip fsh me bi baktirayim diyorum ac yada tok karnina gitmenin bi etkisi varmi bilenleriniz yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?