Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm adetlerinin düzene girmesi harika birşey..
fsh aç karnına veriliyor diye biliyorum canım..

Dun aksam catlatma ignemi de vurdurdum. Yarin sabah teslimat var. Doktor amca bebek yapacak insallah. Onumuzdeki hafta sonu alirim sanirim. Ama tedavi yalniz cekilmiyormus...

canım tedavin bitmiş bile.. :)) harikaa
bol bol kaliteli yumoşların olsun hayatım..
bebişine kavuşmana az kalmış..
transfer sonrası edirneyemi gideceksin hemen ilk gün biryerdemi kalacaksın hayatım.

canım yazını okuyunca hemen tabirine baktım dağ çocuk doğurmaya delalet ediyormuş karda çok güzel sevinçli haber ..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım okuyunca hemen yazasım geldi sana.. bende rüyalara çok inananırım..

Dun aksam catlatma ignemi de vurdurdum. Yarin sabah teslimat var. Doktor amca bebek yapacak insallah. Onumuzdeki hafta sonu alirim sanirim. Ama tedavi yalniz cekilmiyormus...

hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun inşallah ama doktor değil allah yapacak o bebekleri insallah doktorlar sadece vesile.allah ol demesse yumiler döllenmiyor bile. .hatta kısmet etmesse yumiler bile büyümüyor..hayırlı haberlerini bekliyoruz .allah herkein önünü açsın tez zamanda göndersin meleklerini..hayırlısıyla..

canımm adetlerinin düzene girmesi harika birşey..
fsh aç karnına veriliyor diye biliyorum canım..

sağol canım yarın sabah gidip bi baktırayım hormonlarıma

inşallah sendende hayırlı haberler alırız iki gün sonra

son bebişli olsun tatlım Allah yardımcın olsun

Saglik olsun. Fsh icin ac tok farketmiyor. Ben yemekten bir bucuk saat kadar sonra baktirmistim. Kimse ac misin diye sormadi

sağol canım yarın gidip bi bakayım hormonlarıma ne alemdeler

Merhaba Sara şu an aynı duyguları paylaşıyoruz bende bu ay baya umutluydum ama dün gece hemde 1 gün önce 27 gündehhastalandım yarın hayırlısı doktora gidicem ve hersey yolunda ise tedavi başlayacak. Fsh için açlık tokluk aranmiyor .Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarini sağlıklı bebislerle doldursun Amin

Canim allah kolaylik versin inşallah yumilerin sana sağlıklı bol bebisler verecekler.

Beklemek gerçekten bu işin en zor tarafi ama sen artık sonuna geldin hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alacaksın ve bizlere de umut vereceksin.sevgilerimle

KIzlar ben geldim hastanede dahiliyecide sira beklerken kadın dogumcumu gördüm oglumun dogumunu yaptirmisti ve muhtemelen yine dogumumu o yaptiracak hemen tahlilleri gosterdim sakin ol panik yok bu degerlerle bebise birsey olmaz dedi sonra dahiliyeciye gittim o da beni rahatlatti bebekte zeka geriliginden bahsetmek icin TSH in en az 10 uzeri olmasi gerek senin serbest T3 ve T4 değerlerin de normal korkulacak birsey yok dedi ilacimi 25 mg arttırdı çok sukur rahatladim

Hosgeldin, gozun aydın geçmiş olsun canım inşallah saglikla hamileligini tamamlar ve bebegini kucagina alirsin

amin canım

inşallah tedavin olumlu olur ve sonunda bebeğine kavuşursun

canım tedavin bitmiş bile.. :)) harikaa
bol bol kaliteli yumoşların olsun hayatım..
bebişine kavuşmana az kalmış..
transfer sonrası edirneyemi gideceksin hemen ilk gün biryerdemi kalacaksın hayatım.

Transfer sonrasi bir gece kalayim diyorum. Malum evde kuyruklu kizlarim var. Tepeme cikacaklar ozlediler cok. Hic degilse ilk gun dinleneyim diyorum.

Tesekkur ederimmm... Ben yanlis mi biliyorum, insallah Allah'in izniyle demek degil mi?:44:

Polemik yapmak istemem ama bir not eklemek istedim. Teizm varsa , antiteizm de var neticede:)

Ateist, panteist ve agnostik çiftler de tüp bebek yaptırıyor ve ebeveyn oluyorlar...Size yapamayız tüp , bir yaradan olduğuna iman edin öyle gelin diyen yok...Doktora gidiyorsun, bir şekilde olacaksa oluyor tüp...kimi zaman neden olmaz ya da neden olur açıklamasını yapamadığımız zamanlar inanışları devreye sokuyoruz. Türklerin şaman oldukları yüzyıllar ve öncesini epey araştırdım. Bu bilgiler bugünkü inanış şekillerine açıklık getiriyor gibi..

Ben bilime ve doğanın acımasız ve muhteşem dengesine, gücüne hayranım. Hiç kaderci değilim artık. Dolayısı ile inanışlara değil de yaşama bilim gözlükleri ile bakıp yorumlamayı daha sağlıklı buluyorum. 14 sene sayısız tüp bebek deneyen bir arkadaşımın bebeği oldu nihayet; son doktoru başarılı, sevgi dolu, işine aşık bir ateistti:) Gen tedavisi uyguladı kıza, kimse yapmamış daha önce, meğer kızın genlerinde bir sorun varmış.

İnanç kişisel birşey tabii, ben zaman zaman meditasyon yaparım, budist değilim haaa, zihnimin berrak olmasını sağlayıp, beynimden geçenleri kontrol etmekten mutluyum, akılla yaşamımı devam ettirmek isterim. Yaşamıma sevgi egemen olsun isterim. Bana uygun inanç sistemini aramaktan da vazgeçtim:) gelecek ne getirir bilinmez...

Tüm anne adaylarına stressiz günler, rahimlerine tutunmuş sağlıklı embriyolar ve o bebekler ile güzel bir ömür diliyorum.

Sevgiler.

Tesekkur ederimmm... Ben yanlis mi biliyorum, insallah Allah'in izniyle demek degil mi?:44:

ben sadece doktor yapacak demene demiştim canım yanlış anlama..

ister inan ister inanma yaratan allahtır o ol deyince olur..ama bize düşen elimizden gelenin en iyisini yapmak mücedele etmek bilimide ilmide sonuna kadar kullanmak..ama sonucunda allah d,lerse olur..allah rahmandır bütün kullarını kuşatır ister atesit ne olursa olsun herkesi kuşatır dilediğine verir dilediğinden alır..her şey bilimle olsaydı yerleştirilen blast embriyların hepsinin tutması gerekirdi..en olmuycak denen embriyolarda tutmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…