- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.981
ister inan ister inanma yaratan allahtır o ol deyince olur..ama bize düşen elimizden gelenin en iyisini yapmak mücedele etmek bilimide ilmide sonuna kadar kullanmak..ama sonucunda allah d,lerse olur..allah rahmandır bütün kullarını kuşatır ister atesit ne olursa olsun herkesi kuşatır dilediğine verir dilediğinden alır..her şey bilimle olsaydı yerleştirilen blast embriyların hepsinin tutması gerekirdi..en olmuycak denen embriyolarda tutmazdı..
Troid sorunu bizim ülkemizde kadinlarin cogunda var, kontrollerini yaptirip ilacini düzenli kullandigin sürece sorun cikmaz, kac aydir deniyordun spontan gebeligi, eger cok uzun zaman gecti ve gebelik olmadiysa, detayli testlerle ise baslamalisin esinle ilgili tedavi gerekebilir bunlar netlesirse ilk asilamayla umarim bebegini kucagina alirsin.
Aslında 6 aydır falan deniyorum ama günlere çok dikkat etmedim. Yaş ilerleyip eşimde de sperm azlığı sorun olunca umudum yoktu. En kısa zamanda doktora gideyim ben. Teşekkür ederim
Hos geldin arkadasim, bir ara topigi okuyordun ama cok yazmadin hakkinda cok bilgimiz yoktu, e2 konusunda normal deger nedir bilgim yok, arkadaslar yazacaktir topigi takip edersin. 6 yumurta cok iyi umarim hepside kaliteli olur ve döllenir. bizi haberdar edersen durumunu takip etmis oluruz.
Reglin 2. günü yumurtalıklara ve rahme bakmak istiyor doktor ve o gün yapılması gereken hormon testleri var. Doktorun o sonuçlara göre protokolünün ne olacağına karar verecek.
Bol şans!
inşallah gönlündekine kavuşursun canımm...
bende hep gönlümden kız geçiriyorum kız istiyorum sonra kendimi suçluyorum çok bencilim diye ama aklım fikrim hep kızda.. :))
ben sadece doktor yapacak demene demiştim canım yanlış anlama..
ister inan ister inanma yaratan allahtır o ol deyince olur..ama bize düşen elimizden gelenin en iyisini yapmak mücedele etmek bilimide ilmide sonuna kadar kullanmak..ama sonucunda allah d,lerse olur..allah rahmandır bütün kullarını kuşatır ister atesit ne olursa olsun herkesi kuşatır dilediğine verir dilediğinden alır..her şey bilimle olsaydı yerleştirilen blast embriyların hepsinin tutması gerekirdi..en olmuycak denen embriyolarda tutmazdı..
Dun aksam catlatma ignemi de vurdurdum. Yarin sabah teslimat var. Doktor amca bebek yapacak insallah. Onumuzdeki hafta sonu alirim sanirim. Ama tedavi yalniz cekilmiyormus...
Merhaba,
41 yaşındayım, 1 yıllık evliyiz. Bursa'dayız, Prof. Dr. Gürkan Uncu hocamız, ART'de işlem yapılıyor.
Sebepsiz infertilite. 3 ay biosteron kullandık, spontan gebelik olmadı. Bu ay antoganist growth hormonlu tüpe başladık. Merional, Seizen click, Cetritode ve çatlat iğnesi yapıldı bu ay. Bu sabah 6 yumurta alındı OPU da, ağrım sızım yok, sadece çok çişim geliyor bugün niyeyse...Salı muhtemelen transfer yaparız demişti hoca.
İki gün önce , reglin 15. günü, E2 ve progesteron testi yaptı hoca, şimdi sonuca baktım da E2 730 çıkmış. Ne demek bu? Canım sıkılsın mı??
Hoca sabah bişey demedi, gayet keyifliydi, ölçümlerden memnundu...
Herkese anneciğinin rahmine sıkı sıkı sarılmış sağlıklı embriyolar diliyorum:)
Şimdi okudum mesajını canım :)
İnşallah herkes hayırlısıyla kucağına alır bebişlerini
Ben bu terimlere çok yabancıyım, OPU ne demek?
:) çok ta öğrenmeden bebeklerimize kavuşalım...
OPU oosit toplama işlemi; yumurta işte:)
Canımm hadi hayırlısı inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin
Amin, insallah. Heyecanla gun sayiyorum. Yarin opu, haftaya transfer olsa, 12 gun sonra test... Neyse ki sizler varsiniz, yoksa say say bitmez gunler...
canım yazını okuyunca hemen tabirine baktım dağ çocuk doğurmaya delalet ediyormuş karda çok güzel sevinçli haber ..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım okuyunca hemen yazasım geldi sana..bende rüyalara çok inananırım..
Beklemek gerçekten bu işin en zor tarafi ama sen artık sonuna geldin hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alacaksın ve bizlere de umut vereceksin.sevgilerimle
Transfer sonrasi bir gece kalayim diyorum. Malum evde kuyruklu kizlarim var. Tepeme cikacaklar ozlediler cok. Hic degilse ilk gun dinleneyim diyorum.
Selam çıtır kızlar
Bende çıtırım yaş 40 tedaviye yeni başladım yumoş azlığı var bıesterol kullanıyorum mart21'de kontrolüm var
Tabloda HAMİLE yazanların arasına girmek için elimden geleni yapcam
Tamam canım, çok teşekkür ederim.
Allah gönlüne göre versin canım senin de, bencillik değil ki bu, Allahıma göre güçlüğü yok ki
Amin, insallah. Heyecanla gun sayiyorum. Yarin opu, haftaya transfer olsa, 12 gun sonra test... Neyse ki sizler varsiniz, yoksa say say bitmez gunler...
Günaydın kızlar çok kötüyüm mide bulantısı beni öldürecek hiçbir şey yiyemiyorum ne yesem çıkarıyorum bir baş ağrısı var anlatamam acaba bu durum ne zamana kadar devam edecek?
2220 Canım şu anda OPU ya girmişsindir dualarım seninle yumoşlarının hepsinin döllenmesi dileğiyle aminnnn
ensuece Canım test gününe az kalmış inşallah bu kez annelerine tutunmuşlardır sonucunu merakla bekliyorum
kızlar hande ataizi 41 yaşında 3 aylık hamileymiş..ne güzel darısı başımıza....
bence kesin tüp bebek.. yıllardır tedavi görüyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?