Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gunaydin arkadaslar Dr. Biosteron dhea yazmis bulamiyorum .kullandiysaniz hangi markayi aldiniz ..

gülgüllü interpharm ithalatçı firmasının DHEA SI orijinal o 60 adet 5 mg hap var içinde 80 tl gibi de bir fiyatı vardı 2 ay önce almıştım bende genelde eczanelerde olmuyo depodan bulduruyolar.Bende faydasını görmüştüm

Size birşey anlatayım da gülün..

cumartesi OPU için hastaneye girip, imzalar attık falan, eşim sıkışmış tuvalete gitti, hemşire de aldı beni hazırlamaya götürdü, bol şans dileyemedik bile birbirimize.

Ben ameliyat önlüğünü giydim odada oturuyorum, hoca gelmemiş henüz arayayım dedim benim adamı.

Açtı meşgulum kapat kapat dedi...

Meğer onu da tuvaletten sonra sperm verme odasına götürmüşler hemen ve işe koyulmuş:)

İşin komik yeri burada; ben onu aradım ya, telefon çalınca bu spermin konacağı kabı kulağına götürmüş ve alo demiş:)))) telefon çalmaya devam edince farketmiş alo dediği şeyin telefon olmadığını:))))

kabı doldurunca kapının önüne çıkmış sigara yakmış, o sırada hoca gelmiş, numuneyi vermişin belli, bizimki şaşkın şaşkın bakınca da sigarayı yakmışın ya demiş:))))

Nereye kactin gene yaw? En sonunda gelip kapina oturacagim. Bir selam yolla bari.

Canımmm gel otur baş tacısın.

Bitanem hayırlı uğurlu olsun senin folluktaki yumurtalar toplanıyormuş

İnşallah hepsi döllenir ve sana sımsıkı tutunur Rabbimin izni ile.. Dualarımız seninle

Canım çok üzüldüm inan, vardır bunda da bir hayr. Sabret lütfen ALLAH'ım seni ve buradaki tüm çıtır anne adaylarının kucağını dolduracak inşallah !

Cadrus'um ne güzel bak bebişin " ANNE ben buradayım" diyor sana..

Öyle düşünürsen katlanması kolay olur o bulantılara canım benim

Bizlerde seni kocaman öpüyoruz canım. Kolay gelsin...

Buz bebekler çoookkkk tatlı olmuş Duygu'cuğum ellerine sağlık.

Artık anneleride Onları sıcak yatağına alsın çook üşüdüler minişler

Selcan'cığım geçmiş olsun arkadaşım. Kendine çok dikkat et ve kızımıza iyi bak olur mu

Ensuecemmm

Güzel anne adayım, yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma GÜnü, hadi bu özel gün hatırına bize o özel haberi ver arkadaşım

Ensuecemmm

Güzel anne adayım, yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma GÜnü, hadi bu özel gün hatırına bize o özel haberi ver arkadaşım

canım benimm tekrar geri dönmene çok sevindim:))
ne güzel yorum yapmışsın son günya çok gerildim inan..

Allahım şehitlerimizin ruhunu her bi bebekte tekrar yaşatsın..
Çanakkaleye bayılırım hemen her sene o taraflara gideriz inşallah canım hep beraberce güzel güzel sonuçlar alırız..

:)) hiç şaşırmadım hayatımm tipikk erkek..
bizde nezaman opuya gitsek eşim opudan önce hastaneye yakın bi yerde bir güzel karşımda oturup karnını doyurur birde üstüne yemeliyimki spermler kaliteli olsun der.. bende aç aç onu izlerim..

Bu son OPUnuz olsun dilerim, bebeğiniz rahminizde olsun, bir sürü 1. kalite yedek dondurulsun, bir daha gerekmesin OPU.

eşim çok heyecanlıydı OPU sabahı, benden önce kalkmış ama bir dilim ekmek 3-5 zeytini zorla yedim dedi.

Canımm, hayırlısı değil demek, bundan sonra son olur inşallah, bir an önce kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…