Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevgili dost Nisanduru,

Çok sağol, çok destek oldun bu stresli günde bana.

Sen de katılacaksın bizim gebelik kervanına, bana öyle geliyor...Önümüzdeki aylarda bol bol gebemiz olacak burada:)

Sevgiler...

Canımsın. Çok heyecanlandım, çok duygulandım ben de. Kendim kadar mutlu oldum inan. İnşallah canım, ben de bu haberleri sizlere vermeyi çok istiyorum. İnşallah her anımızda birlikte oluruz.

Öpüyorum.

gozun aydin arkadasim, bencede 5. gune en az 2 blastin olur..benimde oyle olmustu..haftaya transferim var kismetseeee

Sağolun sevgili Unbelivable,

Siz benden bir ay kadar önce gebeliğe başlıyorsunuz o zaman. Herşey güzel olacak, o doğmak isteyen bebekler gelip bizleri bulacak:) transferinizde başarılar diliyorum, hayırlı olsun şimdiden.

Sevgiler...

canımm benimmm çok sağoll seni görmek ne güzelll:)) hep beraberce güzel sonuçlar alalım inşallah..
sen transferi ne yaptınn bu ay yapılacak dimii hayatımmm 27 marttı sanırımm

saol tatlim:) cok iyi hatirliyorsun haftaya persembe insallah:) once senin mujdeni bi duyalimmmmmm hayirlisiylaa

cok tesekkur ederim canim, insallah hayirli saglikli sihhatli hamilelikler olsun, bu bahar herkes minigine kavussun:)

Evime döndüm nihayet. Ama çok içaçıcı haberler getiremedim malesef. Malum bugün opum vardı. Eşim gece 3 te geldi İstanbul' a. Heyecan da var ya. O saatte çıktık otelden. Bomboş Kadıköy sokaklarının tadını çıkardık. Daha merkez açılmadan kapısındaydık. Kendime geldiğimde işlem bitmişti bile. Hemşireler geldi gitti, tansiyonumu ölçtü, 12 - 10 iyi dedi gitti, uyudum uyandım, uyudum uyandım, uyandım. Bir başka hemşire geldi. Kullanacağım ilaçları anlattı, yine iğneler, hem göbekten hem kalçadan. Vajinal tablet, oral tablet... Ve toplanan yumurta sayısı: 1... Tansiyon 10 -8...
Ben ilaç kullanmadan 2 yumurta büyütüyordum zaten. İlaçla 3 olmuştu. Onun da 1 tanesi kalmış. Doktor efendiyi göremedik işlemden sonra. Nedenini öğrenemedik. Yumurta sayımın düşmesine üzüldüm ama doktorun parayı alınca ortadan kaybolmuş gibi davranması bütün hevesimi kırdı açıkçası. İnşallah şu meşhur altın yumurtalardan olur da uğraştırmaz diyeceğim ama her işim zor olur benim... Şimdi iğnelerim var ya yapılacak. Çok acıyacak bugün.
Bakalım yarın embriyolog ne diyecek?...
Bu arada eşim hemen kısa bir google araştırması yaptı. Neden 1 tane kaldığını anlamak için. Bir ihtimal erken çatlamışlar. :44:
Yarın Ensuece' den güzel bir haber bekliyorum. Biraz moral olsun.

okudum, ne yazacağımı bilemedim...ama bu işler inan ki şans ...1 tane yada 10 tane şansın varsa olacağı varsa, olur canım..moralini bozma sakın, umarım güzel haberlerini alırız..

okudum, ne yazacağımı bilemedim...ama bu işler inan ki şans ...1 tane yada 10 tane şansın varsa olacağı varsa, olur canım..moralini bozma sakın, umarım güzel haberlerini alırız..

Bu teselliyi ben veriyordum ayol, tereciye tere satıyorsun şimdi
Üzülsem de patlasam da çatlasam da kayıp 2 yumurtayı geri koyamıyorum nasıl olsa. Bu durumda ne yapıyoruz? El açıp Allah' a dua ediyoruz yüzümüze baksın da kalan bir tane evlat olsun diye

amin canım, inşallah allah gönlüne göre versin...

2-3 ay daha yumurta biriktiremiyor musun? bir kaç aay daha biriktirip sonra tranfer yapılamazmı?

2-3 ay daha yumurta biriktiremiyor musun? bir kaç aay daha biriktirip sonra tranfer yapılamazmı?

Bilmem. Dediğim gibi, işlemden sonra doktor amca kaçtı sanki, ne ses, ne haber... Yarın embriyolog arayıp bilgi verecek ama verilen ilaç programı 5. gün transferine yönelik. Sabah ola hayrola

Bilmem. Dediğim gibi, işlemden sonra doktor amca kaçtı sanki, ne ses, ne haber... Yarın embriyolog arayıp bilgi verecek ama verilen ilaç programı 5. gün transferine yönelik. Sabah ola hayrola

Canım, lütfen iyi düşün, inşallah o bir tane altın yumurtadır dediğin gibi de, beklemeden kavuşursun bebişine.

Yarın ola hayrola, merakla bekliyoruz iyi haberlerini.

Canim inşallah bir yumurta sana biricik bebegini versin.tek yumurta toplanıp o tek yumi ile bebeğine kavuşan çok anne var inşallah sende o annelerden olursun.bende bugün kontrole gittim tedaviye başlandı bendede şu an 3 tane yumi var .Allahım inşallah emeklerimizi bebeklerle taclandirir
.

Amiiiin canım.

Bu formun bir katılımcısı olarak bu durumlar için cebimizde hazır bulundurduğumuz ne kadar klişe gelsede prosesin bu safhasına gelmiş bizlerde işe yarayan bir motivasyon cümlesini kurmadan geçemeyeceğim. Bu kadar uzun açıklamasını yaptığım cümle bunu hak edermi tartışılır ama olsada ettim olmassada ettim artık bu kadar lafı El cümle su hayatm " 1 tane olsun bizim olsun"

Son düzenleme:

Yazdım mı ben bilmiyorum ama benimde ilk 5 tane gordu doktor sonra 2 si hiç gelişmedi dedi, sonra 1 tanesi çok hızlı gelişti diğer ikisi ona göre küçük kaldı sonra dedi ki eğer diğerlerini beklersen bu buyuk olan çatlayacak diğerlerinin de büyüyeceğinin grantisi yok. Yani anlayacağın 5/ 2 sini aldık sonra 2ninde 1.ını aldık bıraz kufur gibi oldu ama başka nasıl açıklanır bilemedim aynen oyle oldu. Onuda dondurdu:) şimdi yeni periyodumuzu bekliyoruz bakalım.
Herşeyin hayırlısı Allahtan, sen daha ilk devreyi bitirdin maç 90 dk. düdük çalmadan oyunu bırakmak yokNasıl benzetmeler sigarayı bırakınca beynime oksijen gitmeye başladı galiba güzel espiriler yapar oldum

Amin, inşallah...
Senin de tedavin hayırlı olsun. Üç yumurtan da sağlıklı gelişsin, yedek oyuncun olsun. Elbette nihayetinde bir yumurta bir sperm. Ama insan kendini güvende hissediyor fazlası olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…