- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.061
Canım, lütfen iyi düşün, inşallah o bir tane altın yumurtadır dediğin gibi de, beklemeden kavuşursun bebişine.
Yarın ola hayrola, merakla bekliyoruz iyi haberlerini.
Bu formun bir katılımcısı olarak bu durumlar için cebimizde hazır bulundurduğumuz ne kadar klişe gelsede prosesin bu safhasına gelmiş bizlerde işe yarayan bir motivasyon cümlesini kurmadan geçemeyeceğim. Bu kadar uzun açıklamasını yaptığım cümle bunu hak edermi tartışılır ama olsada ettim olmassada ettim artık bu kadar lafı El cümle su hayatm " 1 tane olsun bizim olsun"
Yazdım mı ben bilmiyorum ama benimde ilk 5 tane gordu doktor sonra 2 si hiç gelişmedi dedi, sonra 1 tanesi çok hızlı gelişti diğer ikisi ona göre küçük kaldı sonra dedi ki eğer diğerlerini beklersen bu buyuk olan çatlayacak diğerlerinin de büyüyeceğinin grantisi yok. Yani anlayacağın 5/ 2 sini aldık sonra 2ninde 1.ını aldık bıraz kufur gibi oldu ama başka nasıl açıklanır bilemedim aynen oyle oldu. Onuda dondurdu:) şimdi yeni periyodumuzu bekliyoruz bakalım.
Herşeyin hayırlısı Allahtan, sen daha ilk devreyi bitirdin maç 90 dk. düdük çalmadan oyunu bırakmak yokNasıl benzetmeler sigarayı bırakınca beynime oksijen gitmeye başladı galiba güzel espiriler yapar oldum
canımm topige girince nedense hep aklıma geliyorsun özledim senii.. bana şans dile yarınn için.. çokk öptümmm
Amin, inşallah...
Senin de tedavin hayırlı olsun. Üç yumurtan da sağlıklı gelişsin, yedek oyuncun olsun. Elbette nihayetinde bir yumurta bir sperm. Ama insan kendini güvende hissediyor fazlası olunca
Ben futboldan anlamam ki
Güzel espri. Benim tek yumurta diskalifiye olmazsa ve rakip takımın bir oyuncusunu yemeyi başarırsa maçın rövanşı olacak desene
Bildim mi, bildim mi?
Bilmem. Dediğim gibi, işlemden sonra doktor amca kaçtı sanki, ne ses, ne haber... Yarın embriyolog arayıp bilgi verecek ama verilen ilaç programı 5. gün transferine yönelik. Sabah ola hayrola
3 tane de olsa benim olacaktı ayol. Komşudan istememiştim ki o yumurtaları da
Düzeltelim onu. Bir tane olsun bebek olsun.
Geçen gün birisi 32 tane yumurta verdim, kala kala 2 tane kaldı diye yazmıştı. Çok şükür o kadar olmadı yumurtalarım
Valla nerdeyse oluyomuş, ama küçük bir detay var futbolda rakip takımın oyuncuları birbirini yemezler. Ama tekmeler, yumruklar,tukurur henüz yiyenine rastlamadık ama kısmet belki bi gün onuda yapan çıkar.
Bak şimdi kıllandım içerde yumurta mafyasımı var acaba.tamam çok kötüydü bu kabul.
Evet değiştirelim Ama bizim zaten bu formda kullanılan jargonu normal birine yani bu cümleden kasıt biz anormaliz demek değil ama bu konu ile ilgisi olmayan birine okutsan hiç bişey anlamaz. Mesela, iyi dilek cümleleri, Yumurtan bol olur inşallah, Hepsi toplanır inşallah, varsa aklına gelen yazsın .Eğleniriz biraz.
canım tek yumurtan olsun senin olsun üzülme...benimde iki transferimde tek emriyoyla transfer oldum..büyük bir ihtimale 5 gün beklemezler canım tek emriyon olduğu için güzel bölünüyorsa 2 yada 3 gün konulur göbüşüne...hakında hayırlısı neyse o olsun canım...
canım , hayırlısı olsun..inşallah güzel haberlerini alırız...yarın için bol şans dilerim...
Evime döndüm nihayet. Ama çok içaçıcı haberler getiremedim malesef. Malum bugün opum vardı. Eşim gece 3 te geldi İstanbul' a. Heyecan da var ya. O saatte çıktık otelden. Bomboş Kadıköy sokaklarının tadını çıkardık. Daha merkez açılmadan kapısındaydık. Kendime geldiğimde işlem bitmişti bile. Hemşireler geldi gitti, tansiyonumu ölçtü, 12 - 10 iyi dedi gitti, uyudum uyandım, uyudum uyandım, uyandım. Bir başka hemşire geldi. Kullanacağım ilaçları anlattı, yine iğneler, hem göbekten hem kalçadan. Vajinal tablet, oral tablet... Ve toplanan yumurta sayısı: 1... Tansiyon 10 -8...
Ben ilaç kullanmadan 2 yumurta büyütüyordum zaten. İlaçla 3 olmuştu. Onun da 1 tanesi kalmış. Doktor efendiyi göremedik işlemden sonra. Nedenini öğrenemedik. Yumurta sayımın düşmesine üzüldüm ama doktorun parayı alınca ortadan kaybolmuş gibi davranması bütün hevesimi kırdı açıkçası. İnşallah şu meşhur altın yumurtalardan olur da uğraştırmaz diyeceğim ama her işim zor olur benim... Şimdi iğnelerim var ya yapılacak. Çok acıyacak bugün.
Bakalım yarın embriyolog ne diyecek?...
Bu arada eşim hemen kısa bir google araştırması yaptı. Neden 1 tane kaldığını anlamak için. Bir ihtimal erken çatlamışlar. :44:
Yarın Ensuece' den güzel bir haber bekliyorum. Biraz moral olsun.
canımm benim çok sağoll kan verdim heyecanla bekliyorum biraz gerginimn..
İyi düşünmeye çalışıyorum. Gerçi bu kadar hormonla zor oluyor ama, elimden geleni yapıyorum. Benim hayatımda kolayca oluveren işim yok gibidir. O yüzden, Rabbim hayırlısından versin...
Allah duysun sesini... Aslında kalsam da bugün koysalardı bebeciğimi, ama bu merkez daha çok 3. ya da 5. gün transfer yapıyor. Ara zamanları hiç duymadım. Bakalım neler olacak...
canımm benim çok sağoll kan verdim heyecanla bekliyorum biraz gerginimn..
canımm benimmm hiç kendini kasma üzmee 1 yumurta ile gebe kalacağız sonuçtaa.. inşallah bugün döllenme ile ilgili güzel haberlerin gelir.. doktorların hepsii öylee hiçbiri diğerinden farklı değil.. farklı olanında hastanası azdır tanınmaya çalışıyordur..
bende sabah kan verdim çok gerginim bekliyorumm((((((((((
Bizde senin buraya pozitif yazmani bekliyoruz.
İnşallah herşey çok güzel olacak
Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
3 diye hazırladım ya kendimi 10 gündür, hiç düşünmemişim kaybolacaklarını. Ondan çok etkilendim. Yoksa, opudan sıfırla çıkmak ta mümkündü. Bugün daha iyiyim ama. Dün, 10 gündür süren hormon yüklemeleri, uykusuzluk, üstüne narkoz, üstüne tek yumurta haberi... Neyse ki kızlar evin altını üstüne getirmiş biz yokken. Oyalanacak çooook işim çıktı
İnşallah yüzümüzü güldürecek bir haber alırsın. Stres hallerinde doğum nefesinin rahatlattığını deneyip görmüştüm. İmkanın varsa bir dene. Bir de bol su iç. Benim nedense gerginken hep ip atlama isteğim gelir. Koca totom yerden kalmadığı için gülerim kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?