Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim öncelikle üzülme demiyorum çünkü ne söylesek söyleyelim sen içindekini yaşayacaksın .hayatımızda hep birşeyleri eksik bıraktığımız çok doğru emin ol Birçoğumuz seninle aynı duyguları paylaşıyor .bence bunu eksik birakarak değil kısa molalar olarak düşün ve hayatına kaldığın yerden devam et işin dahil yapmak istediklerinden geriye kalma ama aynı zamanda kendini toparladıginda üstüste yaşadığın aynı aksiligi araştırmutlaka bbir nedeni vardır. Yıllarca bize sebepsiz infertilite dediler oysa bal gibi sebebi vardı esimde hem % 98 Varikosel hemde dna hasarı varmış ben inanmadım araştırdım geçde olsa en sonunda buldum şimdi eşimin tedavisi ile yaşım ilerlemiş olsada tekrar bebeğime kavuşmaya cçalışıyorum lütfen pes etme doktorlara tamamen bağlı kalma sürekli araştır göreceksin birsey bulacaklar.sevgilerimle

canım değerin kaç neden hemen umutsuzluğa kapılıyosun dur bakalım iki gün sonra tekarala testini yükselebilir umutsuzluk için erken daha..lütfen biraz daha pozitif düşün bebeğin mücadele ediyo o senden vazgeçmemiş tutunmuş annesi...değer düşükte olsa sen hamilesin canım unutma...

Henüz aramadılar. Dur ben arayayım. Dünden beri terelelli hallerdeyim, onları da çalıştırayım yemek saatinde. Yaşasın kötülük

ara ara canım niye aramadılar bu saate kadar ben olsam çoktan arardım dayanamazdım...

Aradım, ne yapıyor yumurtam dedim, arkadaşlar işlemdeymiş, arayıp bilgilendireceklermiş. Karnımd davullar çalıyor ve bebe bisküvisiyle ritm veriyorum. Hırt Kırt, hırt hırt, kırt kırt, şlops
Ben adam olmam yaaa...

sara _28 önce bu psikolojiden kurtul çok fazla ümit vermemek için tüm doktorların taktiği bu evet belki zor ama imkansız değil.
Bak canım ben de 40 yaşındayım ve 98 kilo ile kendiliğinden hamile kaldım şoka girdim inanamadım ama 34 haftaya kadar hiç sıkıntısız (çok şükür allahıma) geldik kendine inan allaha güven vede durmadan olumsuzu düşünme tez vakitte anne olmanı diliyorum

merhaba ben de ilk kez yazıyorum.

44 yaşındayım. daha önce tüp ve aşılama denedim.sonuç olumsuz.

10 gün önce AMH testi yaptırdım sonuç 0,51 diğer test sonuçlarım iyi
ama bir türlü hamile kalamıyorum

benim gibi uğraşan ve olumlu sonuç alan var mı.

bir de yeni denemem için şişli memorial mı yoksa ankara gürgan mı ne dersiniz*

lütfen cevap yazın

Canım çok üzüldüm ben çok umutluydum içime öyle doğuyordu sabahtan beri elektirikler yok seni nasıl merak ettim anlatamam hiç bir şey diyemiyorum ne desem boş İnşallah tez vakitte kendini toparlar ve bebeğine kavuşursun bu cümleler sana çok boş ve çok saçma geliyor belkide ama zaman herşeyin ilacı senin için güneş ne zaman doğacak bilinmez yılmak yok azimle denemeye devam

Canım ya böyle doktorları hiç sevmiyorum birde evrene pozitif mesaj gönderin diyorlar bu şartlarda nasıl mesajlar göndermeliyiz bilmiyorum bu ne ya çok patavatsızlar ben oğluma 78 kilo ile hamile kaldım 12 kilo aldım ve 90 ile bitirdim bende kiloluydum bu hamileliğimde de 75 ile başladım yani kilolu olunca hamiş kalınmaz diye birşey mi var yumurta biriktirme diye birşey var 40 yaşını geçtiysen yapsınlar 3 opu sonra transfer bizmi öğretecez bunlara ya hayret bişey zaten ben doğurganlık yaşında olsam senin yanında ne işim var ya da senin maharetin nerede hepsi alışmışlar standart 35 yaş altı ohhh gelsin hasta değerleri güzel yaşı normal ver ilacı yumoşları büyüsün sonra embriyolog döllesin sonra transferde embriyologdan al yerine yerleştir al sana başarılı doktor yok ya bir fark yapta zor hastaları kavuştur bebeğine ben sana o zaman başarılı diyeyim bu sorumluluktan kaçmanın ta kendisi

Arkadaşlar daha ilk iğnede gobegim morardi şimdi 2.gunun iğnesinnasıl yapıcam diye düşünüyorum bir öneriniz varmı bir ara yanlış aklımda kalmadı ise pen iğne diye bişeyden bahsediliyordu onunla bu iğneler yapılabiliyor mu

Darısı başımıza...

Yürrü be Cedrus, kim tutar seni?
Şaka bir yana haklısın. Bizler doktorlar için ezber bozan tipleriz. Standart dışı işlemler hoşlarına gitmiyor. Ne de olsa ah alıyorlar, neden üzüldüğünü anlamaya çalışan insanlardan...

amin canım sağol inan böyle yazıları okuyunca daha bi umutlanıyorum sende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın iyiki bu topiği bulmuşum insanın kendiyle aynı durumda olanlarla konuşması dertlerini paylaşması çok iyi geliyo

dimi ama kilolu olmak anne olamamak demek değildir Allah nasip etmişse bizde anne olacaz inşallah

Kolay gelsin bacım. Benim iğnelerimi evdeyken eşim vurdu, hiç moraran olmadı. İğneyi hızlıca batırıp ilacı yavaşça zerkedersen hem acı hem morarma daha az oluyor diye okumuştum. Öyle de yaptırdım. Ama bende maşallah Trabzon ekmeği gibi göbek var. Onun da etkisi olmuştur. Mümkün olduğunca göbeğin yağlı bölgesinde kal. Pen iğneyi araştırıp hadi alayım diyene kadar tedavi bittiğinden ancak bu kadar bilgi verebiliyorum. Bir de ben İstanbul' dayken iğnelerimi merkezde yaptırdım. Çatlatma için de reçete yazdırdım, hastaneye gittim. Acı da morarma da olmadı. Ki çatlatma iğnesi için beklerken eşimi arayıp salya sümük ağladım

Merhaba hosgeldin arkadasim bence egerki vücudumuz hala yumurta verebiliyorsa ve esimizde de sperm varsa maddi imkanımız sağlığımız ruhumuz musait ise yasimiz kaç olursa olsun doktorlar ne derse desin kendimizi hazır hissediyorsak ki en önemlisibu denemeye devam.yeterki AAllahım ol desin gerisi boş en olmayacak olan da oluyor.sen ne hissediyorsan sadece ona kulak ver .

Sagol canim beni morartan igneyi hastanede yaptilar daha kendim bugün yapıcam inşallah aynısı olmaz soğuk kompres yaptım biraz bakalım. Şansımı denerim umarım vaktinde bulurum o igneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…