- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.741
Başlığımız teeeeeeee nerelere gerilemiş nerdesiniz kıslar
Herkese merhaba,
Basligi okuyunca iste burasi dedim.Okudukca daha once yazilanlari cok hosuma gitti.Bende bu sene 40 yasina girecek biri olarak ve evlat hasreti cekerek bir cok kisi ile ayni kaderi paylasiyorum.Biri kromozon bozuklugu 3.5 aylik alinan,ve sonrasinda 3 dusuk daha yasamis biri olarak ilk kez maddiyati saglayip tup bebek tedavisine basladik.18 subatta.Ilk testimi 16 martda yaptirdigimda cikan deger 24 dü ve ben supheli oldugu icin yarim yamalak bir sevinc yasamistim.Sonrasinda 40,64 ve 96 olan kan degerlerim iki gozu iki cesme moduna getirdi beni.Doktorumu salya sumuk arayarak ne yapcam artislar iyi degil dedigimde,bekleyelim biraz daha,ignelere ve ilaclaea devam edin demesiyle yeniden toparlanip yola devam ettim.Umutsuzca yaptirdigim ondan sonraki testlerimle agzim kulaklarimda dolastim.Fakat 6 +6 haftalik oldu keseyi iyi kotu gorduler ama icinde daha bebek yok.Bu cumartesi tekrar muayeneye cagirdi beni doktorum ama kotu bir sey olacak sonu iyi olmayacak diye yuregim agzimda dolasiyorum bu seferde.Aranizda benim durumuma benzer yasayan varmi acaba arkadaslar.Gercekten ayni durumu yasamis ama sonu guzel olan bir bilgiye o kadar ihtiyacim varki.Allah hepimizin yureginde evladi saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin insallah..
Kuşumm
Hoş geldin.
Bebeğimizin güzel annesi nasılsın ?
Canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere seninle benzer durumu yaşayan CMAS arkadaşımız var o bu aralar pek girmiyor girseydi sorularının tam karşılığını verebilirdi hakkında hayırlısı ne ise o olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah meleğinin kalp atışlarını da duyarsın dua ve tevekkülden başka elden birşey gelmiyor
Bugün sonuç günümdü. Hcg 177.03 çıktı. Hemşire inşalla sonuna kadar böyle gider, sonuçlarınız gayet iyi dedi.
Buna rağmen sevinemedim, dün idrar testi yapmıştım saat 5 te. Çizgi çıkmıştı oldukça belirgin. Bugün tekrar yaptım çok silik çıktı.Sonra hemşireyi arayıp sordum, bizim için idrar testi önemli değil dedi. Çizginin bugün daha koyu olması gerekmez miydi? Bilmiyorum hala tereddütüm var, belki de beşinci denemem olduğu için. İnanamıyorum hala.
Bugün tekrar hcg iğnesi yapıp gelecek cuma testi tekrarlamamı istediler. Sonra da kontrole çağıracaklarmış(inşallah tabi) Nasıl duracağım bir hafta boyunca bilmiyorum.
Şu idrar testi konusunda tereddütüm var hala. Acaba yarın tekrar kan testi yaptırıp yükselip yükselmediğine baktıktan sonra mı hcg iğnesini yaptırsam diye düşündüm. Hemşire bugün yaptır dedi ama. 1 hafta içim içimi kemirecek şimdi.
canım kan değerin çok güzel çook mutlu ol bak bebeişin tutmuş kötü şeyler düşünme canım...inş ALLLAHIM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...gün aşırı kan değerlerine baktırabilirsin canım 1 hafta sonramı çağırdılar test için tekrar...
Evet 1 hata sonra, o da heralde u hcg iğnesi yüzünden. Bugün tekrar yaptır dediler ya, o yüzden 1 hafta beklemem gerekiyor sanırım. Yarın kana bir daha baktırıp öyle mi yaptırsam?
canım hcg dediğin iğne nnedir ben iki kere tüp bebek yaptırdım progestan iğnesi oldum hep bana bu iğneden yapılmadı...canım kafan rahat edicekse yaptır..
Sağlık ocağına gidip aile hekimiyle görüştüm. İdrar testlerinin çok da güvenilir olmadığını, bu konuyu kesinlikle önemsememem gerektiğini söyledi. HCG iğnesini yaptırdım.
Ben transferin 5. günü de yapmıştım bu iğneyi. Bir de yumilr çatlasın diye yapmıştık. Bu 3. hcg iğnesi.
Canım hcg iğnesi, şu çatlatma iğnesi. Ovitrelle. Hcg içeriyor ya o yüzden öyle dedim. BEbeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş sanırım. Hcg yi yapay olarak yükseltip progesteronu artırmasını ve rahmi kalınlaştırıp bebeğin gömülmesini kolaylaştırıyormuş sanırım.
ovitrellle iğnenin bu kadar yararı olduğunu bilmiyodum eminmisin çatlatma iğnesi olduğuna canım...bende konuşcam bu konuyu ben iki tüp bebek transfer oldum yumurta rezervim az olduğu için yumoşlar dölendi ama orta kaliteydi tutmadı bu iğnenin bana yararı olacağını düşünüyorum...benim gitiğim tüp bebek merkezindeki doktorum sabit fikirli bu tür iğneler yapıldığını hiç duymadım kimseden konuşsam gereksiz der kesin.inş sağlıklı bir şekilde kucağına alıcan bebeğini canım...herşey iyi olucak Allahın izniyle...
Canım alısalis haber verdi senin adına cok mutlu oldum
Cok cok sevindim ona buna kafayı takip su günlerin sevincini yarım bırakma
Ben hsmilelikte ona buna takılıp yarım yamalak sevindim simdi bakıyorum bosmus üzüntülerim alya kucağımda iste :)
Idrar testine bakma önemli olan kan testidir inşallah bir sonraki haberin guzel olacak
Cok cok sevindim senin adına
Hepinize bir merhaba demek istedim
Alya büyüyor 6 ayimiz bitti cok hareketli neşeli bir bebek
Ek gıdaya geçtik butun gun yeme işleriyle uğraşıyorum
Artık donüyor ve geri geri emekliyor birde butun gun çığlık atıyor :)
En sevdiği sey çizgi filmler özellikle pepe cok seyrettirmiyirum ama arada kıyak yapıyorum
Onu her kucağına aldığımda Rabbim isteyen herkese ver diye dua ediyorum
Hepinizi öpüyorum
Canım kesinlikle eminim. Ovitrelle. Hatta 2 hemşirenin 2 si de söyledi.
Biliyorsun benim den rezervim az ve yetmezmiş gibi eşimde sayı ve morfoloji, hareketlilik sorunları var. İnşallah iyi olur canım herşey.
Yumurta sayısı aydan aya değişiyor sanırım. Ayrıca ben biosteron ve arginmax women kullandım. Şu bebeğim kesinleşsin de anlatırım bu maceramı sizlere. Ama ön bir göreyim bebişlerimi, şöyle kalp atışlarını duyayım bir. Yada bebişimi tabi. Bilmiyorum, 2 embriy koyuldu ama 14. gün için ikiz değerleri çok daha yüksek görünüyor. Benimki tek bebek heralde. İnşallah, iyidir, sağlıklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?