- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.721
arkadaslar lenfosit asisini duyan yada yaptiraniniz varmi.. ust uste basarisiz denemeler yasayanlardan yaptiripra olumlu sonuclar alanlar olmus.. biraz bu konuyu arastiracagim..
ensuece CD56 Natural Killer testi yaptırmış mıydın? Bağışıklık değeri yüksek olanlarda bu lenfosit aşılaması yapılıyor biliyorum. Doğal öldürücü hücreler embriyoya saldırıyor önlem olsun diye... Sistemi düşürüyorlarmış. Benim bildiğim CD56 19 ve üzerindeyse aşı tavsiye ediliyor. Benim test sonucum 16.6 çıkmıştı bu nedenle gerek duymamıştım... Sen zaten detaylı bilgi alacakmışsın bizimle de paylaşırsın daha net bilgi sahibi oluruz, süper olur... Yolunda gitsin her şey, sevgiler
canim benim sagol duygularimiz karsiliklibende cok heycanliyim pazar sabahi evde kendim idrar testi yapmayi dusunuyorum pazarteside kan testi randevum var...hatta bugunde 1 saat sonra randevum var e2 ye ve progesterone seviyesine bakacaklarmis:26: acaba bi ip ucu veririmi diye simdide buna taktim:)))ama genel anlamda sakinim aslinda..mayis ayi harika bir ay bebisin sana gelmek icin sabirsizlaniyorrr annesii
unbelivable Hamileliğin keyfini sür aksi söylenmedikçe :) (inşallah hiççççç söylenmeyecek) Ben tüm transfer yapılmışları hamile addediyorum :) Umarım pır pır eden yüreğinin heyacanı hiç dinmez, mutlu sonuçlarla coşar...
...............
Duygucum hayirli olsun gelismeler harika canim turkiyede herkisede taze nar suyu var tansiyon problemin yoksa
bolbol ic hayirlisi olsun
acmilacım teşekkür ederim... Ya tutarsa 3 serüveni başladı, devam ediyor... Şansımız bol olsun hepimizin... Gelirse başımızın üstünde yeri var, gelmez ise hayat kesinlikle devam ediyor. Güzel ve keyifli haberlerinde buluşmak üzere sevgiler
Annemle babam; tutuşmuşlar elele, ziyaretimize geliyorlarmış. Salı günü (8 Nisan) dönecekler sanırım. Sık gelemeyebilirim. Ama siz beni çok özleyin. Çok çok çok çok özleyin tamam mı?
2220 Hoş geliyorlar, ellerinden öperiz :) Koşturmacan daha fazla olur belki ve böylece o kurtulmakta ısrarcı olduğun 5 kg bir de bakmışsın uçmuş gitmiş. Keyfini çıkartacağın hasret gidereceğin 1 hafta olsun. Yokluğun belli olacaktır, özleneceğine şüphe yok... Sevgiler
Merhaba kızlar,
Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....
Sevgili matildaaa bugün hep ofis dışında yoğunluğum vardı şimdi gördüm bütün mesajları ancak yazabiliyorum. Belki de tekrar girme şansın olmayacak... Heyecanın sınırları zorlayacağı bir günün olacak. İki minik ışığın seninle buluştuğu anı izlerken düğümlenen boğazın, pıt pıt atan kalbin 12 gün sonra alacağın müjdeli haberin başlangıcı olacak. Tüm kalbimle gönlünden geçirdiğin gibi sonuçlanmasını diliyorum. İnşallah şansın bol, bol, bolll olsun...
size cok harika bi haberim var. topigimizin azicik catlak breezeyisi Elif bebegi kucagina almistir cok sukur
henuz cok fazla bilgim yok ama Elif bebegimizi gordum bile fotosunu
aramiza h.geldin Elif bebek. dunyalar tatlisi bi anneye sahipsin cok sanslisin.
Harika bir haber verdin SelcanKerem senin de harika haberlerini böyle bekleyeceğiz ve hep birlikte sevineceğiz... Paylaştığın haber verdiğin için çok teşekkürler... Elif hoş geldi... Breezey'e gönülden tebrikler
Wishhduygu, doktor kontrolüne gittin mi? Merak içindeyim, umarım sağlıklı gelişmeler vardır, transfer gününü heyecanla bekliyorum...
matildaaa :) Yaramazlık yaptım
Tekrar çok sevgiler ve yarın için tüm bildiğim dualarla sana şans diliyorum... Heyecanın 9 ay sürsün :)