Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaslar lenfosit asisini duyan yada yaptiraniniz varmi.. ust uste basarisiz denemeler yasayanlardan yaptiripra olumlu sonuclar alanlar olmus.. biraz bu konuyu arastiracagim..

ensuece CD56 Natural Killer testi yaptırmış mıydın? Bağışıklık değeri yüksek olanlarda bu lenfosit aşılaması yapılıyor biliyorum. Doğal öldürücü hücreler embriyoya saldırıyor önlem olsun diye... Sistemi düşürüyorlarmış. Benim bildiğim CD56 19 ve üzerindeyse aşı tavsiye ediliyor. Benim test sonucum 16.6 çıkmıştı bu nedenle gerek duymamıştım... Sen zaten detaylı bilgi alacakmışsın bizimle de paylaşırsın daha net bilgi sahibi oluruz, süper olur... Yolunda gitsin her şey, sevgiler

unbelivable Hamileliğin keyfini sür aksi söylenmedikçe :) (inşallah hiççççç söylenmeyecek) Ben tüm transfer yapılmışları hamile addediyorum :) Umarım pır pır eden yüreğinin heyacanı hiç dinmez, mutlu sonuçlarla coşar...
Kan testinden gelecek güzel sonuçları kutlamak için bekliyoruz... Haberin ne olursa olsun daima şansın bol olsun...

...............
Duygucum hayirli olsun gelismeler harika canim turkiyede herkisede taze nar suyu var tansiyon problemin yoksa
bolbol ic hayirlisi olsun

acmilacım teşekkür ederim... Ya tutarsa 3 serüveni başladı, devam ediyor... Şansımız bol olsun hepimizin... Gelirse başımızın üstünde yeri var, gelmez ise hayat kesinlikle devam ediyor. Güzel ve keyifli haberlerinde buluşmak üzere sevgiler

Annemle babam; tutuşmuşlar elele, ziyaretimize geliyorlarmış. Salı günü (8 Nisan) dönecekler sanırım. Sık gelemeyebilirim. Ama siz beni çok özleyin. Çok çok çok çok özleyin tamam mı?

2220 Hoş geliyorlar, ellerinden öperiz :) Koşturmacan daha fazla olur belki ve böylece o kurtulmakta ısrarcı olduğun 5 kg bir de bakmışsın uçmuş gitmiş. Keyfini çıkartacağın hasret gidereceğin 1 hafta olsun. Yokluğun belli olacaktır, özleneceğine şüphe yok... Sevgiler

Merhaba kızlar,

Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....

Sevgili matildaaa bugün hep ofis dışında yoğunluğum vardı şimdi gördüm bütün mesajları ancak yazabiliyorum. Belki de tekrar girme şansın olmayacak... Heyecanın sınırları zorlayacağı bir günün olacak. İki minik ışığın seninle buluştuğu anı izlerken düğümlenen boğazın, pıt pıt atan kalbin 12 gün sonra alacağın müjdeli haberin başlangıcı olacak. Tüm kalbimle gönlünden geçirdiğin gibi sonuçlanmasını diliyorum. İnşallah şansın bol, bol, bolll olsun...
Annelerine sıkıca tutunurlar. Al bebeklerini gel, kucak dolusu sevgiler

Harika bir haber verdin SelcanKerem senin de harika haberlerini böyle bekleyeceğiz ve hep birlikte sevineceğiz... Paylaştığın haber verdiğin için çok teşekkürler... Elif hoş geldi... Breezey'e gönülden tebrikler

Wishhduygu, doktor kontrolüne gittin mi? Merak içindeyim, umarım sağlıklı gelişmeler vardır, transfer gününü heyecanla bekliyorum...

matildaaa :) Yaramazlık yaptım dün gidecektim iptal ettim. Bugün de erteledim ancak akşam üzeri gittim :) Transfer için henüz gün tespit edemedik... 7 Nisan'da tekrar gideceğim. Normalde ve genelde endimetrium 7mm olunca transfer yapıyorlar, biz biraz daha garantici ilerlemek istedik. 7'sinde bakıldığında kararlaştıracağız. Kalınlığı desteklemek üzere climara bant ile takviye yapacağım. İlaçlara devam...

Tekrar çok sevgiler ve yarın için tüm bildiğim dualarla sana şans diliyorum... Heyecanın 9 ay sürsün :)

unbelivable Hamileliğin keyfini sür aksi söylenmedikçe :) (inşallah hiççççç söylenmeyecek) Ben tüm transfer yapılmışları hamile addediyorum :) Umarım pır pır eden yüreğinin heyacanı hiç dinmez, mutlu sonuçlarla coşar...
Kan testinden gelecek güzel sonuçları kutlamak için bekliyoruz... Haberin ne olursa olsun daima şansın bol olsun...

sevgili wishduygu mesajin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, aynen oyle yapiyorum pazartesi gunu kan sonucumu alana kadar hamileyim ve o gunde tescillenir insallah:) seninde pazartesi randevun varmis sanirim, kolayliklar diliyorum, Allah gonlumuze gore versin, bebislerimize kavustursun bu sene insallahhh

canim gecen yil CD 56 yaptirmistim 29.50 cikmisti sonucum o donemde bi ureme kocuna gitmistim adi Murat Berksoy hergun televizyonlarda bu doktor bana bagisiklik sistemin cok gucsuz demisti 6-7 ay bu konuda ozel bi tedavi yapti torbalar dolusu ilac icirtti yinede denemem nefatif olmustu.. ayni zamanda % 289 kronik alerjigim canim..
yarin bu asiyi yapan yere gidecegim bakalim ne diyecekler ama orasida kendilerinde tup yapmiyorum diye bana burun kivirabilir.. fiyatini sordum 300 $ dediler.. ise yarasa parasindan gectim..
sen ne yaptin cnm.. transferin nezaman olacak..

Ayyy cok hatika bir haber canim nolur herseyi detayina kadar sor bizim icinde bende kesin yaptirmayi dusunuyorum bizede bilgileri aktarirsin yaaa elim kolum bagli eylule kadar beklicem
busefer gelsin insallah bebegin cabalarin bosa gitmesin canim allah yardimcin olsun hepimizin tabiki

ELIF BEBEK DUNYAMIZA HOSGELDIN ALLAH SENI ANNENE VE BABANA BAGISLASIN
Bu bireyze cokkkkkk tebrik ederim

Darisi bu topikteki herkese herkese allah elif bebekler nasip etsin amin amin amin

KIslar iki gecedir yorgunum oğluş ateşleniyor gündüz birşey yok gece olunca başlıyor öksürük burun akıntısı banada bulaştırdı hafiften bu sene grip aşısı yaptırmadığıma çok pişmanım siz mutlaka yaptırın hamileyken hastalık çok zor oluyo

çok geçmiş olsun canım!

Hoşgeldin Elif Bebek!

Camassssssss
hosgeldin topigin eski nesesii
nasilsin neler yapiyosun planlarin ne yaaa hani bulusacaktik bizler yaza yazmasaniz nasil buluscaz kader arkadaslarin ben kova baskisina ramen gizli sakli yinede yazmaya calusiyorum birseyler ozletmeyin kendinizi yazin arasira optum herkesi suan wc de yaziyorummm hahaha oldurcek beni kocisim

ensuece ne yaptin canim gittin bilgi aldin mi? insallah care olucak bu yontem senin tedavinde tatlimm

ensuece ne yaptin canim gittin bilgi aldin mi? insallah care olucak bu yontem senin tedavinde tatlimm

canlarım Fertijin Seval Taşdemirle görüştüm.. bayağ birşeyler anlattı.. günü farketmeksizin 3 ay yaptırmalıymışım.. ayda 1 defa yapılacakmış.. 3. ayın sonunda ilk reglimde tüp bebek denenecekmiş.. başarı oranı yüksek oluyor dedi. ama şu var ben orada sadece lenfosit aşısı yaptırıp tüpü başka yerde yaptırmak istiyorum bu durum pek hoşlarına gitmedi gibi bana tamamen orada tüp olacakmışım gibi bi ortam sağladılar.. ayrıca bu 3 ay içinde histereskopi yapacağız sana dedi..
lenfosit aşısı+histereskopi+ yumurtam için yurt dışından özel sıvı getirtecekmiş o sıvı tek bana özel olacakmış
bunlara birde tüp bebek masrafı eklenince anladığım kadarı ile 15.000 TL civarı harcamam olacak.. gelecekte belki o merkezi düşünebilirim ama şu anda içime çok sinmedi..

parasındanda artık geçtimde ikinci bir Murat Berksoy vakası daha yaşamak istemiyorum..

birde çok tufaf birşey yaşadım arkadaşlar.. gitmeden önce telefonda sordum görüşmeye para vermeyeceksiniz dediler.. gittiğimde tekrar sordum ödemeniz yok dediler.. içeri girdim 10 dk kadar görüştük.. Seval Hn tüm testlerimi inceledi zaten herşey ortada bana dediki yumurtalarının durumunu merak ediyorum bir bakalımmı.. bende şu anda tüp tedevisine başlamayacağım 3-4 tane oluyor gerek yok dedim kendisi bi bakalım canım buraya kadar gelmişsin ne sakıncası var dedi bende peki dedim baktı 4 yumurtam varmış şu anda neyse tam çıkacağım tek başıma odadan çıkmama izin vermedi beklermisiniz dedi.. şaşırdım erkek bi hemşire içeri girdi bana benimle gelirmisiniz dedi nereye dedim sizi muhasebeye götüreceğim dedi... koruma gibi yanımdan ayrılmıyor..
neden muhasebede ne işim var dedim ödeme yapmanız gerekiyor dedi.. ben sadece görüşmeye geldim ödeme yok dedim hemşire mutlaka muhasebeye gitmeniz gerekli doktor sizi muayene etmiş dedi.. çok saçma geldi tam bir kumpas sanki ben istedim muayene olmayı doktor illaki bakım dedi..
muhasebeye çıktım muhasebeci ödeme yapın diye tutturdu bende şu ana kadar burası hakkında düşüncelerim artıydı şu anda eksiye döndü dedim ödeme yapmadım çıktım..
diğer hastenelerimde ön görüşmelere çok paralar verdim ama baştan açık ve nettiler... böyle katakulleye getirerek ödeme yok dedikten sonra muayene bahanesi ile ödeme almaya çalışmalarına sinir oldum...

cok haklisin canim ya resmen bi punduna getirip para almaya calismislar cok sinir oldumiyi etmissin vermemekle milleti resmen saf yerine koymaya, faydalanmaya calisiyorlar!!!biraz zaman gecsin iyice dusun tasin ttalim sonucta sanisni arttiracak birseyse denemeye deger..ama en iyi karari sen vereceksin kolay gelsin arkadasim..

Selam,

Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)

Vaziyet budur...

Sevgiler:)

Herkese merhaba,

Basligi okuyunca iste burasi dedim.Okudukca daha once yazilanlari cok hosuma gitti.Bende bu sene 40 yasina girecek biri olarak ve evlat hasreti cekerek bir cok kisi ile ayni kaderi paylasiyorum.Biri kromozon bozuklugu 3.5 aylik alinan,ve sonrasinda 3 dusuk daha yasamis biri olarak ilk kez maddiyati saglayip tup bebek tedavisine basladik.18 subatta.Ilk testimi 16 martda yaptirdigimda cikan deger 24 dü ve ben supheli oldugu icin yarim yamalak bir sevinc yasamistim.Sonrasinda 40,64 ve 96 olan kan degerlerim iki gozu iki cesme moduna getirdi beni.Doktorumu salya sumuk arayarak ne yapcam artislar iyi degil dedigimde,bekleyelim biraz daha,ignelere ve ilaclaea devam edin demesiyle yeniden toparlanip yola devam ettim.Umutsuzca yaptirdigim ondan sonraki testlerimle agzim kulaklarimda dolastim.Fakat 6 +6 haftalik oldu keseyi iyi kotu gorduler ama icinde daha bebek yok.Bu cumartesi tekrar muayeneye cagirdi beni doktorum ama kotu bir sey olacak sonu iyi olmayacak diye yuregim agzimda dolasiyorum bu seferde.Aranizda benim durumuma benzer yasayan varmi acaba arkadaslar.Gercekten ayni durumu yasamis ama sonu guzel olan bir bilgiye o kadar ihtiyacim varki.Allah hepimizin yureginde evladi saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin insallah..

Grup indirimi haa

ALLAH seni davul etsin e mi

Canım benim banka olsa dayanmaz bu kadar harcamaya. Senin sıpa gelmeden tüm rızkını yedi mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…