Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

pufycim güle güle büyüt bebeğini Allahım sağlıklı analı babalı büyüsün inş...canım senin tüp bebek tedavinde yumoşlar erken büyümüştü diye hatırlıyorum..adetin kaçıncı günü opu ve transfer olmuştun..üstünden çok zaman geçti ama belki hatırlamasın...benimde 3 tüp bebek olucak inş yumoşlar sorunsuz büyürse adetin 6 günüm ama yumoşlarım baya büyük..

canimm cokk cokk sevindimm harika bi haber.. hadi bakalim bu tedavinde bebisini kucaginada alacaksin insallahh cnm..

canimm masallahhh cokk sevindimm senin adinaa degerin cok iyi insallah kucaginada alacaksin Allahin izni ile..

olumsuz dusunme cnm.. cok guzell bi durumdasin.. hersey yolunda gelisecek insallah.. masallahh

Canım benim banka olsa dayanmaz bu kadar harcamaya. Senin sıpa gelmeden tüm rızkını yedi mi ne

canimm ahh bir gelse herseyim ona feda olsun.. hayattaki tek yasama amacim olacak.. omrumu ona feda edecegim ne isterse aninda yapacagim.. tek cocuk olacakya biraz simarik olsun teyzesi..

canimm cokk cokk sevindimm harika bi haber.. hadi bakalim bu tedavinde bebisini kucaginada alacaksin insallahh cnm..

inş canım teşekkür ediyorum...canım şu tutnma iğnesini sen konuşmuşmuydun aret beyle...bizim doktorumuz biraz sabit fikirli gerçi bişeyleri kabul etirmek çook zor...

canimm Alyayi cokk opuyorumm..pepeyi ben bile bu yasta seviyorum.. masallahh..
bende kizim olursa adini Alya Ela koyacagim.. goklerdeki ela yildizim olacak..

inş canım teşekkür ediyorum...canım şu tutnma iğnesini sen konuşmuşmuydun aret beyle...bizim doktorumuz biraz sabit fikirli gerçi bişeyleri kabul etirmek çook zor...

canim konusmadim pazartesi randevu aldim Aret beyden.. bu gebelik asisini soracagim illaki baska bir yerde o asiyi yaptirmak istiyorum diyecegim bakalim ne diyecek.. birde histereskopi olmak istiyorum rahmede cizik atilsin diyecegim bakalim ona ne diyecek.. birde su co-kulturu soracagim..
cokk sabit fikirli hemen firca moduna giriyor..
gereksiz diyor.. sen Istanbula nezaman geleceksin cnm..

canım konuş bakalım sen kabul etirebilirsen bende şansımı deniycem burdaki takibimi yapan doktorumu aracı kullandırcam bu konularda gerekirse...bende değişik bir tedavi uygulansın istiyorum...canım yarın kan değerlere bakılcak yumoşlarda uygun ölçüye gelirse çatlatma iğnemi olup 34 saat istanbuldayım Allahında izniyle inş..su co kültürü ne işe yarıyomuş canım ilk defa duyuyorum

Merhaba kızlar,

Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....

Hayırlı olsun ..inşallah sıkısıkı sana tutunurlar

Annemle babam; tutuşmuşlar elele, ziyaretimize geliyorlarmış. Salı günü (8 Nisan) dönecekler sanırım. Sık gelemeyebilirim. Ama siz beni çok özleyin. Çok çok çok çok özleyin tamam mı?

Seni özlememek mümkünmü.. arada gir ama.. annen babanda hoşgelmiş... şimdi sana iyi gelirler

Gerçektende sonucun pozitif olduğu müddetçe hamilesin arkadaşım,inşallah sağlıkla kucağına alması nasip olsun

Aman dikkat et canım çoookk geçmiş olsun bebişindede sende kendinize ve birbirinize iyi bakın

Selam,

Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)

Vaziyet budur...

Sevgiler:)

Hadi hayırlı olsun inşallah güzelce gelişimlerini tamamlasınlar ve sana sıkı sıkı tutunsunlar

İki yumoş güzel haber beslenmene dikkat et ve kesinlikle pozitif düşüncelerini bırakma canım.

Canım bende çatlatma iğnesi olmuştum Sydneydeki denememde. sakın telaş etme,kanaman falanda yoksa değerinde çok güzel hamileliğin hayırlı olsun ,kutluyorum seni

Breezy tebriklerrrr Hoşgeldin Elif Bebek aramıza

Bana gelince kızlar tabii şu anda burada öğlen 1 oldu siz benden 9 saat geridesiniz.Eşim dışarda olduğu için fırsattan istifade bir gireyim dedim..Valla akupunktur uzmanım bana bir yığın hap verdi. Bu arada reglim normalde 7 güne kadar uzardı son 2 gün kahvereni leke şeklinde olurdu. Bu sefer çok yoğunda gelmedi ve 5 günde bitti.Genç kızlığımdaki gibi yani. Birde 2 gün gecikmeli geldi.ve İlk regli günüm kabız oldum.Normalde regli öncesi ishal gibi olurdum. Regli olduğum günler akupunktura girmedim.Regli sonrası gittiğimde geçikmenin iyi olduğunu menopoza yaklaşanlarda erken gelme olur gecikme olabilir dedi.Kabız olmama ise sevindi .Çünkü regli ilk günü kabızlık progestrone seviyesi yüksekliği anlamına geliyormuş. Bu hamilelikte kabızlık oradan geliyor galiba..Bir multivitamin ve minarel içiyorum .Sormayın kokuları berbat. Bu arada dilimi kontrol etti. valla dilimde beyazlık için bir toz verdi akşamları suda onu içiyorum.Sonuç olarak vücudumun tamamını dengelemeye çalışıyoruz.Bunun dışında daha 3 çeşit dsaha bitkisel ilacı günde 3 defa içiyorum. Eşimde bu kadar ilaç seni mahvedecek diyor. Şimdiye kadar bir zararrını görmedim. Bakalım... Bu arada eşimede 2 adet bitkisel ilaç verdi oda onları kullanıyor.Ben yine aynen haftanın 3 günüde akupunktur devam Bende durumlar böyle Hepinizi öpüyorum. Çok güzel bir haftasonu diliyorum....

Son düzenleme:

Canım reglimin 2. Gunü tedavi başladı , 7. Gunü opu oldum , 10. Gun transfer oldum
Sadece 5 gun ilac aldım oda dozum cok azdı
Inşallah bu sefer her sey yolunda gider bebeğine kavuşursun

canimm Alyayi cokk opuyorumm..pepeyi ben bile bu yasta seviyorum.. masallahh..
bende kizim olursa adini Alya Ela koyacagim.. goklerdeki ela yildizim olacak..

Inşallah bir an once bir bebeğin olur alya ela evinizi şenlendirir ve benimki kadar guzel olur benim kızım bir pamuk prenses bembeyaz bir ten pespembe yanaklar sarı saclar Rabbim sanada versin isteyen herkese versin evlat başka bir sey
Aslında alya Pepe'nin kızkardeşini seviyor o çıktımı kahkahalar atıyor ne anlıyorsa :)

Canım reglimin 2. Gunü tedavi başladı , 7. Gunü opu oldum , 10. Gun transfer oldum
Sadece 5 gun ilac aldım oda dozum cok azdı
Inşallah bu sefer her sey yolunda gider bebeğine kavuşursun

canım benimde klomenle büyüdü yumoşum 4 gün klomen kullandım sadece hata kutuda 2 hap daha var gerek yok alma dedi doktorum...bugün yine kontrolüm vardı iki yumoş var biri 17mm diğeri 16mm bu sabah çatlatma iğnemi vurucam pazartesi opu var..progesteron ve e2 değerlerim orta sınırdaymış yani çook iyi değil...hayırlısı Allahta canım biz elimizen geleni yaptık takdir Allahın ol derse oldurcak inş...

senin pamuk prenses kardeş istiyo galiba canım o yüzden kahkahalar atıyor alyacık....inş rabim bizede nasip eder tez zamanda...

canim co kulturde rahimden bi parca alinip disarda belli bir sure embriyoya rahim ortami saglaniyormus.. tonla degisik sey var hep en iyi doktorlara gidiyorum ama bana degisik birsey yapana rastlamadim.. yinede aret beyi cok seviyorum bu gune kadarki en kendinden emin doktorum.. canim guzell haberlerini merakla bekliyorum..

masallah canim Allahim omur boyu prensesin yuzunu guldursun.. kahkahalari hic bitmesin.. guzel dileklerin icin saol canim..

Epey ara verdim ama çok özledim hepinizi...
Önce müsadenizle taze anneye hayır duamızı edelim değil mi? Allah analı babalı büyütsün Puffy. Kocaman sevgiler.
Taze hamilelerimiz de var. Onlara da hayırlı olsun. Allah kucaklarına alacakları günleri göstersin. Bir avazda kurtarsın.
Annemler hala burada. Sabah yola çıkacaklar. Süre kısa olunca 7/24 koyun koyuna olduk.
Cedrus, komşularım ve eşim uyarıp değişik mucizeler paylaşınca, kanamam başlamazsa P.tesi testi tekrarlamaya karar vermiştim ama dün itibariyle gerek kalmadı. Nanik yapıp gitti pis sıpa. Hıh, ben de kardeşini severim. Ne yapalım yani?
Öyle mi böyle mi derken, yeni projenin hatları kabaca ortaya çıkmaya başladı. AMH testimi ve gen testi yaptırıp, yine eski doktorla yola devam edeceğiz gibi görünüyor. Gen testi konusunda cahilim ama. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada bir biyoenerji uzmanıyla görüşmek niyetim devam ediyor. O konuda isim araştırmaya devam ediyorum. Sizlerin de tavsiyeleri olursa değerlendirmek isterim. Zaman çok belirgin değil. Mayıs istiyordum ama hazırlıklar zor yetişecek gibi.
Kızım Vena hala doğuramadı bu arada. Ve onun kızı Prenses' in de bebek beklediği netleşti. Sıramı kaptı zilliler
Benden şimdilik bu kadar. İlk fırsatta tekrar geleceğim. Hepinizi kocaman öpüyor ve kaçıyorum.
Sevgiyle kalın...

pozitif yazdiklarin icin cok tesekkur ederimnsanin oylesine ihtiyaci oluyorki bu tur seylere.Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…