- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.761
Hepinize bir merhaba demek istedim
Alya büyüyor 6 ayimiz bitti cok hareketli neşeli bir bebek
Ek gıdaya geçtik butun gun yeme işleriyle uğraşıyorum
Artık donüyor ve geri geri emekliyor birde butun gun çığlık atıyor :)
En sevdiği sey çizgi filmler özellikle pepe cok seyrettirmiyirum ama arada kıyak yapıyorum
Onu her kucağına aldığımda Rabbim isteyen herkese ver diye dua ediyorum
Hepinizi öpüyorum
Geçen sizlere KK'de Sümüklüböceğin Hikayesini okumanızı tavsiye etmiştim.
Kimler okudu çok merak ediyorum
canlar bende güzel haberler var sizinle sevincimi paylaşmak istedim çook hızlı gelişen iki tane yumoşum var yarın kan değerlerime bakılarak tüp bebek için karar verilcek çook heycanlıyım içim kıpır kıpır dualarınız bekliyorum canlar inş bir aksilik çıkmaz şimşek hızıyla büyüyen yumoşlarım erken çatlamaz gerçi doktorum hergün kontrola geliceksin dedi bakalım canlar inş yarın güzel habeler getirebilirim...
Bugün sonuç günümdü. Hcg 177.03 çıktı. Hemşire inşalla sonuna kadar böyle gider, sonuçlarınız gayet iyi dedi.
Buna rağmen sevinemedim, dün idrar testi yapmıştım saat 5 te. Çizgi çıkmıştı oldukça belirgin. Bugün tekrar yaptım çok silik çıktı.Sonra hemşireyi arayıp sordum, bizim için idrar testi önemli değil dedi. Çizginin bugün daha koyu olması gerekmez miydi? Bilmiyorum hala tereddütüm var, belki de beşinci denemem olduğu için. İnanamıyorum hala.
Bugün tekrar hcg iğnesi yapıp gelecek cuma testi tekrarlamamı istediler. Sonra da kontrole çağıracaklarmış(inşallah tabi) Nasıl duracağım bir hafta boyunca bilmiyorum.
Şu idrar testi konusunda tereddütüm var hala. Acaba yarın tekrar kan testi yaptırıp yükselip yükselmediğine baktıktan sonra mı hcg iğnesini yaptırsam diye düşündüm. Hemşire bugün yaptır dedi ama. 1 hafta içim içimi kemirecek şimdi.
Herkese merhaba,
Basligi okuyunca iste burasi dedim.Okudukca daha once yazilanlari cok hosuma gitti.Bende bu sene 40 yasina girecek biri olarak ve evlat hasreti cekerek bir cok kisi ile ayni kaderi paylasiyorum.Biri kromozon bozuklugu 3.5 aylik alinan,ve sonrasinda 3 dusuk daha yasamis biri olarak ilk kez maddiyati saglayip tup bebek tedavisine basladik.18 subatta.Ilk testimi 16 martda yaptirdigimda cikan deger 24 dü ve ben supheli oldugu icin yarim yamalak bir sevinc yasamistim.Sonrasinda 40,64 ve 96 olan kan degerlerim iki gozu iki cesme moduna getirdi beni.Doktorumu salya sumuk arayarak ne yapcam artislar iyi degil dedigimde,bekleyelim biraz daha,ignelere ve ilaclaea devam edin demesiyle yeniden toparlanip yola devam ettim.Umutsuzca yaptirdigim ondan sonraki testlerimle agzim kulaklarimda dolastim.Fakat 6 +6 haftalik oldu keseyi iyi kotu gorduler ama icinde daha bebek yok.Bu cumartesi tekrar muayeneye cagirdi beni doktorum ama kotu bir sey olacak sonu iyi olmayacak diye yuregim agzimda dolasiyorum bu seferde.Aranizda benim durumuma benzer yasayan varmi acaba arkadaslar.Gercekten ayni durumu yasamis ama sonu guzel olan bir bilgiye o kadar ihtiyacim varki.Allah hepimizin yureginde evladi saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin insallah..
Canım benim banka olsa dayanmaz bu kadar harcamaya. Senin sıpa gelmeden tüm rızkını yedi mi ne
canimm cokk cokk sevindimm harika bi haber.. hadi bakalim bu tedavinde bebisini kucaginada alacaksin insallahh cnm..
Hepinize bir merhaba demek istedim
Alya büyüyor 6 ayimiz bitti cok hareketli neşeli bir bebek
Ek gıdaya geçtik butun gun yeme işleriyle uğraşıyorum
Artık donüyor ve geri geri emekliyor birde butun gun çığlık atıyor :)
En sevdiği sey çizgi filmler özellikle pepe cok seyrettirmiyirum ama arada kıyak yapıyorum
Onu her kucağına aldığımda Rabbim isteyen herkese ver diye dua ediyorum
Hepinizi öpüyorum
canimm Alyayi cokk opuyorumm..pepeyi ben bile bu yasta seviyorum.. masallahh..
bende kizim olursa adini Alya Ela koyacagim.. goklerdeki ela yildizim olacak..
inş canım teşekkür ediyorum...canım şu tutnma iğnesini sen konuşmuşmuydun aret beyle...bizim doktorumuz biraz sabit fikirli gerçi bişeyleri kabul etirmek çook zor...
hemen calayim bu ismi
call canimm benim.. :)) kizinn olsunda ayni olsun...
canim konusmadim pazartesi randevu aldim Aret beyden.. bu gebelik asisini soracagim illaki baska bir yerde o asiyi yaptirmak istiyorum diyecegim bakalim ne diyecek.. birde histereskopi olmak istiyorum rahmede cizik atilsin diyecegim bakalim ona ne diyecek.. birde su co-kulturu soracagim..
cokk sabit fikirli hemen firca moduna giriyor..
gereksiz diyor.. sen Istanbula nezaman geleceksin cnm..
Merhaba kızlar,
Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....
Annemle babam; tutuşmuşlar elele, ziyaretimize geliyorlarmış. Salı günü (8 Nisan) dönecekler sanırım. Sık gelemeyebilirim. Ama siz beni çok özleyin. Çok çok çok çok özleyin tamam mı?
unbelivable Hamileliğin keyfini sür aksi söylenmedikçe :) (inşallah hiççççç söylenmeyecek) Ben tüm transfer yapılmışları hamile addediyorum :) Umarım pır pır eden yüreğinin heyacanı hiç dinmez, mutlu sonuçlarla coşar...Kan testinden gelecek güzel sonuçları kutlamak için bekliyoruz... Haberin ne olursa olsun daima şansın bol olsun...
sevgili wishduygu mesajin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, aynen oyle yapiyorum pazartesi gunu kan sonucumu alana kadar hamileyim ve o gunde tescillenir insallah:) seninde pazartesi randevun varmis sanirim, kolayliklar diliyorum, Allah gonlumuze gore versin, bebislerimize kavustursun bu sene insallahhh
KIslar iki gecedir yorgunum oğluş ateşleniyor gündüz birşey yok gece olunca başlıyor öksürük burun akıntısı banada bulaştırdı hafiften bu sene grip aşısı yaptırmadığıma çok pişmanım siz mutlaka yaptırın hamileyken hastalık çok zor oluyo
Selam,
Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)
Vaziyet budur...
Sevgiler:)
canlar bende güzel haberler var sizinle sevincimi paylaşmak istedim çook hızlı gelişen iki tane yumoşum var yarın kan değerlerime bakılarak tüp bebek için karar verilcek çook heycanlıyım içim kıpır kıpır dualarınız bekliyorum canlar inş bir aksilik çıkmaz şimşek hızıyla büyüyen yumoşlarım erken çatlamaz gerçi doktorum hergün kontrola geliceksin dedi bakalım canlar inş yarın güzel habeler getirebilirim...
Bugün sonuç günümdü. Hcg 177.03 çıktı. Hemşire inşalla sonuna kadar böyle gider, sonuçlarınız gayet iyi dedi.
Buna rağmen sevinemedim, dün idrar testi yapmıştım saat 5 te. Çizgi çıkmıştı oldukça belirgin. Bugün tekrar yaptım çok silik çıktı.Sonra hemşireyi arayıp sordum, bizim için idrar testi önemli değil dedi. Çizginin bugün daha koyu olması gerekmez miydi? Bilmiyorum hala tereddütüm var, belki de beşinci denemem olduğu için. İnanamıyorum hala.
Bugün tekrar hcg iğnesi yapıp gelecek cuma testi tekrarlamamı istediler. Sonra da kontrole çağıracaklarmış(inşallah tabi) Nasıl duracağım bir hafta boyunca bilmiyorum.
Şu idrar testi konusunda tereddütüm var hala. Acaba yarın tekrar kan testi yaptırıp yükselip yükselmediğine baktıktan sonra mı hcg iğnesini yaptırsam diye düşündüm. Hemşire bugün yaptır dedi ama. 1 hafta içim içimi kemirecek şimdi.
pufycim güle güle büyüt bebeğini Allahım sağlıklı analı babalı büyüsün inş...canım senin tüp bebek tedavinde yumoşlar erken büyümüştü diye hatırlıyorum..adetin kaçıncı günü opu ve transfer olmuştun..üstünden çok zaman geçti ama belki hatırlamasın...benimde 3 tüp bebek olucak inş yumoşlar sorunsuz büyürse adetin 6 günüm ama yumoşlarım baya büyük..
canimm Alyayi cokk opuyorumm..pepeyi ben bile bu yasta seviyorum.. masallahh..
bende kizim olursa adini Alya Ela koyacagim.. goklerdeki ela yildizim olacak..
Canım reglimin 2. Gunü tedavi başladı , 7. Gunü opu oldum , 10. Gun transfer oldum
Sadece 5 gun ilac aldım oda dozum cok azdı
Inşallah bu sefer her sey yolunda gider bebeğine kavuşursun
Inşallah bir an once bir bebeğin olur alya ela evinizi şenlendirir ve benimki kadar guzel olur benim kızım bir pamuk prenses bembeyaz bir ten pespembe yanaklar sarı saclar Rabbim sanada versin isteyen herkese versin evlat başka bir sey
Aslında alya Pepe'nin kızkardeşini seviyor o çıktımı kahkahalar atıyor ne anlıyorsa :)
canım konuş bakalım sen kabul etirebilirsen bende şansımı deniycem burdaki takibimi yapan doktorumu aracı kullandırcam bu konularda gerekirse...bende değişik bir tedavi uygulansın istiyorum...canım yarın kan değerlere bakılcak yumoşlarda uygun ölçüye gelirse çatlatma iğnemi olup 34 saat istanbuldayım Allahında izniyle inş..su co kültürü ne işe yarıyomuş canım ilk defa duyuyorum
Inşallah bir an once bir bebeğin olur alya ela evinizi şenlendirir ve benimki kadar guzel olur benim kızım bir pamuk prenses bembeyaz bir ten pespembe yanaklar sarı saclar Rabbim sanada versin isteyen herkese versin evlat başka bir sey
Aslında alya Pepe'nin kızkardeşini seviyor o çıktımı kahkahalar atıyor ne anlıyorsa :)
canimm masallahhh cokk sevindimm senin adinaa degerin cok iyi insallah kucaginada alacaksin Allahin izni ile..
olumsuz dusunme cnm.. cok guzell bi durumdasin.. hersey yolunda gelisecek insallah.. masallahh
canimm ahh bir gelse herseyim ona feda olsun.. hayattaki tek yasama amacim olacak.. omrumu ona feda edecegim ne isterse aninda yapacagim.. tek cocuk olacakya biraz simarik olsun teyzesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?