Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim ben bunu cok arastirmistim hata fotokopi yapip turkiyeyede getirdim ana nafile aslinda doktor yapiyomu onuda bilmiyorum ama hicbir diktordan yan etkileri var diye birsey duymadim sade sen cok iyisin negerek var yapiyolar ve koca bir husran egerki yapabilmis olsalar yok demezler nasilsa extra bir par bence sen sor fertrijiye bolll sans diliyorum insan bulduklarinida uygulayamayinca bir tuhaf oluyo

Kiloya takılayım aslında. Muayenelerde kendimi marul gibi hissediyordum son zamanlarda. Az değil 12 -13 kilo aldım. Zaten fazlam vardı. Bir de etim gevşektir benim. Kendimi sevmedim böyle. İlaçlardan olduğunu biliyorum. Birazı da sigara bırakma tedavisinden. İkisi arka arkaya oldu. Hem nefes almakta zorlanıyorum, hem çabuk yoruluyorum. Hem kıyafetlerim olmuyor. Boyum uzun değil, enim boyuma yaklaştı O kadar değil tamam ama bacak formum bozuldu, taban dengem bozuldu... Çok dert getirdi bu kilolar. İyi değil. Soğan kürü beni zayıflatmadı pek. Ama bal - tarçın çok iyi geliyor. Maydonoz suyu, kiraz sapı ödem attırıyor. Eşim bir de kürek alıyor. Epeydir istiyordum. Yürüyüş yapabilirim, buradan duyup Tibet yogasına başlamıştım, opudan sonra bıraktım, ona tekrar başlamak istiyorum. Biri beni sustursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Olacak olacak. 5 vereyim, 5 sonraya kalsın? Annem bana 42 kiloyla hamile kalmış, 38 kiloyla doğuma girmiş, ben 3,5 kilo doğmuşum. Yanlışlıkla annemi kuvöze koymuşlar (Şaka, yok öyle bişey, serum vermişler sadece)

Annemle babam; tutuşmuşlar elele, ziyaretimize geliyorlarmış. Salı günü (8 Nisan) dönecekler sanırım. Sık gelemeyebilirim. Ama siz beni çok özleyin. Çok çok çok çok özleyin tamam mı?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....

çok tatlısın sen keşke yakınımda olsaydın başka kimseye ihtiyacım olmazdı eşin çok şanslı bence ama eminim o bu şansın farkındadır.

Şimdiden bebişlerin hayırlı olsun canımm...sanki bana transfer yapılacakmış gibi çokk sevindim ve heyecanlandım.....

Çok teşekkür ederim canım, heyecanımı paylaşmanız benim için çok anlamlı...İyi ki bu forum var, iyi ki sizler varsınız...İnsanın bu duyguları kendi içinde yaşaması stres yaratıyo, sizinle paylaşınca rahatlıyorum.

size cok harika bi haberim var. topigimizin azicik catlak breezeyisi Elif bebegi kucagina almistir cok sukur

henuz cok fazla bilgim yok ama Elif bebegimizi gordum bile fotosunu

aramiza h.geldin Elif bebek. dunyalar tatlisi bi anneye sahipsin cok sanslisin.

Aaaaaa ne güzel maşallah Elif bebeğe bu topic kız yönünden şanslı inşallah benimde bir prensesim olur

kuzum sana uzun uzun yazmistim ama hepsi biranda gitti. simdi cikmam gerekiyor. en kisa zamanda gordugum terapiyi yazicam.

sevgilerimle...

Wishhduygu, doktor kontrolüne gittin mi? Merak içindeyim, umarım sağlıklı gelişmeler vardır, transfer gününü heyecanla bekliyorum...

canım bu lenfosit aşısını Fertijinde Seval Taşdemir yapıyormuş biraz önce orayı aradım bana çok yakınmış 5 dk yeri Etilerde.. yarın 12.00 ye randevu aldım gidip aşı ile ilgili görüşeceğim.. telefonda bir ilgiliyle görüştüm aşi tüp üzerine tutma olasılığını %10 artırıyor bağışıklık sistemini etkiliyor vs dedi..
ben Fertijinde tüp yaptırmayacağım sadece aşıyı yaptırmak istiyorum dedim bu mümkün dediler..
bakalım ne olacak canım yarın görüştükten sonra yazarım..

hadi guzel haberlerle gel tatlim, insallah bebisine giden yolda bir vesile olsun bu asi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…