- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.701
canim zaten doktorlar herseye gerek yok diyorlar.. eminim Aret beyde hic gerek yok der.. istanbulda fertijin tup bebek merkezinde seval tasdemir yapiyormus.. uc ay yaptirmak gerekiyormus.. fertijinde tup yaptirmak istemiyorum ama sadece asiya kabul ederlermi yarin soracagim.. bi arkadasda kk de bu asi losemi yapiyor yazmis kafam iyice karisti boyle birsey neden yazmis anlamadim..
SLM HERKESE
Oncelikle selcan ne sevindim seni burda gordugume yaa gozlerim doldu yaa canim oncelikle seni ve kuzunu cokkk opuyo ve allaha emanet ediyorum iyi bak kendine ve bebisine arasira bizde cee de ozletme kendini bu arada nasil bir tedavi aldin Akupunkturmu yosa masajmi okadar cok cesit varki ben akupunktur 2 ay yaptirdim sonra masay simdide Hypnos yaptircam bu korkular ne bilnek
istiyorum aslinda hepsi iyi geldi biliyorum beni mahveden isim cok stresli ve 6 yildir ayni hikaye eleman eksikligi 40 saat calisiyordum haftada bu ay 28 dusurdum ama buna ragmen 38 saat caliscam bu hafta isten ayrilsamda olmaz para lazim yani bastan sona stress
Ensuce canim benim sefimin ablasi bu asiyi yaptirmis ve suan iki cocugu var biri tup digeri normal ve hata kiza kromozom probleminiz var cocuk asla yapmayin demisler ikiside sonderece saglikli
ben hamilelik asisi yaptirdim birdaha denemede bunu mutlaka denetircem doktor bana gerek yok demisti
Duygucum hayirli olsun gelismeler harika canim turkiyede herkisede taze nar suyu var tansiyon problemin yoksa
bolbol ic hayirlisi olsun
Zonak hic kafayi kloya takma ben ilk denemeyi yaptigimda bir bayan vardi onu gorunce bu kiloyla nasil olcak yazik demistim sonradan ogrendim ikiz doktor bile soktaydi canim olcaksa oylede olur ama yinede biraz ver kendini iyi hissedersin sogani dene hem rahim icin iyi hemde veriyosun beni eritiyo her yaptigimda
Merhaba kızlar,
Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....
Kiloya takılayım aslında. Muayenelerde kendimi marul gibi hissediyordum son zamanlarda. Az değil 12 -13 kilo aldım. Zaten fazlam vardı. Bir de etim gevşektir benim. Kendimi sevmedim böyle. İlaçlardan olduğunu biliyorum. Birazı da sigara bırakma tedavisinden. İkisi arka arkaya oldu. Hem nefes almakta zorlanıyorum, hem çabuk yoruluyorum. Hem kıyafetlerim olmuyor. Boyum uzun değil, enim boyuma yaklaştıO kadar değil tamam ama bacak formum bozuldu, taban dengem bozuldu... Çok dert getirdi bu kilolar. İyi değil. Soğan kürü beni zayıflatmadı pek. Ama bal - tarçın çok iyi geliyor. Maydonoz suyu, kiraz sapı ödem attırıyor. Eşim bir de kürek alıyor. Epeydir istiyordum. Yürüyüş yapabilirim, buradan duyup Tibet yogasına başlamıştım, opudan sonra bıraktım, ona tekrar başlamak istiyorum. Biri beni sustursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Olacak olacak. 5 vereyim, 5 sonraya kalsın? Annem bana 42 kiloyla hamile kalmış, 38 kiloyla doğuma girmiş, ben 3,5 kilo doğmuşum. Yanlışlıkla annemi kuvöze koymuşlar(Şaka, yok öyle bişey, serum vermişler sadece)
Hayırlı olsun canım tebrik ederim inşallah sımsıkı tutunurlar
Merhaba kızlar,
Az önce hastaneden aradılar, 5 embriyo ile yola devam ediyoruz ve yarın 11:30da 2 tanesini alıp eve gelicem. Bana şans dileyin :) Heyecan had safhada.....
Şimdiden bebişlerin hayırlı olsun canımm...sanki bana transfer yapılacakmış gibi çokk sevindim ve heyecanlandım.....
size cok harika bi haberim var. topigimizin azicik catlak breezeyisi Elif bebegi kucagina almistir cok sukur
henuz cok fazla bilgim yok ama Elif bebegimizi gordum bile fotosunu
aramiza h.geldin Elif bebek. dunyalar tatlisi bi anneye sahipsin cok sanslisin.
Aaaaaa ne güzel maşallah Elif bebeğe bu topic kız yönünden şanslı inşallah benimde bir prensesim olur
bebekistiyoruzbiz her şey böyle güzel güzel, sakin sakin, ama dinmeyen mutlu heyecanlarla geçsin...
Gayet güzel ilerliyor görünüyor, estrafemi benim doktor direk 3x1 vermişti ve bugün kontrole çağırmıştı. Ama benim erteleyemeceğim çok katılımlı bir toplantım bugüneymiş unutmuşum :)
Toplantıyı hatırlayınca ilk aklıma gelen doktoru ertelemek oldu yine... Erteleme imkanlarımı deneyeyim olmadı doktoru yarına ertelerim :) Tuhaf, önceliklerimin arasına koymam lazım biliyorum ama hep baştan dediğim gibi bir umursamaz tavırla önemsemiyorum nedir bu rahatlık anlamadım. Acaba bilinç altında bir yerlerde bir sorun mu var... Bilemedim
Sevgiler
Canim ben bunu cok arastirmistim hata fotokopi yapip turkiyeyede getirdim ana nafile aslinda doktor yapiyomu onuda bilmiyorum ama hicbir diktordan yan etkileri var diye birsey duymadim sade sen cok iyisin negerek var yapiyolar ve koca bir husran egerki yapabilmis olsalar yok demezler nasilsa extra bir par bence sen sor fertrijiye bolll sans diliyorum insan bulduklarinida uygulayamayinca bir tuhaf oluyo
Merhaba kızlar,
canım bu lenfosit aşısını Fertijinde Seval Taşdemir yapıyormuş biraz önce orayı aradım bana çok yakınmış 5 dk yeri Etilerde.. yarın 12.00 ye randevu aldım gidip aşı ile ilgili görüşeceğim.. telefonda bir ilgiliyle görüştüm aşi tüp üzerine tutma olasılığını %10 artırıyor bağışıklık sistemini etkiliyor vs dedi..
ben Fertijinde tüp yaptırmayacağım sadece aşıyı yaptırmak istiyorum dedim bu mümkün dediler..
bakalım ne olacak canım yarın görüştükten sonra yazarım..
hadi guzel haberlerle gel tatlim, insallah bebisine giden yolda bir vesile olsun bu asi..
sağol canım sen ne yaptın hemşire bilgi verdimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?