- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.801
Ben çoğu zaman nerede kaldığımı hatırlamadığım için vaktim varsa oldukça geriye gidip okuyorum, yoksa eğer en yakın mesajlarla ilerliyorum dolayısıyla benimle aynı durumda olanlar için özetle aktarmam gerekirse;
"ya tutarsa 3" serüvenimizi başlatmıştık.. Buz bebekleri daha da dondurmayalım iki tanesini alalım ısınsın diye karar vermiştik.
16 Mart regl gününde randevu alıp 18 Mart itibariyle de tedaviye başlamıştık. İlaçlar devam ediyor (estrafem 3x1/ecopirin+f.asit+omega3 1x1 devam) Normalde dondurulmuşlarla transferde reglin ilk gününden sonra 18-19. gün transfer gerçekleştiriliyormuş biz de biraz uzattık süreci. Kendi adıma ertelediğim kontrollerle bunda benim de payım var tabii...
Aradaki kontrolümde rahim kalınlığı ölçülmüş ve tutunmayı kolaylaştırmak üzere rahim içi uyarı işlemi yapılmıştı. (kesi de deniyor sanırım)
Geçen hafta toplantılardan vakit bulup gidemediğim bilahare başka gün gittiğim kontrolümde rahim kalınlığı 7.2 mm olmuştu. Bu normalde hamilelik için kabul edilen bir kalınlık ancak doktorum daha garantici gitmek üzere kalınlaşmayı desteklemek üzere climara bant vermişti. Bantı yapıştırdığımın ertesi günü akşamı (banttan mı bilmiyorum çünkü şu anda hiçbir şeyim yok) ofisten acile kaldırıldım... Normalde düşük olan tansiyonum 15'lerin üzerine çıkmıştı. Acıbadem Maslak'ta 2-3 saat müşahade altındaki misafirlik sonrası her şey düzeldi, çok iyiyim, serum vs için iğne yapmalarından geriye patlatılmış damardan dolayı ağrıyan ve morarmış bir kol kaldı :)
Bu sabah yine kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 8.8 mm olmuş... Banta ve haplara devam edeceğim.
Dondurulmuşlarda tedavi biraz daha farklı işliyor. Transfer gününden 6.5 gün önce crinone jel başlanıyormuş.
Toplantı takvimime göre yine! 16 Nisan'ı transfer günü olarak belirledik.
10 Nisan 1, transfere kadar 2x1 jel + ilaçlara devam edeceğim.
(transferden 1 gün önce oluyormuş) 15 Nisan günü gebelik aşısı (embriyoya yabancılık çekmemesi için ortam hazırlamak için kan hücrüleri ayrıştırılarak kendi kanımızdan yapılan iğne) için kan vereceğim. Ayrıştırmalarına göre aynı gün iğneyi vuracaklar.
16 Nisan günü de çözünmelerine göre transfer için çağıracaklar..(% olarak düşük de olsa çözünmeme ihtimalleri her zaman var biliyorum) Her şey yolunda giderse iki donmuş yavrucağı ısıtmak üzere alıp geleceğiz...
Durum budur... Hepimizin yol aldığı süreçlerde şans ve sağlık bizimle olsun... Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Gönülden sevgiler
Öncelikle geçmiş olsun sevgili Duygu, şimdi iyi olmana sevindim. 3 gündür merak ediyordum, sürecinde adım adım ilerlemiş olduğunu görüyorum. Umarım sağlıkla çözünürler ve annelerinin rahminde ısınırlar, sana sarılırlar....Bu arada 16 nisan transfer günü ama aynı zamanda bat günün :44: vücudumuzun dengesi allak bullak oluyor anladığım kadarıyla??
kızlar bu tabloya benide eklermisiniz bilgilerimi yazıyorum..35 yaş çocuk yok amh 0,16 Tekirdağ ve iki negatif tüp bebek şimdi 3 tüp bebek yarın opu olucam ALLAHIN izniyle ermiyolarım olursa dondurup birikitmek istiyorum inş..
canimm masallahhh cokk sevindimm senin adinaa degerin cok iyi insallah kucaginada alacaksin Allahin izni ile..
olumsuz dusunme cnm.. cok guzell bi durumdasin.. hersey yolunda gelisecek insallah.. masallahh
canimm ahh bir gelse herseyim ona feda olsun.. hayattaki tek yasama amacim olacak.. omrumu ona feda edecegim ne isterse aninda yapacagim.. tek cocuk olacakya biraz simarik olsun teyzesi..
unbelivable merakla bekliyorum... Sonucu her ne olursa olsun paylaşmak üzere buradayız. Umarım paylaştığımız yüzündeki gülücükler olur... Şansın bol olsun, gönlünden geçenler gerçek olsun.....
Merhaba fege... Benzer bir durum yaşamadım ama burada o kadar çok negatif seyreden süreçlerden sonra sonu güzel olan şeyler okudum ki... İnanmaktan ve iyi düşünmekten vazgeçmemek lazım... Tecrübelerin paylaşılarak olumlu da olsa olumsuz da olsa bir çok sorunun cevabını oluşturduğu gerçek. Ama her kadının başka bir hikayesi olduğunu hiç unutmamalı... Dilerim gönlünden geçirdiğin ne varsa bir an önce gerçek olur... Şansın bol, yolun hep açık olsun...
Ben daha önce denk gelmiştim Deniz geldi diye okumaya gayret etmiştim... Ama sonrasında yoğunluk, tedaviler vs. derken unutmuştum. İyi ki hatırlattın... Ara ara edebiyat kaygısı gütmeden, olanca samimiyetiyle yazılmış her şeyi severek okurum. Kitap kurdu bir. i için bu link de bulunmaz nimet... Fırsat buldukça kaldığım yeri de bulunca devam etmek isterim. Teşekkürler hatırlattığın için, sevgiler
gulneva77 Sağlıkla OPU'ya kadar gitsin ve sürecin tüm hızıyla başlasın.. Kalbinden geçirdiğin neyse o olsun... O olmuştur umarım merak içindeyim...
Gönül dolusu tebrikler alfabe... Aksi söylenene kadar hamileliğinizden hiçççççç vazgeçmeyin... Bundan sonra "?" işareti ile bakabileceğin, öngöreceğin, düşündüğün her ne varsa hepsi yüzünde gülüşlerle sonuçlansın... Her şey yolunda gitsin ve hamileliğinin sağlıkla, huzurla ve şansla sürsün... Gönlünden geçen neyse o olsun, sağlıkla doğsun... Sevgiler
Volin tedirgin olmamışsındır umarım, daha az olması veya gecikmesi emin ol her kadının dönem dönem yaşadığı şeyler... Son derece araştırmacı yaklaşarak alınabilecek ve denenebilecek tedaviler için yola çıkmışsın.. Akupunktur için ayrıca tebrik ve takdirlerimi sunuyorum. (iğne fobisi olan biri olarak iğne ve türevleri ile ilişki içerisindeki her kadına sonsuz takdirlerimi sunarım) Yeni evinde huzurla ve sağlıkla hazırlan bebeklerine... (yazarken bebekler diye geçti içimden :) ) Güzel devam eden sürecinin sonunda yaşadığın gelişmelerin pozitif olmasını diliyorum. Şansın hep bol olsun... Sağlıkla, sevgiyle
gulneva77 2-3 gün gelemeyince alıntılayarak ilerledim, OPU günün dahi tespit edilmiş... Bugün başarıyla gerçekleşmiştir umarım... Ve süpermanleri ile buluşup seninle 9 ay geçirmeye hazırlayan bölüm bölüm bölünmüş embriyolar olurlar... Sağlıklı haberlerini bekliyoruz, şansın bol olsun bugün ve bugünden sonra ki her gün... Sevgiler
2220 Zanorkcum hayırlısı ile gitsinler hayırlısı ile de gelsinler, hasretin sona erip koyun koyuna kuzu misali kendi,, evladınla en kısa sürede kucaklaşmanı en az kendim kadar istiyorum... Vena için heyecanla bekliyorum :) Bir batında kaç torunun olacak kim bilir...? Onun için de senin için de şanslı, sağlıklı günler diliyorum... Sevgiler
duova hoşgeldin... Tatilin her türlüsü güzel... Mevcut ortamdan, ruh halinden çıkmak her zaman iyi geliyor... Olumlu olumsuz bir sürü gelişmeler olsa da dünyaya gelen topiğimizin ufaklıkları hepimizi iyileştiriyor... Eskisi gibi daha sık gelebileceğin günler yakındır umarım. Hayat çok güzel... Çok sevgiler
Gönül dolusu tebrikler nashi sağlıkla , huzurla, şansla dolu bir hamilelik diliyorum. Umarım bundan sonra da her değerin, her tahlilin, her kontrolün başarıyla katlanarak sonuçlansın... Gönlüne tedirginlik değmesin. Keyfini süreceğin bir hamilelik olsun... Sevgiler
ummuseleme o kistlerin yok olması için ettiğin dualara benim de katkım olsun... Dilerim umarım inşallah en kısa sürede tam tabiri ile "def olup" giderler bedeninden... Sonrasında sağlıkla, huzurla ve bol şans ile ilerlersin... Her şeyin gönlünce olmasını dilerim, çok sevgiler
Alara14 hayırlı uğurlu olsun şimdiden... İlaçlarının yan etkilerinin olmadığı, kontrollerinde her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediği tedavin seni anne yapsın... Dilerim gönlünden geçtiği gibi ilerler... Başarılı olman dileğiyle yeni tedavinde bol bol şans ve sağlık diliyorum... Güzel haberlerini takip ediyor olacağ
guzbahar hoşgeldin... Çok geçmiş olsun umarım bir an önce eskisinden de sağlıklı olur ailenizin büyüğü... Yoğunluktan şikayet ederken daha da beterinin içine düşmek nasıldır iyi biliyorum ve anlıyorum... Akıttığın göz yaşı içini rahatlatmıştır... Zaman zaman dolup taşıyoruz bırak arada taşsın... O kadar programlanmışız ki her şeye yetişmeye ve koşturmaya bazen o arada kendimizi unutuyoruz, önceliklerimizi unutuyoruz... Hatırladığımızda da yoluna sokmakta zorlanabiliyoruz onca şeyin içinde... Dilerim sıkıntılarının dindiği güzel paylaşımlarını ilettiğin günler çok ama çok yakındır. Keyfini süreceğin günlerin bol olsun... Gelmesen de kalben burada olduğunu biliyoruz, sende senin için kalbimizde hep yer olduğunu bil :) Daha sık gelebilmen dileğiyle, bol şans... Sevgiler
canımm çok sevindimm az kaldı 16 Nisana hadi bakalım inşallah ikiside tutunacak..
bünyeni çok yorma bu sıralar biraz tedaviye hazırla keyif yap.. kendini şımart..
Hayırlsı olsun umarım süreç sorunsuz işler buz bebekler annelerinin rahminde güzelce ısınır ve tutunurlar:
canım duavoya alıntılı mesaj atarsan ekliyor.. atlamamış olur..
bu arada bugün bende hastaneye gittim 12.30 da oradaydım hep etrafa bakındım acaba seni görürmüyüm diye ama seni tanımıyorum ne tuhaf dimi..
inşallah opun çok iyi geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyoruzzz
Teşekkür ederim, hepimiz için güzel ilerlesin.. Şansımız bol olsun, olacaksa olacak olmayacaksa zaten kendimizi paralasak olmayacak... Şans bize gülsün :) Şımarma konusuna gelince bence fazlasıyla şımarık davranıyorum daha da şımarmayayım... Program arasında tedavi oluyorum, tedaviye göre program yapmıyorum bu bile başlı başına kabul edilmez şımarıklık ama bakalım hayırlısı... 16'sı için listem hazır malum :) Bugün kargodan "yetişkin bezlerim" gelmiş transfer günü rahat rahat tam tabiri ile "hacet gidereceğim" :)
ensuece canım bugün Aret Bey'le görüşmen vardı yanlış anımsamıyorsam... Nasıl bakıyor sürece? Lenfosit'i ve CD56 konusunu görüşebildiniz mi? Yaklaşımı nedir? (Benim bu transfer öncesi FSH'den, TSH'ye CD56 hepsi iyi değerlerle çıktığı için detaylı bir araştırma gerekmedi...) yine de ilerisi için bilmek bilgilenmek isterim :) Sevgiler
Ben eklerim birazdan, duovanın ve Alisalis'in titizlikle takip ettikleri tabloyu nacizane renklendirip ikonlar eklemiştim... Şimdi detaylarına göre son yolladığına bakayım... Renklenecekleri renklendireyim :)
Arkadaşlar ben yeni tedaviye yine bahçecide Erbil beyle başladım. Dün ilaçları kullanmaya başladım.perşembe kontrol var. Inşallah bu sefer başarılı olurum.
Canım çok teşekkür ederim, bir örnek olması çok iyi oldu benim için. İçimi rahatlattın. çOk sağol.
Ben çoğu zaman nerede kaldığımı hatırlamadığım için vaktim varsa oldukça geriye gidip okuyorum, yoksa eğer en yakın mesajlarla ilerliyorum dolayısıyla benimle aynı durumda olanlar için özetle aktarmam gerekirse;
"ya tutarsa 3" serüvenimizi başlatmıştık.. Buz bebekleri daha da dondurmayalım iki tanesini alalım ısınsın diye karar vermiştik.
16 Mart regl gününde randevu alıp 18 Mart itibariyle de tedaviye başlamıştık. İlaçlar devam ediyor (estrafem 3x1/ecopirin+f.asit+omega3 1x1 devam) Normalde dondurulmuşlarla transferde reglin ilk gününden sonra 18-19. gün transfer gerçekleştiriliyormuş biz de biraz uzattık süreci. Kendi adıma ertelediğim kontrollerle bunda benim de payım var tabii...
Aradaki kontrolümde rahim kalınlığı ölçülmüş ve tutunmayı kolaylaştırmak üzere rahim içi uyarı işlemi yapılmıştı. (kesi de deniyor sanırım)
Geçen hafta toplantılardan vakit bulup gidemediğim bilahare başka gün gittiğim kontrolümde rahim kalınlığı 7.2 mm olmuştu. Bu normalde hamilelik için kabul edilen bir kalınlık ancak doktorum daha garantici gitmek üzere kalınlaşmayı desteklemek üzere climara bant vermişti. Bantı yapıştırdığımın ertesi günü akşamı (banttan mı bilmiyorum çünkü şu anda hiçbir şeyim yok) ofisten acile kaldırıldım... Normalde düşük olan tansiyonum 15'lerin üzerine çıkmıştı. Acıbadem Maslak'ta 2-3 saat müşahade altındaki misafirlik sonrası her şey düzeldi, çok iyiyim, serum vs için iğne yapmalarından geriye patlatılmış damardan dolayı ağrıyan ve morarmış bir kol kaldı :)
Bu sabah yine kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 8.8 mm olmuş... Banta ve haplara devam edeceğim.
Dondurulmuşlarda tedavi biraz daha farklı işliyor. Transfer gününden 6.5 gün önce crinone jel başlanıyormuş.
(transferden 1 gün önce oluyormuş) 15 Nisan günü gebelik aşısı (embriyoya yabancılık çekmemesi için ortam hazırlamak için kan hücrüleri ayrıştırılarak kendi kanımızdan yapılan iğne) için kan vereceğim. Ayrıştırmalarına göre aynı gün iğneyi vuracaklar.
16 Nisan günü de çözünmelerine göre transfer için çağıracaklar..(% olarak düşük de olsa çözünmeme ihtimalleri her zaman var biliyorum) Her şey yolunda giderse iki donmuş yavrucağı ısıtmak üzere alıp geleceğiz...
Durum budur... Hepimizin yol aldığı süreçlerde şans ve sağlık bizimle olsun... Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Gönülden sevgiler
arkadaşlar bugün doktora gittim negatiften sonra görüşmeye ve rapor ilaçlarımı yazdırmaya..
doktora lenfosit aşısını sordum istersen yaptır ama sana gerek yok boşuna para harcamış olursun dedi..
histereskopi yaptırmak istiyorum dedim.. rahim filmini inceledim muayenelerdede baktım rahmin çok iyi durumda durduk yere çizdirmek kazıtmakmı istiyorsun çok istiyorsan hemen yaparız ama boşuna dedi.. normal olan dengelerini bozacaksın kime yapılacağına ben zaten karar veriyorum sende gerek yok dedi.. co-kultur uygulayalım dedim 2 tane zorla döllenen yumurtaya co-kultur uygulanmaz dedi.. yani her konuda olumsuz konuştu.. peki ne yapacağım dedim tek yapacağın birşey var tutana kadar denemek dedi..
mayısta geleceğim dedim ne mayısı kendinin farkında değilsin yakında yumurtan kalmayacak hemen nisan adetinde gel dedi..
bu ay tekrar tup deneyeceğim..
hiç umudum yok ama hayırlısı diyelim..
ensuece :) doktorlar hiçbir şey bilmeyen hastaları da sevmiyorlar, araştırıp bu nedir şu nedir bize uygun mu diyeni de sevmiyorlar... Olsun sevmek zorunda değiller biz soralım, bilelim, tercih bizim olsun diyorum ben hep... Katılıyorum bazı şeylerde elbette gereksiz yere bedenimizi de yormamak lazım. Kafanı karıştırmak istemem ama operatif histeroskopi ye katılmıyorum. Daha önceki mesajında yazmışsın" "histereskopi yaptırmak istiyorum dedim.. rahim filmini inceledim muayenelerdede baktım rahmin çok iyi durumda durduk yere çizdirmek kazıtmakmı istiyorsun çok istiyorsan hemen yaparız ama boşuna dedi..canım Aret bey internettren araştırıyorsun devamlı gelip bana bunu yap diyorsun dedi.. biz hepsini merkezimizde yapıyoruz ama kime ne gerekliyse ıo kişiye yapıyoruz dedi.. lenfosit, histereskopi ve co-kulturu bende kabul etmiyor.. bunlar tabiki yapılan şeyler ama gerekli kişilere yapılan şeyler sende gerek yok birde bunları yapıp senden para alamam gereksiz yere dedi.. çok dediğim dedik bi doktor ikna edemiyorsun..
sadece devamlı deneyeceksin diyor.. nisan 26. da 7. tedaviyi deneyeceğim..
Tedavi baslamis, ne güzel bekleyen bebegini kucagina almaya az kaldi, dilerim hersey yolunda gider bebegin saglikla gelirolsun yolun acik sansin bol olsun sonunda böyle olsun.
Herkesin rengini kırmızı yapmaya çok istekliyim :)Eline saglik tablo güzel olmus, dilerim bu denemen sonunda senin renginide kirmiziya cevirelim.
Tedavin hayirli olsun. bu tedavin sana bebegini getirsin.
Hayirli olsun bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.
Tedavi baslamis, ne güzel bekleyen bebegini kucagina almaya az kaldi, dilerim hersey yolunda gider bebegin saglikla gelirolsun yolun acik sansin bol olsun sonunda böyle olsun.
Sevgili duova titizlikle hazırlanmış tabloya son günlerdeki bilgilere göre eklemeler yaptım...
Bilgilerinin güncellenmesini isteyen veya eklemek istedikleri olan varsa haber versin :)
Sevgiler
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]E2[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD]SORUN[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY
Alya Doğdu
[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr. Aynur hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena
Defne doğdu.
[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey
Elif doğdu.[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selcan Kerem
[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında
[/TD]
[TD]doğal yoldanhamile - 21 HaftalikKızımız olacak
[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73
[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, spontonhamile- 36 haftalık[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deti
Kızı doğdu[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Kizimiz dünyaya geldi.[/TD]
[TD]Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cedrus
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Konya
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]1 oğlu var
[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif 11 Haftalik Hamile[/TD]
[TD]Tüpler tikali[/TD]
[TD]Konya Novafertil T.B.M
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumarika
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0,1
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2 Negatif. 3. de 8 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 22 Haftalik Kizimiz olacak[/TD]
[TD]Yaşa bağlı rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]Denizli
[/TD]
[TD]16
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0.12
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]çocuk yok
[/TD]
[TD]4 negatif
HAMİLE
[/TD]
[TD]Yumurta ve sperm az
[/TD]
[TD]Erol Tavmergen-Ege üniversi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nashi
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[TD]bilgileri güncellenecek.
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme
[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu
var
[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif dondurulmuş yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI
[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS
[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az
2 donmuşu var .
[/TD]
[TD]Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemi
var[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]3 tüp Negatif [/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsizinfertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]Hormonsuz deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6,06[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]6 Tüp denemesi var,
yeni tedavi basladi.[/TD]
[TD] erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD]DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Isvicre[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alara14[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Bolu[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif
yeni tedavisi başlıyor[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Bahceci Fulya Hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Zanork & 2220[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Edirne[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Martta 1 Negatif[/TD]
[TD]Polip,Iltihap, Rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul- Bahceci Umut T.B.M[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullugullu[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]Mugla[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Tüp denemesi
[/TD]
[TD]Sorun yok[/TD]
[TD]Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]WishhDuygu
[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]8.2
[/TD]
[TD]4.4
[/TD]
[TD]1.73
[/TD]
[TD]2.08
[/TD]
[TD]88
[/TD]
[TD]Cocuk yok
[/TD]
[TD]2 Tüp negatif Transfer bekliyor
Nisan 2014
[/TD]
[TD]Tüpler tikali, Endometris
4 donmusu var
CD56 16.8
[/TD]
[TD]Medicana İnt. Dr. S. Laçin[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Ismihan_sultan[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Hatay[/TD]
[TD]4,5[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]3,2[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif[/TD]
[TD]Sebepsiz Infertilite[/TD]
[TD]Hedef; Spontan gebelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Resignation
[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]Doktorunu degistirip tekrar deneyecek[/TD]
[TD]Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var[/TD]
[TD]Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Volin[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Avustralya[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]2 tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif[/TD]
[TD]Sperm azligi-
Yumurta rezerv azligi[/TD]
[TD]DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebekistiyoruzbiz
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]Bursa
[/TD]
[TD]8.87
[/TD]
[TD]3.37
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]0.94
[/TD]
[TD]59.6
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]İlk Deneme Dondurulmuşlarla transfer olacak.
Nisan 2014
[/TD]
[TD]Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp
3 donmuşu var.
[/TD]
[TD]ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]unbelivable[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tüp tedavisinde. Sonuç bekliyor.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulneva77[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Tekirdağ[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0.16[/TD]
[TD][/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Negatif
3 tedavide[/TD]
[TD]dondurulmuş biriktirecek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım umudunu yitirme bende dedim 4 kez denedim kimyasal bile yok çok üzülüyorum dedim dedi üzülme bu şuna benziyor aslında 4 defa korunmasız ilişkiye girdim ama gebe kalamadım normal yolla olanlar gibi düşünmek gerek bu iş çok pahalı zor bir süreç ama işin özü yılmadan denemekte dedi dr. aslında olumsuz konuşmamış dr. boşuna maddi olarak yıpranma demiş bence elinden gelini yapıyorsun zaten gerisi Allah tevekküledip beklemek dualarım seninle canım
ensuece :) doktorlar hiçbir şey bilmeyen hastaları da sevmiyorlar, araştırıp bu nedir şu nedir bize uygun mu diyeni de sevmiyorlar... Olsun sevmek zorunda değiller biz soralım, bilelim, tercih bizim olsun diyorum ben hep... Katılıyorum bazı şeylerde elbette gereksiz yere bedenimizi de yormamak lazım. Kafanı karıştırmak istemem ama operatif histeroskopi ye katılmıyorum. Daha önceki mesajında yazmışsın" "histereskopi yaptırmak istiyorum dedim.. rahim filmini inceledim muayenelerdede baktım rahmin çok iyi durumda durduk yere çizdirmek kazıtmakmı istiyorsun çok istiyorsan hemen yaparız ama boşuna dedi..
HSG ile histeroskopi arasında ciddi fark var... HSG'de kanallar ve rahim açıklığı görünüyor evet yapışıklık varsa onu da görüyor. Ancak rahim dokusunda iltihap var mı? yok mu? onu göremiyorlar. Ben kesinlikle tüp bebekte başarının sağlıklı embriyo ve tutunacağı sağlıklı rahim ile ilerlediğine inanıyorum. Daha önceki denemelerden önce bilmeme rağmen histeroskopi yaptırmadığıma pişman olmuştum mesela... Çünkü yapıldıktan sonra anladık ki iltihap var... İsterse en kalitelisinden 5 embriyo koysunlar nasıl tutunacak ki iltihapla birlikte... (iltihap olmasa da tutunmaz ayrı ama niye ondan mı diyelim) sonuç itibariyle bende HSG de az miktarda görünen yapışıklık histeroskopi ile açıldı ve alınan biopsiyle kesin tespit edilen iltihap için tüp tedavisi ertelenip sıkı bir antibiyotik tedavisi gördüm. İltihap olup olmadığını tespit ediyorsa bunun bizim bilmediğimiz bir başka yöntemi varsa ben de öğrenmek isterim... Ya varsa diye endişe etmek gerçekten daha zor olur sanırım... Sevgiler
Çok teşekkürler sevgili duova... Dilerim şanslı ilerleriz... Hepimizin sağlıkla beraber şansının bol olmasını diliyorum. Ya tutarsa diye çıktığımız yolculuklar mutlu sonla bitsin, bitmezse de yenilerine maddi manevi hep gücümüz olsun...
arkadaşlar bugün doktora gittim negatiften sonra görüşmeye ve rapor ilaçlarımı yazdırmaya..
doktora lenfosit aşısını sordum istersen yaptır ama sana gerek yok boşuna para harcamış olursun dedi..
histereskopi yaptırmak istiyorum dedim.. rahim filmini inceledim muayenelerdede baktım rahmin çok iyi durumda durduk yere çizdirmek kazıtmakmı istiyorsun çok istiyorsan hemen yaparız ama boşuna dedi.. normal olan dengelerini bozacaksın kime yapılacağına ben zaten karar veriyorum sende gerek yok dedi.. co-kultur uygulayalım dedim 2 tane zorla döllenen yumurtaya co-kultur uygulanmaz dedi.. yani her konuda olumsuz konuştu.. peki ne yapacağım dedim tek yapacağın birşey var tutana kadar denemek dedi..
mayısta geleceğim dedim ne mayısı kendinin farkında değilsin yakında yumurtan kalmayacak hemen nisan adetinde gel dedi..
bu ay tekrar tup deneyeceğim..
hiç umudum yok ama hayırlısı diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?