- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.821
:)) kafam iyice karıştıı.. yarın bi arayıp hastane ile görüşeceğimm.. bugün tekrar ne doktorun bana nede benim doktora tahamülümüz kalmadı:))
çok haklısın canım.. bu doktorlar neden bende hep gerek yok diyor anlamıyorum.. önceki doktorumda da era yaptıracam diye tutturmuştum kabul etmemiş beni ikna etmişti..
canım senin hiç kimyasal gebeliğin oldumu..
canim moralini bozma lutfen, bu yol cok cetin bir yol ama maddi manevi gucumuzun yettgince devam etmeliyiz..doktorun seni dusunuyor sanirim gercektende bosuna rahmini yormak istemiyor, ben benim kadin dogumcuma tupler tikalimi bi bakalim dedim yok gerek yok hersey iyi gorunuyor bazen cok oynamakta zarar verebilir dedi..seni cok iyi anliyorum herseyi denemek istiyor insan neden olmadigini bulmak istiyor ama bazende sadece beklememiz gerekebiliyor..bencede ara verme dedigi gibi bu ay basla, ben inaniyorum pozitif olacagina canim, sende yurekten inan melegin gelecek bu defaaa insallahhh
Canım kafanı gerçekten hiç karıştırmak istemezdim ama ne düşünüyorsam onu yazdım... :44:
Daha önce geçirilen ameliyatlar, kürtaj, düşük ve doğumların vb tüp tıkanıklığına endometrite yol açabildiği yazıyor bir çok yerde...
Batın bölgesinden yapılan ameliyatların da yapışıklıklara yol açtığı belirtiliyor.
Ama unutmamalı ki biz kadınlar birbiriyle aynı değiliz... Farklı semptomlarımız olması çok muhtemel... Tüm kan değerlerimizi yaptırıp emin oluyorken iltihap var mı ondan da emin olmak lazım diye tutturanlardanım ben sadece :)
...ve çok şükür hiç kimyasal gebeliğim olmadı :) Pozitifi her zaman, Negatifi de kimyasala tercih ederim...
cok tesekkur ederim canim, heyecanla kan sonucumu bekliyorum, 1-2 saat icinde belli olacak..Allah herkese saglikli bebecikler nasip etsin insallahhhh
canımm çok sağol şu anda bu heyecanınla bukadar yazıyı yazmışsın inan çok sevindim..
her doktor, her yazı, her araştırma başka bir düşünceyi doğuruyor.. illaki biri doğru olanı ama hangisi. histereskopi hakkında bi kez daha konuşacağım yarın bakalım ne diyecekler gerçi bir yandanda sağlıklı olana zarar vermekten korkuyorum..
kan sonucunu heyecanla bekliyorum hayatım..
Heyecanının ortağıyız...
Mutluluğunu paylaşarak çoğaltmaya hazırız.
Eğer doğru zaman şimdi değilse üzüntünü de paylaşarak azaltmaya da hazırız...
Hep güçlü, hep şanslı olmanı ve "hamileyimm" diye muştulamanı diliyorum. İnşallah öyle olur, tüm enerjimiz ve dualarımız seninle
kesinlikle oyle, bir yerden birsey duysak sanki derdimizin devasi oymus gibi hemen uygulamak istiyoruz..biraz daha arastir tatlim, cesit cesit yontemler var sanirim wishduygununda dedigi gibi, belki en az hasar verebilecek olani ve de icini rahatlatacak olan yontemi uygulayabilirsin..aklinda kalmasin, insan ne kadar inaniyorsa o derece pozitif aliyor sende lutfen beynini surekli pozitif yonde etkilemeye calis..bu birazda elimizde..bi arakadasim soylemisti 2. dunya savasi sirasina bir kadin bi bebek bulmus onu okadar cok sevmis ve kendini anne gibi hissetmeye baslamiski goguslerinden sut gelmis..ben dusunce gucune cok inaniyorum..Allahin izniyle olacak canimmm
belli oldumu canımm :)
yok tatlim ya benim hemsire yeni gelmis cok tembel bunlarrrrrrrr!! 1-2 saate insallah:)suan ogle arasi..
ayy dogruya aklim hep Turkiyeye gore isliyor.. aksam oldu neden belli olmadi diyorum icimden:)) aradaki saat farkini unuttum..
tatalim simdi aradi, 186 imis degerim cok sukur, Allahim hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda insallah hepiniz dualarimdasinizzzzzz
cokk cokkk guzelll masallahhh Allahim keseyi ve kalp atisini gormeyide nasip etsin..
tebriklerrrrrrrrr cokk cokk optummm.
amann dikkat ettt canimmm
canimmmm cok sagol ayy amin insallah canim, heyecan ve korku yeni basliyor galibaaa...insallah seninde bu gunlerini gorecegiz tatlim, gonulden inaniyorum yakindir o gunlerrrrrrrama sende yurekten inanacaksin soz verr
tatalim simdi aradi, 186 imis degerim cok sukur, Allahim hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda insallah hepiniz dualarimdasinizzzzzz
duygucum bana galiba bu tebriklerr, bana olmasa bile ustume aliniyorumm ve cok tesekkur ediyorum:))Allah hepimize yasatsin, kimseyi fazla bekletmesin, her aman aklimda ve dualarimda bu cetrefilli yolda bebegine kavusmak icin cabalayan anneler..birgun mutlaka bebislerine kavusacaklarrrrDisarida yemekte bir ayyyy demisim ki ne oluyorrr sorulari aninda geldi. bir arkadasim hamileymis onu ogrendim dedim... :))) Dayanamadim telefondan baglandim. Masadaki herkes tebrik etti :))) ben elci olayim...
Simdi de rahat rahat mutlulugunu paylasayim. Yasasinnnnnn :) cok ama cokkkj mutlu oldum :) tebrik ederim :) tummm surecler harika gecsin :) yuzunden gulucuklerin eksik olmasin...... Darisi isteyen herkesin hepimizin basina :)))) saglikla sevincle mutluluklar dilerimm
Bugun kirmizi yaprken hamile olanlari, herkesiii kirmizi yapmaya istekliydim, yasasin yarin kirmizi renk :) cok sevgiler ve gonulden tebrikler canimm
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1056484 masadan tebrik cicekleri cicegi burnunda anne adayina... 👏😘❤
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?