- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.841
Cok güzel bir haber arkadasim, bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.
tatalim simdi aradi, 186 imis degerim cok sukur, Allahim hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda insallah hepiniz dualarimdasinizzzzzz
Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. Çok güzel bir haber. Bu gece en keyifli uykunu uyuyacaksın demek
cok tesekkur ederim canim, insan cok tuhaf oluyor sanki hala ben degilde baskasi hamileymis gibi:) alisamadim daha:) Allahim hepinize yasatsin insallah tez zamanda bu guzel duygulari, saglikli evlatlar nasip etsinnn hepimizee, aminnnnnn
Amin inşallah. Nefes nefese kalıp yatakta dönemediğin günlerde hatırlamak için sakla bu mesajı derim.
hahahah o gunlerde gelecek dimiiii, ay hadi insallahhhhhhh hepimize gormek nasip olsun o gunleri
canım duavoya alıntılı mesaj atarsan ekliyor.. atlamamış olur..
bu arada bugün bende hastaneye gittim 12.30 da oradaydım hep etrafa bakındım acaba seni görürmüyüm diye ama seni tanımıyorum ne tuhaf dimi..
inşallah opun çok iyi geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyoruzzz
canlar ben geldim opu olum geldim herşey yolunda çok şükür iki yumoştan birisi olgun çıktı işleme alındı...Allahın izniyle inş yarın emriyo haberinide alırım...
Daha yeni başlıyor macera. Bunlar ne ki?
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.
canlar ben geldim opu olum geldim herşey yolunda çok şükür iki yumoştan birisi olgun çıktı işleme alındı...Allahın izniyle inş yarın emriyo haberinide alırım...
oyle galiba gercekten:) tatli telaslarimiz heyecanlarimiz olsun insallah hepbirliktee
kucagimizda bebislerimzin olacagi gunler yakin olsun Allahim lutfennn
Hayırlı olsun şimdiden. Embriyo olup göbeğine, bebek olup kucağına konsun
Bahar geldi, bahar. Haydiii, kıpırdayın kızlaaarrrrr. Bu sene hamile kalmayana iş yok
annesine guzel saglikli bi bebis olsun insallahh
teşekkür ederim canım inş sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini..bizler içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş..
Heyecan yok, sakin. An itibariyle, resmen 41 yaşıma girmiş bulunuyorum.
Gelsin pastalar:84:
teşekkür ederim canım yarın inş güzel haberler alırım..bahar geldi bizde çiçek açıcaz hepimiz inş canım..dün gece bir rüya gördüm canım rüyamda nasıl yağmur yağıyor sonra bir bakıyorum güneş açmiş...göke bir bkıyorum gökkuşağı çıkmış nasıl güzel renklari var görünce mest oldum resmen..sonra koşuruyorum yanımda biri var kim hatırlamıyorum ona diyorum ki hadi altından geçelim geçenin duası kabul olurmuş diyorum sonra altındaydık...sonra uyandım tabi bütün gün etkisinden kurtulamadım rüya tabirlerine baktım çok güzel açıklması var..inş Allahım 3 tüp bebekte güneşimiz doğsun meleğimiz gelsin gökşağı gibi renkli hayatımız olsun inş canım..
doğum günün kutlu olsun canım inş birdaki doğum gününde bebeğinle kutlarsınız...sevdiklerinle nice sağlıklı yaşlara ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?