Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. Çok güzel bir haber. Bu gece en keyifli uykunu uyuyacaksın demek

cok tesekkur ederim canim, insan cok tuhaf oluyor sanki hala ben degilde baskasi hamileymis gibi:) alisamadim daha:) Allahim hepinize yasatsin insallah tez zamanda bu guzel duygulari, saglikli evlatlar nasip etsinnn hepimizee, aminnnnnn

cok tesekkur ederim canim, insan cok tuhaf oluyor sanki hala ben degilde baskasi hamileymis gibi:) alisamadim daha:) Allahim hepinize yasatsin insallah tez zamanda bu guzel duygulari, saglikli evlatlar nasip etsinnn hepimizee, aminnnnnn

Amin inşallah. Nefes nefese kalıp yatakta dönemediğin günlerde hatırlamak için sakla bu mesajı derim.

canlar ben geldim opu olum geldim herşey yolunda çok şükür iki yumoştan birisi olgun çıktı işleme alındı...Allahın izniyle inş yarın emriyo haberinide alırım...

canım opu güzel geçti tek yumoşum dolu çıktı işleme alındı...ben öğlen 12 gibi yukarda odadaydım canım opuya hazırlanıyordum...geliceğini bilsem görüşür konuşurduk canım süper olurdu vallahi..benim saçlar sarı ve kıvırcık gözler mavi balık etli bir bayanım canım orda kesin beni tanırdın...neyse bidaki sefere inş görüşelim emriyo olursa çarşamba yine orayım büyük bir ihtimale Allahın izniyle..canım bende dondurmak istediğimi söyledim kabul etiremedim aret beye canım...senin güzel gelişen tutcak emriyon olursa neden transfer yapılmasınki diyor hem paranada yazık her tedavide paran gidicek dedi..internet ağzıyla gelmeyin bana dedi tedaviyi biz belirliyoruz bırakın biz size uygun tedaviyi uygulayalım dedi..başka bişey soramadım kabul etmiyceğinin düşünürek..canım doktorumuza güvenmeketn başka çaremiz yok..

canlar ben geldim opu olum geldim herşey yolunda çok şükür iki yumoştan birisi olgun çıktı işleme alındı...Allahın izniyle inş yarın emriyo haberinide alırım...

Hayırlı olsun şimdiden. Embriyo olup göbeğine, bebek olup kucağına konsun
Bahar geldi, bahar. Haydiii, kıpırdayın kızlaaarrrrr. Bu sene hamile kalmayana iş yok

Heyecan yok, sakin. An itibariyle, resmen 41 yaşıma girmiş bulunuyorum.
Gelsin pastalar :84:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden. Embriyo olup göbeğine, bebek olup kucağına konsun
Bahar geldi, bahar. Haydiii, kıpırdayın kızlaaarrrrr. Bu sene hamile kalmayana iş yok

teşekkür ederim canım yarın inş güzel haberler alırım..bahar geldi bizde çiçek açıcaz hepimiz inş canım..dün gece bir rüya gördüm canım rüyamda nasıl yağmur yağıyor sonra bir bakıyorum güneş açmiş...göke bir bkıyorum gökkuşağı çıkmış nasıl güzel renklari var görünce mest oldum resmen..sonra koşuruyorum yanımda biri var kim hatırlamıyorum ona diyorum ki hadi altından geçelim geçenin duası kabul olurmuş diyorum sonra altındaydık...sonra uyandım tabi bütün gün etkisinden kurtulamadım rüya tabirlerine baktım çok güzel açıklması var..inş Allahım 3 tüp bebekte güneşimiz doğsun meleğimiz gelsin gökşağı gibi renkli hayatımız olsun inş canım..

teşekkür ederim canım inş sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini..bizler içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş..

tabiki ederim canim, Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin, bu yolda didinip ugrasan bizlerin kucagini bos birakmaisn insallah..embisin gobusunde misil miisl uyusun buyusunnn

Heyecan yok, sakin. An itibariyle, resmen 41 yaşıma girmiş bulunuyorum.
Gelsin pastalar :84:

doğum günün kutlu olsun canım inş birdaki doğum gününde bebeğinle kutlarsınız...sevdiklerinle nice sağlıklı yaşlara ....

Allah hayıra çıkarsın. Tüylerim diken diken oldu. Bereket yağıyor maşallah. Kucağına aldığın günleri de görelim hep beraber inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…