- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.861
arkadaşlar bugün doktora gittim negatiften sonra görüşmeye ve rapor ilaçlarımı yazdırmaya..
doktora lenfosit aşısını sordum istersen yaptır ama sana gerek yok boşuna para harcamış olursun dedi..
histereskopi yaptırmak istiyorum dedim.. rahim filmini inceledim muayenelerdede baktım rahmin çok iyi durumda durduk yere çizdirmek kazıtmakmı istiyorsun çok istiyorsan hemen yaparız ama boşuna dedi.. normal olan dengelerini bozacaksın kime yapılacağına ben zaten karar veriyorum sende gerek yok dedi.. co-kultur uygulayalım dedim 2 tane zorla döllenen yumurtaya co-kultur uygulanmaz dedi.. yani her konuda olumsuz konuştu.. peki ne yapacağım dedim tek yapacağın birşey var tutana kadar denemek dedi..
mayısta geleceğim dedim ne mayısı kendinin farkında değilsin yakında yumurtan kalmayacak hemen nisan adetinde gel dedi..
bu ay tekrar tup deneyeceğim..
hiç umudum yok ama hayırlısı diyelim..
Heyecan yok, sakin. An itibariyle, resmen 41 yaşıma girmiş bulunuyorum.
Gelsin pastalar:84:
tatalim simdi aradi, 186 imis degerim cok sukur, Allahim hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda insallah hepiniz dualarimdasinizzzzzz
Ben çoğu zaman nerede kaldığımı hatırlamadığım için vaktim varsa oldukça geriye gidip okuyorum, yoksa eğer en yakın mesajlarla ilerliyorum dolayısıyla benimle aynı durumda olanlar için özetle aktarmam gerekirse;
"ya tutarsa 3" serüvenimizi başlatmıştık.. Buz bebekleri daha da dondurmayalım iki tanesini alalım ısınsın diye karar vermiştik.
16 Mart regl gününde randevu alıp 18 Mart itibariyle de tedaviye başlamıştık. İlaçlar devam ediyor (estrafem 3x1/ecopirin+f.asit+omega3 1x1 devam) Normalde dondurulmuşlarla transferde reglin ilk gününden sonra 18-19. gün transfer gerçekleştiriliyormuş biz de biraz uzattık süreci. Kendi adıma ertelediğim kontrollerle bunda benim de payım var tabii...
Aradaki kontrolümde rahim kalınlığı ölçülmüş ve tutunmayı kolaylaştırmak üzere rahim içi uyarı işlemi yapılmıştı. (kesi de deniyor sanırım)
Geçen hafta toplantılardan vakit bulup gidemediğim bilahare başka gün gittiğim kontrolümde rahim kalınlığı 7.2 mm olmuştu. Bu normalde hamilelik için kabul edilen bir kalınlık ancak doktorum daha garantici gitmek üzere kalınlaşmayı desteklemek üzere climara bant vermişti. Bantı yapıştırdığımın ertesi günü akşamı (banttan mı bilmiyorum çünkü şu anda hiçbir şeyim yok) ofisten acile kaldırıldım... Normalde düşük olan tansiyonum 15'lerin üzerine çıkmıştı. Acıbadem Maslak'ta 2-3 saat müşahade altındaki misafirlik sonrası her şey düzeldi, çok iyiyim, serum vs için iğne yapmalarından geriye patlatılmış damardan dolayı ağrıyan ve morarmış bir kol kaldı :)
Bu sabah yine kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 8.8 mm olmuş... Banta ve haplara devam edeceğim.
Dondurulmuşlarda tedavi biraz daha farklı işliyor. Transfer gününden 6.5 gün önce crinone jel başlanıyormuş.
Toplantı takvimime göre yine! 16 Nisan'ı transfer günü olarak belirledik.
10 Nisan 1, transfere kadar 2x1 jel + ilaçlara devam edeceğim.
(transferden 1 gün önce oluyormuş) 15 Nisan günü gebelik aşısı (embriyoya yabancılık çekmemesi için ortam hazırlamak için kan hücrüleri ayrıştırılarak kendi kanımızdan yapılan iğne) için kan vereceğim. Ayrıştırmalarına göre aynı gün iğneyi vuracaklar.
16 Nisan günü de çözünmelerine göre transfer için çağıracaklar..(% olarak düşük de olsa çözünmeme ihtimalleri her zaman var biliyorum) Her şey yolunda giderse iki donmuş yavrucağı ısıtmak üzere alıp geleceğiz...
Durum budur... Hepimizin yol aldığı süreçlerde şans ve sağlık bizimle olsun... Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Gönülden sevgiler
kızlar hepinize selamlar
nasılsınız, sizleri çokkkk özledim, yoğun iş temposunun peşine kayınpederimin rahatsızlığı girince sizlerden iyice uzak düştüm ne yazık ki... (bir de kk da sanırım birşeyler olmuş, şifremi kabul etmedi günlerce site... şifre değişikliği talebimde anca gerçekleşti.) yoğunluktan şikayet eden ben, şimdilerde eve bile anca yatmaya gidiyorum... önce işe, işten çıktıktan sonra kayınpederime gidiyoruz. anlayacağınız saat 8'de evden çıkıp gece 23 ekadar süren bir maratondayım sanki... inanın dün gece yatağa yattığımda ağladım artık, herşey karıştı. tedavim bile belirsizleşti bu süreçte.. Asla şikayet etmiyorum ama yorulduğum gerçeğini de artık saklayamıyorum kimseden... Allah büyük, yeter ki dermansız dert vermesin hiçbirimize...
kızlar bahar geldi, nisan yağmuru deyip durdum hatırlarsanız, akşam nisan yağmuru altında ıslandım biraz, ama tam istediğim gibi olmadı... yoğun yağmur altında yıkanacağım neredeyse... siteden uzak kalmak zorunda kaldığım bu sürede fırsat buldukça girip haberlerinizi okumaya çaba gösterdim, sizinle üzüldüm, sizinle ağladım, sizinle güldüm... sizinle dua ettim... güzel haberler bu sıkıntılı süreçte bana ilaç oldu, yüzümü güldürdü.. üzücü haberler duaya daha da sıkı sıkıya sarılmama sebep oldu...
elifçemiz doğmuş, allah sağlıklı uzun ömürler versin ona...
mutsuz haberleri tekrar adlandırıp sizleri üzmek istemiyorum... ama düzenli olmasa da süreçlerinizi takip etmeye çoook gayret ettim... allah bunların son mutsuzluklarınız olmasını nasip etsin çıtırlar...
yine ne zaman gelirim bilmiyorum kızlar, ama hep yüreğimdesiniz, dualarımdasınız...
yüreklerinizde ve dualarınızda olmak dileğiyle... hepinizi çooook öpüyorum...
Doğum günün kutlu olsun. İnşallah gelecek yaşına kucağında bebeğinle girersin 41 kere maşallah diyorum. Kucak Dolusu Sevgiler
canım opu güzel geçti tek yumoşum dolu çıktı işleme alındı...ben öğlen 12 gibi yukarda odadaydım canım opuya hazırlanıyordum...geliceğini bilsem görüşür konuşurduk canım süper olurdu vallahi..benim saçlar sarı ve kıvırcık gözler mavi balık etli bir bayanım canım orda kesin beni tanırdın...neyse bidaki sefere inş görüşelim emriyo olursa çarşamba yine orayım büyük bir ihtimale Allahın izniyle..canım bende dondurmak istediğimi söyledim kabul etiremedim aret beye canım...senin güzel gelişen tutcak emriyon olursa neden transfer yapılmasınki diyor hem paranada yazık her tedavide paran gidicek dedi..internet ağzıyla gelmeyin bana dedi tedaviyi biz belirliyoruz bırakın biz size uygun tedaviyi uygulayalım dedi..başka bişey soramadım kabul etmiyceğinin düşünürek..canım doktorumuza güvenmeketn başka çaremiz yok..
Ensuece araştırmalarını dikkatle takip ediyorum. Doktorların yaklaşımı dünyanın her yerinde aynı, benim anladığım her doktorun bir yolu var pek o yoldan dışarı çıkmıyor. Buradaki doktorum neredeyse benim zorumla biyopsi yaptı bana.Sydneyde eğer embriyoların PGT testleri iyi ise tutunmaması için sebep yok.mesela bana 7,5 mm endometrium kalınlığı ile tarnsfer yapıldı , wishduygu nun doktoru daha da yükseltmeye çalışmış.Ben zamanında ince değilmi dediğimde bu kalınlık tutunma için yeterli demişler takviye gereği görmediler.Mesela ben bir daha tüp denersem kesinlikle başka bir merkez ve doktor deneyeceğim.Ve kesinlikle embriyo transferi öncesi genetik tanı testini yaptıracağımBurada önemli olan senin kendini iyi ve güvenilir elllerde olduğunu ve hissetmen.Daha da önemlisi pozitif enerjini asla bırakma ve düşürme
:))) canimm insallahh senin gibi guzell bi kizinn olurrr.. yazini okurken guldum aynen banada internetten arastirip internet agzi ile gelme dedi.. ne histereskopiyi ne co kulturu nede lenfisit asisini kabul ettiremedim.. hepsi merkezimizde yapiliyor ama sana gerek yok diyor cok inatci doktorrr tek caren sadece denemek tum degerlerin cok normal yumurta kaliten kotu diyor... biesteronu bosuna kullanma diyor ama ben yinede eve gelince kullandim.. gerci gecmis tedavilerimde icmistim bi kalitesiz yumurta toplanmisti...
senin yumurtanin dolu cikmasina cokkkkkkkkk sevindim canimmmm masallahhh insallahh bugunn dollenmee haberinnnn gelecekkk..
Merhaba arkadaşım
Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşların olsun. Seninle aynı yaştayız bende haziranda 41'e giriyorumUmarım önümüzdeki senelerde yaşımızla birlite ailemizde büyür
Selam kizlar nasilsiniz ben kayinvalide ile savaş halindeyim bu hafta bizdeler
Iyiki dogdun iyiki dogdun mutllu yilar sana
ben pastami isterim ona göre
Ensuce canim ya hayirlisi olsun senin icin diycem am böyle olnaz gulum benimde doktor bana haftanin en basarili transferi coj umuitliyim demisti ona gerek yok buna gerek yok yumulerin kaliteside cok iyiydi sonuc negatif sen turkiyedesin canim inkanin daha fazla biriktir yumulerini bence her ay dondur sonrada ptg yapilsin yada bu ay yumuleri alsin dondursunlar rahin dinlendikten sonra trasfer yaptir negatif duymakta insani yikiyo doktorlara kolay geliyo ne cekiyoesak biz cekiyoruz bence bahceci bu konuda deneyimli vede onlar mucize yapmak icin calisiyo nakada olankasiz bir hamile kalirsa inlar icin bir arti pozisyon ama yok yapcam diyosan o ilaclari boyle negatif yutma derim pozitif dusun yada akupunktura kos desteklesin rahatlatsin seni
Tek dilegim herkes pozutif gorsun kavusalim bebislerimize anne olmak bizimde hakimiz olsun
DUYGU canim cok gecmis olsun bol bol nar suyu canim allah yardimcin olusun
kızlar az önce aradılar emriyo olmuş ama çekirdek yapısı çokta güzel görünmüyomuş iptal durumu olabilirmiş böyle olupta sağlıklı bölenebilende var yarını bekliycez daha net konuşcaz dediler..çook üzgünüm çok umutlanmıştı...Allahım sabır versin hepimize beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor mallesef...
Merhaba arkadaşım Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşların olsun. Seninle aynı yaştayız bende haziranda 41'e giriyorumUmarım önümüzdeki senelerde yaşımızla birlite ailemizde büyür
Eki Görüntüle 1057113
Yaşdaşım, topikdaşım an itibariyle resmen kutluyorum seni
Her yeni yaşının getirdikleri geçen yıllarının götürdüklerinden çoooook olsun...
Gönlünden geçirdiğin, yürekten dilediğin yeni yaşında kollarındaki hediyen olsun...
Sağlıkla, huzurla ve şansla dolu yaşlar dilerim...
Temmuz'da da ben :) 73 serisiyiz galiba :))))))
Hepimizekere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?