Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensuece araştırmalarını dikkatle takip ediyorum. Doktorların yaklaşımı dünyanın her yerinde aynı, benim anladığım her doktorun bir yolu var pek o yoldan dışarı çıkmıyor. Buradaki doktorum neredeyse benim zorumla biyopsi yaptı bana.Sydneyde eğer embriyoların PGT testleri iyi ise tutunmaması için sebep yok.mesela bana 7,5 mm endometrium kalınlığı ile tarnsfer yapıldı , wishduygu nun doktoru daha da yükseltmeye çalışmış.Ben zamanında ince değilmi dediğimde bu kalınlık tutunma için yeterli demişler takviye gereği görmediler.Mesela ben bir daha tüp denersem kesinlikle başka bir merkez ve doktor deneyeceğim.Ve kesinlikle embriyo transferi öncesi genetik tanı testini yaptıracağımBurada önemli olan senin kendini iyi ve güvenilir elllerde olduğunu ve hissetmen.Daha da önemlisi pozitif enerjini asla bırakma ve düşürme

Güzel haberler bunlar 8 gün sonra transferin var o zaman . Buz bebeklerin içinin sıcaklığı ve sevgisi ile ısınsın sana sıkıca tutunsun

Mesajı beğeneğim derken dokunmatik ekranın azizliğine uğradım beğenmemeye bastı geride alınmıyor tabiiMaratonunu gayet iyi anlıyorum. Bir dönem yani 3 sene Türkiyede senin gibi çalışıyordum hatta haftasonlarıda .Ben bazen kendimi kaybolmuş hissediyordum. Allah kolaylık versin.İyi olmana sevindim. Arada böyle gelde senin haberlerini de alalım

Doğum günün kutlu olsun. İnşallah gelecek yaşına kucağında bebeğinle girersin 41 kere maşallah diyorum. Kucak Dolusu Sevgiler

Teşekkür ederim. İnşallah 42 yi daha kalabalık karşılarız. Teyzeleri de alır kucaklarına bebeklerini, onlar oynar, biz muhabbet ederiz

:))) canimm insallahh senin gibi guzell bi kizinn olurrr.. yazini okurken guldum aynen banada internetten arastirip internet agzi ile gelme dedi.. ne histereskopiyi ne co kulturu nede lenfisit asisini kabul ettiremedim.. hepsi merkezimizde yapiliyor ama sana gerek yok diyor cok inatci doktorrr tek caren sadece denemek tum degerlerin cok normal yumurta kaliten kotu diyor... biesteronu bosuna kullanma diyor ama ben yinede eve gelince kullandim.. gerci gecmis tedavilerimde icmistim bi kalitesiz yumurta toplanmisti...
senin yumurtanin dolu cikmasina cokkkkkkkkk sevindim canimmmm masallahhh insallahh bugunn dollenmee haberinnnn gelecekkk..

canimmm cokk sagoll.. evet haklisin her doktor bi dogru cizmiss asla taviz vermiyorlar.. cok doktorla gorustum 4 doktorda tedavi oldum en inatcisi bu cikti.. simdi ben bi tedavi daha deneyecegim bakalm ne olacak..
cnm ben aslinda bu doktoru birakip dediklerimi yapacak baska doktorada gecerim Fertijin Seval hn hepsini yaparim 3 ayda diyor ama bende normal olani bozmaktan korkuyorum.. ablamda 9. tup denemesinde hamile kaldiya onda bu surecte bosuna yapilan mudehaleler yapisikliga sebep olmustu ve tek tupu kapanmisti.. korkuyorum ister istemez birde boyle seyler yasarim diye..

Kızlar bu hafta kayinvalideler bizde evdeyim onlarla vakit geciriyorum rapor aldim ama durumum cok zooooorrrrrrrrrrr kafayi yicem dua edin

inş canım.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLI NUR YÜZLÜ BEBİŞLER VERSİN TEZ ZAMANDA..HEYCANLA BEKLİYORUM CANIM...inş tek taşım sağlıklı dölenmiştir.. aret bey inatçı ne kelime aslında düşünüyorumda söyledikleride çok mantıklı geldi yinede bana..benimde rahimde tahlilerimde kan tahlilelerinde hiçbir sorun yok sadece yumurta rezervi azalma var..bence bizim tüp bebeklerimizin tutmamasının sebebei yumurtalar kalitesizliği..banada dediğ tutana kadar devam edicez denemeye diyor..

Merhaba arkadaşım

Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşların olsun. Seninle aynı yaştayız bende haziranda 41'e giriyorum Umarım önümüzdeki senelerde yaşımızla birlite ailemizde büyür

Heyecan yok, sakin. An itibariyle, resmen 41 yaşıma girmiş bulunuyorum.
Gelsin pastalar :84:

Merhaba arkadaşım

Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşların olsun. Seninle aynı yaştayız bende haziranda 41'e giriyorum Umarım önümüzdeki senelerde yaşımızla birlite ailemizde büyür

Teşekkür ederimmm. Ben burada bir sürü abla ve kızkardeş buldum. Yeğenler de gelmeye başladı. Ooooh. Bize de nasip olsun, şöööyle şenlensin ortalık :84::118::119:

Iyiki dogdun iyiki dogdun mutllu yilar sana
ben pastami isterim ona göre

Ensuce canim ya hayirlisi olsun senin icin diycem am böyle olnaz gulum benimde doktor bana haftanin en basarili transferi coj umuitliyim demisti ona gerek yok buna gerek yok yumulerin kaliteside cok iyiydi sonuc negatif sen turkiyedesin canim inkanin daha fazla biriktir yumulerini bence her ay dondur sonrada ptg yapilsin yada bu ay yumuleri alsin dondursunlar rahin dinlendikten sonra trasfer yaptir negatif duymakta insani yikiyo doktorlara kolay geliyo ne cekiyoesak biz cekiyoruz bence bahceci bu konuda deneyimli vede onlar mucize yapmak icin calisiyo nakada olankasiz bir hamile kalirsa inlar icin bir arti pozisyon ama yok yapcam diyosan o ilaclari boyle negatif yutma derim pozitif dusun yada akupunktura kos desteklesin rahatlatsin seni

Tek dilegim herkes pozutif gorsun kavusalim bebislerimize anne olmak bizimde hakimiz olsun
DUYGU canim cok gecmis olsun bol bol nar suyu canim allah yardimcin olusun

kızlar az önce aradılar emriyo olmuş ama çekirdek yapısı çokta güzel görünmüyomuş iptal durumu olabilirmiş böyle olupta sağlıklı bölenebilende var yarını bekliycez daha net konuşcaz dediler..çook üzgünüm çok umutlanmıştı...Allahım sabır versin hepimize beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor mallesef...

Pasta hazır, bekliyorum
Teşekkür ederim kutladığın için.
Ben bu kızlardan razıyım Rabbim, sen de razı ol, dileklerini kucaklarına ver. (Amin)

Allah sabır versin arkadaşım. Benim kaçkın da spermi almış, son ana kadar bekletmiş. Sonra da kabak çiçeği gibi açılmış. Benimki tutunamadı ama seninki inşallah yarına kadar toparlanıp sana sımsıkı tutunur. Üzülme demenin anlamı pek olmuyor. Ama şansın var. İyi tarafına sımsıkı yapış ihtimalinin. Rabbim izin versin, seninle kalsın bebeğin.

Heyecan yok, sakin. An itibariyle, resmen 41 yaşıma girmiş bulunuyorum.
Gelsin pastalar :84:

Yaşdaşım, topikdaşım an itibariyle resmen kutluyorum seni
Her yeni yaşının getirdikleri geçen yıllarının götürdüklerinden çoooook olsun...
Gönlünden geçirdiğin, yürekten dilediğin yeni yaşında kollarındaki hediyen olsun...

Sağlıkla, huzurla ve şansla dolu yaşlar dilerim...

Merhaba arkadaşım Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşların olsun. Seninle aynı yaştayız bende haziranda 41'e giriyorum Umarım önümüzdeki senelerde yaşımızla birlite ailemizde büyür

Temmuz'da da ben :) 73 serisiyiz galiba :))))))

Hepimize
kere maşallah

Evet yaş 41 oldu ya:) Zaman ne çabuk geçti hiç anlayamadım Farklı sorumluluklar alıp, eğitimdi, kariyerdi, iş derken ben daha yeni evlendim 2 sene oldu. Bana kalsaydı yine evlenmezdimde çocuk istedim çok hazır hamile kalıncada evlendim. Gerçi eşimi çok seviyorum iyikide evlenmişim diyorum:) Evli barklı hayırlısıyla birde çocuklu olabilirsek süper olacak

Ben sizden çok ümitliyim Wishduygu hem amh yüksek sanırım hemde çok doğru programlanmış iyi bir doktorla devam ediyorsunuz. Gerçi bende salman Bey'i çok düşündüm zamananıda fakat hastanenin uzaklığı hep şüphe yarattı o yüzden vazgeçtim.

İnsallah 41.nci yaşına bebişli girersin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…