- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.901
canım yolunda gitmeyen bişeyler var bu sefer olmıycak galiba bebeğim beni bırakıcak gelişmiycek kötüye kendimi hazırlıyorum ..bugün ağla ağla içim dışıma çıktı ağlamasaydım patlardım şimdi daha sakinim..çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamakta çok acıymış...asla isyan etmiyorum olmamamsında da vardır hayır..bekliycez yarın inş sağlıklı ve tutcaksa Allahımın izniyle emriyom gelişisin transfer olayım...3 negatife hiç hazır değilim bu şekilde olması belkide benim için daha hayırlı...
bu gece senin icin bildigim kadari ile dua edecegim cnm.. sakin uzulme agla ama iptal olursada demekki daha zamani var.. yasinda cok uygun bir yas insallah bu yil hamis olacagizz cnm.. benimde bir defa iptal olmustu ertesi gun ise geri donmustum ilk gun burada ne isim var yatmaliydim diye isyerimde butun gun aglamis ikinci gun unutmustum.. insan herseye alisiyor..olumsuz dusunme cnm..
Selam canim, bir süredir takip edemiyordum sanirim dün opu oldun.transfer iptal olacak diye tedirgin oldugunu anladim. hakkindan hayirli olani diliyorum. pozitif düsün umarim tarnsferin gerceklesir ve bebegine kavusursun.
aynen canım insanoğlu herşeye alışıyor bugün biraz dışarı çıktım dolaştım gezdim açıldım...herşeyde vardır bir hayır unutum bile yarın yine biraz ağlarım geçer..inş sevinçten ağlarım tabiki...artık önümüzdeki tedaviler bakıcaz...sen adetle başlıycanmı canım tedaviye...canım sen eli öpülcek kadınsın eşinin hep yanında olduğu için..inş eşin değerini biliyordur ve eşin çok şanslı bence..benim eşiminde birkere of dediğini duymadım tedavilerim hakında..benim 1 evliliğim canım eşimin 2 evliliği ve bir kızı var yanımızda kalıyor...bana anne diyen biri var canım ya biyolojik annesi olmasamda çok seviyorum kızımı bana anne demesini dünyalara değişmem..ve eşim çocuğu olmasına ramen benim hep arkamda kendimi çok şanslı hissediyorum...
teşekkür ederim canımcığım opu oldum emriyom çok sağlıklı gelişmiyormuş iptal olabilirmiş canım...hakımda hayrlısı neyse o olsun demekten ve dua etmektan başka çarem yok...sen neler yapıyorsun ne zaman başlıyosun tedavilerine canım..
teşekkür ederim canımcığım opu oldum emriyom çok sağlıklı gelişmiyormuş iptal olabilirmiş canım...hakımda hayrlısı neyse o olsun demekten ve dua etmektan başka çarem yok...sen neler yapıyorsun ne zaman başlıyosun tedavilerine canım..
canim benim bak en azindan evinde bir cocuk senligi var.. sana muhtac bir kizim var.. ne guzel bu bile buyuk bir sans helede sana anne diyorsa dunyalara bedel.. tabi kendi cocugunun yeri ayri insallah oda gelecek tez zamanda... esim bir iyi bir sinirli ama genele vurunca iyiki onunla evliyim diyorum... :))
bu konuyu olumsuz yonden dusunup konusup kendini yipratma yarin insallah guzelll olacakkk.. cokk optumm..
insallah transferin iptal olmaz canim alirsin bebisini gobusune keyfini surersin, benimde iptal olmustu bi kere sikma canini nolur herseyin hayirlisi
Trnsferin gerceklessin istiyoruz ama dedigin gibi hayirlisini dileyelim. bende yaramaz durum yok canim, bir süredir ailemi görmeye gitmistim. iyi bir tatil oldu bebek icin yaptigim bir sey yok simdilik, mayis sonunda doktor kontrolüm var ona göre ne yapmam gerekecek karar verecegim.bal, polen ve arisisütü kairisimi aldim. ona baslayayim diyorum mayistan evvel onun disinda, adacayi aldim ummu iyi geliyor demisti. ummuyle konusamadim hergün 1 defa icsem yeterlimi diye soracaktim. simdiden bitkilerden ne yapabilirim arastiriyorum.
evet canım onunla zaman geçirince dertlerimi unutuyorum zamanın nasıl geçtiğinin farkında değilim okula gidiyoruz teyzesi 2 sınıf dersler derken gün geçiyor işte..kardeşi olsun çok istiyor her akşam yatmadan dua ediyoruz birlikte...inş canım yarın güzel haberlerle geliriim...dua et benim için canım..
inş canımcığım hiç opu sonrası iptal yaşamadım inşallah ta yaşamam bu akşam duana çok ihtiyacım var canım...bebişine ve kendine iyi bak..
eve gidince meryem suresini okumayi dusunuyorum canim, senin icinde dua edicem insallah..hepiniz icin
canım ne güzel haber mayısta başlıyosun tedavine...sen hiç tüp bebek denemişmiydin canım geçmişini bilmiyorum sendeki sorun neydi bebiş neden olmuyordu...
Allahım razı olsun canım duaların için...sanada Allahım bebeğini kucağına sağlıklı almayı nasip etsin inş..
canım yolunda gitmeyen bişeyler var bu sefer olmıycak galiba bebeğim beni bırakıcak gelişmiycek kötüye kendimi hazırlıyorum ..bugün ağla ağla içim dışıma çıktı ağlamasaydım patlardım şimdi daha sakinim..çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamakta çok acıymış...asla isyan etmiyorum olmamamsında da vardır hayır..bekliycez yarın inş sağlıklı ve tutcaksa Allahımın izniyle emriyom gelişisin transfer olayım...3 negatife hiç hazır değilim bu şekilde olması belkide benim için daha hayırlı...
hepimize hepimize canim insallahhhh
Allahım razı olsun canım duaların için...sanada Allahım bebeğini kucağına sağlıklı almayı nasip etsin inş..
Ayyyyy cok tebrik ederim bu topik boyle pozitif oh ya supher canim allah bebegini sana bagislasin darisi herkesin basina bereketli nir yil cok sukur
SIMDI BIRAZDA ENSUCEYE ENERJI VEREYIM
Canimcim oh oh spora baslamisin bak buda bir gelisme fazla agir hareketler yapma aslinda plates bizlere cok uygun bende baslicam hayirli nir karar ver canim icin seni nereye goruruyosa oraya git busefer olsun diliyorum
Simdi sirada VOLIN VOLIN
Cokk sagol cevabina hemen hemen ayni prigram ve ilaclar bende 8 ×3 aliyodum birde adettin 10gunu yumurtaliklara elektirik veriliyodu ayda bir kere tekrar baslicam galiba hayirli ugurlu sonu bebisli olsun canim
Sira benim soruma geldi kizlar ben su biosteron u turkiyeye gelneden once iki tane aliyodum yatmadan once simdi 3 cikardim ama ya uyanamiyorum sabah namazina kalkamaz oldum bunu sabah aksam alaniniz varmi ilaki aksam mi olmadi lazim
simdiden sagolun cevap icin herkese iyi aksamlar allah dualarinizi kabul etsin
selam hanımlar sadece biraz dertleşmek istedim...... 41 yaşındayım. 2 kere doğal yollarla hamile kaldım trizomi 18 nedeniyle bebekler alındı. herhangi genetik durum çıkmadı bizde . tüp+ pgt yaptırdık. alınan hücrede sitoplazma bölünmüştü çekirdek bölünmemişti kromozomlara bakamadılar. dolayısıyla transfer edilemedi. ben büyük bir cesaretle 3. yü denemeye çalışırken ...........
bu sebeplerle eşim çocuğumun olmayacağına karar vermiş ve beni terketti. aramızda başka hiçbir anlaşmazlık yoktu.1.5 ay içerisinde her şey oldu bitti. resmi olarakta boşandık . benimle konuşmadı bile.
çocuğumun olmayacağı ihtimaliyle beni boşadı. 3.5 yıllık evliydik. kendisi 50 yaşında üstelik benimle ikinci evliliğiydi. bense bekardım.
bana yaptığını hazmedemiyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?