- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.941
duaların için teşekkür ediyorum canım...Allahım razı olsun tek taşım herkezi şaşaırtarak sağlıklı bölünmüş ve şuan annesinin göbüşünde...
topiğin en çıtor bayanlar ben geldim..sabah aradılar emriyon sağlıklı bölündüm diye apar topar gittik canlar ve bugün saat 15;30 itibariyle transferim gerçekleşti ve çook mutlu ve umutluyum...pozitif düşünüyorum artık negatif düşünmiycem ve Allahın izniyle bebeğim sımsıkı bağlansın bana...dualarınız ve desteiğiniz için teşekkürler canlar ya duaların gücü okadar büyük emriyolog hiç bölünmez diye düşünmüştük ama gayet sağlıklı bölünmüş bebek adayınız var dedi...Allahın mucizesi canlar Allahım ol deyince odluruyor inş rabim can kan versin meleğime...inş tez zamanda hepimiz böyle olalaımgöbüşleri tokuşturalım dermişim...
topiğin en çıtor bayanlar ben geldim..sabah aradılar emriyon sağlıklı bölündüm diye apar topar gittik canlar ve bugün saat 15;30 itibariyle transferim gerçekleşti ve çook mutlu ve umutluyum...pozitif düşünüyorum artık negatif düşünmiycem ve Allahın izniyle bebeğim sımsıkı bağlansın bana...dualarınız ve desteiğiniz için teşekkürler canlar ya duaların gücü okadar büyük emriyolog hiç bölünmez diye düşünmüştük ama gayet sağlıklı bölünmüş bebek adayınız var dedi...Allahın mucizesi canlar Allahım ol deyince odluruyor inş rabim can kan versin meleğime...inş tez zamanda hepimiz böyle olalaımgöbüşleri tokuşturalım dermişim...
unbelivable merakla bekliyorum... Sonucu her ne olursa olsun paylaşmak üzere buradayız. Umarım paylaştığımız yüzündeki gülücükler olur... Şansın bol olsun, gönlünden geçenler gerçek olsun.....
Merhaba fege... Benzer bir durum yaşamadım ama burada o kadar çok negatif seyreden süreçlerden sonra sonu güzel olan şeyler okudum ki... İnanmaktan ve iyi düşünmekten vazgeçmemek lazım... Tecrübelerin paylaşılarak olumlu da olsa olumsuz da olsa bir çok sorunun cevabını oluşturduğu gerçek. Ama her kadının başka bir hikayesi olduğunu hiç unutmamalı... Dilerim gönlünden geçirdiğin ne varsa bir an önce gerçek olur... Şansın bol, yolun hep açık olsun...
Ben daha önce denk gelmiştim Deniz geldi diye okumaya gayret etmiştim... Ama sonrasında yoğunluk, tedaviler vs. derken unutmuştum. İyi ki hatırlattın... Ara ara edebiyat kaygısı gütmeden, olanca samimiyetiyle yazılmış her şeyi severek okurum. Kitap kurdu biri için bu link de bulunmaz nimet... Fırsat buldukça kaldığım yeri de bulunca devam etmek isterim. Teşekkürler hatırlattığın için, sevgiler
gulneva77 Sağlıkla OPU'ya kadar gitsin ve sürecin tüm hızıyla başlasın.. Kalbinden geçirdiğin neyse o olsun... O olmuştur umarım merak içindeyim...
Gönül dolusu tebrikler alfabe... Aksi söylenene kadar hamileliğinizden hiçççççç vazgeçmeyin... Bundan sonra "?" işareti ile bakabileceğin, öngöreceğin, düşündüğün her ne varsa hepsi yüzünde gülüşlerle sonuçlansın... Her şey yolunda gitsin ve hamileliğinin sağlıkla, huzurla ve şansla sürsün... Gönlünden geçen neyse o olsun, sağlıkla doğsun... Sevgiler
Volin tedirgin olmamışsındır umarım, daha az olması veya gecikmesi emin ol her kadının dönem dönem yaşadığı şeyler... Son derece araştırmacı yaklaşarak alınabilecek ve denenebilecek tedaviler için yola çıkmışsın.. Akupunktur için ayrıca tebrik ve takdirlerimi sunuyorum. (iğne fobisi olan biri olarak iğne ve türevleri ile ilişki içerisindeki her kadına sonsuz takdirlerimi sunarım) Yeni evinde huzurla ve sağlıkla hazırlan bebeklerine... (yazarken bebekler diye geçti içimden :) ) Güzel devam eden sürecinin sonunda yaşadığın gelişmelerin pozitif olmasını diliyorum. Şansın hep bol olsun... Sağlıkla, sevgiyle
gulneva77 2-3 gün gelemeyince alıntılayarak ilerledim, OPU günün dahi tespit edilmiş... Bugün başarıyla gerçekleşmiştir umarım... Ve süpermanleri ile buluşup seninle 9 ay geçirmeye hazırlayan bölüm bölüm bölünmüş embriyolar olurlar... Sağlıklı haberlerini bekliyoruz, şansın bol olsun bugün ve bugünden sonra ki her gün... Sevgiler
2220 Zanorkcum hayırlısı ile gitsinler hayırlısı ile de gelsinler, hasretin sona erip koyun koyuna kuzu misali kendi evladınla en kısa sürede kucaklaşmanı en az kendim kadar istiyorum... Vena için heyecanla bekliyorum :) Bir batında kaç torunun olacak kim bilir...? Onun için de senin için de şanslı, sağlıklı günler diliyorum... Sevgiler
duova hoşgeldin... Tatilin her türlüsü güzel... Mevcut ortamdan, ruh halinden çıkmak her zaman iyi geliyor... Olumlu olumsuz bir sürü gelişmeler olsa da dünyaya gelen topiğimizin ufaklıkları hepimizi iyileştiriyor... Eskisi gibi daha sık gelebileceğin günler yakındır umarım. Hayat çok güzel... Çok sevgiler
Gönül dolusu tebrikler nashi sağlıkla, huzurla, şansla dolu bir hamilelik diliyorum. Umarım bundan sonra da her değerin, her tahlilin, her kontrolün başarıyla katlanarak sonuçlansın... Gönlüne tedirginlik değmesin. Keyfini süreceğin bir hamilelik olsun... Sevgiler
ummuseleme o kistlerin yok olması için ettiğin dualara benim de katkım olsun... Dilerim umarım inşallah en kısa sürede tam tabiri ile "def olup" giderler bedeninden... Sonrasında sağlıkla, huzurla ve bol şans ile ilerlersin... Her şeyin gönlünce olmasını dilerim, çok sevgiler
Alara14 hayırlı uğurlu olsun şimdiden... İlaçlarının yan etkilerinin olmadığı, kontrollerinde her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediği tedavin seni anne yapsın... Dilerim gönlünden geçtiği gibi ilerler... Başarılı olman dileğiyle yeni tedavinde bol bol şans ve sağlık diliyorum... Güzel haberlerini takip ediyor olacağız... Sevgiler
guzbahar hoşgeldin... Çok geçmiş olsun umarım bir an önce eskisinden de sağlıklı olur ailenizin büyüğü... Yoğunluktan şikayet ederken daha da beterinin içine düşmek nasıldır iyi biliyorum ve anlıyorum... Akıttığın göz yaşı içini rahatlatmıştır... Zaman zaman dolup taşıyoruz bırak arada taşsın... O kadar programlanmışız ki her şeye yetişmeye ve koşturmaya bazen o arada kendimizi unutuyoruz, önceliklerimizi unutuyoruz... Hatırladığımızda da yoluna sokmakta zorlanabiliyoruz onca şeyin içinde... Dilerim sıkıntılarının dindiği güzel paylaşımlarını ilettiğin günler çok ama çok yakındır. Keyfini süreceğin günlerin bol olsun... Gelmesen de kalben burada olduğunu biliyoruz, sende senin için kalbimizde hep yer olduğunu bil :) Daha sık gelebilmen dileğiyle, bol şans... Sevgiler
Selam canim, 2 haftalik bir tatile gidip geldim internete girme firsatim olmadi. bir iki defa ancak bakip cikabildim senin en son negatifi hatirliyorum. sonrasinda ne yaptin veya yapacaksin?
Selam canim, seninle bir türlü görüsemedik telefon numaran olsaydi görüsme imkani bulabilirdim. neyse 2 ay sonra geliyorum görüsürüz. bu kistler daha önce fark edilmemis son ayda olmus olabilirmi ? sogan suyu dene diyecegim ama doktor ilac vermis oda iyi gelecektir. umarim cabucak atarsin kistleride bebegine yazin kavusursun. Alfabeyi eklerim memnuniyetle yanliz bilgilere eklemek icin, dogal gebelikmi, tüpmü kac haftalik bunlari bilen arkadaslar yazarsa memnun olurum.
herkese iyi aksamlar,
kocacigim hazirladigi harika bi aksam yemeginden sonra yaziyorum sizlere
bizden son durumlari bildireyim once, bugun yine rutin kontrolumuz vardi. cok sukur bebegimin gelisimi iyi gidiyor. 5 ayi doldurduk
ve ben aldigim kilolarda yanilmisim cunkuuuuu bugune kadar toplam 6 kilo almisim. nasil mutlu oldum anlatamam
tek sorun yorgunluk ve halsizligin devam etmesi. bu yuzden haraketsiz kaldim cunku hic halim yok hergun yuruyus yapmaya.
olsun buna da sukur.
bu arada alfabe ve unbelivable cok cok tebrik ederim sizin adiniza bende nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla sonuna
erdirsin insallah veee darisi butun topik arkadaslarima.
zanor yeni yasin kutlu ve mutlu olsun. bi sonraki dogum gunun bebisli olsun insallah.
duova canim ne guzel turkiye yapmissin aileni gormussun. sana nasil moral olmustur.
ve diger butun topik arkadaslarim sizede kocaman sevgilerimi yolluyorum hepinizi opuyorum.
Selam,
Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)
Vaziyet budur...
Sevgiler:)
Herkese merhaba,
Basligi okuyunca iste burasi dedim.Okudukca daha once yazilanlari cok hosuma gitti.Bende bu sene 40 yasina girecek biri olarak ve evlat hasreti cekerek bir cok kisi ile ayni kaderi paylasiyorum.Biri kromozon bozuklugu 3.5 aylik alinan,ve sonrasinda 3 dusuk daha yasamis biri olarak ilk kez maddiyati saglayip tup bebek tedavisine basladik.18 subatta.Ilk testimi 16 martda yaptirdigimda cikan deger 24 dü ve ben supheli oldugu icin yarim yamalak bir sevinc yasamistim.Sonrasinda 40,64 ve 96 olan kan degerlerim iki gozu iki cesme moduna getirdi beni.Doktorumu salya sumuk arayarak ne yapcam artislar iyi degil dedigimde,bekleyelim biraz daha,ignelere ve ilaclaea devam edin demesiyle yeniden toparlanip yola devam ettim.Umutsuzca yaptirdigim ondan sonraki testlerimle agzim kulaklarimda dolastim.Fakat 6 +6 haftalik oldu keseyi iyi kotu gorduler ama icinde daha bebek yok.Bu cumartesi tekrar muayeneye cagirdi beni doktorum ama kotu bir sey olacak sonu iyi olmayacak diye yuregim agzimda dolasiyorum bu seferde.Aranizda benim durumuma benzer yasayan varmi acaba arkadaslar.Gercekten ayni durumu yasamis ama sonu guzel olan bir bilgiye o kadar ihtiyacim varki.Allah hepimizin yureginde evladi saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin insallah..
Günlerdir bakamadım guruba son verdim burada takipteyim.Bu başlığın sesi soluğu olan, hem iş hem özel hayatlarındaki değişimler, beklenmedik gelişmeler nedeniyle zaman ayırmak zor oluyor biliyorum ama merak etmekten geri duramıyorum. Geçenlerde de yazmıştım isim isim iyilerdir umarım diye...
Umarım burada olmayışlarının nedenleri önemli şeyler değildir, yoluna soktuklarında bir ceee diyerek burada olurlar... Onlar olmayınca da eksik burası. Keyifleri, sağlıkları yerinde olsun en önemlisi bu...
Gidip yemek yemeli ilaçlar içilmeli ve şu bantı yenilemeli :)
Az zaman kaldı fazla rahatlığa son vermeli...
Görüşürüz
Hanımlar bilgi ve yorumlarınızı almaya ihtiyacım var...
Biliyorsunuz hayatımdaki önceliklerim arasına "tedavideki kadın" "hamilelik adayı kadın" gibi öncelikleri bir türlü alamadım, alamıyorum... Bu yüzden hep "bir şey olmaz" diyerek rahat davrananlardanım. Sizin yorumlarınız ve mutlaka eleştirilerinizi almak önemli :)
Herhangi bir değişikliğe gitmez isek 16 Nisan'da dondurulmuşlarla transferim var...
1-4 Mayıs arasında da bir kısa bir tatil seyahati...
O tarihlerde %100 ihtimalle ya hamile olacağım, ya da olmayacağım... Seyahatten 1-2 gün önce belli olacak.
Ancak şu anda PNR numarası elimde bekliyorum uçuşları bugün netleştirmem lazım. Doktoruma az önce mesaj gönderdim bir zararı olmayacağı söyleniyor teyit eder misiniz diye... Cevabı gelecektir.
Hamile değilsem zaten oooOoo süper bir seyahat olacak...
Ama risk varsa alacağım keyfi bir kenara bırakmam gerekir, gerekli, gerekmeli ???? Özetle içimden geçen; eğer risk yoksa ailelerimizle birlikte cümbür cemaat gideceğimiz bu büyük keyfi iptal etmek istemiyorum...
Kararsız kaldım :26:
sağolasın w.duygu..seninde inşallah bu sefer sımsıkı tutunsun bebişlerin..rahime çizik atıldımı ..veya herhangi farklı değişik bir şey yaptırabildinmi.sen ben ve alısalısın donmuşları var...çok fazla sizleri takip edemiyorum..inş.herkes isteyine kavuşsun topikde hamile kalmayan kalmasın ..
bebekistiyoruzbiz mesajlarını kaçırdım mı, yazmadın mı bilemedim, merak ettim... Dondurulmuşlarla transferdaşım her şey yolunda değil mi? Gelişmeler ne durumda? Ben erken başladım ama sonraya kalacağım, toplantılardan fırsat bulup gidemeyince uzattık transferi :) son dakika da yine bir şey değiştirmez isem 16'sında olacak... Güzel haberlerinle "her şey güzel olacak" mesajlarını bekliyorum... Sevgiler
fege.... dileğimiz iyi haberlerini almak, bu mesajından sonra yazışmalar oldu ama son duruma dair iyi veya değil bir mesaj yazdınsa görmedim... Paylaştıkça çoğalacak mutluluğun için de, paylaştıkça azalacak üzüntün için de buradayız... Merak ediyorum, umarım her şey yolundadır ve yüreğinin yangınları sönmüştür...
herkese iyi aksamlar,
kocacigim hazirladigi harika bi aksam yemeginden sonra yaziyorum sizlere
bizden son durumlari bildireyim once, bugun yine rutin kontrolumuz vardi. cok sukur bebegimin gelisimi iyi gidiyor. 5 ayi doldurduk
ve ben aldigim kilolarda yanilmisim cunkuuuuu bugune kadar toplam 6 kilo almisim. nasil mutlu oldum anlatamam
tek sorun yorgunluk ve halsizligin devam etmesi. bu yuzden haraketsiz kaldim cunku hic halim yok hergun yuruyus yapmaya.
olsun buna da sukur.
bu arada alfabe ve unbelivable cok cok tebrik ederim sizin adiniza bende nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla sonuna
erdirsin insallah veee darisi butun topik arkadaslarima.
zanor yeni yasin kutlu ve mutlu olsun. bi sonraki dogum gunun bebisli olsun insallah.
duova canim ne guzel turkiye yapmissin aileni gormussun. sana nasil moral olmustur.
ve diger butun topik arkadaslarim sizede kocaman sevgilerimi yolluyorum hepinizi opuyorum.
bebişine maşallahh diyeyim önce canımm.. negatifleri yaşaya yaşaya haklısın mucize gibi gelir artık.. ama canım ne güzell sonunda bebişine kavuştun Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..
bende sonuna kadar denemeye kararlıyım.. sıfıra inene kadar deneyeceğim artık birinde tutar sanırım..
negatifi alınca aylar sonra sigara içmiştim 1 hafta şimdi tedaviye başlayacağımya sigaraya dün ara verdim..
ilaçlarıma başladım.. 20 günde belki bir faydası olur..
merhaba cnm. sanırım rahim çizme işlem. yapılmış sana da. nasıl bir işlem nasıl yapılıyor ve acısı var mı anlatabilir misin biraz....ummuseleme çok sağol güzel dileklerin için... Evet biliyorum zaman aleyhimize işliyor, elimizi çabuk tutmak lazım ama şu bir gerçek ki buradan sizlerden aldığım enerji ile transfere karar verdim... Bu doğrultuda da işlemleri başlatmıştık.
Biz biraz daha uzun süreçli ilerledik... (kaçırdığım randevularım ve kontrollerim oldu maalesef!)
Çizik denilen işlem yapıldı sanırım doktorum rahim içi uyarı diye adlandırıyor... 2. kontrolümde yapıldı, keskin bir acısı yok... İğnelerin yanında 0 acı :)
Aynı zamanda bir çok kan testini de yineledik. Özellikle FSH, E2 vb. hormonlarla ilgili olanların tümünün hamilelik için referans değerler içinde olup olmadığı kontrol edildi. Aynı zamanda (bağışıklık sisteminin embriyoyu tehdit algılayıp algılamayacağını anlayabilmek adına) CD56 Natural Killer hücreler için de test yenilendi onda da değerler referans aralığında...
Daha önce malum operatif histeroskopi olmuştum, keşke en baştan yaptırsaydım dedirtmişti. Rahimde iltihap olması zaten embriyonun tutunmasına başlı başına engel çünkü... Onunla ilgili tedavim ve operasyon sırasında da yapışıklık vs. müdahalelerim yapıldı.
Dondurulmuş tedavisi ile reglin 2. günü estrafem vb. rahim kalınlığı için gerekli ilaçlarım başladı. 7mm e ulaşmasına rağmen doktorum biraz daha garantici olmak için bantlarla desteklemeyi istedi. En son kontrolde 8.5 mm civarındaydı... İlaç ve bantlara devam ediyorum transfer günü kalınlık ne olacak bilmiyorum :)
Şu an itibariyle öngördüğümüz, varsaydığımız; rahim sağlıklı hazır... hormonlar referans aralığında hazır... rahim kalınlığı istenilen seviyede hazır... 5. güne ulaşmış buz tutmuş embriyolar hazır... Geriye zamanı ise eğer; önce embriyoların sağlıkla çözünmesi ve şans yanımızda ise tutunmaları ve 9 ay boyunca tutunmaya devam etmeleri kaldı :)
En son olarak; 15 Nisan'da (transferden 1 gün önce) kan alınıp hücreler ayrıştırılacak... Eklenecek vitamin ve hormonlarla embriyo tutunmasını kolaylaştırmak için gebelik aşısı denilen aşı yapılacak...
Bunun dışında başka bir hazırlığım yok... Tek kötü şeykesmedim... Transfer sabahı son "fırt" ile buz tutmuş yavrucaklara ya tutarsa 3 serüveninde ev sahipliği yapmaya gideceğiz.
Umarım herkesin gönlünden geçen bir an önce gerçek olur... Şansımız bol olsun
Hayirli ugurlu olsun sen bebisine saril oda sana sarilsun
sonu hayirli olsuncokkkk sevindim artik pozitif bayanlar hrubuna dahilsin canim hep boyle gitsin allah yardimcin olsun dualarim deninle olcak insallah
BEBEKLERVE....
Arkadasim burda sana yasindan dolayi kimse yorum yapamaz burda 40 -ve alti bayanlarda ayni durumda bence sans ve azim meselesi gonlun nasil cirpiniyo onu yokla
Benim doktorumun esi 48 de dogim yapmis gordim kadini supher verince veriyo allah adetlerin nasil herseyini kontrol et ve basla bence cocuk icin hicbirsey gec degil ben bu savastan vazgecmicem diyosan basla derim herseyde vardir bir hayir hagayret arkadasim sansin bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?