- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.921
SIMDI BIRAZDA ENSUCEYE ENERJI VEREYIM
Canimcim oh oh spora baslamisin bak buda bir gelisme fazla agir hareketler yapma aslinda plates bizlere cok uygun bende baslicam hayirli nir karar ver canim icin seni nereye goruruyosa oraya git busefer olsun diliyorum
Simdi sirada VOLIN VOLIN
Cokk sagol cevabina hemen hemen ayni prigram ve ilaclar bende 8 ×3 aliyodum birde adettin 10gunu yumurtaliklara elektirik veriliyodu ayda bir kere tekrar baslicam galiba hayirli ugurlu sonu bebisli olsun canim
Sira benim soruma geldi kizlar ben su biosteron u turkiyeye gelneden once iki tane aliyodum yatmadan once simdi 3 cikardim ama ya uyanamiyorum sabah namazina kalkamaz oldum bunu sabah aksam alaniniz varmi ilaki aksam mi olmadi lazim
simdiden sagolun cevap icin herkese iyi aksamlar allah dualarinizi kabul etsin
SIMDI BIRAZDA ENSUCEYE ENERJI VEREYIM
Canimcim oh oh spora baslamisin bak buda bir gelisme fazla agir hareketler yapma aslinda plates bizlere cok uygun bende baslicam hayirli nir karar ver canim icin seni nereye goruruyosa oraya git busefer olsun diliyorum
Simdi sirada VOLIN VOLIN
Cokk sagol cevabina hemen hemen ayni prigram ve ilaclar bende 8 ×3 aliyodum birde adettin 10gunu yumurtaliklara elektirik veriliyodu ayda bir kere tekrar baslicam galiba hayirli ugurlu sonu bebisli olsun canim
Sira benim soruma geldi kizlar ben su biosteron u turkiyeye gelneden once iki tane aliyodum yatmadan once simdi 3 cikardim ama ya uyanamiyorum sabah namazina kalkamaz oldum bunu sabah aksam alaniniz varmi ilaki aksam mi olmadi lazim
simdiden sagolun cevap icin herkese iyi aksamlar allah dualarinizi kabul etsin
Allahım razı olsun canım duaların için...sanada Allahım bebeğini kucağına sağlıklı almayı nasip etsin inş..
cnm benimm haklisin sana okadar katiliyorumki.. esim bile artik inancini kaybetti yine negatiftir dedi ilk kez son tedavimde.. cnm benim yumurta biriktirmem bir yili bulur cunku bir yada iki taneden fazla asla dollenmiyor ve inan en kotu kalite yumurta bile dollenmisse bi umut koyduruyoruz.. Bahceci bana hic mucizeler yaratmadi hayatim % 60 kuru reklam.. Bahcecide 5 yilimi ve 4 tedavimi gecirdim tamamen ayni protokoller ve ilgisizlikler hat safhada..Allahim beni o hastaneye dusurmesin ortada biraktilar olumden dondum.. cumartesi 18.00 gibi agriyla hastaneyi aradim biz kapandik git bir yerde kurtaj ol dediler..6 ay Murat Berksoya gonderdiler bi arsa parasida ona bosuna harcadim... ama benim doktorum kotu cikti ayni kurumda iyi doktorda vardirda ben sogudum...
simdi spora basladim cnm birazda isle ilgili devam etmem gereken kursum var artik kafam biraz dagilir ve dedigin gibo pozitif olurum belki..
Canım inşallah tüm isteklerin gerçek olur. Bahçecide kime gidiyordun. Bende orada tedaviye başladımda
canım sağol güzel dileklerin için inşallah hep beraber.. her kurumun içinde iyi kötü doktorlar mutlaka vardır tümüne mal etmemek gerekli.. ben Bahcecinin iyi bir hastane olduğunu halen düşünüyorum ama artık doktordan dolayı soğudum daha gitmek içimden gelmiyor.. benim doktorum Süleyman Tosundu.. zaten geçen ay 1 gün içinde hastaneyi terk edip Liv Hospıtala geçti.. insan işyerinden bile ayrılırken 2 hafta bekliyor. en azından 10 günlük kısa protokollerini bitirip yeni hasta almadan tedavileri sonlandırıp gidebilirdi.. arkadaşım sabah hastaneye gittiki bir gün önce muayene eden doktor yok çok üzüldü... çok kötü süreçler yaşadım çok büyük paralara mal oldu bu süreçler ve o sıralar yoğun çalıştığım için hiç araştırmazdım doktor ne dese yapardım.... Allahım herkezi iyi doktorlarla karşılaştırsın..
Canım inşallah tüm isteklerin gerçek olur. Bahçecide kime gidiyordun. Bende orada tedaviye başladımda
canımm hiç sesin çıkmadı sen ara istersen hastaneyi.. inşallah hemen 2. gün transfere çağırdılar ve sen İstanbul yolcususun diyelim..
bende merak ettim canim, insallah hersey yolundadirr
cnm gulneva ile doktorumuz ayni ve Aret bey genelde az yumurta durumunda 2. gun transferi yapiyor.. buyuk ihtimal transfere cagirdilar ve hemen gitti ben buna yoruyorum.. insallahhhh
ay hadi insallah...aksam duamda onunda seninde adini yani niklerinizi zikrettim insallah dularimiz kabul olur tatlim..benimde kan degerim katlamis bugun cok mutluyummm, insallah rabbim sizede yasatacak bu guzel duygulariive sonuna kadar gitmek nasip olur insallahh
masallahhh degerlerin hep boyle katlansinn canim benim.. dualarin icin tesekkurler Allah kabul etsin canim.
herkese iyi aksamlar,
kocacigim hazirladigi harika bi aksam yemeginden sonra yaziyorum sizlere
bizden son durumlari bildireyim once, bugun yine rutin kontrolumuz vardi. cok sukur bebegimin gelisimi iyi gidiyor. 5 ayi doldurduk
ve ben aldigim kilolarda yanilmisim cunkuuuuu bugune kadar toplam 6 kilo almisim. nasil mutlu oldum anlatamam
tek sorun yorgunluk ve halsizligin devam etmesi. bu yuzden haraketsiz kaldim cunku hic halim yok hergun yuruyus yapmaya.
olsun buna da sukur.
bu arada alfabe ve unbelivable cok cok tebrik ederim sizin adiniza bende nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla sonuna
erdirsin insallah veee darisi butun topik arkadaslarima.
zanor yeni yasin kutlu ve mutlu olsun. bi sonraki dogum gunun bebisli olsun insallah.
duova canim ne guzel turkiye yapmissin aileni gormussun. sana nasil moral olmustur.
ve diger butun topik arkadaslarim sizede kocaman sevgilerimi yolluyorum hepinizi opuyorum.
herkese iyi aksamlar,
kocacigim hazirladigi harika bi aksam yemeginden sonra yaziyorum sizlere
bizden son durumlari bildireyim once, bugun yine rutin kontrolumuz vardi. cok sukur bebegimin gelisimi iyi gidiyor. 5 ayi doldurduk
ve ben aldigim kilolarda yanilmisim cunkuuuuu bugune kadar toplam 6 kilo almisim. nasil mutlu oldum anlatamam
tek sorun yorgunluk ve halsizligin devam etmesi. bu yuzden haraketsiz kaldim cunku hic halim yok hergun yuruyus yapmaya.
olsun buna da sukur.
bu arada alfabe ve unbelivable cok cok tebrik ederim sizin adiniza bende nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla sonuna
erdirsin insallah veee darisi butun topik arkadaslarima.
zanor yeni yasin kutlu ve mutlu olsun. bi sonraki dogum gunun bebisli olsun insallah.
duova canim ne guzel turkiye yapmissin aileni gormussun. sana nasil moral olmustur.
ve diger butun topik arkadaslarim sizede kocaman sevgilerimi yolluyorum hepinizi opuyorum.
ay hadi insallah...aksam duamda onunda seninde adini yani niklerinizi zikrettim insallah dularimiz kabul olur tatlim..benimde kan degerim katlamis bugun cok mutluyummm, insallah rabbim sizede yasatacak bu guzel duygulariive sonuna kadar gitmek nasip olur insallahh
GUZEL ARKADASIM burda inanki herkes bir arti bir eksi senin durumunda inanki 4 denemem oldu 3 tanesi mini bir full ama benim inandigim korkudan kendimize guvenmiyoruz birde kendimizi biz yipratiyoruz olcak insallah de canim zor cok zor ama su vesveseyi atmak lazim dua et bizim dualarimizda senin icin allah yardimcin olsun dualari kabul olsun hayirlisi olsun bu topigin ismi Pozitif bayanlar topigi olsun relax relax ve Pizitif bak yarin al sen pozitif haberleride gor nasil verdim sana enerjiyi uzulmekkkkkkkk yoooooookkkkkkk
topiğin en çıtor bayanlar ben geldim..sabah aradılar emriyon sağlıklı bölündüm diye apar topar gittik canlar ve bugün saat 15;30 itibariyle transferim gerçekleşti ve çook mutlu ve umutluyum...pozitif düşünüyorum artık negatif düşünmiycem ve Allahın izniyle bebeğim sımsıkı bağlansın bana...dualarınız ve desteiğiniz için teşekkürler canlar ya duaların gücü okadar büyük emriyolog hiç bölünmez diye düşünmüştük ama gayet sağlıklı bölünmüş bebek adayınız var dedi...Allahın mucizesi canlar Allahım ol deyince odluruyor inş rabim can kan versin meleğime...inş tez zamanda hepimiz böyle olalaımgöbüşleri tokuşturalım dermişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?