Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biosteronu bana da günde 3 defa 1 tane tok olarak içilecek diye vermişti. Sabahları uyanmak zor olduğu gibi gündüz de uyuyordum. Uyanmak için, gece yatmadan önce 3 defa İhlas suresini oku, kalmak istediğin saati bildir. Rabbim mutlaka uyandırıyor. Allah namazlarını, dualarını kabul etsin...

canımm harikasınn ... son günlerde maşallah enerjin çok yüksek bahara girdik bununda etkisi var belkide.. hep böyle kalsın canım..
hepimiz birbirimizin psikologu olduk :))) burasıda olmasa arada içimi dökemesem kafayı yerdim galiba..
çok sağol hayatım desteğin için öpüyorum

Canım inşallah tüm isteklerin gerçek olur. Bahçecide kime gidiyordun. Bende orada tedaviye başladımda

Canım inşallah tüm isteklerin gerçek olur. Bahçecide kime gidiyordun. Bende orada tedaviye başladımda

canım sağol güzel dileklerin için inşallah hep beraber.. her kurumun içinde iyi kötü doktorlar mutlaka vardır tümüne mal etmemek gerekli.. ben Bahcecinin iyi bir hastane olduğunu halen düşünüyorum ama artık doktordan dolayı soğudum daha gitmek içimden gelmiyor.. benim doktorum Süleyman Tosundu.. zaten geçen ay 1 gün içinde hastaneyi terk edip Liv Hospıtala geçti.. insan işyerinden bile ayrılırken 2 hafta bekliyor. en azından 10 günlük kısa protokollerini bitirip yeni hasta almadan tedavileri sonlandırıp gidebilirdi.. arkadaşım sabah hastaneye gittiki bir gün önce muayene eden doktor yok çok üzüldü... çok kötü süreçler yaşadım çok büyük paralara mal oldu bu süreçler ve o sıralar yoğun çalıştığım için hiç araştırmazdım doktor ne dese yapardım.... Allahım herkezi iyi doktorlarla karşılaştırsın..

Âmin canım. Inşallah hepimiZin tüm istekleri Allah'ın izniyle gerçek olur

cnm gulneva ile doktorumuz ayni ve Aret bey genelde az yumurta durumunda 2. gun transferi yapiyor.. buyuk ihtimal transfere cagirdilar ve hemen gitti ben buna yoruyorum.. insallahhhh

ay hadi insallah...aksam duamda onunda seninde adini yani niklerinizi zikrettim insallah dularimiz kabul olur tatlim..benimde kan degerim katlamis bugun cok mutluyummm, insallah rabbim sizede yasatacak bu guzel duygularii ve sonuna kadar gitmek nasip olur insallahh

masallahhh degerlerin hep boyle katlansinn canim benim.. dualarin icin tesekkurler Allah kabul etsin canim.

herkese iyi aksamlar,

kocacigim hazirladigi harika bi aksam yemeginden sonra yaziyorum sizlere

bizden son durumlari bildireyim once, bugun yine rutin kontrolumuz vardi. cok sukur bebegimin gelisimi iyi gidiyor. 5 ayi doldurduk
ve ben aldigim kilolarda yanilmisim cunkuuuuu bugune kadar toplam 6 kilo almisim. nasil mutlu oldum anlatamam
tek sorun yorgunluk ve halsizligin devam etmesi. bu yuzden haraketsiz kaldim cunku hic halim yok hergun yuruyus yapmaya.
olsun buna da sukur.

bu arada alfabe ve unbelivable cok cok tebrik ederim sizin adiniza bende nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla sonuna
erdirsin insallah veee darisi butun topik arkadaslarima.

zanor yeni yasin kutlu ve mutlu olsun. bi sonraki dogum gunun bebisli olsun insallah.

duova canim ne guzel turkiye yapmissin aileni gormussun. sana nasil moral olmustur.

ve diger butun topik arkadaslarim sizede kocaman sevgilerimi yolluyorum hepinizi opuyorum.

Son düzenleme:

ohh afieytler olsun diyelim yarasin bebisine can olsun kan olsun sen yolu yarilamisisn canim ne guzel darisi bizlere olsun..hepimiz icin dua ediyorum hep Allahim kabul etsin insallah...

Teşekkür ederim. İnşallah bir sonraki doğum günümü de kucaklarımızda ya da göbeklerimizde bebeklerimizle hep birlikte kutlarız

Devamsızlıktan sınıfta kalacaksınız haberiniz olsun...

(Bu liste daha uzun aslında. Torpil geçtim )

topiğin en çıtor bayanlar ben geldim..sabah aradılar emriyon sağlıklı bölündüm diye apar topar gittik canlar ve bugün saat 15;30 itibariyle transferim gerçekleşti ve çook mutlu ve umutluyum...pozitif düşünüyorum artık negatif düşünmiycem ve Allahın izniyle bebeğim sımsıkı bağlansın bana...dualarınız ve desteiğiniz için teşekkürler canlar ya duaların gücü okadar büyük emriyolog hiç bölünmez diye düşünmüştük ama gayet sağlıklı bölünmüş bebek adayınız var dedi...Allahın mucizesi canlar Allahım ol deyince odluruyor inş rabim can kan versin meleğime...inş tez zamanda hepimiz böyle olalaım göbüşleri tokuşturalım dermişim...

duaların için teşekkür ediyorum canım...Allahım razı olsun tek taşım herkezi şaşaırtarak sağlıklı bölünmüş ve şuan annesinin göbüşünde...

bende pozitif bayanların arasında olmak istiyorum artık canım beide aranıza alın yok artık negatif düşünce herzaman relaks...bu enerjiyle kaç tane doğururum Allah bilir artık..

Transferin hayirli olsun. ne kadar pozitif o kadar basari hadi az kaldi pozitif habere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…