Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tedaviyi erteleme ihtimalini düşündüm nedense . Seyahate her zaman gidersiniz. Zaten o kadar küçükken ne doktorun izin verir ne de seni uçağa alırlar. (Ben ispiyonlarım ) O yüzden otur oturduğun yerde. Hiç değilse bebek konusu kesinleşene kadar. Sonrasına sonra plan yaparsın. (Eyyt, asarım, keserim )

Teşekkür ederim. Dileğim belli benim. Zamanının gelmesini bekliyoruz
Sende yok mu bir gelişme?

Hayırlı olsun hemşerim. Listede Denizli' de olduğun yazılı. Ben de aslen Denizli' liyim.
Yüreğinin ferahlığını hiç bozma... Allah' ın izniyle alacaksın bebeğini kucağına. 2015 yılbaşı hediyen olacak ne güzel

canımm ne güzell şeyler yazmışsınnn... bende bugün İstinye'ye aktara gideceğim bal,keten tohumu,karanfil,tarçın,çörekotu karışımı yaptıracağım tedaviye 15 gün kaldı ama işte belki faydası olur diyorum.. aynen bendede yumurta rezerv azlığı var canım birde bu az olanlar kalitesiz oluyor.. eşimin sperm sorunu sorun olmaktan çıktı benim yumurta kalitem sorun haline geldi :)
biesteron, quenzim q10, folbiol, coraspirin, eleviti tekrar içmeye başladım.. birde yanında polen propolis yiyorum bir kaşık..
buğünde aktarda yaptırdığım karışıma başlarım eşimede yediririm artık bundan..
birde ben 13 yıldır çalıştığım işyerimden 1 yıllığına bebek tedavisi için izin aldım canım.. işyerinde 5 defa bebek tedavisi oldum gümrükte çalışıyorum.. müdürlerimi izin konusunda zorla ikna ettim... belki bana kızacaksınız işi düşünüyor diyeceksiniz ama bütün hayatım çalışarak geçti evde çok üzülüyorum mutsuz oluyorum bazen ağlıyorum iş arkadaşlarımın departmandaki resimlerini görüyorum intternet takip sitelerinde bende yanlarında olmalıydım diyorum.. ve tam yükselme imkanı bulduğum zaman bu imkanı başkasına bırakarak ara verdim...
çünkü sabah 06.30 akşam 21.30 arası çalışıyordum evimle işyerimin arası 40 km di.. eşim 5 defa işle denedik bünyen çok yorgun bu sebepten olmadı diye çok yoğun baskılar yapınca ara verdim ama çok zormuş.. bebekten sonraki tek dileğim işime geri dönmek..

karanfile bence çok inanıyorum gerçekten evdede var çaylarıma bende atarım iyi oldu aklıma getirmen canım..
bebişine çok dikkat et hayatım Allaha emenat olsun bebişind anneside:))

yakında biliyoırsunuz ay tutulması var canım sabah bir astroloji uzmanını dinledimm diyorduki ay tutulması döneminde ne düşünürseniz onu yaşarsınız evrene gönderdiğiniz enerji ve düşünce mutlaka size geri döner o yüzdan sakın olumsuz düşünmeyin diyordu..
sende olumlu düşün hayatım bişeycik olmaz test sonucun güzel gelecek cnm..

canımm bende bu konuda hep çekimser kaldığım için kaç yıldır hiç bir yere gidemedim.. her tedaviye başlarkan şu tedaviyi bir atlatayım sonrasında giderim diyorum o tedavi negatif oluyor daha sonra hemen sonraki tedaviye başlıyoruz yada ara versem bile eşim işini ayarlayamıyor..

ocak ayı sonu gibi 5 günlüğüne Dubai'ye gitmeyi çok istedim acentenin planına baktım şubatın ortasına doğru vardı ama ya erken adet olursam bu ayda tedaviye başlayamam bir ay daha atar diye vazgeçtim.. hep hayatımızı erteliyoruz..

hamile kalırsan riskli olabilir canım ablamın arkadaşı tüp bebek hamilesiydi 2 aylık Amerikaya uçtu o hafta hemen bebişini düşürdü..etkili oldumu bilinmez ama hep bi soru işareti kaldı..

hoşgeldin canım.. birçok merkez 49-50 yaşına kadar tüp bebek yapıyor hiç düşünme ve hemen başla lütfen..
çok yoğun bir sorunun veya önden yapılması gereken bir müdahale yoksa bence hazırlık süreci yapma hemen acilen dene canım.. zaman aleyhimize işliyor.. aşılama ile boşuna zaman kaybetme..
bebeğin tutması yaşa bakmıyor cnm ben 29 yaşındaykende tutmamıştı.. bazı şeyler şans tamamen..Allahın takdiri.
10 gün önce negatifi aldım, bu hafta doktorumla randevum vardı ben Haziran başı tedaviye başlayacaktım doktorrum hergün yumurtaların dahada ölüyor Nisana çek tedavini dedi bu ay tekrar deneyeceğim..

canım yazdıkların beni çok rahatlattı çok teşekkür ederim insan bir şeyi çok isterse en ufak şeyden umut buluyor
allah nasip ederse bu ayın sonuna doğru tüp bebek tedavisine başlayacaz adet olmayı bekliyorum
çok umutlu değilim ama götürebildiğim kadar mücadelemi verecem
allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş. ayrıca dedidiğin doğru benim doktorumda aynı şeyi söyledi günden güne yumurtalar azalıyor kaybedecek zamanımız hiç yok malesef inşallah senin bu denemen pozitif olur ve mutlu haberlerini alırız.

:)) pozitif ol canım.. ay tutulması varya evrene hangi enerjiyi yayarsak mutlaka onu çekecekmişiz...
doktorun kimdi..

w.duygu çok güzel doktorun her ayrıntıya dikkat etmiş bu çok iyi her şey hazır transfer için..şimdi sırada bebeişler var hayırla sağlıkla gelsin kuzucukların..bende donmuş transferi olucam için neler yaptığını merak ettim doktorumla çok detaylı görüşmedik transferle ilgili sadece gebelik aşısı uygularız dedi..ama bu dediklerini not alıp sorcam kendisine cd56 yı yaptırım inş..çizik atılırken uyuşturuldumu yoksa muayene gibi mi oldu canım..her şey gönlünce olsun..

Bugün yoğunluğum çoktu! Mesajları okuyamadım. Trafikteyim, ilk fırsatta kesi vb için cevap yazacağım... Dr seyahat için bir nevi aba altından 'cıssss' dedi.. İyi akşamlar

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canlarım bu akşam İstinye Parka aktara gitmiştim karanfil, çörek otu, keten tohumu almaya.. o esnada güzbahar nickli arkadaşımız aradı sizlere çok çok selamları var hepinizi öpüyormuş..
kayınpederi rahatsız olduğu için fazla giremiyor çok yoğun bu günlerde..

wishhduygu canım sana transferinde başarılar diliyormuş..

222 zonark canımcığım seninde geçmiş doğum gününü kutluyormuş..

tüm topiğe bolca selamlar gönderdi..

Canım öyle bir insandan kurtulduğun için Allah'a dua et. Kişiliği, karakteri boZukmuş. Iyiki kurtulmuşsun. Daha karşına kimbilir kimler çıkar.allah nasip ettiyse bebişinde olur seni seven eşinde. Hiç üzme kendini. Bizler varız burda

offf canim nasi bi ismis o 6.30-21.30 biraktigin iyi olmus vallahi uzulme tatlim bu tedavinde bebisin gelicek annesiii ve iyiki bir ara vermisim diyeceksin ay ne zamanmiski bu ay tutulmasi acabaaa:26::26: canim bu arada ben hep cay demlerken demlige bikac tane karanfil ve kabuk tarcin atardim, belkide onunda faydasi olmustur, bilmemkii

Son düzenleme:

valla canim eger doktorun cisss dediyse, bilmemki gitsende icin rahat etmez ozaman eger hamilelik olursa..en dogru karari sen veririsin, belki son dakika ayarlamalari yaparsin durumuna gore..tabi tatil yurt disi degilse:) kolay gelsinnnnnn

Çok teşekkür ederim. Haberi getiren de gönderen de sağolsun. Tekrar görüşürseniz sevgilerimi ve acil şifa dileklerimi iletir misin? Selamı başım üstüne.

Hııı. Çaldım formülünü. Çayı şekerli mi içersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…