- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.321
Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı' nız kutlu olsun
Arkadaşlar bir şey soracağım.
Bizim yaşımız için biesteronu günde kaç adet ve ne zaman kullanıyoruz?
Doktorlarınızın önerisi nedir ?
Teşekkürler,
Bana 3x1 yazmıştı. Ama yaştan çok yumurta sayına bakıyor sanırım
Yumurta kalitesi için kullanmayı düşünüyorum.Malum yaştan dolayı embriyo kalitesi düşük olduğu için tutunmuyor.
Su ana kadar çok az kullandım. Tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım için kullanmak istedim.
Doğal kürlerin hepsini kullanıyorum diyebilirim:))
Hatta hurma poleni diye bir şey öğrendim yeni onu da sipariş ettim kullanacağım.
Sizde araştırın fayda sağladığı konusunda bilgiler aldım.
Sevgiler...
Ensu, biosteronla birlikte bir ilaç adı daha yazmıştı. Bir iki sayfa önce olacak. Melatonin sanırım. Bir de E vitaminini duydum eczacı arkadaşımdan. Hem kırışıklık vs. için hem de tutunma için faydalı dedi. Havuç ta işe yarıyormuş ama kaynatmak yerine sıkarak suyunu içmek daha faydalı dedi.
Evet diğer ilaç melotonin bana doktorum vermişti.Daha öncede kullanmıştım.Akşam yatmadan önce 1 tane içiyorum.
Sen tekrar tedaviye başlayacakmısın ? Nerde düşünüyorsun ?
Ensu, melatonin ve biosteronu aynı anda kullandığını ve o tedavide 186 BHCG gördüğünü yazmıştı. Ben başlayacağım ama mayıs' ta. Belki Haziran. Geçen gün AMH için kan verdim. Sonucu haftaya gelecekmiş. Ona göre doz ayarlarız dedi doktor, ama benim periyodum başlamış olacak. O nedenle belki bir sonrakine kalacak. Sorun çıkmazsa tabi.
Bu defa Edirne' de yumurta takibi, Acıbadem' de opu ve transfer olacak. Acıbadem, buradaki doktorun anlaşmalı olduğu kurum. Hangi doktor olacağını tam kestiremiyorum şimdiden ama muhtemelen Bülent Tıraş olur...
Ensu, melatonin ve biosteronu aynı anda kullandığını ve o tedavide 186 BHCG gördüğünü yazmıştı. Ben başlayacağım ama mayıs' ta. Belki Haziran. Geçen gün AMH için kan verdim. Sonucu haftaya gelecekmiş. Ona göre doz ayarlarız dedi doktor, ama benim periyodum başlamış olacak. O nedenle belki bir sonrakine kalacak. Sorun çıkmazsa tabi.
Bu defa Edirne' de yumurta takibi, Acıbadem' de opu ve transfer olacak. Acıbadem, buradaki doktorun anlaşmalı olduğu kurum. Hangi doktor olacağını tam kestiremiyorum şimdiden ama muhtemelen Bülent Tıraş olur...
canım ben bu melantoni çok araştırdım doğurganlıkta etkisi büyükmüş..ama çok yüksek doz prolakatin hormonunu yükseltirmiş...ben adet olayım bu hap hakında bilgi alıcam doktorumdan kulan derse kullanıcam doz olarakta bilgi alıcam senide bilgilendirim canım..biesteron kullanmışmıydın daha önce canım ikisi çok etkiliymiş..canlı örneklerimizde var tabi bizim sayfamızda iki arkadaşımız hamiş...
Hayırlı olsun arkadaşım.
Bülent Tıraş çok iyi bir doktor ama biraz pahalı sanırım. Ücret konuştunuz mu?
Ben bu kez Ege üniversitesinde yaptırmak istiyorum.İlk ikisini özelde yaptırdım sonuç negatif.
Son denemeyi de devlette yaptıralım bakalım dedim :)))) Bende 30 nisana randevu aldım.Sanırım mayıs sonuda başlarız.
İnşallah pozitif sonuçları görürürüz canım.
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN....
cnm bizim yaş grubumuzla ayrıntılı olarak uğraşacak bi doktor malesef yok.. olanlarada 25-30 yaş arası hastalar doluyor.. doktorlarda bakıyorki genç yaşta iyi sonuç iyi reklam oluyor ağırlığı genç hastalara veriyorlar.. bizde arada elimizdeki negatifle kaybolup gidiyoruz nede olsa genç yaşların pozitifleri okadar çokki hepsi ön plana çıkıyor..
Senin de hayırlı olsun. Tesadüfe bak, test sonucum hemen gelseydi 30 Nisan' da başlayacaktım ben. Seni bekleyecekmişim demek
Ege ün. İyi diye duydum. Fiyatı da uygundu. Hatta Alfabe var, listede görürsün adını. O da oraya gidiyordu, şimdi bebek bekliyor. Yeni daha. Biz ücret konusunu buradaki doktorla konuşuyoruz. Anlaşmalı oldukları için sabit fiyat. Ama önceki merkezle aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.
cnm bizim yaş grubumuzla ayrıntılı olarak uğraşacak bi doktor malesef yok.. olanlarada 25-30 yaş arası hastalar doluyor.. doktorlarda bakıyorki genç yaşta iyi sonuç iyi reklam oluyor ağırlığı genç hastalara veriyorlar.. bizde arada elimizdeki negatifle kaybolup gidiyoruz nede olsa genç yaşların pozitifleri okadar çokki hepsi ön plana çıkıyor..
cnm melatonini ben Aret beye sordum kullanma demişti :)
cnm melatonini ben Aret beye sordum kullanma demişti :)
canım Bülent tıraşa bende gitmek istiyorum tam olarak fiyat ne kadar....
aret bey biesteronuda kullanma demişti...bana biesteronu kulanınca yumoşlar gelişmeye başladı bana yararı oldu diye düşünüyorum...ben burdaki doktoruma sorucam adet olayım gidicem...canım kanda yanlış çıkma ihtimali olabilirmi diye düşünüyorum bazen..bu aralar çook halsizim kolumu kaldırcak halim yok baş ağrısı diş etlerim nasıl ağrı yapıyor ara ara ateşim 37..normalde ölçtüğümde 36.5 çıkardı...devlet hastanesinde yaptırdım kan testimi güvensemi acaba sonucuma...aklıma takıldı çünkü daha önce gecen sene aşılamamda devlet yaptırmıştım kan testimi 1000 çıkmıştı hamilesin demişlerdi bana tabi biz şokk ben 1 gün hamileyim diye gezmiştim sonra doktoruma gitiğimde bu değerde bir anormalik var çok yüksek idrar testi yapalım demişti ve kocaman tek çizgi nasıl bir hayal kırıklığı anlatamam 3 ay kendime gelemedim üzüntüden umutlanıp elinden gitmesi çok acıydı...
Senin de hayırlı olsun. Tesadüfe bak, test sonucum hemen gelseydi 30 Nisan' da başlayacaktım ben. Seni bekleyecekmişim demek
Ege ün. İyi diye duydum. Fiyatı da uygundu. Hatta Alfabe var, listede görürsün adını. O da oraya gidiyordu, şimdi bebek bekliyor. Yeni daha. Biz ücret konusunu buradaki doktorla konuşuyoruz. Anlaşmalı oldukları için sabit fiyat. Ama önceki merkezle aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?