Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Can'larım benimmm

Nasılsınız görüşmeyeli?

Hepinizi çook özledim, iş-ders-ev derken epey bir zaman geçti gelemedim.

Yeni Hamile olan varsa Hayırlı Uğurlu Olsun... Testleri negatifi çıkanları yeni savaşlar bekliyordur, kılıçları kuşanıp meydanlara geri dönmelerini temenni ediyorum.

Eski hamilelerimizi ve bebişlerini öpüyorum.

Canım benimde içime öyle doğuyor ki bu tedavide insallah hamile kalıp sağlıkla bebegını kucagına alacaksın canım.
Hic ümidini yitirme ben dhea ve melatoninin faydalı olabılecegını dusunuyorum. FSH'ı yuksek olanların cıddı anlamda fsh'ını dusurdugunu gordum kendımde cevremdekı baska arkadaslardada Bence fsh'ı dusururek yumurtalık kalıtesını arttırıyor.

hoşgeldinn canımm

çok sağol canım inşallah sonrada peşimden sen gelirsin ve sırayla yada sırasızca tüm kızlar:)))
bende dhea ve melatoninanın aynı anda kullanınca faydalı olduğuna inanıyorum.. en yüksek değerim o ay çıkmıştı..

İnşallah canım. Bebek isteyen herkese Allah bebek sahibi olmayı nasip etsin

QUOTE=ensu;34990146]hoşgeldinn canımm

çok sağol canım inşallah sonrada peşimden sen gelirsin ve sırayla yada sırasızca tüm kızlar:)))
bende dhea ve melatoninanın aynı anda kullanınca faydalı olduğuna inanıyorum.. en yüksek değerim o ay çıkmıştı..
[/QUOTE]

Aşılama Edirne' de yapılıyor ama o kalabalık yeterince rezillik. İki sene önce şiddetli karın ağrısıyla ün. hastanesine gittik acile. Alt kısımda ağrı olunca iltihap sorunum var dedim, kadın doğuma yolladılar. İçeride 5 kişi. Hepsinin elinde birer bloknot, aynı anda soru soruyorlar bir de. Birisi alttan ultrasona bakıyor, birisi form doldurmaya çalışıyor, ben öööle bacaklar ayrık cevap vermeye çalışıyorum ve sadece birisi bayan, diğerleri erkek. Nasıl gerildiysem "tek tek konuşun ne söylediğiniz anlaşılmıyor" diye azarladım çocukları. Bir de ağrıdan ağlıyorum bu arada. Tam komediydi. Yine de eşim tüp konusuna soğuk bakıyor zaten. Elim kaçıncı defadır bundan sonraki diye yazıyor, ben de siliyorum. İnşallah bebeğime kavuşacağım tedavim bu olur.

canımm bu anlattığını ben 2009 yılında Amerikan hastanesinde yaşadım.. ilk tedavimdi zaten neler yaşayacağımı bilmiyorum korkuyorum tedirginim... transfere girdim bacaklarım ayrık birden içeri en az 20-25 tane öğrenci girdi.. belli tiplerinden tıpta okuyan öğrenciler.. hepsi gözlerini açmış şoka girmiş gibi bana bakıyor bende şoka girmiş gibi onlara bakıyorum.. öğrenciler beni izlerken transferim yapıldı..
doktor o esnada bunlarda stajyer öğrenciler dedi.. içeri sokarken benden izin almaları gerekirdi.. şu anda böyle birşey yaşasam hastaneyi başlarına yıkardım:))
psikolojim çok etkilendi daha sonra 1,5 yıl tüp bebek tedavisi olmayı kabul ettiremedi eşim bana:)

cok fena yaaa, embiryolog odaya girince bile kotu oldum ben, bebisimi getirmisti..kaldiki 20-25 ogrenci..o an kasilmissindir zaten..sormalari gerekir onceden, buna haklari yok..

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım

hasta hakları denen bir şey var zaten gergin ve stresli bir durum bu birde ders konusu olmak insanı iyice gerer ama neyseki geçmiş gitmiş

Slm seker kizlar

Kocamin yatmasini bekledim dort gòzle herkes iyidir insallah ENSU tam olarak transfer nezaman sende birde neler kulaniyosun yinemi ayni tedavi ah canim ya olcak allahin izniyle evlat ugruna yapnadigimiz kalmadi herseye katlaniyoruz bir sekilde sabir canim bazli bebisib gelcek insallah
Birde su melatoninin neyin nesi bana doktor istersen al demisti öyle hatirliyorum ama neden dedi yada ne eksik gordu dedi hic hatirlamiyorum sade bu isim konusunda kulan dedigini hatirliyirum unutum aklima burda okuyunca geldi karanlik hormonu deniyo arastirdim biraz ama neye yariyo bu ilac tam anliyamadim, biriniz bunu biraz anlatsa tam olarak of yaaaa uzakta olmak cok miralimi bozuyo imkanlarim kisitli doktora gitmiyorum artik burda ilgilenen yok hayirlisi
burda okudugum herseyi yapmaya kalkiyorum neyse pozitif topigi karatmiyayim gece gece hayirli geceler herkese karanlikta uyuyun kizlar hormonlar foraaa

canım ben bu melantoni çok araştırdım doğurganlıkta etkisi büyükmüş..ama çok yüksek doz prolakatin hormonunu yükseltirmiş...ben adet olayım bu hap hakında bilgi alıcam doktorumdan kulan derse kullanıcam doz olarakta bilgi alıcam senide bilgilendirim canım..biesteron kullanmışmıydın daha önce canım ikisi çok etkiliymiş..canlı örneklerimizde var tabi bizim sayfamızda iki arkadaşımız hamiş...

Canim sagol cevap icin
Biosteron kulaniyorum zaten ama buda fazla gelmezmi biosteron la Doktira gidersen bir zahmet sor canim olurmu birde nezaman icilecek aksammi yoksa ...?
Bilgi verirsen sevinirim birde buna baslarim almadik sey birakmadim zaten hepmiz ayni durumdayiz sagol tekrardan canim

meraba kızlar :) 2 yıl önce bende 38 yaşüstü bölümüne yazıyordum,ozamanlar hamile kalmaya çalışıyordum..
fakat nasip bu zamanaymış. 5 haftalık hamileyim benim 2. çocuk oğlum 16 yaşında.
kızlar varmı aranızda benim gibi 39 yaşında hamile arkadaşlar? ben doğurasıya 40 olucam hayırlısı artık,bide bende astım çıktı 2 ay önce kadar ilaçları kullanırken kaalmışım hemen bıraktım tabi,doktor daha çok küçük olduğu için bişey olmaz inş.dedi bende biraz kafaya taktım Allah a emanet yavrularımız..
bide doktora yaş olmuş 40 riskli bi gebelikmi olacak sezeryan falanmı diye sordum çünkü yaşımı çok kafaya takıyorum ben,oda en güzel anne olucak yaş dedi hiçte riskli değil dedi ben seni normal yaptırcam doğum diyor :)kızlar Allah tan dilerim hepiniz bu duyguyu yaşasın inşallah..Allah gönlünüze göre versin...
ha bide astımlı hamilelik doğum nasıl olur bazı korkularım var,bilen duyan varsa yardımcı olabilirmi?teşekkürler..

Son düzenleme:

Onları da anlamaya çalışıyorum aslında. Çocuklar, dahil olmadan öğrenemeyecek. İzin isteseler kimse kabul etmez, onlar da oldu bittiye getiriyor. Ama bu bir hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hadi benim doktor her gün aşılama yapmıyor, topladı getirdi. Seninkinde hiç değilse tek tek izin alarak alabilirlermiş öğrencileri. O kadar kalabalık yerine bir tane olsa sen de belki yardımcı olmayı kabul ederdin. Neyse ya. Kısmet. İnşallah gerek kalmaz aşılamaya falan...

Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucakla bebeğini. Çamaşır suyu, tuz ruhu gibi sert maddeleri çok mu kullanırsın temizlikte? Astımın Türkiye' deki belki bir numaralı sebebi o çünkü. Deterjan kullanımına dikkat et. Hastalığa değilse de ilerlemesine erken. Bulabilirsen ayva kaynatıp içebilirsin. Boğazını rahatlatır, öksürüğünü azaltır. Nane buharı da iyi gelir. Yaşını sorun etme zaten etsen de 40, 41, 42 olacaksın. Bari tadını çıkar Astımlı hamile hiç tanımadım açıkçası ama doğal reçetelerle hem bebeğe hem kendine destek olabilirsin. Üzme kendini. Hem doktorunu çok sevdim, bizimkiler gibi burun kıvırmıyor bu yaşta ne anneliği diye. Destek oluyor. O da önemli. Keyfine bak bence.

çok sağol canım benim..Allah sizede nasip eder inşallah..
inşallah hamileli,k boyunca astımla ilgili bir sorun yaşamam,hele ilk 3 ay ilaçta alamam,canım tuzruhu çamaşırsuyu öyle çok uğraşmam aslında,bundan sonra çok daha dikkat edicem temizlik yaparken.
evet doktorum çok pozitif bir hanım bende çok sevdim bi gün önce devlet hastanesie gitmiştim orada doktor,oo ilaç kullanmışsın riskli demişti bana çok korkmuştum halbuki ilk 4 haftada ilaç falan etki etmiyomuş,bazı doktorlar çok moral bozuyor mallesf..

Valla, komşum oğluna hamile kaldığında 2 aylık olana kadar ne idrar ne kan testinde çıkmış. Bu arada adet söktürücü iğne falan yapmışlar bir de kadına. Maşallah sapasağlam delikanlı olmuş oğlu. 17 yaşında şimdi. İlaçlar etki etse ona ederdi. Yine de tedbirli olmak lazım tabi. Bu arada devlet hastanesi doktorlarına güvenim kalmadı açıkçası. Kimseyi gücendirmek istemem ama çalışma şartlarının saçmalığından bildiklerini de unutuyorlar. Gelinimiz de devlet hastanesinde doktor bu arada Zaman içinde herkesi makine gibi tek tip görmeye başlıyorlar. Bir de resmi memur olma durumu olunca, araştırma yapmaya vakit te kalmayınca... Neyse felsefeye gerek yok. Bunlar benim görüşlerim. Onlardan medet uman ve sağlığına kavuşan bir sürü insan var.

günaydınn canım..
melatoninayı bana geçen yıl üreme koçuna gitmiştim o vermişti..
biesteronla beraber melatonina yı 6 ay kullanmıştım..
aslında melatonina bir uyku ilacı ben ilk 2 hafta uyku sorunum yok diye içmemiştim doktor sana uyku için verilmedi yumurtalarının kalitesinin artması için verildi demişti.. bu ilaç beynin salgıladığı bir hormonu düzene sokuyor..
" Hücrelerimizi yenileyici, bağışıklık sistemini düzenleyici, vücudumuzun biyolojik ritmini ayarlayıcı, anti-oksidan, yaşlanmayı geciktirici özellikleri varmış bu melatonin hormununun.. " yumurta kalitesinin üzerinde etkisi var deniliyor..
ben kullandıktan sonraki tedavimde beta hcg 186 çıkmıştı ama onu etkiledi bilemem çünkü ben o süreçte günde 20 taneden fazla ilaç içiyordum.. 6 ay günde 20-30 tane ilaç içirmişti üreme koçu.. artık kullanmıyorum..
ilacı bırakınca haftalarca halüsünasyonlar görmüştüm o açıdan ilacı tavsiye etmem.. çünkü birşeyi düzeltelim derken vücudumuzdaki başka bir dengeyi bozuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…