- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.301
evet cnm biesteronla beraber kullanmıştım..
benim değerlerim tedavilerimde hep 56-82-186-144-15-62 gibi rakamlar çıktı ama cnm bu gebe kalmanın kanıtı olsa devam ederdi..
tamamen ilaçların etkisinden olabilir..
inan artık transferden sonra bende yüksek çıkıpta kimyasal olmaktansa direk 0 çıksın diye dua ediyorum..
kimyasal çok kötü kaç gün bi umut bekliyorsun habire kan verip yükseldimi diye bunalıma giriyorsun..
geçen bi tedavimde 62 yi görünce direk iğneleri bırakmıştım cnm kimyasaldır diye.. 100'ün altında hiç bi rakama inancım yok..
Canım benimde içime öyle doğuyor ki bu tedavide insallah hamile kalıp sağlıkla bebegını kucagına alacaksın canım.
Hic ümidini yitirme ben dhea ve melatoninin faydalı olabılecegını dusunuyorum. FSH'ı yuksek olanların cıddı anlamda fsh'ını dusurdugunu gordum kendımde cevremdekı baska arkadaslardada Bence fsh'ı dusururek yumurtalık kalıtesını arttırıyor.
canımcığım aşılamayı bir kerede dene bence çok fazla para tutmuyor bunu edirnede de yaptırabilirsin..ben tekirdağdaki doktoruma aşılama yapmıştı tutmamıştı tabi canım..ama bence şansını dene neden olması belki aşılamayla gelir meleğin..ama tepende birsürü doktor tabiki olmaz o stresle bebek bile tutmaz bence..
Çok teşekkür ederim ilgin için. Bugün bir arkadaşla konuştum. Gittiğim doktorda tedavi oldu o da. Daha önce aşılama denemişlerdi ama detaylarını bilmiyordum. Doktorumuz, aynı zamanda üniversitenin öğrencilerine de uygulama eğitimi veriyormuş. Kız aşılamaya girdiğinde, tepesinde dikelen 7-8 öğrenciyi görünce şok olmuş. Aşılamanın üstünden neredeyse 1 yıl geçtiği halde sesi titriyordu anlatırken. Bu durumda aşılamayı eledim. Bu arada doktorun eşi de hastanenin ortağıymış. O da etkili oldu kararımda. Hayırlısı Allah' tan. Yazdıysa, o yolla verecekse zaten yol gösterir. Tedavi gününe kadar başka bir şey girmezse araya, niyetim tekrar tüp denemek.
canımm bu anlattığını ben 2009 yılında Amerikan hastanesinde yaşadım.. ilk tedavimdi zaten neler yaşayacağımı bilmiyorum korkuyorum tedirginim... transfere girdim bacaklarım ayrık birden içeri en az 20-25 tane öğrenci girdi.. belli tiplerinden tıpta okuyan öğrenciler.. hepsi gözlerini açmış şoka girmiş gibi bana bakıyor bende şoka girmiş gibi onlara bakıyorum.. öğrenciler beni izlerken transferim yapıldı..
doktor o esnada bunlarda stajyer öğrenciler dedi.. içeri sokarken benden izin almaları gerekirdi.. şu anda böyle birşey yaşasam hastaneyi başlarına yıkardım:))
psikolojim çok etkilendi daha sonra 1,5 yıl tüp bebek tedavisi olmayı kabul ettiremedi eşim bana:)
Çok teşekkür ederim ilgin için. Bugün bir arkadaşla konuştum. Gittiğim doktorda tedavi oldu o da. Daha önce aşılama denemişlerdi ama detaylarını bilmiyordum. Doktorumuz, aynı zamanda üniversitenin öğrencilerine de uygulama eğitimi veriyormuş. Kız aşılamaya girdiğinde, tepesinde dikelen 7-8 öğrenciyi görünce şok olmuş. Aşılamanın üstünden neredeyse 1 yıl geçtiği halde sesi titriyordu anlatırken. Bu durumda aşılamayı eledim. Bu arada doktorun eşi de hastanenin ortağıymış. O da etkili oldu kararımda. Hayırlısı Allah' tan. Yazdıysa, o yolla verecekse zaten yol gösterir. Tedavi gününe kadar başka bir şey girmezse araya, niyetim tekrar tüp denemek.
canımm bu anlattığını ben 2009 yılında Amerikan hastanesinde yaşadım.. ilk tedavimdi zaten neler yaşayacağımı bilmiyorum korkuyorum tedirginim... transfere girdim bacaklarım ayrık birden içeri en az 20-25 tane öğrenci girdi.. belli tiplerinden tıpta okuyan öğrenciler.. hepsi gözlerini açmış şoka girmiş gibi bana bakıyor bende şoka girmiş gibi onlara bakıyorum.. öğrenciler beni izlerken transferim yapıldı..
doktor o esnada bunlarda stajyer öğrenciler dedi.. içeri sokarken benden izin almaları gerekirdi.. şu anda böyle birşey yaşasam hastaneyi başlarına yıkardım:))
psikolojim çok etkilendi daha sonra 1,5 yıl tüp bebek tedavisi olmayı kabul ettiremedi eşim bana:)
Canım benimde içime öyle doğuyor ki bu tedavide insallah hamile kalıp sağlıkla bebegını kucagına alacaksın canım.
Hic ümidini yitirme ben dhea ve melatoninin faydalıdün ümidinigını dusunuyorum. FSH'ı yuksek olanların cıddı anlamda fsh'ını dusurdugunu gordum kendımde cevremdekı baska arkadaslardada Bence fsh'ı dusururek yumurtalık kalıtesını arttırıyor.
Slm seker kizlar
Kocamin yatmasini bekledim dort gòzle herkes iyidir insallah ENSU tam olarak transfer nezaman sende birde neler kulaniyosun yinemi ayni tedavi ah canim ya olcak allahin izniyle evlat ugruna yapnadigimiz kalmadi herseye katlaniyoruz bir sekilde sabir canim bazli bebisib gelcek insallah
Birde su melatoninin neyin nesi bana doktor istersen al demisti öyle hatirliyorum ama neden dedi yada ne eksik gordu dedi hic hatirlamiyorum sade bu isim konusunda kulan dedigini hatirliyirum unutum aklima burda okuyunca geldi karanlik hormonu deniyo arastirdim biraz ama neye yariyo bu ilac tam anliyamadim, biriniz bunu biraz anlatsa tam olarak of yaaaa uzakta olmak cok miralimi bozuyo imkanlarim kisitli doktora gitmiyorum artik burda ilgilenen yok hayirlisi
burda okudugum herseyi yapmaya kalkiyorum neyse pozitif topigi karatmiyayim gece gece hayirli geceler herkese karanlikta uyuyun kizlar hormonlar foraaa
canım ben bu melantoni çok araştırdım doğurganlıkta etkisi büyükmüş..ama çok yüksek doz prolakatin hormonunu yükseltirmiş...ben adet olayım bu hap hakında bilgi alıcam doktorumdan kulan derse kullanıcam doz olarakta bilgi alıcam senide bilgilendirim canım..biesteron kullanmışmıydın daha önce canım ikisi çok etkiliymiş..canlı örneklerimizde var tabi bizim sayfamızda iki arkadaşımız hamiş...
meraba kızlar :) 2 yıl önce bende 38 yaşüstü bölümüne yazıyordum,ozamanlar hamile kalmaya çalışıyordum..
fakat nasip bu zamanaymış. 5 haftalık hamileyim benim 2. çocuk oğlum 16 yaşında.
kızlar varmı aranızda benim gibi 39 yaşında hamile arkadaşlar? ben doğurasıya 40 olucam hayırlısı artık,bide bende astım çıktı 2 ay önce kadar ilaçları kullanırken kaalmışım hemen bıraktım tabi,doktor daha çok küçük olduğu için bişey olmaz inş.dedi bende biraz kafaya taktım Allah a emanet yavrularımız..
bide doktora yaş olmuş 40 riskli bi gebelikmi olacak sezeryan falanmı diye sordum çünkü yaşımı çok kafaya takıyorum ben,oda en güzel anne olucak yaş dedi hiçte riskli değil dedi ben seni normal yaptırcam doğum diyor :)kızlar Allah tan dilerim hepiniz bu duyguyu yaşasın inşallah..Allah gönlünüze göre versin...
ha bide astımlı hamilelik doğum nasıl olur bazı korkularım var,bilen duyan varsa yardımcı olabilirmi?teşekkürler..
Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucakla bebeğini. Çamaşır suyu, tuz ruhu gibi sert maddeleri çok mu kullanırsın temizlikte? Astımın Türkiye' deki belki bir numaralı sebebi o çünkü. Deterjan kullanımına dikkat et. Hastalığa değilse de ilerlemesine erken. Bulabilirsen ayva kaynatıp içebilirsin. Boğazını rahatlatır, öksürüğünü azaltır. Nane buharı da iyi gelir. Yaşını sorun etme zaten etsen de 40, 41, 42 olacaksın. Bari tadını çıkarAstımlı hamile hiç tanımadım açıkçası ama doğal reçetelerle hem bebeğe hem kendine destek olabilirsin. Üzme kendini. Hem doktorunu çok sevdim, bizimkiler gibi burun kıvırmıyor bu yaşta ne anneliği diye. Destek oluyor. O da önemli. Keyfine bak bence.
çok sağol canım benim..Allah sizede nasip eder inşallah..
inşallah hamileli,k boyunca astımla ilgili bir sorun yaşamam,hele ilk 3 ay ilaçta alamam,canım tuzruhu çamaşırsuyu öyle çok uğraşmam aslında,bundan sonra çok daha dikkat edicem temizlik yaparken.
evet doktorum çok pozitif bir hanım bende çok sevdim bi gün önce devlet hastanesie gitmiştim orada doktor,oo ilaç kullanmışsın riskli demişti bana çok korkmuştum halbuki ilk 4 haftada ilaç falan etki etmiyomuş,bazı doktorlar çok moral bozuyor mallesf..
Slm seker kizlar
Kocamin yatmasini bekledim dort gòzle herkes iyidir insallah ENSU tam olarak transfer nezaman sende birde neler kulaniyosun yinemi ayni tedavi ah canim ya olcak allahin izniyle evlat ugruna yapnadigimiz kalmadi herseye katlaniyoruz bir sekilde sabir canim bazli bebisib gelcek insallah
Birde su melatoninin neyin nesi bana doktor istersen al demisti öyle hatirliyorum ama neden dedi yada ne eksik gordu dedi hic hatirlamiyorum sade bu isim konusunda kulan dedigini hatirliyirum unutum aklima burda okuyunca geldi karanlik hormonu deniyo arastirdim biraz ama neye yariyo bu ilac tam anliyamadim, biriniz bunu biraz anlatsa tam olarak of yaaaa uzakta olmak cok miralimi bozuyo imkanlarim kisitli doktora gitmiyorum artik burda ilgilenen yok hayirlisi
burda okudugum herseyi yapmaya kalkiyorum neyse pozitif topigi karatmiyayim gece gece hayirli geceler herkese karanlikta uyuyun kizlar hormonlar foraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?