- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.341
ensucum konuyla alakasız olucak ama 3 tüp bebekte aramamamya karar verdim merkezi negatif sonuç alınca ve aramadım...bana bugün dönüldü tetsi yaptırdınmı diye...mallesfe canım bizim yaşımızdakilere fazla önem verilmiyor..arada kaynayıp gidicem diye düşünmüştüm aradılar sonunda testen 3 gün sonra..senin kırmızılar ne zaman gelicek canım...sıradaki hamişimiz sen ol inş canım..
Orası öyle de seni biraz umutsuz mu gördüm, bana mı öyle geliyor?
Ama neden? Ben de doktoruma sorayım haftaya diyordum. Nesi varmış melatoninin?
Ben irenbede yaptırdım.8.000 TL yi geçti .
Egede herşey dahil 4500-5000 TL diyor hemşire.
Ama orada da sıkıntılardan birisi 2 tane transfer yapmaları.Alfabe kaç yaşındaydı acaba ?
Ben eski sayfalara bakayım:)))))
Evet canım belki aynı zamanda yaparız transferide kimbilir:))))
aret bey biesteronuda kullanma demişti...bana biesteronu kulanınca yumoşlar gelişmeye başladı bana yararı oldu diye düşünüyorum...ben burdaki doktoruma sorucam adet olayım gidicem...canım kanda yanlış çıkma ihtimali olabilirmi diye düşünüyorum bazen..bu aralar çook halsizim kolumu kaldırcak halim yok baş ağrısı diş etlerim nasıl ağrı yapıyor ara ara ateşim 37..normalde ölçtüğümde 36.5 çıkardı...devlet hastanesinde yaptırdım kan testimi güvensemi acaba sonucuma...aklıma takıldı çünkü daha önce gecen sene aşılamamda devlet yaptırmıştım kan testimi 1000 çıkmıştı hamilesin demişlerdi bana tabi biz şokk ben 1 gün hamileyim diye gezmiştim sonra doktoruma gitiğimde bu değerde bir anormalik var çok yüksek idrar testi yapalım demişti ve kocaman tek çizgi nasıl bir hayal kırıklığı anlatamam 3 ay kendime gelemedim üzüntüden umutlanıp elinden gitmesi çok acıydı...
canım dün gece rüya gördüm hamile kalmışım ama erkekmiş ben üzülüyorum kız istiyordum artık tekrar çocuk yapamam kız olsun neden erkek diye düşünüyorum.. sonra doğuma gidiyorum tam doğuracağım bebek doğmuyor doğmuyor doktor beni masadan kaldırıyor sen biraz dolaş gel diyor.. birden hamileliğim ve bebek yok oluyor ve doğumhaneye bakıyorum bana çok çok uzaklarda kalmıştı önümde tonla engeller vardı.. engeller tarlalardı.. uğraşıyordum bir türlü tekrar doğumhaneye gidemiyordum.. tarlaları aşmaya çalışıyordum ama hiç aşamıyordum..
Alfabe sanırım 38 yaşında. Hemşerim. O yüzden ilgimi çekti
Ege' nin fiyatı çok iyiymiş. Neden 2 transfer sıkıntı olsun? İhtimali artırıyor bence. Benim tek embriyo idi. Gerçi zaten tek yumurta idi. Tutma ihtimali 1/2000 di. Yumurtam olsa 3 taneye bile hayır demem kendi adıma
Egede ne kadara yapıyorlarmış bilgin varmı ?
ben zaten az diye sıkıntı yapıyorum.3-4-5 ben hepsine varım:)))))))))
Bir gun gelip de bu sayfalara kendi mujdemi yazacagima dair umudumu tam yitirmisken; iste yaziyorum. Hamileyim!!!!!!!!!!! :)
11 defa mikroenjeksiyon ve 1 defa donor yumurta ile yapilan basarisiz denemelerden, sayisiz ilac kurleri ve Cin tedavilerinden sonra; yani 13. denememde kendi altin yumurtami buldum. Artik bu son denememiz demistik, ne kendi yumurtalarimla, ne de genc yumurtayla hic bir sonuc alamiyoruz, artik olmaz demistik, ama simdi insallah 45 yasinda anne olacagim!
Ilk testlerimi yaptirana kadar sizlere bir sey yazmak istemedim, 3,5 ayimi doldurdum! Bazi riskler hala var, testlerin sonuclarini bekliyoruz ancak hissediyorum hersey yolunda gidecek.
Bence bu bir mucize! Allah hepinize nasip etsin. Sans dileyin kizlar, hamileligim iyi gecsin.
Bu sayfalarda bir zamanlar cok aktif yazardim, paylastiklarimizi, aldigim destekleri hic unutamam, taki yorulup da sessizlesene kadar. Artik cok seyrek girip sizleri takip ediyorum. Ama ben denemeyi hic birakmadim, her denemede uzulsem de toparlanip hayata devam ettim. Lutfen siz de hic uzulup dertlenmeyin, sadece elinizden gelen herseyi ama herseyi yapin. O yoldan veya bu yoldan, isteyen her kadinin cocugu o-la-cak! Benim bile oluyorsa, herkesin olur!!!!!
Hepinize sevgiler.
Merhaba TUTKU34 , bende İzmirdeyim.Aslında daha önce Kent Hastnesinde 2 denemem oldu.4 embriyomuzuda kaybettik.Toplamda 15.000 lira gibi bi ödemeyi cöpe attık, aldığımız hormonlar gibi ilaçlarda bonusu oldu.Burdaki birçok arkadaşım gibi.bu sürede donasyon, taşıyıcı annelik le ilgili biraz araştırma yaptım.Kafamı çorba gibi karıştırdım.Cuma günü İsrael Beyden randevu almıştımki,kampa ve alfabenin hamileliğini okudum ve çok sevindim.Çünkü o da egede tedavi görüyordu, Ama kent hastanesindede görüşmesi olmuştu sanırım.Bu nedenle bende Ege Üni.arayıp, bir randevu alacağım.Yada Erol Beyin muayehanesinden randevu alacağım.Sende sanırım İrenbeye gittin, nasıl memnun kaldınmı?
günaydınn canım..
melatoninayı bana geçen yıl üreme koçuna gitmiştim o vermişti..
biesteronla beraber melatonina yı 6 ay kullanmıştım..
aslında melatonina bir uyku ilacı ben ilk 2 hafta uyku sorunum yok diye içmemiştim doktor sana uyku için verilmedi yumurtalarının kalitesinin artması için verildi demişti.. bu ilaç beynin salgıladığı bir hormonu düzene sokuyor..
" Hücrelerimizi yenileyici, bağışıklık sistemini düzenleyici, vücudumuzun biyolojik ritmini ayarlayıcı, anti-oksidan, yaşlanmayı geciktirici özellikleri varmış bu melatonin hormununun.. " yumurta kalitesinin üzerinde etkisi var deniliyor..
ben kullandıktan sonraki tedavimde beta hcg 186 çıkmıştı ama onu etkiledi bilemem çünkü ben o süreçte günde 20 taneden fazla ilaç içiyordum.. 6 ay günde 20-30 tane ilaç içirmişti üreme koçu.. artık kullanmıyorum..
ilacı bırakınca haftalarca halüsünasyonlar görmüştüm o açıdan ilacı tavsiye etmem.. çünkü birşeyi düzeltelim derken vücudumuzdaki başka bir dengeyi bozuyoruz..
Merhaba TUTKU34 , bende İzmirdeyim.Aslında daha önce Kent Hastnesinde 2 denemem oldu.4 embriyomuzuda kaybettik.Toplamda 15.000 lira gibi bi ödemeyi cöpe attık, aldığımız hormonlar gibi ilaçlarda bonusu oldu.Burdaki birçok arkadaşım gibi.bu sürede donasyon, taşıyıcı annelik le ilgili biraz araştırma yaptım.Kafamı çorba gibi karıştırdım.Cuma günü İsrael Beyden randevu almıştımki,kampa ve alfabenin hamileliğini okudum ve çok sevindim.Çünkü o da egede tedavi görüyordu, Ama kent hastanesindede görüşmesi olmuştu sanırım.Bu nedenle bende Ege Üni.arayıp, bir randevu alacağım.Yada Erol Beyin muayehanesinden randevu alacağım.Sende sanırım İrenbeye gittin, nasıl memnun kaldınmı?
Merhaba,
Size özelden yazıyorum görüşelim olur mu? Tşk,
Sagol canim ya cevabina, cok haklisin her buldugumuzu iciyoruz bir ara bende ovucla ilac iciyodum simdi cok azaltim tüm bedenim isyan etmisti korkunc birsey su romanyadan bile o ilaci getirtim simdi kocam gormesin diye kose bucak sakliyorum bir kutu bitirdim ama yarardan cok zarar bence bu cileler biter insallah herkes bir telasta herkesin allah yardimcisi olsun
:)) canım Romanyadan Branca Ursulıa ilacınımı getirttin.. genelde onu getirtiyorlar..
eğer oysa hiç uğraşma Türkiyede satan eczane var ben 6-7 ay kullandım..
hangi hastaya hangi ilaç yarıyor hangisi yaramıyor doktorlarda tam olarak önemsemiyor bence..
herkeze aynı ilaçları veriyorlar ya yararsa mevzusu..
benimde artık bünyem isyan etmeye başladı 6 yıldır sayısız ve aralıksız saçma sapan ilaçlarla hayatımı sürdürüyorum..
Allah yardımcımız olsun korkuyorum başka hastalık çıkacak..
canımcığım denemedin bişey kalmamış gerçekten...ben araştırma yapıyoru canım ve aklıma takılan şuan akupuntur ...sen akupuntur yaptırdınmı canım...
:)) evet ne yazıkki..
canım benim acı eşiğim çok düşük o yüzden akapunkturdan uzak durdum..
bahcecide tedavi döneminde hastalara ayrı bir ödeme karşılığında yapan bir bayan vardı.. ben korkmuş istememiştim..
yaptırıpta olumlu etkisini görenleri duydum..
:)) evet ne yazıkki..
canım benim acı eşiğim çok düşük o yüzden akapunkturdan uzak durdum..
bahcecide tedavi döneminde hastalara ayrı bir ödeme karşılığında yapan bir bayan vardı.. ben korkmuş istememiştim..
yaptırıpta olumlu etkisini görenleri duydum..
canım diğer topikte gördüm bugün randevun varmış inş güzel haberle gelirsin...
evet canım bu akşam randevum..
bakalım ne diyecek başlayalım der umarım.. çok sağol canım..
canım hakında hayılısı neyse o olsun...3 tüp bebekte çok memnun kaldım opu ve transferde canım çok ilgiliydi doktorum ve bütün personel..canım eşimlede dün konuşuyoruz ben çok alıştım o merkeze başka merkez düşünmek çok ürkütücü geldi bana..dediğim gibi Allahım ol derse merkezle aracı canım..ben bir 3 ay bakıma sokucam kendimi canım normal yolla denemek istiyorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle deniycem canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?