- 23 Mart 2014
- 481
- 54
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.381
Arkadaşlar merhaba 3 aydir hem agliyorum hem sizi okuyorum.benim hikayem şu..41 yasindayim 3 ay önce doğal yollarla hamile kaldigim bebeğimi 6 aylik ölü doğum yaptim düzelemedim.her gün agliyorum agliyorum.acim dinmiyor.tekrar anne olmak istediğimi doktora söyledim ama bebeğim eksik kromozom yani Turner olduğu için tekrarlanabilir dedi.pgt Li t üp yapabileceğimi söyledi.tüp bebek hakkında bütün herşeyi KK yi okuyarak öğrenmeye calistim.bu topigi uzun süredir okuyorum hepinizi az çok taniyorum.cuma ayin 2 sine randevu alacagim.bu yolculuğa başlayacagim.bana bu yolculukta destek olursaniz çok sevinirim.sizleri öptüm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben cd56 testim için gitmiştim üniversite hastanesine ve bana proteyin c ve proteyin s testini yapmış ordaki doktor çok sinir olmuştum yanlış test yapıldı diye...bunun açılımı crp acaba..biraz araştırdım bende proteyin c 140 çıkmış..genetik tetleriminin sonuçlarımda çıkmış adet olayım gidicem doktoruma ikisinin açılımıda aynımı sorucam..senin bahsetiğin testleride sorucam canım...
Arkadaşlar merhaba 3 aydir hem agliyorum hem sizi okuyorum.benim hikayem şu..41 yasindayim 3 ay önce doğal yollarla hamile kaldigim bebeğimi 6 aylik ölü doğum yaptim düzelemedim.her gün agliyorum agliyorum.acim dinmiyor.tekrar anne olmak istediğimi doktora söyledim ama bebeğim eksik kromozom yani Turner olduğu için tekrarlanabilir dedi.pgt Li t üp yapabileceğimi söyledi.tüp bebek hakkında bütün herşeyi KK yi okuyarak öğrenmeye calistim.bu topigi uzun süredir okuyorum hepinizi az çok taniyorum.cuma ayin 2 sine randevu alacagim.bu yolculuğa başlayacagim.bana bu yolculukta destek olursaniz çok sevinirim.sizleri öptüm...
Canim sağol.millet 40 yaşi duyunca çok garip karsiliyor.hatta benim41 bitti.benim liseye giden evladim var.istedik bir tane olsun.ama bebeğinin yiyecek ekmegi yokmus.ben antalyadayim.antalya memoriali düşünüyorum.
Canim sağol.millet 40 yaşi duyunca çok garip karsiliyor.hatta benim41 bitti.benim liseye giden evladim var.istedik bir tane olsun.ama bebeğinin yiyecek ekmegi yokmus.ben antalyadayim.antalya memoriali düşünüyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Buradaki birçoğumuzun kayıpları var. Allah sabır versin.
Hepimiz bir mücadele halindeyiz.Yumurta kalitesi çok önemli evet.Kaliteyi artırmak için bazı destekler alıyoruz.
Fakat kafama takılan bir şey var.Eğer yumurta kalitesinden dolayı kayıp olsaydı ilk üç ayda gerçekleşirdi.6 aylık olup sonra kaybedilmesi araştırılması gereken bir konu bence.Doktorunuzla bu konuyu ayrıntılı görüşmelisiniz bence.
Üzülmemeye çalışın lütfen.Sorun her ne ise ona çözüm bulmak lazım.Tekrar hamile kalabilirsiniz.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
Sevgiler...
ben de çok şaşkınım amnio yaptırdım. kanamam vardı doktora gittim.o gün amnionun da sonucu çıkmış.bana % 100 düz turner zaten kanaman da var gebelik bırakırsak zaten sonlanacak.seni bu riske atamayız dedi....turner eksik kromozommuş.45x... neden diye sordum ben im yaşımdan dolayımı dedim.hayır dedi sperm ve yumurta döllenirken 1 tane kromozom eksik gelmiş tamamen tesadüfi dedi.ben de ozaman tekrar bebek istiyorum diyince olmaz bu seferde down olabilir.dedi yaşınız var.kızlar siz normal deniyormusunuz.eğer normal yolla gebe kalmak istiyorsanız down gibi durumdan korkmuyor musunuz.eşime tekrar doğal yolla deneyelim dedi.bana olmaz tekrar aynı acıyı yaşayamam diyor.o zaman tek çare pgt li tüp oluyor.onun da okuduğum kadarıyla ilk denemede olmayabiliyormuş.benim maddi olarak da 2 ya da 3.yü deneme şansım yok.yani ya tutar ya tutmaz
Antalya dayim.pgt fiyati neredeyse tüp fiyati kadar oluyormuş yani 9 bini bulabilir toplamda
Simdiden güzel paylasimlariniz için tesekkur ediyorum.aslında haklisiniz benim 2 tane yavrum var.büyükler.onlara sarilip agliyorum.evet evladim oldu.içi n gerçekten sansliyim.Rabbim sizede yasatsin bundan sonra dualarimda hep dizilerde varsiniz.allahtan hep hayirlisini dileğin.9 aylik bu yolu kazasiz belasiz atlatalim.benim gibi 6 ayda bitecekse hic olmasin kollarimiz bos kalmasin
ben de çok şaşkınım amnio yaptırdım. kanamam vardı doktora gittim.o gün amnionun da sonucu çıkmış.bana % 100 düz turner zaten kanaman da var gebelik bırakırsak zaten sonlanacak.seni bu riske atamayız dedi....turner eksik kromozommuş.45x... neden diye sordum ben im yaşımdan dolayımı dedim.hayır dedi sperm ve yumurta döllenirken 1 tane kromozom eksik gelmiş tamamen tesadüfi dedi.ben de ozaman tekrar bebek istiyorum diyince olmaz bu seferde down olabilir.dedi yaşınız var.kızlar siz normal deniyormusunuz.eğer normal yolla gebe kalmak istiyorsanız down gibi durumdan korkmuyor musunuz.eşime tekrar doğal yolla deneyelim dedi.bana olmaz tekrar aynı acıyı yaşayamam diyor.o zaman tek çare pgt li tüp oluyor.onun da okuduğum kadarıyla ilk denemede olmayabiliyormuş.benim maddi olarak da 2 ya da 3.yü deneme şansım yok.yani ya tutar ya tutmaz
İnan tekrar o korkunç günleri yasarsam ölürüm.yani normal deneyemem.her gün aglanir mi 3 aydir.gözyssim dönmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?