Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba 3 aydir hem agliyorum hem sizi okuyorum.benim hikayem şu..41 yasindayim 3 ay önce doğal yollarla hamile kaldigim bebeğimi 6 aylik ölü doğum yaptim düzelemedim.her gün agliyorum agliyorum.acim dinmiyor.tekrar anne olmak istediğimi doktora söyledim ama bebeğim eksik kromozom yani Turner olduğu için tekrarlanabilir dedi.pgt Li t üp yapabileceğimi söyledi.tüp bebek hakkında bütün herşeyi KK yi okuyarak öğrenmeye calistim.bu topigi uzun süredir okuyorum hepinizi az çok taniyorum.cuma ayin 2 sine randevu alacagim.bu yolculuğa başlayacagim.bana bu yolculukta destek olursaniz çok sevinirim.sizleri öptüm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımcığım başın sağolsun Allahım sabır versin..bebeğin annesini karşılıycak inş ahirete canım..canım çok acı bişeydir eminim ama sağlıksız olarak dosaydı daha çok acı çekicektin meleğini öyle görünce...Allahım çekemiyceği derdi yüklemezmiş kuluna canım... pgt tüp çok sağlıklı bebğin olur inş rabim vesile kılsın tez zamanda göndersin meleğini azda olsa acın diner inş canım..burda hepimizin derdi farklı farklı yumurta sayın iyise mutlaka sağlıklı bir emriyo olur pgt yöntemiyle inş hamile kalıcan canım..dualarımız seninle canım...burdan üzüntülerimizi paylaştıkça hafifliyoruz canım..

Çok sağol cevap yazdigin için.yumurtalarimin ne durumda olduğunu bilmiyorum.bakalim cuma muayene olacak tahliller v.s. tahminen haziranda tüp olabilir nasip...

cnm CRP yi kizilayda yaptirmistim ben bazi devlet hastaneleride yapiyor.. crp direk kendi ismi ile yer aliyor testte.. cd56 yi Aret beye zorla kendi israrimla faxlamistim sikinti yok demisti..

hosgeldin cnm;
cnm cokk uzuldumm yaa ne yazacagini sasiriyor insan.. kaderimizde yazili olani yasiyoruzz ne yazikki..
pgt li olarak ilk denemende gebe kalirsin insallah bebisini kucagina alirsin..
artik hep yazarsin..kafanda biraz olsun dagilir..
doktorun kim canim..

Canim sağol.millet 40 yaşi duyunca çok garip karsiliyor.hatta benim41 bitti.benim liseye giden evladim var.istedik bir tane olsun.ama bebeğinin yiyecek ekmegi yokmus.ben antalyadayim.antalya memoriali düşünüyorum.

Hoşgeldin arkadaşım, geçmiş olsun. Acı çekerken bir şeyler öğrenmemiz gerektiğini düşününce daha kolay atlatıyorum kendi adıma. Seni okurken de (Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın) "bana olsaydı... " demedim desem yalan olur. 6 ay taşımışsın karnında. Buna iyi yönünden bak, bizim gibi hamile kalma sorunun yok. Bölündü mü, gelişti mi, tutundu mu soruların çoğumuz gibi olmayacak, çünkü sen infertil değilsin. Bir sonraki hamileliğin, destekle ama kesinlikle sağlıklı bir bebek için olacak Allah' ın izniyle. Böyle bir sorun olduğunu anlayabilmen için ya hiç hamile kalamayıp "neden?" diye araştırman gerekecekti (ki o da peşpeşe birden fazla kayıpla karşılaşman demek) ya da bu şekilde karşına çıkacaktı. Dayanılmaz bir acı olduğunu tahmin ederim. Ben transferden sonra negatifi görünce yüreğimi söküyorlar zannettim. Ama eğer acına gitmesi için izin verirsen, seni bırakacak artık çünkü görevini tamamladı. Bir problem olduğunu gösterdi ve bunun da çözümü var. Şimdi lütfen gidenle sükunetle vedalaş. Son defa gözyaşını dök ve gitmesine izin ver. Böylece yeni gelen için yer açmış olacaksın. Ne kadar acı verse de giden için yapabileceğimiz bir şey yok. Elden tek gelen yüreğimizdeki yerini sevgiyle sıcak tutmak. Gelecek olan içinse yapacak bir sürü işin var. Onu daha yumurtlamadın bile. Üzüntünle ona zarar vermeden kendini topla. Sana gelmek için sabırsızlanan cana kulak ver. Bedenini ve ruhunu hazırla. Her adımında elinden tutmak için biz de burada olacağız...

Anneannem 77 yaşındayken, birisinin vefat haberini anlatıyordum. Vefat eden 70 yaşındaydı. "Senin gibi yaşlıydı" dedim, Ege şivesiyle "Ben yaşlı mıyın?" dedi
O 77 yaşında kabul etmiyor yaşlılığı, biz yaşlı mıyız?
Kıskandım şimdi seni. Hiç değilse bir tesellin varmış. Ben de 41 yaşındayım, ilk bebeğimi arıyorum. Ümidini kaybetme, moralini bozma, su gibi gelsin geçsin tedavin, hayırla, sağlıkla al bebeğini kucağına...

canımcığın çok şanslısın anneliği tadmışsın ne güzel..bir tane evlat vermiş Rabim..ben 35 yaşındayım ilk evladım için savaşıyorum.. Allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin canım..

Simdiden güzel paylasimlariniz için tesekkur ediyorum.aslında haklisiniz benim 2 tane yavrum var.büyükler.onlara sarilip agliyorum.evet evladim oldu.içi n gerçekten sansliyim.Rabbim sizede yasatsin bundan sonra dualarimda hep dizilerde varsiniz.allahtan hep hayirlisini dileğin.9 aylik bu yolu kazasiz belasiz atlatalim.benim gibi 6 ayda bitecekse hic olmasin kollarimiz bos kalmasin

Canım çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Buradaki birçoğumuzun kayıpları var. Allah sabır versin.
Hepimiz bir mücadele halindeyiz.Yumurta kalitesi çok önemli evet.Kaliteyi artırmak için bazı destekler alıyoruz.
Fakat kafama takılan bir şey var.Eğer yumurta kalitesinden dolayı kayıp olsaydı ilk üç ayda gerçekleşirdi.6 aylık olup sonra kaybedilmesi araştırılması gereken bir konu bence.Doktorunuzla bu konuyu ayrıntılı görüşmelisiniz bence.

Üzülmemeye çalışın lütfen.Sorun her ne ise ona çözüm bulmak lazım.Tekrar hamile kalabilirsiniz.

Allah isteyen herkese nasip etsin inş..

Sevgiler...

ben de çok şaşkınım amnio yaptırdım. kanamam vardı doktora gittim.o gün amnionun da sonucu çıkmış.bana % 100 düz turner zaten kanaman da var gebelik bırakırsak zaten sonlanacak.seni bu riske atamayız dedi....turner eksik kromozommuş.45x... neden diye sordum ben im yaşımdan dolayımı dedim.hayır dedi sperm ve yumurta döllenirken 1 tane kromozom eksik gelmiş tamamen tesadüfi dedi.ben de ozaman tekrar bebek istiyorum diyince olmaz bu seferde down olabilir.dedi yaşınız var.kızlar siz normal deniyormusunuz.eğer normal yolla gebe kalmak istiyorsanız down gibi durumdan korkmuyor musunuz.eşime tekrar doğal yolla deneyelim dedi.bana olmaz tekrar aynı acıyı yaşayamam diyor.o zaman tek çare pgt li tüp oluyor.onun da okuduğum kadarıyla ilk denemede olmayabiliyormuş.benim maddi olarak da 2 ya da 3.yü deneme şansım yok.yani ya tutar ya tutmaz

Çok haklısın.Hangi ildesin bilmiyorum ama Ege Üniversitesinde falan tedavi olabilirsin.Özele göre daha ekonomik.

Antalya dayim.pgt fiyati neredeyse tüp fiyati kadar oluyormuş yani 9 bini bulabilir toplamda

Aslında tam fiyati ve süreci cuma doktorla gorüsünce ogrenicem

canım Allah evlatlarını sana bağışlasınki ne güzel 2 tane evladın varmış..

Önceki sayfalara göz atabilirseniz, bir listemiz var. Orada herkesin yaşı, durumu gibi bilgiler yer alıyor. Aramızda hamile arkadaşlar var. Doğum yapmış arkadaşlar var. Çok şükür bebeklerde de annelerinde de problem yok. Ve bazıları doğal gebelik. Hiç moralinizi bozmayın. Doktorunuz tesadüfi bir durum olduğunu kendisi söylemiş. Tekrarlayacak diye bir durum yok.

İnan tekrar o korkunç günleri yasarsam ölürüm.yani normal deneyemem.her gün aglanir mi 3 aydir.gözyssim dönmedi.

Sağol ensu allahim sanada bir kerede 2evlat versin.yeterli Rabbim ol desin...

İnan tekrar o korkunç günleri yasarsam ölürüm.yani normal deneyemem.her gün aglanir mi 3 aydir.gözyssim dönmedi.

Tüp bebekte acı çekmeyeceksiniz diye bir garanti mi var? Tüp bebek yaptırıp olumsuz sonuç alınca acı çekilmiyor mu? Öyle mi söylediler size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…