Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tüp bebekte acı çekmeyeceksiniz diye bir garanti mi var? Tüp bebek yaptırıp olumsuz sonuç alınca acı çekilmiyor mu? Öyle mi söylediler size?

Haklisin ne bileyim.doktor um ki kendisi tüp bebek uzmani değil jine
Kolog bana sakin normal deneme pgt li yap dedi.ama pgt topiginde ogrendimki bu yollara herşey garanti degilmiss.bir kaç kötü örnek olmuş
Çok saskinim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

IYI PAZARLAR HERKESE
ya su toplu mesaji bir cozemedim artik yine böyle herkese yazmaya calisicam
Sevgili Denizhaziran sana nasil teseli verilir inanki zor elinizden birsey gelmiyo cokuzgunum sabir diluyorum sana yanliz tekrar istiyosan göz yaslarini sil ve yola devam arkadasim cocuk istiyorum diyosan kendini bir an önce taplamak zorundasin yasin bence cok gec degil o yas bende olsa diye dua ediyorum ama nafile oncelikle doktorunu degis tecrubesiz bir doktor sana korkudan baska birsey vermez ikincisi biz kadinlar istersek Allaha siginarak herseyi basaririz korkularini anluyorum ama isin hayirli tarafina bir bak bence baska tecrubeli bir doktorla tekrar dene bu surecte bir takim guclendiriciler alabirsin mesela ARGINMAXMAN , BIOSTERON TARCINBAL KARISIMI yani topla kendini kafani cok karstirma acini rafa kaldir yosa uzulerek kendini daha yipratirsin hormonlar alak bulak olur inanki tüp bebekte care degil .Sana bu yolda sabir sabir sabir ve cesaret diliyorum canim Allah yardimcin olsun

Guzbahar ismine hayran oldugum arkadasim hos geldin de bukadar sikinti of yaaa bence canim seni anliyacak bir doktor bul gerceckten gerci hepsi turkiyede acaip full dunyakadar hastalari ver ama sana benim doktorun esini tavsiye ederim Aysun Lacin kendi de 48 inde anne oldugu icin bizi anlar ben Selman beyin hastasiyim ama Aysun hanimin odasina girince okadar cok resim vardiki her basarisi duvardaydi yani kocasida iyi ama o bizi daha iyi anlar gibi geliyo bana vede hep ilgililer ben gecenin bir vakti selman beyi aradim ariyabilirsin demisti eh yani period surecini de bukadar takma bizler için bu erken gec ikayesi normal bir an once birseyler yap bak zaman geciyo canim bir arastir canim hakinda hayirlisi olsun arasira yaz bizleri unutma

Bu kizlar yine burseyker cikartmus derken birde baktim ev doktirum sagolsun yapmus bu testleri bende CPR 0,3 birde BSG 6 bu ne diye arastirdim birde doktora sorcam baklalim niye yapmis bunlari bana vede sonuc iyimi kotumu kizlar Allah yardimcimiz olsun yakinda doktor olcaz ya suraya bak neler bulup cikariyoruz canim 2220 demek cok zoruma gidiyo ya baska bir nick bulsan neyse sen bu durumda kortizon mu aliyosun iltahap icin sende olan ne iltahap ama ne iltahabi romatizma mi surekli iltahap neden ki hic arastirdinmi bunu

Ensu canim hayirli ugurlu bir tedavi olsun O 4 yumu sana tektas olsun canim herseyin hayirlisi unutma hep pozitif sen hamilesin canim ben böyle hissediyorum sende öyle hisset oldumu Allahim hayirlisini ancak sen verirsin Ensu kulunada hayirlisini nasip et Amin Amin Amin

Canim sağol cevabin için.ben tekrar normal denemek isterim amaaaa eşim olmaz diyor.doktorumuz yumurtaların yasli olduğuna inandirdi esimi.gerçi allah bilir biz plan yapalim ama sonuçta Rabbimin dediği olur

canım senin iki evladın varmış ikiside sağlıklılar...senin yaşında olup sağlıklı bebekleri olan çook canım bu topikte..doktorun biraz aşırı korkutmuş sizi..bence iyi bir tüp bebek merkeziyle git konuş ona durumuna göre bilgi verirler sana..canım sizde kromozonlarda sorun yoksa neden sağlıklı bir bebeğin olmasın..bu arada siz kromozon analizi yaptırmışmıydınız canım..bütün testlerini yaptır mutlaka..

Tüp bebek uzmanı olması gerekmiyor. Anlaşmalı çalışan merkezler ve doktorlar var. Jinekolog, gönderdiği hasta başına ücret alıyor. Az da değil, en ucuzu 500 TL. civarı. Merkez de kazanıyor, doktor da. Sen, muayene ücreti 500 TL dese verir misin? Hem sorunlu bir hastadan kurtuluyor, hem de üstüne para alıyor. Senin doktorun yapıyor demiyorum. Böyle bir düzen var, için düşme diyorum. Eğer illaki tüp yapacağım diyorsan, iyice araştır, işinde uzman birini bul diyorum. Tek doktora bağlı kalma, biraz araştır diyorum. Doktorların her söylediği kanun değil, sizi korkutup ticaret tuzağına düşürmesine fırsat vermeyin diyorum. Hepimizin işi zor. Hepimiz acı çekerek geldik buralara. Bu topikteki en az acılı anne adayı benim belki de. Ama benim yaşadığım bana yetti, kimse yaşamasın...

İltihap genellikle infertilitenin basit ama uğraştıran sebeplerinden birisi olduğu için neredeyse rutin şekilde sedimantasyon ve CRP testleri yapılıyor. 0,3 CRP iltihapla ilgili bir sorunun yok demek. Yani tutunma problemin benden az. BSG duymamıştım, araştırırız hemen Bu iltihap sorunum, '97 de geçirdiğim apandisit ameliyatından sonra tespit edildi. O zamandan beri doktor doktor geziyorum. Ne ün. hastaneleri kaldı gitmediğim, ne de özel. Fakat kimse nedenini söyleyemiyor. Dolayısıyla ilaç ta kullanmıyorum. Reçete yok ortada. Stres te PH dengesini bozup iltihap yapıyormuş. Bir de ben asidik besleniyormuşum. Ve sigara içerdim. Şimdi bunları düzeltmeye çalışıyorum. Bunca zaman, iltihabım geçerse hamile kalabileceğime inandım. Sanırım haklı çıkacağım :44:
Nick için yeniden hesap açmam lazım. Açıkçası uğraşmak istemiyorum. Zanork' u da kullanıyor arkadaşlar. Ama senin bir tavsiyen varsa onu da değerlendiririm

ZONAk iyi canim degisme böyle ok.
su iltahap olayini cezmek lazim bende dizimden ameluyatan sonra 2007 de heryerim su toplar olmustu agri yoktu ama halsizdim bende almanyada gezmedik doktir birakmamistim her doktor yeniden anelyat diyodu ki istanbulda tesaduf bir ortopedi doktoru amelaytin hata oldugunu vucudumun su degil iltahap topladigini vede 30mg prednisolon la tedavimi ingilizce burdaki doktoruma yazdi buraya geldim doktor hakli buldu ve tedaviye basladim 6 yuksek dojda sonraki 6ay dusuk dojala ilaci biraktim ama bu turkiyedeki doktorlatin ne iyi derece olduklarini gosteriyo yanliz iyi diktorda bulmak zor bana bir tesaduf olmustu insallah en kiza zamanda evladina kavusursun canim bizim kafamizda hep bir neden aramak rahat birakmiyoruz kendimizi vücudumuzun bizimle bir degil resmen bize karsi calisiyo hayirlisi bunlarda gececek elbet

Ben size söyle söyleyebilirim ben gerçekten tüp bebek konusunda hic birşey bilmiyormusum.kari koca tüp tedavisine baslar ve olur diye düşünürken.ne kadar cahil olduğu anladim.2 aydir KK bin çoğu topigini okudum.sizler ne kadar zor bir sinav veriyormussunuz.anneannem derdi ki boynuzsuz koyun boynuzlu koyundan hakkini alacak demem o ki Rabbim isteginizi inşallah bu dünyada verir.vermesede ahirette sizin mükafatiniz cooook olacak.ama inşallah kucaklariniz dolacak.ben de sürekli hepimiz için dua edeceğim.bu ne zor bir sürecmis inan daha başlamadan korktum.bu arada ocaktaki çilek recelini yaktim:):):):):):):)

canım hepimizin imtihanı farklı...ben üç kere tüp denedim olmadı erken yumurta rezerv azlığı var bende..iki senelik evliyim evliliğimin 3 ayında öğrendim durumumu ve iki seneden beri mücadele ediyorum.. Rabime hep yalvarıyorum Allahım nasip etmiyceksen evlat bu içimdeki bebek duygusunu yok et diye ama her an aklımda meleğim hiç aklımdan çıkmıyor evlat sevgisi kokusu için mücadele veriyoruz..bence sen çok şanslısın bu duyguyu yaşamaışsın..çook duygulandım yazdıklarına sen çok yaşa hemi ağlarken güldürdün beni yandımı kız gerçekten çilek reçeli..

Valla da yaktim.ben artik normale dönmek istiyorum kizlar yemeği ocağa koyuyorum sonra unutuyorum.sizlerle tanisinca anladim ki benim derdime sizler care oluyorsunuz.bu arada insanin 3aydir ilk defa bu reçel olayi beni güldürdü.niye mi çünkü 2 hafta içinde 2.çilek reçeli vakasi Esim de güldü.sadece nedir bu cileklerin senden çektiği diyor

canım bende reçelerimi hep hazırlarım kışlık..çilek kiraz reçeline bayılıyorum her sene yaparım..reçeli boş bırakmaya gelmez hemen altı tutar canım devamlı karıştırcan..evet canım silkelen biraz hüzün gözyaşı olmasın artık..çok şükür bizler sağlıklıyız sevdiklerimizi sağlıklı daha ötesi yalan canım..Allahım hiçbirimizi isyan etirmesin..ben şuna inanıyorum yaşadığım hiçbirşey nedensiz değil...inş çektiklerimizi öbür dünyada günahlarımızın kefareti olsun inş..

sagoll hayatimm guzell dileklerinn icinn.. firsat bulupda topige daha sikk gelsene canimmm iyi enerji veriyorun.. guzbahar ve senin pozitif enerjiniz yazilariniza yansiyor..
paldir kuldur bi tedavi girdim cnm.. bu yil cok fazla denemeye karar verdim tabii Allah izin verirse..
Allahim hepimize bebislerimi gonderse keske hemencecik.
cokkkk optum cnm..

Halsizlik, yorgunluk bende de var. Kime gideceğimi şaşırdım artık. Bakalım nerelere varacak bu işlerin sonu.

Canim ya ben ne cekiyom sizlere yazarken birbilsen kocamdan gizli sakli iste internet extra almiyo eve gelincede kose bucak gizli sakli yaziyorum bugün iste hahaha 17 gibi gelcek serbestim yani
tedavin paldir kuldur demisin bundada vardir bir hayir bolbol su ic ve spor hareket azcik herkesi optum burda harika bir hava var aldim kahvemi balkonda gelkeyfim gel bir kahveden birsey olmaz demi kizlar falda baktircam birazdan nete bakalim ne cikacak

Yeni tadavin hayirli olsun.amiiin

canım ya bu kadar umuşuz olma neden paldir kuldur olsun...başladın tedavine inş bu son tedavin olsun bebişin konsun annesine göbüşüne..canım sen bu kadar ümitsiz olursa bebeğinde mücadele etmez relaks canım herşey daha iyi olucak..zamanı geldiyse Allahımda ol derse olucak...sende benim umudumsun aret bey diyorsa bişeyler vardır bir bildiği çok takma kafana onların uyguladığı tedavi vesile sadece bizim için biliyosun canım veren Allah..tüp bebek tedavisi öncesi yada sonrası olmayıp doğal hamile kalanda çok onlara kim vesile oluyor sence hamiş kalıyolar canım...şimdi sende toparlanıyosun kötü fikirleri aklında çıkarıyosun tamami canımcığım herşey daha iyi olucak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…