Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ahh ne yanında olmak isterdimm canım iki lafın belini kırardık:)) hele kahve ve net falına bayılırım..
ohh yarasın dinlen canım bol bol keyfine bak.. bebişler olunca yorulacağızz nede olsa

Yeni tadavin hayirli olsun.amiiin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağoll canımm.. peşimden sende gelirsinn bekliyorum :)

galiba olumsuzu yaşaya yaşaya artık kafamda hep olumsuz düşünmeye başladım.. aret beyle ne yapacağız bilmiyorum her görüşme bir atışmayla geçiyor sonra beni ikna ediyor.. canım çok yoğunlar her geçen gün hasta sayısı dahada artıyor.. daha sakin bi ortam olsa çok daha iyi ilgilenecekler.. salı günü bakalım ımsı için ne diyecekler kalkıpda 1 yumurtanda ımsıye gerek yok derlerse pes artık diyeceğim.. sonuçta belliki biz 1 yumurta ile anne olacağız ozaman sayı az olduğu için en iyi hangi uygulama varsa tabikli az olana yapılmalı..
bugün hayıt tohumu aldım çay gibi içtim.. geç kaldım galiba başlamak için.. bitki çayı yerine içeyim dedim ama tedavide yan etkisi olurmu acaba..

Hayıt ben de su olarak aldım. Gebelikte kullanılmıyor. Hormon düzenleyici. O yüzden içmemeni tavsiye ederim. Yine de netten araştır istersen.

canım tedaviye başlayınca bence bitki çayları kullanma canım hayıt fsh düşürmek ve adeti düzene sokyuor senin öyle bir sorunun yoki canım ya...ben biesterona devam etmiştim tedaviye başlayınca opudan sonra bıraktım..bal polen arış sütü karışım alabilirsin mesela canım bitane karışım vermişti burdan bir arkadaş bal tarçın çörek otu ve bir şey daha vardı onuda yapabilrsin..bence hayıt kesinlikle içme...canım ımsı hakında bilgim yok fazla yorum yapamıycam...

arkadaşlar herkese verimli umutların gerçeğe dönüştüğü bir hafta diliyorum allah hepimizin çabalarının olumlu sonuçlarını görmeği nasip etsin, aslında ben çok heyecanlıyım cumartesi doktorla görüştüm bugün yarın adet olmam gerekiyor ve tüp bebek tedavisine hayırlısıyla başlayacam içim kıpır kıpır içimde bir umutla başlıyorum ama çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, herkese bol şanslaaarrr

sagoll cnm bi bardak ictim.. birakim olmazsa tutmazsa yine baslarim..)

Tutmazsa kısmını düşünme şimdi. Tutacak inşallah. Yazın bööle uçuş uçuş hamile elbiselerinin içinde hayal ettim, ferah ferah. Buğday tenli, hafif çekik gözlü, minik burunlu, koyu renk saçlı hayal ediyorum seni. Kulakların da küçük. Boyunu da 1,65 falan düşünüyorum. Kafamdaki resime nickini verdim
Tutturabilmiş miyim?

Hayırlı olsun tedavin. Sonu bebekli bitsin inşallah.

1 bardak ictimya hayittan cnm sabaha kadar kramplar girdi daha icmem... corek otlu o karisima baslamistim ondan yerim ozaman.. cok sagol cnm.. bakalim yarin doktor ne diyecek ruyamda karli yollar gordum birde kiz cocugum vardi ama hastaymis serum gerekiyormus... artik hayirlisi diyorum..
sen bugunmu gidecektin cnm doktorunaa..

Nasılsınız? Ben bugün enerji fakiriyim, birazı havalardan sanırım ama silkelenip kendime gelmeliyim diyorum, havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun şekerler

Hepinize güzel, keyifli, mutlu haberler alacağınız bir hafta diliyorum

canimmsinn insallahhh tutacakk hamis elbisesi alirim 10 tane yada tayt giyerim bol bol bende tayt hastaligi var..
cnm golgeli sari sacli, beyaz tenli 1.68 im.. kulaklar kucuk.. kucukken gozlerimin cekik olmasini isterdim hep ama koca patlakk gozlerim var..:))

yarin doktor bey ne diyecekk cokk heyecan yaptim cnmmm

canım hayır olsun rüyan..beyaz iyidir karın mevsiminde görmek iyidir...önünde bembeyaz sayfa var inş çok sağlıklı bir kızın olucak rüyalar tersine çıkarmıış..güzel yorumlayalım güzel olsun rüyan..canım yarın benim randevum doktorumla...biesterora tekrar başladım bikisel karışım bir hap vardı kk arkadaş kullanıyodu o şimdi hamile haplar vesilesiyle... bana gönderdi sağolsun içeriği hayıt aslanpençesi vs gibi onu kullanıyorum canım...bu ay bakıma soktoum kendimi yumoşları güçlendirmem gerek biraz ilk tedavimde bietsron kullanıştım 5 hücreli olmuştu emriyom o ay..ben işe yaradığını düşünüyorum canım..melantoninide yarın soruca uyku düzenimde çok bozuk canım çok geç yatıyorum uykum gelmiyor onuda anlatıcam..inş senden de yarınn güzel haberler duyucaz...aret bey çok yoğun değilya birde yeni program yapıyor sunucu kendisi seyretinmi canım

cokk guzell bi haberr cnm.. ayni donemlere denkk geldik.. insallah sonucuda iyi gelecekk..

cnm burasida cok yagmurluu..
sana tedaviye baslamak enerji verirr hayatim.. nezaman baslamayi dusunuyorsun cnm.. is hayatini artik birr kenaraa ittirippp bebislere agirlik vermekk gerekk..

cnm burasida cok yagmurluu..
sana tedaviye baslamak enerji verirr hayatim.. nezaman baslamayi dusunuyorsun cnm.. is hayatini artik birr kenaraa ittirippp bebislere agirlik vermekk gerekk..

Haklısın canım ama benim 6 ay sonra falan olur sanırım, bu arada halletmem gereken işler var, hayırlısı.

Bu arada sizlerle heyecanlanıp seviniyorum, ışığı görür görmez zaten yapışıcam yakanıza :)

Çok tatlısııın :) inşallah tutacak canım, bol bol hamiş elbiseleri, taytlar giyilsin, yazın tayta gerek olmaz pek, alttan hafif hafif essin :)

:)) sağoll canım yorumun içinn.. hayra yoruyorum bende artık her rüyamı.. rüya delisi bir tipim.. cocukluğumdan bu yana çevremdeki ölüm düğün nişan ve günlük ani olayların hepsini önceden rüyamda görüüyorum sonrada 1-2 hafta içinde yaşıyorum ne yazıkki.. bazen kabus gibi oluyor..
biesterona bende başlayacağım oılmazsa gelecek ay.. cumartesi programı izledim, sorma hastane tıklık tıklım ben akşam 21.00 de randevuya girebildim birde program sokmuş araya.. ama o program ona 1,5 saat ancak kaybettirir çünkü son dk gidip bitince 15 dk da hastanede oluyormuş..

programın sonuna yetiştim ama hoşuma gitmedi benim..tüp bebeye dair bişey konuşulmadı..orda ünlüleri çıkartıyor..çıkarsın birtane ihtiyaç sahibi..anne olmak istiyorum programı güzeldi bitmesine çok üzüldüm..benimde rüyalarım çok çıkar canım aynı anı yaşayınca ben bunu rüyamda görmüştüm diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…