- 23 Mart 2014
- 481
- 54
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.441
programın sonuna yetiştim ama hoşuma gitmedi benim..tüp bebeye dair bişey konuşulmadı..orda ünlüleri çıkartıyor..çıkarsın birtane ihtiyaç sahibi..anne olmak istiyorum programı güzeldi bitmesine çok üzüldüm..benimde rüyalarım çok çıkar canım aynı anı yaşayınca ben bunu rüyamda görmüştüm diyorum..
Ensucugum inan tedavini bende heyecanla bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağoll canımcığımm.. sen ne yaptın doktorunla görüşebildinmi. karar verebildinizmi cnm..
sağoll canımcığımm.. sen ne yaptın doktorunla görüşebildinmi. karar verebildinizmi cnm..
Selam kızlar geçmişi okuyamadım hepinizi selamlıyorum hafta sonu yoktum henüz iş yerime ulaşabildim sabah doktora gittim ilaçlarımı yazdırmaya ama şoktayım doktor cinsiyetimizi de söyledi Rabbim nasip ederse benimde bir prensesim olacakmış teyzeleri çok şükür Rabbime Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun tedavin. Sonu bebekli bitsin inşallah.
cokk guzell bi haberr cnm.. ayni donemlere denkk geldik.. insallah sonucuda iyi gelecekk..
cnm burasida cok yagmurluu..
sana tedaviye baslamak enerji verirr hayatim.. nezaman baslamayi dusunuyorsun cnm.. is hayatini artik birr kenaraa ittirippp bebislere agirlik vermekk gerekk..
Selam kızlar geçmişi okuyamadım hepinizi selamlıyorum hafta sonu yoktum henüz iş yerime ulaşabildim sabah doktora gittim ilaçlarımı yazdırmaya ama şoktayım doktor cinsiyetimizi de söyledi Rabbim nasip ederse benimde bir prensesim olacakmış teyzeleri çok şükür Rabbime Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah
gözünüz aydın canım ya hasretin prensesin geliyor ne güzel...çook sevindim senin adına...senin bitane oğlun vardı galiba canım şimdide bir kız çok şanslısın canım ya...Allahım sağıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..bizlere dua et canım...
canım elnova diye bir iğne varmış bir kereye mahsusu vuruluyomuş...az yumurta rezrvi olanlara çok etkiliymiş daha çok yumurta oluşmasını sağlıyormuş türkiyede yeni yeni uygulanıyormuş..biraz net araştır istersen canım fiyat biraz yüksekmiş yanlış..bir iğne 1300 tl..
inşallah canım iyi sonuç alırız alah isteyen herkese anneliği tattırsın, canım senin kaçıncı denemen ben ilk deniyorum ve yaş faktöründen dolayı çok az şansım var ama yinede içimde bir umut var inşallah olacak diyorum sen ne zaman başlıyorsun başladınmı yoksa
ben tedaviye perşembe günü başladım cnm.. yarın yine doktordayım.
inşallah ilkte altın yumurtayı yakalarsın canım..
bu benim 7. denemem olacak..
senin doktorun kimdi..
senin doktorun kimdi..
:))) dimiii yazın ferahh ferahhh dolaşırızz..
canımsınnn
senin doktorun kimdi..
Canııım, meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahbenim de hayallerimi bir prenses süslüyor, kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?