Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada kozlar istihareye yatmistim 7 gün boyunca bir tane bile düzgün rüya göremedim.bebeğimi kaybettikten sonra yatmistim istohareye hergece kabus gördüm.ruhsal olarak duzelince tekrar denicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde hoşuma gitmedi çünkü konular ilgi alanıma girmiyor gebelik ve sonrasından bahsediyor :)
tüpüde araya 5 dk sıkıştırdı doktor bey yinede es geçemiyor:))

sağoll canımcığımm.. sen ne yaptın doktorunla görüşebildinmi. karar verebildinizmi cnm..

canım elnova diye bir iğne varmış bir kereye mahsusu vuruluyomuş...az yumurta rezrvi olanlara çok etkiliymiş daha çok yumurta oluşmasını sağlıyormuş türkiyede yeni yeni uygulanıyormuş..biraz net araştır istersen canım fiyat biraz yüksekmiş yanlış..bir iğne 1300 tl..

Selam kızlar geçmişi okuyamadım hepinizi selamlıyorum hafta sonu yoktum henüz iş yerime ulaşabildim sabah doktora gittim ilaçlarımı yazdırmaya ama şoktayım doktor cinsiyetimizi de söyledi Rabbim nasip ederse benimde bir prensesim olacakmış teyzeleri çok şükür Rabbime Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah

gözünüz aydın canım ya hasretin prensesin geliyor ne güzel...çook sevindim senin adına...senin bitane oğlun vardı galiba canım şimdide bir kız çok şanslısın canım ya...Allahım sağıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..bizlere dua et canım...

inşallah canım iyi sonuç alırız alah isteyen herkese anneliği tattırsın, canım senin kaçıncı denemen ben ilk deniyorum ve yaş faktöründen dolayı çok az şansım var ama yinede içimde bir umut var inşallah olacak diyorum sen ne zaman başlıyorsun başladınmı yoksa

Allah tamamına erdirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ederim canım etmezmiyim forumdaki arkadaşlarım hep dualarımda Rabbbimin izniyle sizlerin sevinçlerini de paylaşacağız burada

canımm ben 5. tedavimde bu tarzda bir iğne vurulmuştum ama adını unuttum.. böyle özel bi iğne aldırmıştı bana 1 igneye 470 TL vermiştim yumurta kalitesini etkiliyor demişti Murat Berksoy ve tek sefer vurulmuştum.. parasını geçtik zaten artık yeterki tutsada.. faydası olmamıştı..
artık karar verdim gülnevacığım bu tarzda farklı iğneler vurulmayacağım.. sadece tedavi ignelerimı kullanacağım..
vücudumuza çok fazla hormon yüklüyoruz ve hangi ilacı duysak kullanıyoruz tedavi sayısıda üst üste artınca Allah korusun kötü bir hastalık çıkacak diye korkuyorum..

canımm maşallah Allah gönlüne göre vermiş..
çok sevindimmm senin adınaaa..

ben tedaviye perşembe günü başladım cnm.. yarın yine doktordayım.
inşallah ilkte altın yumurtayı yakalarsın canım..
bu benim 7. denemem olacak..
senin doktorun kimdi..

senin doktorun kimdi..

canım inşallah bu denemen pozitif çıkacak ve yüzünü güldürecek, canım ben hataydayım burada bi kaç aydır faaliyet gören yeni tüp merkezi açıldı ama araştırdım olumlu sonuç aldıkları sayı az değil hatta 46 yaşını bile tutturmuşlar ama bebek yavaş gelişiyor henüz takipte artık kısmetimizde varsa olacak 3 doktorluk bir ekip bakıyor allah hepimize hayırlısını nasip etsin

senin doktorun kimdi..

Çok sevindim inşallah bu son olacak Rabbim yüzünü güldürecek tüm pozitif duygularımla dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun

Canııım, meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de hayallerimi bir prenses süslüyor, kısmet

:))) dimiii yazın ferahh ferahhh dolaşırızz..
canımsınnn

Çok güzel bir enerjin var :) İnşallah bebişinle aydınlatmaya devam edersin etrafını

senin doktorun kimdi..

Hadi hayırlısı olsun canım benim, heyecanla takipte olacağım

İnşallah bu son olacak ve yazın püfür püfür elbiselerle göbüşünde büyüteceksin meleği

Selam
Ben aranıza yeni katıldım.Bu yolda yaklaşık 1 yıldır çabalıyoruz.1 yıl 3 ay lık evliyim.Bebek isteği içimizde öyle büyük ki.
İlk denemem Bursa da oldu,6 yumurta 2 tane transfer edildi,hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadı,kürtaj olmak zorunda kaldım.
Sonra tansiyon v.s. sorunları çözmek ve maddi olarak kendimizi biraz toplamak için biraz zaman geçti.Sonbaharda Memorial a Semra Kahraman a gittik.Önce hidrosalpenks ameliyatı olmam gerekli idi,oldum,tüplerin biri tıkalı,diğeride iyi durumda değilmiş,sonraki ay tüp denedik ama 3 yumurtadan sadece bir tanesi olgunlaştı,1 embriyo transfer edildi,sonuç malesef negatif,yıkıldık.1 ay ara ve bahçeci de yumurtaları toplatıp biriktirme yolunu seçtik,2 ay 6 embriyo oluştu,(2. ay az ilaçla 4 embriyo),donduruldu.Transfer ayında doğal siklus ta transfer embriyolar çözüldü,2. tanesi 5. güne gitti,5. gün 2 embriyo transfer edildi,tansiyon yine yükseldi,sancılı bir bekleme süreci,ve kimyasal gebelik.Ve yine yıkım.En çokda eşim e üzüldüm,testten sonra 4 gün hamileydim,mükemmeldi,bebişimizle dünya bambaşka bir yerdi.Şimdi karanlık heryer.Ufacık bir ışık bulmaya çabalıyorum,tekrar bebişimiz için denemeye güç bulacağız inşallah.Okuyorum herkes neler yaşıyor ama ayağa kalkıyor yine,mutlu günler olucak bizim içinde,yüreğimiz sevinçle dolacak Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…