- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.681
Günaydın arkadaşım bugün test sonucunu yazarım inşallh geç tutunmuştur ....dualarınızı eksik etmeyin allahım tüm bekleyenleri sevindirsin inşaallah
iyiyiz çok şükür bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor büyüdük teyzesi hadi artık takıl peşime
celina1 canlı selam!
canım pozitifin hayırlı olsun inşallah! Benim 20 ocak 2014 - 1 mart 2014 arası çektiklerimi sen yaşama inşallah! Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin! Amin!
Aminnnn az sonra yola koyulacagız öğleden sonra inşalllahhh güzel haberlerle geri gelecegimmm
Hadi hayırlısı canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İkinci olacak. Çok denemedim ben. İltihap sorununu çözmem gerektiğini düşündüm hep. Baktım yaş geçti, deneyeyim dedim. Olmazsa da olmaz, ne yapayım. 41 yılı geri alıp baştan yazamam ki. Önümüze bakmamız gerek artık. Nasipte varsa, bir yerlerden gelir beni bulur zaten.
ama iltihap tedavisi bittiğinde başarı şansın yükselir ve henüz 41 yaş bence pes etme yoluna devam et mutlaka tutturursun imşallah benim yaşım 45 sana göre çok düşük şansım var ama bir umut işte
Bu erkekler valla bi garip sabahtan berimadamı bekliyorum yok cayıydı yok corbasıydı şimdide saçını düzeltio tee allahım yaaaa ....
Slm ark. Geçen Çarşamba ikizlerm doğdu sezeryanla. 31. Haftalıktı. Küvezdeler.
Hazırlanıyo işte bebişe :) ilk intiba önemli biliyorsun
Neyse cıkabildik haayırlısıyla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy canım ya gozlerimden yaslar suzuldu bir anda zaten son zamnlarda hiç durmuyo yaşlar .....beyaz bi sweatshirt gydım benimkide laf ettı bu havada bu renk giyilirmi diye çevirdim kafamı saf masum meleğimi beyaZla karsılamak istedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim, kısmetse aşar gelir her engeli, bu defa olacak Allahın izniyleYeni bir doktor, yeni bir tedavi, insan okudukça bilinçleniyor, herşey güzel olacak enerjik ve tatlı kadın
Canım, okudum ama unuttum ya, senin tedavin hangi aşamada şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?