Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

celina1 canlı selam!

canım pozitifin hayırlı olsun inşallah! Benim 20 ocak 2014 - 1 mart 2014 arası çektiklerimi sen yaşama inşallah! Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin! Amin!

iyiyiz çok şükür bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor büyüdük teyzesi hadi artık takıl peşime

celina1 canlı selam!

canım pozitifin hayırlı olsun inşallah! Benim 20 ocak 2014 - 1 mart 2014 arası çektiklerimi sen yaşama inşallah! Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin! Amin!

Aminnnn az sonra yola koyulacagız öğleden sonra inşalllahhh güzel haberlerle geri gelecegimmm

Canım benim, kısmetse aşar gelir her engeli, bu defa olacak Allahın izniyle Yeni bir doktor, yeni bir tedavi, insan okudukça bilinçleniyor, herşey güzel olacak enerjik ve tatlı kadın

Canım, okudum ama unuttum ya, senin tedavin hangi aşamada şimdi?

Slm ark. Geçen Çarşamba ikizlerm doğdu sezeryanla. 31. Haftalıktı. Küvezdeler.

heyyy burdan doğum haberleri almak ne güzel!!! hem de ikizler ha!!! İnşallah en kısa zamanda gelişir büyürler minişler! İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alıp evinize gidersiniz! Dualarımız sizinle elvinnur!!!

Buraya bir dalınca işi falan unutuyorum ben ya :) arada bir de çalışmak lazım dimi ama, birazdan yine gelirim :)

Hepinizi seviyorum çıtır annecikler

Ayy canım ya gozlerimden yaslar suzuldu bir anda zaten son zamnlarda hiç durmuyo yaşlar .....beyaz bi sweatshirt gydım benimkide laf ettı bu havada bu renk giyilirmi diye çevirdim kafamı saf masum meleğimi beyaZla karsılamak istedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bitanem benim ,
beni de ağlattın şimdi, inşallah sevinç gözyaşlarına dönüşür hepsi, kucağına getirsin leylekler saf beyaz meleğini

Uğurlar olsun tatlı anne

şuanda yumurta takibi yapılıyor dün gittim yumurtalar yavaş büyüyor yarın tekrar konrolüm var bakacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…