Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım benim sende bebişlerine sımsıkı tutun yüce rabbim onları kucağına sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin çok öpüyorum

Hayırlısıyla inşş arkadaşım.Sen gönlünü ferah tut ve olumlu düşün.Allahın izni ile güzel haberlerini alırız inş.
Allah yardımcın olsun.Öpüyorum.

Sevgiler,

Evet canım bende 45 lik citir kızlardanim .yumilerim toplandıktan sonra sana durumu hakkında ilk bilgiyi verirler sonrasında da asama aşama döllenme ve döllenme nin ilerlemesi bölünmeler hepsi sırayla olacak inşallah sen şu anda ilk basamağı
başlıyorsunuz iyi düşün güzel yumilerin olcak zaten bize gerekende bir tane altın yumi .biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz takdir allahın ol derse olacak inşallah bezlerinde bebisleri. Bende kısmet hayirlisiyla 7. Tüp başlamayı bekliyorum.birgun bizimde olacak.sevgiler

Ağzımın suyu aktı iyi mi

Sorma. İlk önce annemi aradım. Sanki yarın tedaviye başlıyormuşum gibi Okuyunca ben de çok heyecanlandım. Heyyyyt be kim korkar menapozdannn

Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah (Amin)

Değişiklikleri hissetmen için daha erken. Ve bir çok kadın hiç belirti hissetmiyor. O yüzden dinleme kendini. Botox işini askıya al, doğumdan sonra yaptırırsın. Evde kapalı kalman iyi değil aslında. Bol temiz hava alman gerek. Camdan gelenle olmuyor o pek. Bir de şu olumsuzluğu bırakman gerek. Çok ileri vadeli plan yapma bebek konusunda. Merak etme, elimde seni ilgilendirecek yeni bilgiler var. Ama sonucunu almadan söylemem. Ben senin için liste hazırlıyorum. Seni de anne olarak göreceğiz burada

Moralini bozma. Benim de tedaviye başlarken 13, 15 ve 8 mm. idiler. Küçük olan zar zor opuya yetişti. Ve tek yumurtam ondan çıktı. Maşallah döllenmesi, bölünmesi de iyiydi, hızlı bölündü. Tutunamadı, ama ufak mufak tek iş gören o oldu.

AMH? O ne ki?

canım kendini toparlamış ve umutlu gördüm seni hep böyle ol canım..Allahın izniyle bizde hamile kalıcaz...ben canı gönülden inanıyorum ama mücadeleyi bırakmamız şartıyla tabiki..Allah yolumuzu açık etsin...amh düşük olup fsh yüksek olup doğal hamile kalanda çook canım..

canım kendini toparlamış ve umutlu gördüm seni hep böyle ol canım..Allahın izniyle bizde hamile kalıcaz...ben canı gönülden inanıyorum ama mücadeleyi bırakmamız şartıyla tabiki..Allah yolumuzu açık etsin...amh düşük olup fsh yüksek olup doğal hamile kalanda çook canım..

Ağzımın suyu aktı iyi mi

Canim gelişmeleri sizinle paylaşıcam şimdi beni genart ankaraya yönlendirdi bir skype randevusu ayarlamaları için saniyorum benimle bir on görüşme yapıp ona göre buradaki doktora talimat verecek yada olumlu olumsuz cevap verecek.insallah beni tedaviye kabul eder.fakat birturlu genart tlf ile ulaşamadım haftasonu kapalimi anlayamadim.hayirlisi canim ben de heyecan yatim valla.

:)) araştırmacııı yazar olmalıydın sen kesinliklee bunu daha öncede demiştim.. sağol canımcığım hazırla sen listeleri hepimize gerekli olacak en kısa zamanda inşallah.. devamlı camı acıp dışarı bakmaya hava almaya çalışıyorum..
biraz önce koltukta dalmışım rüya gördüm Aret bey bizim eve gelmişti beni evde muayene ediiyordu ediyordu ben bi bakıyordum evimde banyom pespembe olmuştu.. tüm fayanslar ve selpaklar pembeli morluydu.. rimel sürüyordum o bile pembe renkti.. :)))

Son düzenleme:

Saldım çayıra, Mevlam kayıra. Allah büyük.

Kapalı değillerdir. Ya arıza vardır, ya da telefona bakacak kişi müsait değildir. Hafta içi tekrar denersin. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın.

Allah hayıra çıkarsın. Kız sayıklıyordun hep, yola çıktı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…