Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslarrr dün giremedim hiç foruma ne güzel haberler var böyle umut dolu..kim korkar hain menopızdan:))yumurta buyuten ,evde tutunmasını bekleyen arkadaslarım sizlerin guzel haberlerini bekliyoruz.benım durumda bi değişiklik yok en son dr düşük iğnesi yapalım degerlerin iyi değil demişti hatırlarsanız ben de yaptırmamıstım diğer bir dr dan fikir almıştım o beklememi aceleci davranmamız gerektıgını soykemişti ve ben beklıyorum hala herhangı bır negatıf durum yok sımdılık olsada hazırlıklıyım zaten.önümüzdeki hafta değere tekrar baktırıcam arkadaslarrr.bu arada hepimizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun ......seneye bebişlerimizle bir araya geliriz belki kimbilir

CANIM insallah degerlerin ikiye katlanir ve sen bebegine kavusursun
Kizlar Anne olalarin Anneler günü kutlu olsun diyorum Anne olmak icin bukadar caba harcayan arkadaslarim birdahaki annler gününne insallah bebeklerimizle kutlariz iyi pazarlar herkese

Merhaba çıtır anneler, annelerin ve içinde anne sevgisi olan bütün canların anneler gününü kutlarım. Rabbim inşallah isteyen herkesi yavrularına kavuştursun. 🙏🙏🙏

Ensu cum, senden haber aldığıma çok sevindim, herşey yolunda gidecek ve ikizlerin gelecek inşallah. Öpüyorum canım😍

Bebeklerve, canım allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gidecek.💞

Magnesya, o pıt pıtlar hep sürsün ve sağlıklı hamilelikten sonra kucağına gelsin canım.

Güzel arkadaşlarım, hepinizi öpüyorum, dileklerinizin gerçek olacağı keyifli bir hafta diliyorum 💐🍀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 folikül iyi aslında cnm,umarım hepsi kaliteli çıkar,tedavin en iyi şekilde ilerler.Benim malesef kimyasal gebelik oldu cnm,düşük yaptım.

Canım bende yumurta biriktiriyorum..cuma günü bir embriyom donduruldu..sen kaç yumurta biriktirip, kaç tane transfer yaptırmıştın..

1. ay 2 ,2. ay 4 embriyo donduruldu ,2 tane blast transfer edildi,ama malesef kimyasal gebelik oldu cnm.Anladım ki önemli olan sayısı değil,1 tanede olsa kaliteli olması yeterli cnm..

Gunaydın kızlarr hepimizin haftası bereketli sağlıklı ve güzel haberlerle gecsinnn inşallahhh...benim dün düşüğüm gerçekleşti maalesef ama beklenen bi durum olduğu için haftaya pozitif umut dolu başlıyorum onu dünde bıraktım(tam da günüydü hani:))) neyse ben üçüncüyü kısmet olursa ağustos eylül gibi düşünüyorum yanılmıyorsam iki ay bi dinlenmek gerekiyormuş kendim için naçizane bi bakım onarım listesi hazırlıyorum eminim çoğunu sizde biliyorsunuzdur bi derleyp toparlayayım yazıcam kızlarrr hepinizi öptümmm

Geçmiş olsun arkadaşım. Çok üzüldüm. Ama dirayetine de hayran kaldım. Umarım bir sonraki denemen seni bebeğine kavuşturur...

geçmiş olsun!

1.TARİF:

adet bitiminden itibaren 10 gün boyuca sabahları soğan kürü yaptım...(sadece sabahları yaptım.. Ama tam ve doğru tarif için araştır..Daha sonra 2. ve 3. tariflere geçtim ben...

2. TARİF
-testere dişli aslan pencesi
-hayıt tohumu

bunları bir fincan kaynamış suya daldırıyorum (ike.dan aldığım iki tarafalı çay süzgeci içinde kıstırarak)

hayıt tohumunu ağzıma gelecek şekilde 1 çay kaşığı kadar süzgece koymadan öylece koyuyorum ve her yudumda biriki kıtır kıtır çiğniyorum..

3.TARİF:
bal+tarçın+çörekotu üçlemesini bir kavanoza hazırladım . işyerinde çekmecemde duruyor... ara ara kaşıklıyorum ondan da....

Geçmiş olsun arkadaşım. Çok üzüldüm. Ama dirayetine de hayran kaldım. Umarım bir sonraki denemen seni bebeğine kavuşturur...

Teşekkürler arkadaşım geçen hafta yeteri kadar parcaladğım için kendimi daa bişey kalmamış içimde hepsini atmışım inan :) yarına botox randevusu bile aldım :)))))

hayrolsun canım! kızların olacak inşallah!

lütfen her pazartesi bu tabloyu tekrar yayınlayalım... (Kırmızılı tablomuzu da her cuma olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…