Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

BEBEKLERVE: canım opun hayırlı olsun!

BCEMRE: Harikasın! Kutluk Bey2le ilgili buraya sıksık haber yaz!

MAGNEZYA: Maşallah! Pıtpıtlar hayırlı olsun canım! Seni de listemizde kırmızılarla görmek, bize harika umut olsun!

ENSU: Hemşile eve mi geliyor? İlahi!!! (ha bu arada ilk negatif olmayacak! pozitif olacak! ...)

Ben 1. denememden sonra hatırlarsanız 2.denememi hemen ilk negatif adetimle hiçmi hiç ara vermeden yapmıştım! O da negatif ti! . sonra 1 ay ara verdim..bu arada baltarçınçörekotu yumurtalarımı artırmıştı ve pozitifti!! sonrası malum!!...

GÜLNEVA: Canım şimdi aynı ilaçları kullanıyoruzya bu arada ben şu hayıt tohumlarından çiğniyorum bazen zararı olur mu sence?

Selcancım,zanorkcum,alişailişçim,acmilacım,tutkucum,wishduygum,ümmücüm,duovacım,alaralarım,omayram,nisandurum,aryaekim,....isimlerini yazamadığım hepiciğininiz,güzbaharım... canlarım....anneler gününüz kutlu olsun!

Teşekkürler arkadaşım geçen hafta yeteri kadar parcaladğım için kendimi daa bişey kalmamış içimde hepsini atmışım inan :) yarına botox randevusu bile aldım :)))))

Geçmiş olsun, umarım sonraki denemende bebişin olur. Düşüklerde genetik inceleme yapılıyor mu? Klasik yaşa bağlı kalitesiz yumurta cevabı beni tatmin etmiyor. Yumurtanın hangi değerinde noksanlık vardır ve nasıl giderilir? Tıb bir gün bu sorulara da cevap verir inşallah.

İki dr a danıştım ikiside bu yasta genetik bakmanın bir anlamı yok dediler ve klasık cevap yumurta kalıtesı kotu artık sansına ıyı kalıte denk gelir inşallah dedıler ben de amin dedım trajı komik anlayacagın arkadasım dhea dıyor internette pek cok yabancı site ben de kendı kendıme dhea kullanmaya karar verdım henuz tam kanıtlanmamıs olsada yurtdısında yaygın sekılde önerılıyor

Yerli malı, yurdum malı..... İncir, tarçın-çörek otu- bal gibi karışımları denemiş miydiniz?

Yerli malı, yurdum malı..... İncir, tarçın-çörek otu- bal gibi karışımları denemiş miydiniz?

Yok denememilstım daha önce onu da yanında deneyebılırım sız denedınız mi kaliteye katkısı varsa onu da denerım valla yeter ki işe yarasın:)

inşallah canım benimmmm hep beraberrr

Teşekkürler arkadaşım geçen hafta yeteri kadar parcaladğım için kendimi daa bişey kalmamış içimde hepsini atmışım inan :) yarına botox randevusu bile aldım :)))))

canımm çok geçmiş olsunn.. inşalllah bir dahakine kucağınada alacaksın..
bu arada özel değilse botoxu nerede yaptırıyorsun iyi ve güvenilir bir yer bulmak zor..
ben pervin dinçeri düşündüm ama acaba gereksiz yere aynı şeye çokmu para veririm diye düşündüm bir yandanda kararsız kalmıştım..
tabi şu aşamada değil ama tez zamanda çok istiyorum..

3.TARİF:
bal+tarçın+çörekotu üçlemesini bir kavanoza hazırladım . işyerinde çekmecemde duruyor... ara ara kaşıklıyorum ondan da....
bu karışımı bende yapmıştım ama keten tohumuda katmıştm.. bu tedavimde..

Yok denememilstım daha önce onu da yanında deneyebılırım sız denedınız mi kaliteye katkısı varsa onu da denerım valla yeter ki işe yarasın:)

Bende kist var, soğan kürüne başladım, günde bir kez içebiliyorum. İncir de tüketmeye başladım. Sonucunu bekliyorum. Saraçoğlu'nun başka bir önerisini uygulamıştım, etkisini de görüyorum. (Bal-tereyağı; boğazdan balgam çıkartıyor.) İnş. soğan kürü de etkili olur.

Yok canım niye özel olsun beşiktaşta Ota güzellik merkezi var dr um Alaattin bey ..merkezin sahibi doktor Faik bey babamın öğrencisiymiş zamanında o yüzden güvenilir tanıdık yer diye oraya gdiyoruz ailecek donanımlı bir merkez gayet makul fiyatları da..

Valla süper ben eczaneden Apitera diye bi karışım aldım arı sütü bal propolis üçlüsü ona başladım bu sabah hücre yeniliyici özelliği varmış bi de bunu araştırın derim

İşe yarıyor. Bu ay zayıflama çalışmalarına ağırlık verdim. O yüzden pek bir şey yapmadım. Ama bir buçuk şişe hayıt suyum, kuru incirlerim, tarçınım, balım, çörekotum elimin altında. Adetin ikinci günü başlayıp adete 10 gün kalana kadar devam. Soğan kürü, iltihap, kist gibi sorunlar için iyi fakat 2 turdan sonra bırakmak lazım. Rahmi inceltiyormuş fazlası.

Hayıt tohumu var evde o zaman ona baslansınnn içilmeyeee

:)) canım bende ota beşiktaşın 6 yıldır epilasyon hastasıyım.. ailecek hep oraya gittik.. annemi bile halen götürüyorum.
ama orada botox yaptırmak hiç aklıma gelmemişti çok iyi oldu bu zaten hepsi tanıdık oldu artık..
çok sağollll

Valla süper ben eczaneden Apitera diye bi karışım aldım arı sütü bal propolis üçlüsü ona başladım bu sabah hücre yeniliyici özelliği varmış bi de bunu araştırın derim

Apiterayı bende 2 yıldır kullandım canım.. eşimede kullandırıyordum..
içindeki propolis maddesi çok faydalıymış yumurtalıklarımıza..

canım geleceğin anne adayıını çok çok öpüyorumm

Ahahahhhh tesadüf işte canım o zaman fazla anlatmama gerek yok :) gönül rahatlığıyla gidebilirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…