- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.201
Önceki tahlillerin yeterli oluyor, fsh yerine de muayenede o ayki folikül rezervine bakıyor, zaten bizim grupta ya 1 ya 2 folikül çıkıyor. Başka bir rahatsızlığın yok ise yumurta geliştirici iğne veriyor zaten.
Biliyorsun bhcg kanda 24 saatte yükselen bir değer değil. Yaklaşık 4 günlük süreçte kabul edilir seviyeye çıkıyor. Yani yarınla cumartesi arasında çok fark yok aslında. Bebeğin tutunduysa yarın da çıkar testte. Ama eşin her şeyi tam zamanında yapmaya şartlanmış görünüyor. Onunla tartışıp gereksiz yere negatif enerji yüklenmektense bir gün daha sık dişini. Derim nacizane...
Kötü düşünme, gitmeye karar verdiğin dr na sorarsın. Hormon ilaçları ise vücudumuzda yetersiz olan hormonlarmış.ya şimdi ben ilaçları aldım MARİNCAP 500 ML. SOLGAR 30 ML. BIOSTERON DHEA 25 ML yeni bir tedaviye başlayana kadar bunları kullanacam ama nette araştırırken bazı yorumlara rastladım DHEA nın kalp krizine yol açtığını bir çok dr nin önermediğini yazıyorlar biraz tereddütte kaldım açıkçası ama yinede kullanacam yumurta kalitesini arttırdığı da bir gerçek bebek için çabalarken canım dan olmam umarım
:)) canım eşimle tartışmayınca istediğimi yapamıyorum ve daha mutsuz oluyorum.. tipik bir arslan burcu ve hükmetmeyi çok seviyor tabi bana edemiyor o yüzden bizim ev aynen çocuklar duymasındaki halukla meltem gibi..
yarın sabah gideceğim dedim oda götüremem dedi.. götürmek zorunda yoksa taksiyle giderim..
yarın belli olur heyecan yaptım bana şans dileyinnn canlarım.. kimyasal cıkmaması tek dileğim.. 100 altı bir rakam çıkarsa pek umutlanmayacağım..
İdrar testini boşver arkadaşım yaaa bence ne kadar zor olsa da ctesiyi bekle derim heyecan güzeldir ilerde anısı kalır bebişine anlatırkrn büyüdüğünde ...
canımcığım bebiş tutmuşsa idrarda mutlaka çıkar...ama bazen pozitif olup idrarda negatif çıkanlarda duydum..ben transferin 10 günüden itibaren hep yaptım idrar testini ve doğru sonuç çıktı beni idrar testi hiç yanıltmadı bu zmana kadar..canım kan tahlili yaptırma derim ben iki gün üstü üste kan verme inş tutmuşsa minişlerin zaten gün aşırı kan vericen son bir gün kala hiç gerek yok kan testine bir gün daha sabret kan testi için..ben sende umutluyum bu sefer tutu minişler...
canımcığm adetle bir gün var say bence yarın...senin yumoşlar erken büyüdü ve labarotuvar ortamında dölendi canım...canım içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et...
Bol şanslar.......içimden kızın olacağı duyusu geçiyor.......bizde sonucunu merakla bekliyoruz......
Cumartesi pozitif haberini tabloya eklemeyi diliyorum.
ayy canımmm beni nekadar mutlu ettin bir bilsen.. bazen diyorum Allahın gücüne gitmesin neden kız kız diye hep içimden geçiyor..
gerçekten kızım olmasını okadar çok istiyorumki... heyecan yaptımmm :18::18:
ACMILA GELDIIIII KIZLAR
Citir Anne adaylari herkese bol yumili bol bereketli günler dilerim ENSUUUUU canim bol san diliyorum sana allah gonlune gire versin bu son olur insallah canim kiz olsun erkek olsun hayirlisi olsun ikisi birden olsun Allahim bu cabalarini karsiliksiz birakmasin
Yarin giy pembelerini öyle git uğur getirsin sana insallah dualarimdasin Herkesi öptüm
bundan önceki kan değerin kaçtı canım..
ya şimdi ben ilaçları aldım MARİNCAP 500 ML. SOLGAR 30 ML. BIOSTERON DHEA 25 ML yeni bir tedaviye başlayana kadar bunları kullanacam ama nette araştırırken bazı yorumlara rastladım DHEA nın kalp krizine yol açtığını bir çok dr nin önermediğini yazıyorlar biraz tereddütte kaldım açıkçası ama yinede kullanacam yumurta kalitesini arttırdığı da bir gerçek bebek için çabalarken canım dan olmam umarım
:)) canım eşimle tartışmayınca istediğimi yapamıyorum ve daha mutsuz oluyorum.. tipik bir arslan burcu ve hükmetmeyi çok seviyor tabi bana edemiyor o yüzden bizim ev aynen çocuklar duymasındaki halukla meltem gibi..
yarın sabah gideceğim dedim oda götüremem dedi.. götürmek zorunda yoksa taksiyle giderim..
yarın belli olur heyecan yaptım bana şans dileyinnn canlarım.. kimyasal cıkmaması tek dileğim.. 100 altı bir rakam çıkarsa pek umutlanmayacağım..
Bundan Once transfer sonrası 20. Gunde 294.1 di bu sefer 26. Gun sizlerden aldigim gazla bir an da acibademe gidip yaptirdim 26. Gun degeri tam olarak 587.1 cikti bu deger niye yukselmiyor hamilelik takvimi yapmistim bir hevesle ona gore 7. Hafta acibademin kagidinda referans degerler bu hafta icin tam olarak 3697-163563 . Yani alakamiz yokkamiz yok. Opu yada transfer sonrasi bir yaramazlikta yapmadikki bebek o gün un hediyesi diyeyim.moralini bozmamisimdir insallah. gec dollenme mumkun olmayacagindan boyle konustum.o kadar hormon veriyorlarki 15 yasindaki ergenler gibi bulug yasiyoruz .sen o guzel canini bizimle sikma
Sana ve buradaki tum yurekli kizlara iyi sanslar. Umarim her sey yolunda giderbugün idrardan yaptırsammı d,ye düşündüm sonra vazgeçtim canım.. yarın kandan baktıracağım inşallah..:))
canım beni idrar çok yanılttı daha önce.. idrarda negatifi görüp aynı gün kanda 186 yı görmüştüm.. o yüzden hiç inancım yok benim idrar testine.. kesin kararlıyım canım yarın kandan yaptıracağım.. birde pazar günü gidip yaptıracağım.. yarın yaptırdığım yer hemen sonucu 1 saate veriyor, pazar günüde fulyadaki istanbul cerrahi hastanesinin acili kan konusunda çalışan tek yer orada veririm.. bu kaçıncı oldu canım bu saatten sonra artık negatifse zaten birşey değişmez..
canim hadi bakalim 300-500 lu bisey ciksindaa sasirtsin seni anne burdayim desin insalahhhhhh
Sana ve buradaki tum yurekli kizlara iyi sanslar. Umarim her sey yolunda gider
Arkadaşım umut her zaman vardır ama önemli olan senin moralli olman ve ne olursa olsun onu kabullenip yoluna devam etmendir yakın zamanda ben de benzer durumu yaşadım değerler katlamadı istenildiği gibi transfer sonrası 20. Günde 263 ilk önce geç tutunma mı dedik iki günde bir baktırdık ama maalesef sonuç olarak gebelik ya da kimyasal gebelik sonlandı ben de..seninki aynısı olacak diye bi durum söz konusu değil ben sadece deneyimimi paylaştım inşallh minicik düzgün bi kese ve içinde bebişini görürsün ...eğer yoksa da olumlu bakmaya çalış keza çoğu bebekteki anomaliler bu evrede vücut tarafından ayıklanıp atılırmış ne mutlu ki vücudun bu evrelere kadar gelebiliyor yani çoğu adaya göre çok sanslısın bi de yaş 45 filan demişin ...yani???? Daa önümüzde zaman var sen yeter ki olacagına inan ve yürekten iste..
4 Nisan bat gününden hesaplayınca 6 hafta bitmek üzere. Yine de unutma bizler doktor değiliz. Sadece tecrübelerimiz ve kendi çapımızdaki araştırmalarımızla buradayız. Yapacağımız yorumlar yanıltıcı olabilir. Doktorun ultrasonda ne göreceği de önemli. Düzgün bir kese ve içinde canlı bebek görüyorsa umudunu yitirme. Ama ben daha çok "45 yaşındayım artık olmaz" demene üzüldüm. 52 yaşında doğum yapan üstelik te doğal hamile kalan, bir arkadaşımın tanıdığı var. Umut kaynağımdır kendisi. Annemin eski mahallesinden komşuları var. 50 yaşında yine doğal hamile kalmış. Kızı şimdi 25 yaşında. Eğer bebeğin seninle kalmamaya karar verirse çok üzülme. Tutunduktan sonraki kayıplar genellikle sağlıksız embriyolarda gerçekleşiyor. Ve Allah' a güven. En doğrusunu, en hayırlısını o bilir. Benim dileğim, bebeğinin seninle kalması. Yaşadığının geçici bir duraklama olup hızla toparlanması...
bülent tıraşa e-mail attım hemen cevap geldi hiç bu kadar çabuk beklemiyordum doğrusu tel ve mail istemiş yazıp gönderdim tekrar
Sagol.her gecenin bir sabahi vardir elbet.bebek benimle ya kalirsa ama oy oy oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?