Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya şimdi ben ilaçları aldım MARİNCAP 500 ML. SOLGAR 30 ML. BIOSTERON DHEA 25 ML yeni bir tedaviye başlayana kadar bunları kullanacam ama nette araştırırken bazı yorumlara rastladım DHEA nın kalp krizine yol açtığını bir çok dr nin önermediğini yazıyorlar biraz tereddütte kaldım açıkçası ama yinede kullanacam yumurta kalitesini arttırdığı da bir gerçek bebek için çabalarken canım dan olmam umarım

:)) canım eşimle tartışmayınca istediğimi yapamıyorum ve daha mutsuz oluyorum.. tipik bir arslan burcu ve hükmetmeyi çok seviyor tabi bana edemiyor o yüzden bizim ev aynen çocuklar duymasındaki halukla meltem gibi..
yarın sabah gideceğim dedim oda götüremem dedi.. götürmek zorunda yoksa taksiyle giderim..
yarın belli olur heyecan yaptım bana şans dileyinnn canlarım.. kimyasal cıkmaması tek dileğim.. 100 altı bir rakam çıkarsa pek umutlanmayacağım..

Kötü düşünme, gitmeye karar verdiğin dr na sorarsın. Hormon ilaçları ise vücudumuzda yetersiz olan hormonlarmış.
İyi düşün iyi olsun, son denememde kafam karışmasın diye ilaç prospektürlerini okumamıştım......

Bol şanslar.......içimden kızın olacağı duyusu geçiyor.......bizde sonucunu merakla bekliyoruz......

İdrar testini boşver arkadaşım yaaa bence ne kadar zor olsa da ctesiyi bekle derim heyecan güzeldir ilerde anısı kalır bebişine anlatırkrn büyüdüğünde ...

bugün idrardan yaptırsammı d,ye düşündüm sonra vazgeçtim canım.. yarın kandan baktıracağım inşallah..:))

canım beni idrar çok yanılttı daha önce.. idrarda negatifi görüp aynı gün kanda 186 yı görmüştüm.. o yüzden hiç inancım yok benim idrar testine.. kesin kararlıyım canım yarın kandan yaptıracağım.. birde pazar günü gidip yaptıracağım.. yarın yaptırdığım yer hemen sonucu 1 saate veriyor, pazar günüde fulyadaki istanbul cerrahi hastanesinin acili kan konusunda çalışan tek yer orada veririm.. bu kaçıncı oldu canım bu saatten sonra artık negatifse zaten birşey değişmez..

canımcığm adetle bir gün var say bence yarın...senin yumoşlar erken büyüdü ve labarotuvar ortamında dölendi canım...canım içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et...

her ay adet tarihimi ajandama not düşüyorum canım baktım nisan ayında 23 nisanda tam olarak adet olmuşum.. daha 8 gün var..
bana şansss dilee canımm benimmmm.. inşallahh yarın güzell haberlerimm gelirrr.. bu gece hiç uyuyamam sanırım :))

Bol şanslar.......içimden kızın olacağı duyusu geçiyor.......bizde sonucunu merakla bekliyoruz......

ayy canımmm beni nekadar mutlu ettin bir bilsen.. bazen diyorum Allahın gücüne gitmesin neden kız kız diye hep içimden geçiyor..
gerçekten kızım olmasını okadar çok istiyorumki... heyecan yaptımmm :18::18:

Cumartesi pozitif haberini tabloya eklemeyi diliyorum.

ayy canımm benim çok tatlısın ama değer iyi bile çıksa keseyi görene kadar asla gebe olduğuma inanmayacağım..
okadar çok iyi değerler gördümkü benim için biraz inanma keseyi görünce olacak..

ACMILA GELDIIIII KIZLAR
Citir Anne adaylari herkese bol yumili bol bereketli günler dilerim ENSUUUUU canim bol san diliyorum sana allah gonlune gire versin bu son olur insallah canim kiz olsun erkek olsun hayirlisi olsun ikisi birden olsun Allahim bu cabalarini karsiliksiz birakmasin
Yarin giy pembelerini öyle git uğur getirsin sana insallah dualarimdasin Herkesi öptüm

ayy canımm hoşgeldinn..
pembe giymeyi iyi hatırlattın olmazsa bu defa garanti olsun diye pembiş iç çamaşırı giyerim:))
sağol canım güzel dileklerin için hep beraberrr inşallahh.. çok çok öptümm...

bundan önceki kan değerin kaçtı canım..

Bundan Once transfer sonrası 20. Gunde 294.1 di bu sefer 26. Gun sizlerden aldigim gazla bir an da acibademe gidip yaptirdim 26. Gun degeri tam olarak 587.1 cikti bu deger niye yukselmiyor hamilelik takvimi yapmistim bir hevesle ona gore 7. Hafta acibademin kagidinda referans degerler bu hafta icin tam olarak 3697-163563 . Yani alakamiz yokkamiz yok. Opu yada transfer sonrasi bir yaramazlikta yapmadikki bebek o gün un hediyesi diyeyim.moralini bozmamisimdir insallah. gec dollenme mumkun olmayacagindan boyle konustum.o kadar hormon veriyorlarki 15 yasindaki ergenler gibi bulug yasiyoruz .sen o guzel canini bizimle sikma

Ben 1,5 ay kadar kullandım DHEA, Solgar vitamin, Qoenzim Q10 200mg. Ve ayrıca doktor bitki kürü yapmamı istedi. Birer tutam Civanperçemi, Aslanpençesi, çobançantası, adaçayı, Hayıt tohumu 1lt kaynamış suda 5dk kaynatılıyor. Bir ay sabah akşam aç karnına içtim. 3 yumurtam oluştu. Yalnızca 1 tanesi döllendi. Progesteron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıycaklarını söylediler.Tüm ilaçları kesin dediler. Dün arayıp döllenmiş yumurtayı dondurduklarını söylediler.
Kalitesini bilmiyorum ama en azından 1 döllenmiş yumurta elde edebildik. Bu kullandıklarım umarım kalitesini arttırmıştır. Herhangi bir yan etki şu ana kadar görmedim.

canim hadi bakalim 300-500 lu bisey ciksindaa sasirtsin seni anne burdayim desin insalahhhhhh

Sana ve buradaki tum yurekli kizlara iyi sanslar. Umarim her sey yolunda gider

canim hadi bakalim 300-500 lu bisey ciksindaa sasirtsin seni anne burdayim desin insalahhhhhh

sağoll canım benimm...çok öptümm..

Sana ve buradaki tum yurekli kizlara iyi sanslar. Umarim her sey yolunda gider

canım daha girmeyecekmiş gibi yazmışsın.. güzel dileklerin için çok sağol.. inşallah keseyi ve kalp atışını görürsünn dularımdasın..

Sagol arkadasim.galiba persembenin gelisi carsambadan belli oldu. Esimede anlattim ben yinede olumsuz dusunmuyorum.sen onu sakliyorsun gibi geliyor diyor.sonuc ne olursa olsun ucunda olum yok ya. Kader iste. Hoscakal

Sagol.her gecenin bir sabahi vardir elbet.bebek benimle ya kalirsa ama oy oy oy oy

Annem de aslan burcu. Ne çektiğini babama sor diyeceğim ama o da koç. Kısık ses diye bir kavram yok evde
Yüreğimdekini biliyorsun. Anneliği tatman... Bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…