- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.241
sağolun arkadaşlar.. iyiyim gerçekten.. bu sefer üç tane transfer edildiya biraz daha umutluyum ama olmadı yapacak birşey yok..
kendimi hemen toparladım evi baştan sona toparladım..
Aret beye bu konuda suç bulamıyorum çünkü elinden geleni yaptı 3 tane yumurtanın hepsi iyi gelişti ve döllendi hepsini transfer etti ama olmayınca olmuyor.. benim bümyem bebek tutmuyor:))
biraz farklı doktora geçmeye karar verdim farklı farklı protokoleri denemekte fayda var.. geçmişte Bahcecideki hatalarımı tekrar yapıp aynı doktora yıllarımı vermek istemiyorum.. Memorial Semra hanım şu anda aklıma biraz yatıyor bugün arayıp randevu aldım bu ayki ilk adetimle gideceğim Semra hanıma... birazda orada denerim olmazsa gelecekte belki Aret beye belki yine geri dönerim..
artık olana kadar uğraşmaktan başka yapacak birşey yok.. desteğiniz için sağolun..
sağolun arkadaşlar.. iyiyim gerçekten.. bu sefer üç tane transfer edildiya biraz daha umutluyum ama olmadı yapacak birşey yok..
Aret beye bu konuda suç bulamıyorum çünkü elinden geleni yaptı 3 tane yumurtanın hepsi iyi gelişti ve döllendi hepsini transfer etti ama olmayınca olmuyor.. benim bümyem bebek tutmuyor:))
biraz farklı doktora geçmeye karar verdim farklı farklı protokoleri denemekte fayda var.. geçmişte Bahcecideki hatalarımı tekrar yapıp aynı doktora yıllarımı vermek istemiyorum.. Memorial Semra hanım şu anda aklıma biraz yatıyor bugün arayıp randevu aldım bu ayki ilk adetimle gideceğim Semra hanıma... birazda orada denerim olmazsa gelecekte belki Aret beye belki yine geri dönerim..
artık olana kadar uğraşmaktan başka yapacak birşey yok.. desteğiniz için sağolun..
Bitanem benimm boyle guclu dur herzaman inaniyorumki artik cok yaklastin bebegine bir mucizede sen olacaksin ve bizde basari hikayeni gururla okuycaz..pes etmek yok nazli bebekler gelecekler Allahin izniyle cok cok opuyorum seni yolun bahtin kismetin acik olsun kuzummm
Birdahaki denemende birden fazla yumurta olursa tek tek transferi düşünsen acaba nasıl olur? Düz mantıkla rahim çoğulu kabul etmeyebilir diye düşünüyorum..
sağoll canım benimm.. gerçekten kendimi güçlü hissediyorum çünkü üzülerek hayata küserek tedavilere ara vererek zaman kaybetmek istemiyorum canım.. maddi manevi Allah yardımcı olduğu sürece son hızla devam edeceğim hayatım..
sağol canım güzel dileklerin için çok çok öpüyorum seni ve yeğenimizi..
hayatım ben onuda kaç defa denedim.. ilk tedavimde 2 tane transfer edilmilşti.. sonraki 5 tedavimde 1 tane transfer edildi.. 6. tedavimde 2 tane transfer edildi, 7. tedavimde 3 tane transfer edildi.. sayı olarak hepsini denedim ama olmadı..
şimdi ilk yaptıracağım şey bu adetten sonra histereskopi olacak..
evet canım memorial çok başarılı bir merkezmiş.o memnuniyet mesajlarını okudukça şaşırdım hepsi yalan olamazya.
canım sonucuna çook üzüldüm...Ama herşeyde vardır bir hayır diyelim elden bişey gelmiyor mallesef...canım o merkezde yolunda gitmeyen bişeyler var ben negatifimi alınca çok huzursuz oldum..doktorumuz o kadar inatçı ki hiç farklı tedviler uygulamıyor..mesela tedavi öncesi endoskopi yapılabilir neden bebek tutmuyor yapışıklıkmı var yada transfer öncesi çizik atılsa bir sürü denemiş ve başarılı olunmuş hamileleikler var..senin imkanın varsa başka tedaviler denensin canım başka merkezlere git mutlaka canım..seninde negtifinden sonra bnim artık o merkeze güvenim kalmadı soğudum nedense...umuselmenin bahçecide gitiği bir doktor var canım diğer topikte ismini yazmıştı şuan hatırlamıyorum..bende dondurulmaya takmış durumdayım iki emriyo transfer yapılırsa tutar diye düşünüyorum..ama Allahım kısmet etmeyincede olmuyor..sabırla ve imkanlar el verdiği sürece denemeye devam canım.. bahçecide en azından kimyasalda olsa hamile kalmışsın eski gitiği yeride düşünebilirsin başka doktora gidebilirsin bahçecide..
sağoll canım benimm.. gerçekten kendimi güçlü hissediyorum çünkü üzülerek hayata küserek tedavilere ara vererek zaman kaybetmek istemiyorum canım.. maddi manevi Allah yardımcı olduğu sürece son hızla devam edeceğim hayatım..
sağol canım güzel dileklerin için çok çok öpüyorum seni ve yeğenimizi..
hayatım ben onuda kaç defa denedim.. ilk tedavimde 2 tane transfer edilmilşti.. sonraki 5 tedavimde 1 tane transfer edildi.. 6. tedavimde 2 tane transfer edildi, 7. tedavimde 3 tane transfer edildi.. sayı olarak hepsini denedim ama olmadı..
şimdi ilk yaptıracağım şey bu adetten sonra histereskopi olacak..
haklısın canım başarı mesajları zaten bizi hastane hastane dolaştıran:) değişik bir yer olsun diye düşündüm orası aklıma geldi.. kadın doktorlada nasıl yapacağım bilmiyorum ama artık yapacak birşey yok canım.. deneme yanılma yolu ile bir yere varacağız birde memorialı denemeye karar verdim.. bakalım ne olacak hayırlısı diyorum artık sadece elden birşey gelmiyor hayatım..
sağoll canım benimm, ya bende Aret beyi çok seviyorum aslında.. çok tartışmalı geçiyordu görüşmelerimiz ama adamı seviyordum doktor olarak.. aslında elinden geleni yaptı sadece neden histereskopi yapmadı anlamadım o konuda uyuşamadık bir türlü..
hastenelerede artık suç yükleyemiyorum gülneva nereye gitsem olmuyor demekki bendede bir anormallik var yada eşimin spermleri çok kötü durumda embriyoyu ilerletemiyor belkide.. ama haklısın doktor değiştireceğim canım şimdilik Aret beye gitmeyeceğim, gelecekte belki geri dönerim diye ararlarsa onlarla ilişkilerimide zedeyelecek birşeyde demeyeceğim biraz ara vereceğim diyeceğim..
Bahceciye tekrar gitmek istemiyorum canım çünkü onlara çok kızgınım 29 yaşından 35 yaşına kadar 5 yılımı harcadım artık herşeylerini ezberledim hepsinin.. o hastane bana uğursuz geliyor..
Ailem ilk hastanen Amerikan hastenesine geri dön diyor ama ben bu sefer Memorialı denemeye karar verdim bakalım artık hayırlısı canım..
haklısın canım başarı mesajları zaten bizi hastane hastane dolaştıran:) değişik bir yer olsun diye düşündüm orası aklıma geldi.. kadın doktorlada nasıl yapacağım bilmiyorum ama artık yapacak birşey yok canım.. deneme yanılma yolu ile bir yere varacağız birde memorialı denemeye karar verdim.. bakalım ne olacak hayırlısı diyorum artık sadece elden birşey gelmiyor hayatım..
sağoll canım benimm, ya bende Aret beyi çok seviyorum aslında.. çok tartışmalı geçiyordu görüşmelerimiz ama adamı seviyordum doktor olarak.. aslında elinden geleni yaptı sadece neden histereskopi yapmadı anlamadım o konuda uyuşamadık bir türlü..
hastenelerede artık suç yükleyemiyorum gülneva nereye gitsem olmuyor demekki bendede bir anormallik var yada eşimin spermleri çok kötü durumda embriyoyu ilerletemiyor belkide.. ama haklısın doktor değiştireceğim canım şimdilik Aret beye gitmeyeceğim, gelecekte belki geri dönerim diye ararlarsa onlarla ilişkilerimide zedeyelecek birşeyde demeyeceğim biraz ara vereceğim diyeceğim..
Bahceciye tekrar gitmek istemiyorum canım çünkü onlara çok kızgınım 29 yaşından 35 yaşına kadar 5 yılımı harcadım artık herşeylerini ezberledim hepsinin.. o hastane bana uğursuz geliyor..
Ailem ilk hastanen Amerikan hastenesine geri dön diyor ama ben bu sefer Memorialı denemeye karar verdim bakalım artık hayırlısı canım..
Çok üzüldüm. Allah inşallah bir dahaki seferde birsürü bebiş verir. Ben başaracığımıza inanıyorum. Bir sorum olacak bahçecide hangi Dr gitmiştin.benimde 3. Tedavim hep aynı ilaçlar kullanılıyorhaklısın canım başarı mesajları zaten bizi hastane hastane dolaştıran:) değişik bir yer olsun diye düşündüm orası aklıma geldi.. kadın doktorlada nasıl yapacağım bilmiyorum ama artık yapacak birşey yok canım.. deneme yanılma yolu ile bir yere varacağız birde memorialı denemeye karar verdim.. bakalım ne olacak hayırlısı diyorum artık sadece elden birşey gelmiyor hayatım..
Ben 1,5 ay kadar kullandım DHEA, Solgar vitamin, Qoenzim Q10 200mg. Ve ayrıca doktor bitki kürü yapmamı istedi. Birer tutam Civanperçemi, Aslanpençesi, çobançantası, adaçayı, Hayıt tohumu 1lt kaynamış suda 5dk kaynatılıyor. Bir ay sabah akşam aç karnına içtim. 3 yumurtam oluştu. Yalnızca 1 tanesi döllendi. Progesteron hormonum yüksek olduğu için transfer yapamıycaklarını söylediler.Tüm ilaçları kesin dediler. Dün arayıp döllenmiş yumurtayı dondurduklarını söylediler.
Kalitesini bilmiyorum ama en azından 1 döllenmiş yumurta elde edebildik. Bu kullandıklarım umarım kalitesini arttırmıştır. Herhangi bir yan etki şu ana kadar görmedim.
Evet, çabuk yanıt veriyor. İnşallah sonuna kadar böyle güzel gelişmelerle gider ve bebeğine kavuşursun...
Bir de bebek kendiliğinden gelse mesela
öğle bir mucize gerçekleşirmi acaba
Neden gerçekleşmesin? Allah kime ne zaman ne vereceğini kullarına sormaz ya. Yazdıysa bir şeyi vesile eder verir. Sen inancını yitirme yeter
Daha önce histereskopi yaptırmış mıydın? Bahçecide Mustafa ve Delta Hastahanesi Anadolu yakasında Hakan Bey ile hiç görüştün mü? Seval TAŞDEMİR içinde konusunda uzman diye duyumlarım var. Senin ve arkadaşların dr. araştırmaları - tecrübeleri, başka arkadaşlara da yol gösterir.
inşallah fellik fellik kaçtığın bayan doktor derdine deva olur sende bu korkunu yenersin canım.histereskopi yaparken birde rahim çizdirme yaptırsana belki işe yarar,rahimi canlandırıyormuş.benim mantığıma baya yattı.umut fakirin ekmeği napalım.
canım dediğin doğru üzülerek zaman geçiremeyiz Allahım güç verdiği sürece yolumuza devam Allahında izniyle..canımsen bahçeci umutamı tedavi gördüm fulyadamı doktorun kimdi yazmıştın unutum canım.
Çok üzüldüm. Allah inşallah bir dahaki seferde birsürü bebiş verir. Ben başaracığımıza inanıyorum. Bir sorum olacak bahçecide hangi Dr gitmiştin.benimde 3. Tedavim hep aynı ilaçlar kullanılıyor
Çok üzüldüm.senin için dua etmiştim inşallah üçüzleri olur diye.neyse önümüzdeki denemelere bakalım. Pes etmek yok. Bahçecide hangi Dr gitmiştin. Bende oraya gidiyorum. 3 denemedir aynı ilaçları uyguluyorlar. Aynı Dr mu diye merak ettim
canım Seval Hanımla geçen ay görüştüm yerleri bana çok yakın.. aklımda bir kaç yer vardı galiba Memorialı tercih edeceğim.. histereskopi hiç yaptırmadım bu güne kadar gittiğim üç ayrı doktorun hepsi gerek yok demişti.. şimdi ilk iş bu sefer histereskopi yaptırmak olacak.. senin doktorun kimdi canım..
Sakıncası yoksa neden seval hm tercih etmediğini belirtebilir misin? Birçok başarısız tüp bebişten sonrası histereskopi sonucu bebişi olanları duymuştum. Sebep rahim yapışıklığı oluyormuş. Drm bahçeci güvenç by, memnunum, durum tespitinden sonra seçenekleri söylüyor, kafama uygun tercihi uyguluyorum. Bence tecrübe çok önemli, mustafa bahçeci ile görüşmeni tavsiye ederim.....
?canımm tabiki.. Seval hanım iyi bir doktor gittiğimde çok ilgilendi çok açıklayıcı davrandı herşeyi anlattı.. kendisi ile herhangi bir sorunum yok ama ben şu aşamada 3-4 ayımı tüp bebek tedavisi öncesi lenfosit aşısı ile geçirmek istemiyorum.. kendisi bunu ilk olarak ön gördü.. belki doğru olan yaptırmam ama ben psikolojikmen bir doktora tedavi öncesi 3-4 ayımı git lerlerle harcamak istemiyorum.. geçen yıl farklı bir doktorda bu tarzda tedavi öncesi 6 aylık ön hazırlık süreci geçirdim 6 ay boyunca her istenileni yaptım sonunda yine negatifi alınca çok üzülmüş yıpranmıştım.. belki gelecekte gidebilirim ama şu anda Seval hanıma ilk sırada gitmek istemiyorum..
Bahceci grubunda Mustafa beyden hastaları çok şikayetci canım Erbil beye geçiyorlar tek tek.. ben gitmedim ama çok arkadaşım gitti hepsi yüzünü göremiyoruz diyor, yan komşum 2 yıldır Mustafa beyin hastasıydı ilk gün hariç hiç görüşemedi bu zamana kadar, tüm tedavisini Erbil bey takip etti.. Erbil beyde çok çok iyi bir doktormuş.. Güvenç beyinde methini çok duydum canım daha önceden yıllar önce Memorialdaydı.. ama ben o gruba artık gidemem gitsemde mutlu olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?