- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.161
Emlakçı mısın kız sen?
Canım bana fiyat için 5500 TL+ ilaç dediler. Sonraki denemelerde indirim yapılıyormuş. Başka yerlerle de görüşmüştüm. Fiyatlar yaklaşık bu civarlardaydı.
merhaba arkadaşlar ben hala bir araştırma peşindeğim istanbuldan bir arkadaş İSTANBUL FLORENCE NIGHTINGALE TÜP BEBEK MERKEZİNİ önerdi prof dr. cemil AKGÜL aranızda orada tedavi olan yada duyan varmı lütfen yazarmısınız
ACIBADEM MASLAK DR BÜLENT TIRAŞ , MEMORİAL DR SEMRA KAHRAMAN buraları öneriyorlar bilen varmı
Ahahahahahhaha geçende bi bankacı mısın sorusu geelmişti :))))
Arazi keşfi ifadesini emlakçılık yaparken çok kullanıyordum. Malum kişi kendinden bilir işi...
İsteyen herkesin evlat sahibi olmasını can-ı gönülden diliyorum. Evlat hasretini çeken biliyor. O ateş düştüğü yeri kavurmadan bırakmıyor. Ve kardeş, hayattaki hiç bir lezzete benzemiyor. Bazen tutunacak tek dalın oluyor. Arada km.ler olsa bile, nefes aldığını bilmek dünyayı güzelleştirmeye yetiyor. Senden ricam, yarın ne yaşayacak olursan ol, bugünden üzülme. Bizim en büyük düşmanımız stres. Sigara iç, ama stres yapma. (Sigaradan daha zararlı olduğu için söyledim, onu da içme) Yarın daha gelmedi. Ve ne getireceğini bilmiyoruz. Şimdiden üzülmek, var olanın gitmesi için kapı açıyor sadece... Gönlünü ferah tut. Rabbim yüreğine düşürdüğü ateşi söndürmeden bırakmaz.
haklısın canım ablam geldi biraz kafam dağıldıı...çok sağoll
merhaba canım.. evet nerelerdesin kaç haftadırr yok oldun birden:) tedavine tekrarmı başladın canım çok iyi yapmışsın çünkü çok ara vermemek gerek.. inşallah histereskopide birşey çıkmaz yarın omayranında histereskopisi var.. inşallah ikinizdende güzel haberler gelecek..
canım donasyonu kıbrıstamı yaptıracaksın merkez buldunmu araştırdınızmı güvenilir bir yermi.. senden öğrenelim bizede belki gerekli olur gelecekte. bende donasyona son durum olarak sıcak bakıyorum. bebeksiz kalmaktansa yumurta donasyonu yaptırırım zaten ben doğuracağım benim kanımdan canımdan olacak o yüzden bizim genimizide alıyor.. kaldıki evlat edinenler bile varken donasyonun kınanması Türkiyede yasaklanması bana saçma geliyor... gerçi şuda var sperm donasyonunu eşim kabul etmez yaptırsam sadece yumurta donasyonunu yaptırabilirim...
cumartesini bekliyorum canım inşallah bu sefer tutmuştuur diyorum başkada birşey elimden gelmiyor..
tutmazsa ilk iş saçımı boyatmaya koşacağım..
canım şu anda son durumun ne test yaptınmı kan değerin yükselmişmi yoksa düşmüşmü..
belki geç gelişen bir embriyodur..
canım bunların arasında yıllardır en çok methini duyduğum Memorial Semra Kahraman ve ekibi ayrıca Okmeydanı Memorialın laboratuvarı çok iyi.. ben kadın doktorla pek yapamıyorum o yüzden gitmedim ama bu 3 seceneği düşünseydim ilk sırayı burası alırdı..
Anaaa, benim anam da örtmendi
[I[/I]
Örtmenimmm canım benimm... günaydın herkeslere ...
canım maşallah çok pozitifsin, inşallah bebişin tutunur ve başka bişeye gerek kalmaz, cumartesi günü için bol şans dilerim .
Donasyon kıbrısda düşünüyoruz, 1-2 yer var aklımızda hatta 1 tanesini dr.söyledi.Aslında İstanbulda gittiğiniz dr.larada sorsanız onlar bile isim verebilirler diye düşünüyorum.Bende 3 ay ara verdim, bu sürede eşim direk donasyon dedi, ama o arada alfabenin hamile olduğunu duydum ve sevindim.Bende egede bir kez daha denemek istedim.İnşallah allah gönlümüze göre verir.
sevgili ensu yarın kurumdaki kadın doğumcuya gidip tahlilleri gösterip bakmasını isteyeceğim. tüp bebek merkezine ise asla gitmem . 7. haftadayım. kan değerim yükselsede istenen seviyede bir yüselme olmadıktan sonra anlamı yok. küçükken herşey kötü gittiğinde hayal kurardım herseyin istediğim gibi olduğunu imgelemeye çalışırdım. bu macerada o hayallere benziyor. imgelemek yerine biraz fazlasını yaşadım artık gerçeklere dönme zamanı. diyorum ama ... umut fakirin ekmeği. bir yandanda ya herşey yolundaysa diye içimden geçmiyor değil. ensu ya herhalde ben kafayı kırıyorum. böylemi oluyor duygularım dalgalanıyor.
bu arada somadaki şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. kurtulan kardeşlerimize geçmiş olsun. onların bu duruma düşmesinde haksızlıklar karşısında susan stokholm sendromlu herkesinde payı var. hiçbirşey yapamayan en azından destek olabilir. bu insanlar asgari ücretle çalışmaya icbar edilmiş kişiler. maden sektöründeki çalışma riskleri nedeniyle daha yüksek ücreti gerektirdiği gibi iş sağlığı vegüvenliği kuralları nedeniyle koruma önlemlerinide gerektirir yeterince önlem alınmamış.şüphesizki görevi ihmal , taksirle ölüm ve yaralamaya sebep olmak gibi birdizi suçtan sorumlular cezalandırılacaklardır. ancak sizlerin yani kamunun vicdanı bununla tatmin olacakmı yada ölenler geri gelecekmi.
başta sen olmak üzere ensu ,herkese iyi geceler...
canım çok teşekkür ederim banada özellikle ilk semra hanımı düşün dediler bir sürü ilklere imza atmış ama artık çok aşırı yoğunmuş yeterince zaman ayırabiliyormu hastalarına diye düşünüyorum arayıp bir konuşacam bakıyım bunlar özel hastane acaba cumarteside hasta kabul ediyorlarmı muayene için hafta sonuna denk getirebiilirsek çok iyi olurdu
canım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor bebişlerinle, sanırım cumartesiydi tahlilin umarım ikizlerin gelir sağlıklı cıvılcıvıl yüce allahım bu sefer yüzünü güldürsün haftaya güzel haberlerinle şenlensin bu sayfalar çok öpüyorum
Çıtır kızlar önce yazıp moralinizi bozmak istemedim ama sonra bilerek gitmeniz daha iyi olur diye yazmaya karar verdim.bende 5. Tüp tedavimi bahceci Erbil beye yaptım 3 tane 1. Kalite embriyo vardım yasım o zaman 43 idi.hersey mükemmel derken yeni yöntem deneyelim embriyolarım döndürüp transfer edelim daha iyi olur dedi ve 1.kalite 3 embriyo dondurulmuş tan sonra transfer edıldı ancak sonuç negatif oldu.tedavinin başında sen yaşına göre çok iyisin iyi olacak başarıcaz diyen insan sonuç negatif olunca sen artık deneme yaşında ilerledi bu yaştabiraz zor zaten ve sen aartık donasyonu denemelisiniz diyerek beni altust etti.suan 45 yasindayim ve 6. Denemede kimyadal gebelik yakaladim.bunlari sizlete sunun icin anlattim o merkezin kibrista donasyon yapan kendilerine ait bir merkexi var ve halil ibrahim tekin diye internetten girersenix baglantiyi gorebilursinix.ileri yasta belki normal tup bebekle basarilarida vardır ama bir bölümünün de donasyon olduğunu lütfen unutmayın. Bu arada donasyon a asla karşı değilim sadece insanın bunu kabullenmesi biraz zaman alıyor. Sevgiler
canım hassas bir dönemden geçiyorsun bu normal.. insan anlık olarak devamlı duygu değişimi yaşıyor böyle anlarda..
inşallah güzel haberlerin gelir miniş bir kese ve kalp atışı görülür.. hayırlısı canım herşeyin..
soma ise sözün bittiği nokta.. bende dün devamlı yakındığımız beğenmediğimiz herşeyinden şikayetci olduğumuz tertemiz masalarımızdaki işlerimizi düşündüm bir yandanda bizler gibi söylenmeden şikayetci olmadan madene inen işcileri düşündüm..nekadar rahat şartlarda paralar kazandığımızı anladım ve birazda bencil olduğumuzu..
Nasılsın canım nasıl gidiyor bekleme süreci?
Malesef benden kötü haber bhcg yaptırdım bugün sonuç 590 oysa bundan önce 8 mayıstaki rakama göre 1500 civarında olmalıydı artık umudum kalmadı yaşım 45 zaten artık olmaz inşallah sizlerin minişlerini görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?