Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım bana fiyat için 5500 TL+ ilaç dediler. Sonraki denemelerde indirim yapılıyormuş. Başka yerlerle de görüşmüştüm. Fiyatlar yaklaşık bu civarlardaydı.

Öyle canım üç asağı beş yukarı ...yarın kontrolun var di mi?büyümüşlerdir inşallah

canım bunların arasında yıllardır en çok methini duyduğum Memorial Semra Kahraman ve ekibi ayrıca Okmeydanı Memorialın laboratuvarı çok iyi.. ben kadın doktorla pek yapamıyorum o yüzden gitmedim ama bu 3 seceneği düşünseydim ilk sırayı burası alırdı..

sağol.hepiniz sağolun.çocuğunuzun olması kadar çocuğa bakmak da güzel. benim annemi çocuğu olmayan teyzesi büyütmüş.annesi öldüğünde çok üzülmüştü ama teyzesi yani anneannem öldüğünde aylarca toparlanamadı. bazen annesine dua etmeyi unuttuğum oluyor yalan değil ama teyzesi yani anneaneciğime dua etmeden tek bir günüm dahi geçmemiştir nurda yatsın pamuğum.bakara süresinde denildiği gibi hayır sandiğınızda şer şer sandığınızda bir hayır vardır herkese iyi geceler

canım maşallah çok pozitifsin, inşallah bebişin tutunur ve başka bişeye gerek kalmaz, cumartesi günü için bol şans dilerim .
Donasyon kıbrısda düşünüyoruz, 1-2 yer var aklımızda hatta 1 tanesini dr.söyledi.Aslında İstanbulda gittiğiniz dr.larada sorsanız onlar bile isim verebilirler diye düşünüyorum.Bende 3 ay ara verdim, bu sürede eşim direk donasyon dedi, ama o arada alfabenin hamile olduğunu duydum ve sevindim.Bende egede bir kez daha denemek istedim.İnşallah allah gönlümüze göre verir.

canım şu anda son durumun ne test yaptınmı kan değerin yükselmişmi yoksa düşmüşmü..
belki geç gelişen bir embriyodur..

sevgili ensu yarın kurumdaki kadın doğumcuya gidip tahlilleri gösterip bakmasını isteyeceğim. tüp bebek merkezine ise asla gitmem . 7. haftadayım. kan değerim yükselsede istenen seviyede bir yüselme olmadıktan sonra anlamı yok. küçükken herşey kötü gittiğinde hayal kurardım herseyin istediğim gibi olduğunu imgelemeye çalışırdım. bu macerada o hayallere benziyor. imgelemek yerine biraz fazlasını yaşadım artık gerçeklere dönme zamanı. diyorum ama ... umut fakirin ekmeği. bir yandanda ya herşey yolundaysa diye içimden geçmiyor değil. ensu ya herhalde ben kafayı kırıyorum. böylemi oluyor duygularım dalgalanıyor.
bu arada somadaki şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. kurtulan kardeşlerimize geçmiş olsun. onların bu duruma düşmesinde haksızlıklar karşısında susan stokholm sendromlu herkesinde payı var. hiçbirşey yapamayan en azından destek olabilir. bu insanlar asgari ücretle çalışmaya icbar edilmiş kişiler. maden sektöründeki çalışma riskleri nedeniyle daha yüksek ücreti gerektirdiği gibi iş sağlığı vegüvenliği kuralları nedeniyle koruma önlemlerinide gerektirir yeterince önlem alınmamış.şüphesizki görevi ihmal , taksirle ölüm ve yaralamaya sebep olmak gibi birdizi suçtan sorumlular cezalandırılacaklardır. ancak sizlerin yani kamunun vicdanı bununla tatmin olacakmı yada ölenler geri gelecekmi.
başta sen olmak üzere ensu ,herkese iyi geceler...

canım çok teşekkür ederim banada özellikle ilk semra hanımı düşün dediler bir sürü ilklere imza atmış ama artık çok aşırı yoğunmuş yeterince zaman ayırabiliyormu hastalarına diye düşünüyorum arayıp bir konuşacam bakıyım bunlar özel hastane acaba cumarteside hasta kabul ediyorlarmı muayene için hafta sonuna denk getirebiilirsek çok iyi olurdu
canım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor bebişlerinle, sanırım cumartesiydi tahlilin umarım ikizlerin gelir sağlıklı cıvılcıvıl yüce allahım bu sefer yüzünü güldürsün haftaya güzel haberlerinle şenlensin bu sayfalar çok öpüyorum

inşallah bu denemende bebişine kavuşursun canım:)

canım hassas bir dönemden geçiyorsun bu normal.. insan anlık olarak devamlı duygu değişimi yaşıyor böyle anlarda..
inşallah güzel haberlerin gelir miniş bir kese ve kalp atışı görülür.. hayırlısı canım herşeyin..
soma ise sözün bittiği nokta.. bende dün devamlı yakındığımız beğenmediğimiz herşeyinden şikayetci olduğumuz tertemiz masalarımızdaki işlerimizi düşündüm bir yandanda bizler gibi söylenmeden şikayetci olmadan madene inen işcileri düşündüm..nekadar rahat şartlarda paralar kazandığımızı anladım ve birazda bencil olduğumuzu..

canım çokda uzaktan geleceksin ve devamlı doktor araştırmak için git gel yapamazsın yol paranada yazık.. her ilk görüşmeyede extra para alıyorlar.. böyle iyice araştır ve içine sinen doktorlarla görüş.. cumatesi günü tüm özel hastaneler açık canım..

Merhaba. Bende Erbil beyde tedavi görüyorum. Bu 3. Denemem. 1 kimyasal 1 negatif. Şimdide yeni tedavideyim. Yeni bir ilaç verdi. Hormon büyütücü diye. Genotropin diye. Sana nasıl bir tedavi uyguladı. Kaç kez onda tedavi gördün. Yaklaşımı nasıldı merak ettim . Şimdiden sağol

Malesef benden kötü haber bhcg yaptırdım bugün sonuç 590 oysa bundan önce 8 mayıstaki rakama göre 1500 civarında olmalıydı artık umudum kalmadı yaşım 45 zaten artık olmaz inşallah sizlerin minişlerini görürüz

Nasılsın canım nasıl gidiyor bekleme süreci?

canım bu güne kadar fena değildide şimdi son iki günya biraz gerildim..
hiç belirtide yok.. kafam karışık açıkcacı.. sen nasılsın canım bebeşimiz nasıl.. teyzesi kocaman öpüyor prensesi..

bundan önceki kan değerin kaçtı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…