Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

DHEA İlk kez 43 yaşında bir Amerikalı bayan reçetesiz alındığı için ilacı hiçbir doktor önerisi olmadan 6 sene boyunca almış ve over rezervi azalmış olmasına rağmen 6 kez denediği IVF denemelerinin sonuncularında inanılmaz bir şekilde 17 oosit toplanmış. Bunun üzerine pekçok IVF merkezi DHEA yı kullanmaya başlamış. Pekçok merkezde gonadotropinlerle sinerjistik etkili olduğu, daha fazla yumurta toplanmasına neden olduğu, oosit kalitesini arttırdığı ve aneuploidi oranını azalttığı görülmüş

canımm Güvenç bey aynı şekilde Memorialda yıllar önce ablamında tüp bebek doktoruydu.. ablam şu anda 45 yaşında.. ablamın eşindede erkek infertilitesi vardı ama Güvenç bey ablama rahim filmine bakarak tüplerin tıkalı aldırmalıyız demiş.. ablam Memorialda tüplerini yıllar önce aldırdı tabi daha sonra başka başka doktorlara gitti aynı rahim filmi ile ve hepsi yalnış tedavi yapılmış tüplerin tıkalı değilmiş boşuna aldırılmış denildi yani o doktorla 2 yıl boyunca bu tarzda çok farklı sıkıntılarda yaşadı Memorialda.. Güvenç bey asla çocuğun olmaz direk donasyona yönelmelisin boşuna uğraşıyorsun dedi..
daha sonra Amerikan hastanesine geçti 9. denemesinde bebişlerine kavuştu..
ben zaten bunca yıldır o yüzden Memoriala gidememiştim çünkü evdekiler o hastaneye çok tepkiliydi ablamın yaşadıklarından dolayı.. Güvenç bey Bahceciye geçse bile otomatikman ablam o hastaneye gitme diyordu.. şu aşamada onu dinlemeyeceğim ama Semra Hanım beni sepetler sanırım Nur hanıma çünkü kendisi protokole karar veriyormuş daha sonra farklı doktora yönlendiriyormuş..

Son düzenleme:

Canim ablanın adına çok sevindim o kadar aksilikler den sonra bebişlerine kavuşması muhteşem darısı bizlerin başına inşallah.
Güvenç ten nefret ediyorumbahcecide ggörmeye dahi tahammül edemiyorum. Ben her kontrole gidişimde ağlayarak yıkılmış bir halde dönüyorum
böylesine insanlara diyecek bişey bulamıyorum yazık ki doktorluk diploması almışlar. kisilerin hatasini kuruma mal etmek doğru değil illaki başka iyi doktorlar da vardir.insallah sana da o iylerden biri denk gelir.

Merhaba, ablanız adına sevindim. Ablanızın durumuda önemli konularda başka dr.ların görüşünün alınmasının faydalı olduğunu birkez daha gösteriyor. Dr.lar genelze zor vakalara başka yöntem öneriyorlarmış. Güvenç by. Başarısız biri olsa mustafa by ekibine almazdı bence. Memorialde de opuyu dr.lar sırayla yapıyorlarmış diye duyumum var, yani kendi dr.un opunu yapmayabiliyormuş...bu işler biraz da şans, kader-kısmet....inş bebişlerimize kavuşuruz....

canım çok üzüldüm, ama inan bir gün anne olacağımıza inanıyorum.Moralini bozmamaya çalış lütfen.Bende burda bi başka dr.gittim, bana quenzyme in yanında birde GNC L-Arginine verdi.Bende içiyorum, bilmem belki faydası olur diye sizlerle paylaşmak istedim.

Arkadaşlar infertilite akupunkturu yaptıran/araştıran var mı?

Slm canim 4 ay biyunca haftada iki kere yaptirdim etkisini gordum mu bilmiyorum ama adet arilarim bitti birde adet öncesi bende bas agrisi ve ucuk olurdu onlar yok oldu tedaviye yakin iki ay daha yaptircam adet bitimi 10 günü yumurtaliklara uyari (elektirik akimi ) veriyodu akupunktur yaparsan onuda sor mutlaka

Selam canım elektrik akımını ilk kez duydum bi araştirayım onu ilginç geldi..özellikle infertiliteye yönelik uzman kişi yapmalıymış akupunkturu sen nerde yaptırmıstın ?

haklısın canım.. bende bu güne kadar hep iyi hastaneler ve bu konuda uzman tanınmış doktorlara gittim ama bu iş bazen doktorada bakmıyor çünkü herkezin pozitifler alıp sayfalarca methettiği doktorlarda ben pozitifi göremedim... dediğin gibi bazı şeyler kısmet diyorum artık.. bu doktor konusu zaten tamamen çelişkili bir konu birimizin sevdiğini diğerimiz kötü ve üzücü anılarla hatırlıyoruz..
zaten genelde ilk iki üç tedavide doktora hata yüklemiyoruz artık negatifler artıkca ve yaşanan olumsuzluklar arttıkca ilk başlarda çok güvendiğimiz doktora hiç güvenmemeye başlıyoruz.. duygularımız zaman içinde devamlı değişim gösteriyor.. inşallah böyle şeylerle çok fazla oyalanmadan hepimiz iyi andığımız doktorlarımızla bebişlerimize kavuşuruz..

sağoll canım benim.. hayatım onların faydası oluyormuş bende kullandım her ikisinide.. yumurta kalitesi üzerinde etkili oluyor.
o ilaçları kullandığım ay birde Biesteron Dhea kullanmıştım 2 ay kadar yanındada Apitera Arı Sütü Bal Polen Propolis kullanmıştım..
o tedavide yumurtam 1 tane bile olsa çok kaliteliydi öncekilere göre, embriyo bayağ tutunmaya çalışmıştı 186 yı bile görmüştüm kan testinde.. inşallah sende sonuna kadar faydası olur canım..

Arkadaşlar benim 3. Denemem. Ama tedavim 2 aydır foliküller büyümediği için iptal oluyor. Neden böyle oluyor. Sizinde başınıza böyle birşey geldimi?bana yardım edin. Nasıl büyütebilirim folikülleri

Günaydın, fsh.ın kaç? Fsh 15.üzeri ise folükül oluşmuyormuş.....

20 civarı. Demeli önce fsh ı düşürmem lazım. Peki ama nasıl

Saraçoğlu nun kendi int sitesinde bitkisel tedavi önerileri bulunuyor. Bir arkadaşım da yıllardır uğraşıyor ama sonuç alamadı, dr.lar donasyonu tavsiye etmiş, boşuna para harcama demişler....inş bitkilerle senin fsh.ın düşer.....

Selam canım elektrik akımını ilk kez duydum bi araştirayım onu ilginç geldi..özellikle infertiliteye yönelik uzman kişi yapmalıymış akupunkturu sen nerde yaptırmıstın ?
Canim ben yurdisinda yaptirdim elektirik akimi ayni igneleri iki kasik yani yumurtalarin oldugu yere batiriyolar vede uclarina minik kablolarla birnevi aku gibi once ayarliyolar titresimi aninda hisediyosun ve elimde bir dugme titresim azalinca basiyodum gelip yukseltiyolardi bunu sadece 10. Gunu birkere yapiyodum bir arastir burdaki ismi: Niederfrequente Reizstromtherapie
Insallah sifa olur birde sana tavsiyem nefes teknigi turkiyede cok yaygin burda okadar degil nedense ona gitmege calis Allah yardimcin olsun tez zamanda gelsin benegin
KIZLAR BEN RUYAMDA HAMILEYDIM

Canim ben turkiyedeyken hayat suyu almistim sabah aksam ictim hapinida kulaniyodum ama suyu bana cok yarmisti öyle hettim ordayken tahlilerde 5.cikmusti fsh buraya geldm yaptim tabi suyu degil hapi ciyodum 15 olmus simdi ne durumdayim bilmuyorum ama bir dene aktardan al ic tamam cok igrec tadi var ama ise yariyo birde Dhea oda dusuruyo birde sarac oglunda cay alacaksan ki oda iyi once sogan kurune basla tabi bunlara zamanin varsa cunku hemen cayi icemiyosun allah yardim etsin canim ya sabir diliyorum sana ve herkese bu güzel gunlerde allah yuzumuzu guldursun insallah

Çok teşekkür ederim Nevşah Mengü nün nefes kitabını okudum pek fazla detay vermiyor tekniklerle ilgili ama faydLrını anlatıyor..rüyanı gündüz niyetine ve gerçekleşmesi dileğiyle yorumluyorum tekrar teşekkürler...

Hayıt tohumu ya da çayı diye biliyorum bi araştır istersen canım

hayrolsun canım! Ne güzel!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…