Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ilk görüşme ücretsiz olmalı,sanki bilmediğimiz bişeymi öğreniyoruz ilk görüşmede.bunlar iyice işi soygunculuğa dökmüşler

Son düzenleme:

Canim ya cok üzüldüm ama yilmak yok aslinda üzülmege hakimizda yok yipraniyoruz bie sekilde ama inaki olacak buna bütün kalbimle inaniyorum sansli oldugun durum daha yasin genc canim hic bozma moralini Semra Karaman iyi bir secim yaaa bendemi ona gitsemmm offff yaaa Agustosa kadar elim kolum bagli bekliyirum

Ben de Ağustos düşünüyorum 3. Yü semra hnm Aret bey ya da Bülent bey ...aslında dr lar vesike Allah nasip ettiyse olur...

?

Lenfositi neden önermişti?

uzun sure pes pese negatifi olanlara 3 ay pes pese lenfosit asisi yapiyor canim.. sonra 4. ayda tedaviye basliyor..bagisiklik sistemini etkiliyormus bu asi tutunmayi kolaylastiriyormus.. tabi bununda garantisi yok cunku gecen bir ortamda bir bayanla tanistim oda bir yilda uc defa lenfosit asili tedavi gormus yinede tutmamis.. tabi tutanlarda var o yuzden hakkini yiyemeyiz Seval hanimin...ama artik kimine fayda ediyor kimine etmiyor o konu biraz muallakta canim.

ilk görüşme ücretsiz olmalı,sanki bilmediğimiz bişeymi öğreniyoruz ilk görüşmede.bunlar iyice işi soygunculuğa dökmüşler

bu gune kadar gittigim tum merkezler ilk gorusmede para aldi benden cnm.. parayi odemeden doktoru gormek cizzzzz yasakkk..
para almiyoruz diyenlerdede kesin bir katakulle cikiyor..

canim sankii seninnn yasinnn cokkk.. hepimizz ayni yaslardayiz iki uc yas farklari ileee...insallah burasi dogru karardir.. artik hicbir yer benim gozumde mukemmel degil canim.. deneyecegim hepsini boyle sirayla.. birinde tutar artik sanirim... guzell dileklerin icin sagoll canim benim insallahh hepp beraber mutlu olacagizz... cokk cokk optumm..

Kan testini yarin yapacaksin diye düsünmüstüm. üzüldüm senin adina ama yilmak yok, daha bilincli ve moralli olarak yola devam bebegin bir an evvel dogalindan gelsin veya, bundan sonraki denemende bebegini kucagina almani diliyorum.

Merhaba,bana bu ilacı vermedi standart gonalef,menagon, tedavisi uyguladı.bir kez onda tedavi gördüm.söylediğim gibi tedavi olumsuz sonuçlanıncaya kadar yaklaşımında bir sorun yoktu gayet güzeldi,negatifi görünce tüm doktorlarda olduğu gibi yaptığı tedaviyi sorgulamak yada daha ne yapabilirdik diyeceğine beni bir anda demoralize etmesi ve hatta artık benim kendi yumurtalarımla değilde donasyonla yola devam etmem gerektiğini üstüne basa başa Buda yetmiyormuş gibi bana bunun için psikolojik destek önermesi,saçmaydı,zaten doğal olarak tedavisi daha yeni olumsuz biten birine bunu söylediğinizde haliyle psikolojisi bozulur.kaldiki o pozisyonda doktor olarak benim böyle birşeyi kaldıramayacağımı, ve zamanlamanın yanlış olduğunu birzahmet düşünmesi gerekirdi.ayrıca benim sizlere özellikle anlatmaya çalıştığım şey , hani doktorların ileri yaştaki tedavilerde başarı oranlarından bahsediyorsunuzya,işte burada dikkat etmeniz gereken ayrıntının altını Çizme'ye çalıştım.Kıbrıs'la bağlantısı olan merkezler burada donasyonla elde ettikleri ileri yaş hamileliklerinide sanki doğal tüp bebek başarısıymış gibi lanse ediyorlar.yani gerçek başarı değil arkadaşlar sizleri bu detay için uyarmaya çalıştım hepsi bu.

Canım sonucun negatif olmasına üzüldüm ama bir okadar da güçlü ve umutlu olmana sevindim.gerçekten fazla ara vermek ve üzüntüyle zaman kaybetmek birşey kazandırmıyor tecrübeyle sabit.inşallah en kısa zamanda pozitif sonucu yakalarsın .sevgiler

ensu canım yaa inanki çok çok üzüldüm şok oldum diyebilirim ve seni çok iyi anlıyorum hiç moralini bozma diyecem ama biliyorum ki elde değil benim işlemim opu da son bulunca hiç ağlamayacam dedim kendimi tuttum ama bir yere kadar hep derlerya dokunsan ağlayacak çocuk gibiydim eve gittim eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım biraz rahatlamaya çalıştım ama gün geçtikçe kendimizi toparlıyoruz allahım verdiği derdin ilacınıda verir canım sende içini dök rahatla gerekirse ağla ama sonra kendini toparla dik dur hayat devam ediyor kısmetimizde varsa elbet bir gün yüzümüz gülecek çoook öpüyorum

ben memoryalı aradım ve ilk görüşme 375 dediler tüp içinde 2.500 dolar yanılmıyorsam acıbadem i de aradım hemen hemen aynı keşke sonuç alsak sorun yok diyecem ama kuruş kuruş biriktirip havaya uçması insanın çok zoruna gidiyor binbir emekle biriktirdiğin paranamı umutlarının kırılmasınamı yanarsın

375? Oyyyyy cokmuş yahu bu ne ?

ya kuzu kuzu teslim olursun yada başka bişeyler uydurup o parayı fazlasıyla alırlar.keşke devlet hastaneleri doğru düzgün olsa da bunlara muhtaç olmasak.biz adı duyulmamış bir merkezde denerken ilk görüşme için ücret ödemeyeceğimizi paket fiyat istediğimizi söyledik.gayet güzel bir fiyat verdiler,sonra dahil olmayan şeyler için fazla fazla soydular.kan tahlileri.sperm dondurma için o zamanın en yüksek ücretini ödedik çünkü iki tüp fiyatına dört tüp dondurabilirsiniz dedikleri için onuda.ama opu günü o dondurulanların hepsini çözmek zorunda kalmışlar taze bulunanlar yetersiz olduğu için.tamamen yalan.burası dışında kaç defa farklı yerlerde denedik hiç öyle bişey gerekmedi.alamadıkları parayı da böylece tamamladılar.(gelecek için sigortamız olsun diye dondurtmuştuk)Allahtan donmuşlarımız hala devlette ve bir özelde var.

arkadaşlar bıesteron DHEA günde kaç defa kullanıyorsunuz kullanım şeklinde 25 ml kullanılmalı diyor ama doktorum günde 3 defa demiş günde 75 ml oluyor solgar Q10 da 30 ml kullanıyorum " bunla beraber elevit i kullanırsam sakıncası varmıdır acaba bilen varmı

sağoll canımm benimm bir gün kala belli olur diye düşündüm olduda.. aslında iyi oldum bu sayede dün evi baştan sona toparladım..
güzel dileklerin için sağol canım benim.. güzel yürekli arkadaşım..

sağoll canım benim.. haklısın canım ben ilk tedavimden sonra 1 yıl ara vermiştim hep onun pişmanlığını yaşadım ilerleyen yaşlarımda..
yada yıllarca hep işimi ön planda tutup iş arasında tedavilere koştum.. iş planlarıma göre tedavi çizelgelerimi ayarladım en büyük hatam hep bu oldu..tam tersini yapsaydım şimdi belkide anneydim.. geçmişide düşünerek kahrolamayız cnm.. hayatım sen Memoriala hiç gittinmi Semra Hanım hakkında bilgin varmı..

canımm benimm ağlamakla iyi yapmışsın insan rahatlıyor.. ben çok sulu gözlüyüm ama galiba artık duyarsızlaşmaya başladım..
canım insan illaki hemen yeni bir arayışa geçiyor yoksa kafayı yeriz.. böyle deneye yanıla bi gün anne olacağız hayatım hiç üzülme bende iyiyim inan.. çok öptüm canım benim..

canım aynen dediğim gibi ilk görüşmede para almayan yerlerin ilerleyen dönemlerde kesin bir katakullesi oluyor o parayı bir şekilde çıkartıyorlar.. devlet hastanesinden rapor aldım ne hijyen var nede psikolojikmen rahat bir ortam.. belli kuralları oturtmuşlar o kurallara göre tedaviyi yapıyorlar bunun dışına çıkamıyorsun..

Bizim arkadaslardan puffy68, memorial semra kahramana gitmisti diye hatiyliyorum. banada tavsiye etmisti özelden mesaj yaz sana bilgi verecektir.Biliyorsun tek yumurtayla kizina kavustu.

Canim ben memorial da 1 kez yaptım semra hn la görüşmek şu an olduğu gibi yine ücretli
bende onun ekibinden mustafa bey ile gorustum zaten tedavide fark olmadığını söyleyince tavsiye üzerine Güvenç karlikaya yi tercih ettim o zaman memorial da çalışıyordu şimdi bahcecide. Gerçekten semra hn ile devam etseydim nasıl olurdu bilmiyorum ama Güvenç en büyük yanlıştı boşuna para aldı bizden diyebilirim.o dönemde en az 6 yumurta veren ben 1 tane zor oldu onuda biz transfer etmeyelim olmaz dedik parayi almak için Hayır yapalımya tutarsa diyerek transferi yyaptı oysa olmayacağı belliydi.zira adama her kontrole gittiğimde beni motive edeceğine sen geç kaldın hiç umutlanmak donasyonu düşün vs zirvalayip durdu ki 41 di yasım. Yani canım benim memorial macera
böyle bitti.semra hn la hiç karşılaşmadım o yapsa ydi farklı olurdu belki onunla ilgili güzel şeyler bende duydum.ama egerki ona gidersen başından konuş tedavin bizzat kendisi yapsın yardımcılara sepet havası yapmasın. Kolay gelsin canım inşallah senin için hayırlıoolanı secersin .

Bana da günde 3 vermişti. Bir de elevit. Solgar kullanmadım yanında. Ama doktorun verdiyse sorun olacağını sanmıyorum. Umarım olumlu etkilerini görür, pozitifi görürsün...

ben de günde 3 defa 25 mg DHEA kullandım GNC QoenzimQ10 200mg sabah akşam ve Solgar multiple female vitamini sabah 1 tane aldım. Q10 kalbe iyi gelen ve hücre yaşlanmasını önleyen bi gıda takviyesi bi de folik asit aldım her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…