- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.261
evet canım çizdirmekte aklımda onuda yaptıracağım kesin olarak.. madem masaya yatacağız birde çizsinler bakalım belki işe yarar..
bakalım kaç para isteyecekler bu iş için Memorialden.. ön görüşmeye
375
375? Oyyyyy cokmuş yahu bu ne ?ilk görüşme ücretsiz olmalı,sanki bilmediğimiz bişeymi öğreniyoruz ilk görüşmede.bunlar iyice işi soygunculuğa dökmüşler
Harikaaaa gurur duydum seninlee..histeroskopi mutlaka ise yarayacaktir sonra gelsin bebislerrrrrrr:))
arkadaşlar test sonucu şimdi maille geldi sonucum 0.10 yani yine elde var kocaman bir sıfırr..
üç tane embriyonun hiçbiri tutunmak istemedi yine..
bu kaçıncı deneme.. her transferden sonraki 12 günlük süreçte yaptığımı bir sonrakinde yapmıyorum belki bu sebepten tutmamıştır diye kendimce fikirler yürütüyorum..
bu şekilde deneme yanılmalarla bir 7 yılı geride bıraktım ve yine olmadı.. sırada 8. deneme var 1-2 ay içinde..
nedense artık hiç ağlayamıyorum ya çok duyarsızlaştım yada psikolojim bozuldu..
hepinizi çok öpüyorum..
Canim ya cok üzüldüm ama yilmak yok aslinda üzülmege hakimizda yok yipraniyoruz bie sekilde ama inaki olacak buna bütün kalbimle inaniyorum sansli oldugun durum daha yasin genc canim hic bozma moralini Semra Karaman iyi bir secim yaaa bendemi ona gitsemmm offff yaaa Agustosa kadar elim kolum bagli bekliyirum
?
Lenfositi neden önermişti?
ilk görüşme ücretsiz olmalı,sanki bilmediğimiz bişeymi öğreniyoruz ilk görüşmede.bunlar iyice işi soygunculuğa dökmüşler
Canim ya cok üzüldüm ama yilmak yok aslinda üzülmege hakimizda yok yipraniyoruz bie sekilde ama inaki olacak buna bütün kalbimle inaniyorum sansli oldugun durum daha yasin genc canim hic bozma moralini Semra Karaman iyi bir secim yaaa bendemi ona gitsemmm offff yaaa Agustosa kadar elim kolum bagli bekliyirum
Merhaba. Bende Erbil beyde tedavi görüyorum. Bu 3. Denemem. 1 kimyasal 1 negatif. Şimdide yeni tedavideyim. Yeni bir ilaç verdi. Hormon büyütücü diye. Genotropin diye. Sana nasıl bir tedavi uyguladı. Kaç kez onda tedavi gördün. Yaklaşımı nasıldı merak ettim . Şimdiden sağol
canım Seval Hanımla geçen ay görüştüm yerleri bana çok yakın.. aklımda bir kaç yer vardı galiba Memorialı tercih edeceğim.. histereskopi hiç yaptırmadım bu güne kadar gittiğim üç ayrı doktorun hepsi gerek yok demişti.. şimdi ilk iş bu sefer histereskopi yaptırmak olacak.. senin doktorun kimdi canım..
Neden gerçekleşmesin? Allah kime ne zaman ne vereceğini kullarına sormaz ya. Yazdıysa bir şeyi vesile eder verir. Sen inancını yitirme yeter
arkadaşlar test sonucu şimdi maille geldi sonucum 0.10 yani yine elde var kocaman bir sıfırr..
üç tane embriyonun hiçbiri tutunmak istemedi yine..
bu kaçıncı deneme.. her transferden sonraki 12 günlük süreçte yaptığımı bir sonrakinde yapmıyorum belki bu sebepten tutmamıştır diye kendimce fikirler yürütüyorum..
bu şekilde deneme yanılmalarla bir 7 yılı geride bıraktım ve yine olmadı.. sırada 8. deneme var 1-2 ay içinde..
nedense artık hiç ağlayamıyorum ya çok duyarsızlaştım yada psikolojim bozuldu..
hepinizi çok öpüyorum..
ilk görüşme ücretsiz olmalı,sanki bilmediğimiz bişeymi öğreniyoruz ilk görüşmede.bunlar iyice işi soygunculuğa dökmüşler
375? Oyyyyy cokmuş yahu bu ne ?
uzun sure pes pese negatifi olanlara 3 ay pes pese lenfosit asisi yapiyor canim.. sonra 4. ayda tedaviye basliyor..bagisiklik sistemini etkiliyormus bu asi tutunmayi kolaylastiriyormus.. tabi bununda garantisi yok cunku gecen bir ortamda bir bayanla tanistim oda bir yilda uc defa lenfosit asili tedavi gormus yinede tutmamis.. tabi tutanlarda var o yuzden hakkini yiyemeyiz Seval hanimin...ama artik kimine fayda ediyor kimine etmiyor o konu biraz muallakta canim.
bu gune kadar gittigim tum merkezler ilk gorusmede para aldi benden cnm.. parayi odemeden doktoru gormek cizzzzz yasakkk..
para almiyoruz diyenlerdede kesin bir katakulle cikiyor.. ..
ben memoryalı aradım ve ilk görüşme 375 dediler tüp içinde 2.500 dolar yanılmıyorsam acıbadem i de aradım hemen hemen aynı keşke sonuç alsak sorun yok diyecem ama kuruş kuruş biriktirip havaya uçması insanın çok zoruna gidiyor binbir emekle biriktirdiğin paranamı umutlarının kırılmasınamı yanarsın
Kan testini yarin yapacaksin diye düsünmüstüm. üzüldüm senin adinaama yilmak yok, daha bilincli ve moralli olarak yola devam bebegin bir an evvel dogalindan gelsin veya, bundan sonraki denemende bebegini kucagina almani diliyorum.
Canım sonucun negatif olmasına üzüldüm ama bir okadar da güçlü ve umutlu olmana sevindim.gerçekten fazla ara vermek ve üzüntüyle zaman kaybetmek birşey kazandırmıyor tecrübeyle sabit.inşallah en kısa zamanda pozitif sonucu yakalarsın .sevgiler
ensu canım yaa inanki çok çok üzüldüm şok oldum diyebilirim ve seni çok iyi anlıyorum hiç moralini bozma diyecem ama biliyorum ki elde değil benim işlemim opu da son bulunca hiç ağlamayacam dedim kendimi tuttum ama bir yere kadar hep derlerya dokunsan ağlayacak çocuk gibiydim eve gittim eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım biraz rahatlamaya çalıştım ama gün geçtikçe kendimizi toparlıyoruz allahım verdiği derdin ilacınıda verir canım sende içini dök rahatla gerekirse ağla ama sonra kendini toparla dik dur hayat devam ediyor kısmetimizde varsa elbet bir gün yüzümüz gülecek çoook öpüyorum
ya kuzu kuzu teslim olursun yada başka bişeyler uydurup o parayı fazlasıyla alırlar.keşke devlet hastaneleri doğru düzgün olsa da bunlara muhtaç olmasak.biz adı duyulmamış bir merkezde denerken ilk görüşme için ücret ödemeyeceğimizi paket fiyat istediğimizi söyledik.gayet güzel bir fiyat verdiler,sonra dahil olmayan şeyler için fazla fazla soydular.kan tahlileri.sperm dondurma için o zamanın en yüksek ücretini ödedik çünkü iki tüp fiyatına dört tüp dondurabilirsiniz dedikleri için onuda.ama opu günü o dondurulanların hepsini çözmek zorunda kalmışlar taze bulunanlar yetersiz olduğu için.tamamen yalan.burası dışında kaç defa farklı yerlerde denedik hiç öyle bişey gerekmedi.alamadıkları parayı da böylece tamamladılar.(gelecek için sigortamız olsun diye dondurtmuştuk)Allahtan donmuşlarımız hala devlette ve bir özelde var.
canım aynen dediğim gibi ilk görüşmede para almayan yerlerin ilerleyen dönemlerde kesin bir katakullesi oluyor o parayı bir şekilde çıkartıyorlar.. devlet hastanesinden rapor aldım ne hijyen var nede psikolojikmen rahat bir ortam.. belli kuralları oturtmuşlar o kurallara göre tedaviyi yapıyorlar bunun dışına çıkamıyorsun..
arkadaşlar bıesteron DHEA günde kaç defa kullanıyorsunuz kullanım şeklinde 25 ml kullanılmalı diyor ama doktorum günde 3 defa demiş günde 75 ml oluyor solgar Q10 da 30 ml kullanıyorum " bunla beraber elevit i kullanırsam sakıncası varmıdır acaba bilen varmı
arkadaşlar bıesteron DHEA günde kaç defa kullanıyorsunuz kullanım şeklinde 25 ml kullanılmalı diyor ama doktorum günde 3 defa demiş günde 75 ml oluyor solgar Q10 da 30 ml kullanıyorum " bunla beraber elevit i kullanırsam sakıncası varmıdır acaba bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?