- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.301
hayrolsun canım! Ne güzel!
Hahah harika bir ruyaydi insallah o güzel gunleride goruruz camas1 neler yaptin basladinmi tedaviye nasil geciyo anlat biraz
Kizlar hepinizi öptüm gidem calisam azcikin
Arkadaşlar benim 3. Denemem. Ama tedavim 2 aydır foliküller büyümediği için iptal oluyor. Neden böyle oluyor. Sizinde başınıza böyle birşey geldimi?bana yardım edin. Nasıl büyütebilirim folikülleri
20 civarı. Demeli önce fsh ı düşürmem lazım. Peki ama nasıl
Canim ben yurdisinda yaptirdim elektirik akimi ayni igneleri iki kasik yani yumurtalarin oldugu yere batiriyolar vede uclarina minik kablolarla birnevi aku gibi once ayarliyolar titresimi aninda hisediyosun ve elimde bir dugme titresim azalinca basiyodum gelip yukseltiyolardi bunu sadece 10. Gunu birkere yapiyodum bir arastir burdaki ismi: Niederfrequente Reizstromtherapie
Insallah sifa olur birde sana tavsiyem nefes teknigi turkiyede cok yaygin burda okadar degil nedense ona gitmege calis Allah yardimcin olsun tez zamanda gelsin benegin
KIZLAR BEN RUYAMDA HAMILEYDIM
sağol canım.. hala günde 3biesteron ve 1 cyclo-progynovo alıyorum. bu perşembe bitecek ve birkaç gün içinde adet olup 2. dünü bülent tıraşa gideceğim.. bu arada 58 kilodan 54 kiloya düşmeye çalışıyorum 5-6 gündür. 1,5 2 kg verdim..
deminden beri bir yoga kitabı fotokopilerim vardı 20 senedir saklıyorum.. orda nefes egzersizleri bölümünü arıyordum buldum..
2 lt. suya 2 çay kaşığı karbonat karıştır, iç. Tadını sevmezsen içine bir limon, bir salatalık (limon ve salatalık dilimlenecek) 5-6 yaprak taze nane, 7-8 karanfil at. Su yerine bu karışımı iç. 1 haftada 3 kilo verdim. mümkünse günde 3-4 litreye tamamla. telefonun alarmını kurarak içiyorum ben. Normalde hiç su içmem çünkü. Komşum 5 günde verdi 3 kiloyu. O normalde de çok su içer. İnşallah sen de faydasını görürsün. Ve spora devam
Eki Görüntüle 1119758 ........................................ inşallah okunur
Bu ex(ANULOMA VİLOMA) başlamadan önce tek burun deliğinden nefes almaya alışmak için şu exz. yapın:
*sağ başparmağınızla sağ burun del.kapatın.
*sol burun del.den nefesinizi iyice boşaltın.
*4'e kadar sayarken sol burçdel.den nefes alın.
*8'e kadar sayarken yine sol burun del.den nefesinizi boşaltın
5 kere tekrarla. daha sonra yüzük ve serçe parmağınızla sol burun del. kapayın ve aynı egzersizi sağ burun deliğinden 5 kere yapın. Eğer tek burun deliğinden rahat nefes alıyorsanız Anı.Vil.ya başlayabilirsiniz..
Not: sayılara bağlı kalmak zorunda değilsin 1:2 oranına dikkat etmelisin...
sağol canım.. hala günde 3biesteron ve 1 cyclo-progynovo alıyorum. bu perşembe bitecek ve birkaç gün içinde adet olup 2. dünü bülent tıraşa gideceğim.. bu arada 58 kilodan 54 kiloya düşmeye çalışıyorum 5-6 gündür. 1,5 2 kg verdim..
deminden beri bir yoga kitabı fotokopilerim vardı 20 senedir saklıyorum.. orda nefes egzersizleri bölümünü arıyordum buldum..
Arkadaşlar benim 3. Denemem. Ama tedavim 2 aydır foliküller büyümediği için iptal oluyor. Neden böyle oluyor. Sizinde başınıza böyle birşey geldimi?bana yardım edin. Nasıl büyütebilirim folikülleri
Çok teşekkür ederim.arslan pençesi,civa. Perçemi, hayıt suyu karışık çay içiyorum.dediklerinide yapacam.çok teşekkür ederim. Birde Dr um genotropin 0.6 yapmamı söyledi hergün.bunu kullanan varmı?Tedavin hayırlı olsun. Öncelikle sakın moralini bozma. Hayıt suyu hem FSH düşürmede, hem adet düzenini sağlamada hem de hormon seviyeni dengelemede en büyük yardımcın olacak. İçtikten sonra ağzını açıp bir kaç kere ağızdan nefes aldığında o acı ya da kötü denen tadı minimum seviyede alıyorsun. Bunu 3 ay kullanman gerekiyor ama bir çok kişi daha ilk şişeyi bitirmeden ya da ikincinin ortalarında doğal yoldan hamile kalıyor. İkinci adetinle birlikte incir kürüne de başla. Adetin ikinci günü başlayıp, sonraki adetine 10 gün kalana kadar devam et. Hem folikül sayısına hem kalitesine faydası var. Her gün 1 avuç çekirdekli kara kuru üzüm hücre yenilenmesini hızlandırıyor. Elinde varsa hemen başlayabilirsin. Ayrıca bal çörekotu yağı ve yoğurt karışımı yine yumurta kalitene iyi gelecek. Başlama zamanı yok. İstediğin zaman başla, hiç ara verme. 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal. Karıştır, günde 3 defa aç karnına ye. Tedaviyi 2 adet ertele sadece. Rahim ve yumurtalar toparlansın. İstersen düzenli kontrollerini yaptır, farkı da takip edersin. Hayıt suyuna da adetin 2. günü başlayıp sonraki adete 10 gün kalana kadar iç. Sabah akşam aç karnına. Çay bardağına 1/3 oranında hayıt suyu, kalanını su koy. Bir de bal polen propolis karışımı düzenli ye. İki ay sonra tüp bebek tedavine gönül rahatlığıyla devam et. İnşallah sana da çare olur ve bebeğini kucaklarsın...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=535794
canım tedavin hayırlı olur inşallah bende bülent tıraşa gitmeği düşünüyorum bir sonraki adetimde gidecem inş. yaklaşık haziranın 20 sine denk gelir sanırım yaşımdan dolayı çok umut vermiyorlar ama gel muayene yapalım öğle karar veririz diyorlar ileri yaşta orda sonuç alan varmı acaba
Canim ben yurdisinda yaptirdim elektirik akimi ayni igneleri iki kasik yani yumurtalarin oldugu yere batiriyolar vede uclarina minik kablolarla birnevi aku gibi once ayarliyolar titresimi aninda hisediyosun ve elimde bir dugme titresim azalinca basiyodum gelip yukseltiyolardi bunu sadece 10. Gunu birkere yapiyodum bir arastir burdaki ismi: Niederfrequente Reizstromtherapie
Insallah sifa olur birde sana tavsiyem nefes teknigi turkiyede cok yaygin burda okadar degil nedense ona gitmege calis Allah yardimcin olsun tez zamanda gelsin benegin
KIZLAR BEN RUYAMDA HAMILEYDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?